League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
amugy a vérpocsojás skilljén 12sec cd van max szinten nem 3 😊

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

én eddig 1vladimirt láttam felvolt feedelve de én jobban felvoltam katával és még menekülni nemtudott ugyhogy szerintem nem nagy szám hero

watto
Az hagyján, de 2.5secenként tolja 1es spelljét és szarrá healeli magát.
Meg az ultija is vicc, rárakom , +15% dmg, végigzongorázom midnen létezõ spellem elfutok és várom hogy besebezzen ulti. Kb ennyi egy ellenfél 😄

Zomil
Vlad egy op szar, a "nemhalokmeg hihi" skilljét 4sec-enként tudja nyomogatni ami kb. egy Kayle ultival ér fel...nevetséges, h riot mennyire nemtud uj hösöket csinálni, inkább balance-olnák a régieket ahelyett, h ilyen fosokat adnak ki.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

watto
Most próbáltam Vladimirt, játszottam 2 3v3-at vele, nem értem hogy tudtak ennyit bénázni azok akiket láttam játszani vele. Szerintem iszonyat erõs. 😄

Zomil
Rankedbe csak rammus, shen, amumu használható tank, a többi felejtös.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

daemonervosa
valoban, sõt healerbõl is kevés van sajnos :=/

Trolling is a art.

Unknow
Pedig ha arról beszélünk,hogy igazi tank, akkor bizony Nasus nem az, és Morde sem.

Amumu-Shen-Alistar-Rammus. Ezek az igazi tankok. A többi inkább csak semi-tank.
watto
Akkor bizony elég kevés tank van a játékban 😄
Kb Alistarnak Rammusnak Shennek és Mordénak vannak tanker skilljei .

daemonervosa
Nincs egy darab tank skillje sem. = nem tank /ultija mondjuk nem rossz de kevés/

Dpsnek hasznalható, de kevés

Trolling is a art.

watto
Szerintem nincs igazad, a slowja nagyon jól használható duallanen jó carry társal, az ultija és aoe spellje pedig teamfightokban jó, mellesleg ultija alatt egyáltalán nem rossz tank.Ettõl még lehet igazad, nem sokat játszottam vele, csak ezek az észrevételeim vele kapcsolatban 😊

Unknow
Nasus használhatatlan, nincs neki jó build. 😛 Abszolút nincs értelme pickelni. Tanknak minden más tank jobb, dpsnek, minden más dps jobb. Farm igényes, end game champion. Max akkor jó ha 1 óránál tovább megy a meccs. Viszont sok más karakter van ami ilyen téren ûbereli õt. Nasus bizony csak egy picivel jobb mint Evelyn.
watto
Nasus imba, csak jó build kell neki.

avengir
Meg rankedbe mindenki más, aki nem aoe/stunner. 😉

https://hotshu.wordpress.com/

Anthrax
Játék leghasználhatatlanabb karaktere egyértelmûen NASUS !!!

Arnoux
Játszótársat keresek EU szerveren. LVL 20 vagyok. Tele vagyok tier 3-mas rúnákkal. A lényeg, hogy nyerni akarjon, amihez ugye tower push kell, nem a creepeket farmolni. Duo queueban ki lehetne próbálni pár párosítást amivel könnyebb megnyerni a meccset, pld carry+tank, carry+support.
Mordekaiserrel nem vagyok rossz, mainom nincs, megpróbálok mindig a free hõsökkel játszani. Ha új rotáció van kipróbálom practiceban azokat amikkel még sosem játszottam.

Ingame nevem: Arnoux

zsakosfrodo2
Sivir szintén low elo karakter, eve mellett õ sem túl hasznos. Bár tegnap játszotam egyet vele, nyertünk is, de csak azért mert szar volt az ellenfél. 😄

daemonervosa
evelyn,kennen,malphite.

Gankplank szerintem nem rossz, csak általában szarul buildelik.

Trolling is a art.

watto
Evelint tartom használhatatlannak. LVL 20alatt el-el lehet játszani vele, de késõbb egy értelmes csapat jön Wardokkal meg Oracle potionnal, ott már nicns sok esély vele.

Szerk.: US szerverek leálltak, vagy csak nálam vacakol?

watto
Haverom szokott Gangplankel játszani, szigorúan funbol mert mikor azzal játszik szarrá röhögjük magunkat. Annyi vele al ényeg szedj sok infinitiedget és onehiteled az ellenfeleket 😄 Multkor 3infiniti edgel, parrleyel becrittelt 1500at aztán gyors autoattack 1300 és ennyi volt az ellenfél ashe 😄D
Iszonyat durva hõs , csak el kell érni 90% crittet meg sok damaget.
Kezdj avelisbladekkel , ks-elj le mindent parrley -vel és rakj össze 5infinity edget 😄

oreal
inkabb azt irjatok meg ki az akit a legjatszhatalanabbnak gondoltok ?!
En csak Gangplanket tartom low karakternek ( szemelyes velemeny ) akarhanyszor valaki azzal jatszik velem vagy ellenem mindig low statja van 😊

Gubberx
Akali 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

oreal
nallam is ugy nez ki mintha az osszes karakter valaszthato lenne...
jah hogy meg van az osszes :-)
nem tudom ki ez a HotshotGG es nem is erdekel,de ezzel az uj karakterrel meghalni szinte lehetetlen,20 mecs alatt szereztem 3 halalt vele.5000 Hp-t meg 4-en is nehez leverni a vertocsanak + 1 ghostnak koszonhetoen teljesen halal biztos a karakter 😊
kozepen meg eddig 1 karakter se tudott megallitani vele,szoval nyugodtan hivhatjuk OP-nak is.

Viktor99
Hát Mundoval arra jutottam, hogy OP majom, ha baj van akkor "Ghost"+"Sadism" talán egy bárdot magadmögé dobsz lassításként és megmenekültél. 😄
Arnoux
free Morde😊 lvl 20-as vagyok és Mordével van a legtöbb játékom (21), imádtam lvl 10 körül. Telepakoltam magam defensive cuccokkal és csata közben feltoltam a passive-os pajzsomat. Elsõre mentem be a teamfightokba és mindenki engem ütött😄 Akkor voltak szép ACE-ek😊

Unknow
Mundo addig jó míg meg nem találják a heal redukat 😛
zsakosfrodo2
itt a 4. kép az amirõ lszó van. 😄

zsakosfrodo2
Uncle Ryze <3

Fpocok
Na zsír! Akkor úgy látszik nekünk is most lesz!

Nekem jelenleg Garen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Arnoux
EU-ban is, itt a második hír http://eu.leagueoflegends.com/

Viktor99
Összegyült egy kis IP, hát meglestem mit vegyek... Dr.Mundo jól nézett ki de nem hittem hogy ekkora OP 😄
Kicsit 16-3-5 (azért haltam ennyiszer mert állandóan rám ugrottak négyen 😄... És azért Xin le tudja huzni a hp-t)

Csak ajánlani tudom... Nektek ki a kedvencetek? 😛
Fpocok
Ja. azt hittem, hogy ez EUsra írtad, hogy most hétvégén lesz. Azt tudom, hogy NAban most lesz. EUban viszont még nem tudni a pontos dátumot.

Arnoux
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=186212

Itt a második comment.
EU-ban is lesz double IP, az EU honlapon van

Fpocok
Most lesz? Errõl adsz egy forrást?

daemonervosa
Micsoda emberek vannak?! ki gondolta volna...

Trolling is a art.

watto
Tavaly mikor haverokkal LAN-partiztunk mi is rekesszámra ittuk 😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Arnoux
Ja meg a másik nyitott egy témát és szomorkodott, hogy már ráköltött 200 dollárt (!!!) a játékra (44 000 HUF) és a RIOT még mindig nem váltja át a hõsöket.
btw új rotáció van végre.

daemonervosa
Elképesztõ, én személy szerint be is szartam.

Trolling is a art.

Arnoux
Nálunk is most lesz a double IP weekend.
Amúgy USA forumon a double IP weekendre commentelõ elég durva.

"i just spent 50$ on monster energy drinks in preperation for this event.
i <3 you riot."

11 000 forintért vásárolt be energiaitalt a hétvégére? Durván nyomja, de a másik durva, hogy milyen élet lehet ott, hogy csak úgy kidob 11et energiaitalra <#wow2>

Fpocok
Ismert bug, nagyon sokan írták fórumon. LEhet, hogy látod, de választani csak a freeket meg a sajátjaidat tudod.

Arnoux
Nekem is freenek jelölte az összeset és ki akartam próbálni többet practiceban, de nem engedte kiválasztani. Azt írta még nem én jövök a champion választásban, mintha draft mode lenne, pedig blind pick volt. Aztán 10 perc múlva már visszaállt a szokásos 10 champion.

valakinek volt olyan hogy 1normal matchen bármelyik heroval tud menni?😄😄
nekem nemrég volt 1olyan mindegyik herot ugy jelölt mintha free lenne és free is volt mert vladimirt ki is probáltam😄D:

Fpocok
Hehe... ezt más is mondta 😄 Egyelõre ennyi hivatalos infó van:
"Yes, we will. we just need to confirm a couple of of things before we can announce a date.

More news shortly

Tecumseh"

Arnoux
Jó lenne nem jövõhéten mert akkor nem leszek itthon, mondjuk most már vasárnap se.

Amúgy még mindig nincs csempijön rotáció😞 Ki akarom próbálni ezt a Xin Zhao-t, ki tudja mikor lesz újra free.

Fpocok
Úgy nézki ezen a hétvégén, csak a NA szerveren játszoknak lesz dupla IP, EUsoknak még nem tudni pontosan melyik hétvégén...

Fpocok
Na ilyen jót sem mentem még. A két csapat több mint a feléig nagyon kiegyensúlyozott volt és én is jól játszottam Garennel. 😄

Anthrax
skinek meg a boostok, de hõst is vehetsz pénzért,de azt lehet ipbõl is

Fpocok
Igazi pénzért csak boostot és skineket lehet venni. Minden mást lehet venni ingame pontokért is.

um, most kezdem a játékot, a closed betaval játszogattam régebben... mi kerül itt pénzbe? csak a skinek, vagy bizonyos hõsök is?

Arnoux
Most lettem lvl 20 volt 15k-m maradt 3k, de lvl 20on nincs full rúna csak 2 nagy, és 3x6 kicsi. Még akarok venni 6 armor pent, hogy legyen egy külön page a physical dmgnek is, az lesz 2500, aztán lvl 30ig elleszek, addigra meg úgyis lesz IP-m.