League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Meg az ultija is vicc, rárakom , +15% dmg, végigzongorázom midnen létezõ spellem elfutok és várom hogy besebezzen ulti. Kb ennyi egy ellenfél 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amumu-Shen-Alistar-Rammus. Ezek az igazi tankok. A többi inkább csak semi-tank.
Kb Alistarnak Rammusnak Shennek és Mordénak vannak tanker skilljei .
Dpsnek hasznalható, de kevés
Trolling is a art.
Mordekaiserrel nem vagyok rossz, mainom nincs, megpróbálok mindig a free hõsökkel játszani. Ha új rotáció van kipróbálom practiceban azokat amikkel még sosem játszottam.
Ingame nevem: Arnoux
Gankplank szerintem nem rossz, csak általában szarul buildelik.
Trolling is a art.
Szerk.: US szerverek leálltak, vagy csak nálam vacakol?
Iszonyat durva hõs , csak el kell érni 90% crittet meg sok damaget.
Kezdj avelisbladekkel , ks-elj le mindent parrley -vel és rakj össze 5infinity edget 😄
En csak Gangplanket tartom low karakternek ( szemelyes velemeny ) akarhanyszor valaki azzal jatszik velem vagy ellenem mindig low statja van 😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
jah hogy meg van az osszes :-)
nem tudom ki ez a HotshotGG es nem is erdekel,de ezzel az uj karakterrel meghalni szinte lehetetlen,20 mecs alatt szereztem 3 halalt vele.5000 Hp-t meg 4-en is nehez leverni a vertocsanak + 1 ghostnak koszonhetoen teljesen halal biztos a karakter 😊
kozepen meg eddig 1 karakter se tudott megallitani vele,szoval nyugodtan hivhatjuk OP-nak is.
Nekem jelenleg Garen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kicsit 16-3-5 (azért haltam ennyiszer mert állandóan rám ugrottak négyen 😄... És azért Xin le tudja huzni a hp-t)
Csak ajánlani tudom... Nektek ki a kedvencetek? 😛
Itt a második comment.
EU-ban is lesz double IP, az EU honlapon van
btw új rotáció van végre.
Amúgy USA forumon a double IP weekendre commentelõ elég durva.
"i just spent 50$ on monster energy drinks in preperation for this event.
i <3 you riot."
11 000 forintért vásárolt be energiaitalt a hétvégére? Durván nyomja, de a másik durva, hogy milyen élet lehet ott, hogy csak úgy kidob 11et energiaitalra <#wow2>#wow2>
nekem nemrég volt 1olyan mindegyik herot ugy jelölt mintha free lenne és free is volt mert vladimirt ki is probáltam😄D:
"Yes, we will. we just need to confirm a couple of of things before we can announce a date.
More news shortly
Tecumseh"
Amúgy még mindig nincs csempijön rotáció😞 Ki akarom próbálni ezt a Xin Zhao-t, ki tudja mikor lesz újra free.