53877
0MWkPbn.jpg
  • MrAndree
    Pub mint public azaz nem invelt friend. :)
  • böröczk
    Ez most extra lámaság, de egyszerűen nem tudok vissza"lapozni" a purchase-nél, akármelyikre kattintok, show all vagy characters, egyszerűen csak egy oldalt mutat. És ugyebár vissza kéne keresnem, mikor vettem pontosan, a többivel tisztában vagyok.
  • böröczk
    Nekem is válaszoltak

"Hi Lilagatyas,

I am very sorry for the delay in responding to your issue. We are constantly improving our support system to help resolve tickets faster.

We normally do not provide refunds for items such as skins, champions, or runes. However, I can make a one-time exception for you and refund up to 3 purchases that have been made in the last 30 days of submitting your request.

So I can easily research the transaction(s) and assist you with this refund, please provide me with the following information for each of the three items you would like refunded:

- Type:
    - Description:
    - Currency Type (IP/RP):
    - Amount:
    - Date Purchased: "

+blablabla, a lényeg ott van.
  • jazzy
    Ehhez kéne előzmény mert így nem teljesen értelmezhető.
  • jazzy
    A pub az a kocsma ahova bemész :D
  • pluhi
    Valamit kérdezett tőled a korábbi levelében, amire a választ a purchase historyban találod. Amúgy azt mondja, hogy a policy bármikor változhat. Gyak "igyjártál".
  • pries
    + Gangplank
  • pries
    Irelia, Nasus, Singed, Udyr,Cho'Gath és persze az egyetlen, az utánozhatatlan, a felülmulhatatlan Lee "The Blind Monk" Sin (mondjuk elég gyakori ban).
  • penge96
    Mert hogy játszotok?
  • tréj
    Sziasztok tudnátok ajánlani 1 pár karaktert ami erős top solora és megéri megvenni?
  • Eftörsokk
    vissza írtam casual carrotnak, hogy nem fair amit a refundal így csinálnak, erre ezt a választ kaptam:

I understand that there may be some confusion regarding this change, but please know our policies can change at any time and we also do not normally offer refunds or returns on any piece of content.

I am very sorry for this inconvenience, but your cooperation in providing me the information I asked will help me to assist you much faster. You can find your purchase history and information in the 'Purchases' tab of the store.

Thank you very much for your understanding and please let me know if you have any additional questions.

segítsetek értelmezni, mert nem teljesen értem, most akkor megcsinálja nekem mégis és kéri az infókat megint vagy mi?
  • SzirmosSzisza
    Lényegében ua :!
    pug = pick up group
  • Különc
    Round 1, Fight
  • MrAndree
    Mi van? :)
  • jazzy
    Pub? Inkább pug.
  • MrAndree
    Na ezért nem játszunk már pubbal, max akkor ha nagyon nincs más lehetőség.
  • penge96
    Hova kerültem az előbb emberek... 5 játékosból az egyik alapból be sem csatlakozott, a másik pedig csak lézengett a pályán, és SEMMIT és SENKIT nem támadott meg. Megkérdeztem, hogy mi a retket csinál, kussolt. Mint mindenki... a maradék 2 emberből az egyik meg béna volt. 10-es voltam, ő még a 6. szinten ragadt... szóval effektíve 2v5 volt... csodás.
  • Unknow
    Azért ahhoz nem egyszerűen buta ellenfél kell,hogy ennyi hp-n ott maradjon CV -vel mikor látja,hogy a Nidalee eltűnik top laneról. Bár igazából látnia se kell ha van ennyire buta. Persze bizonyos szinten Evelynnel is lehet ilyen killeket csinálni :D
  • Czdano
    Nem így játszok, lolreplayben van beállítva csak.
  • daemonervosa
    locked cam ftw
  • ronihun
  • Czdano
    Reply meg az lett volna hogy alistar jelenleg az egyik legnépszerűbb/legjobb support karakter, megéri a pénzét.
  • Czdano
    Kis érdekesség kezdőknek -> miért érdemes CV-t vinni akármilyen karakterhez
  • Licihapi
    alistaról valami véleményt tud valaki mondani??
  • ronihun
    ha jol tudom mindig oda írták, hogy "decsakmostcsakneked", legalábbis én amikor olvasgattam ezután egy-két hónapja akkor mindenki mondta, h ugyanezt kapta, és én is
  • Különc
    Most mindenkinek visszaírják hogy "decsakmostcsakneked" hogy jól érezze magát, eddig meg mindenkinek visszaváltották zokszó nélkül. Érdekes, azt hittem ez egy szolgáltatás és nem szívességet tesznek
  • jazzy
    Ne írd bele, majd ő visszaír és megkérdezi. Én beleírtam mi mennyi volt és mit váltanék vissza, ő visszaírt, hogy írjam le véglegesen melyikeket akarom, tehát úgyis rákérdez. 30 napos pedig nálam sem volt pedig Casual Carrot volt, váltottam vissza 2 hetes karaktert és 2 hónaposat is.
  • Maak
    Nalam polo semmit nem kevertek, semmilyen 30 napos dologrol szo nem volt...

"We don't do this normally, but I have completed this refund. The points have been added to your account, but they may not display properly until you go to the Store and attempt to make a purchase. You do not need to complete the purchase, the value should correct itself before you complete the transaction.

This is a one-time exception.

Please let me know if you have any questions, and enjoy the game!

Sincerely,

Francis
    Riot Support Team"

szerintem kicsit elszaporodtak ezek a dolgok es emiatt szivoznak mar.
  • böröczk
    Remek, azt nem írtam bele, mennyit költöttem rájuk, de gondolom, mivel 30 napon belül vagyok úgyis, nem sokat változott az ip áruk. Max utánuk dobok mégegy mail-t, hogy tuti legyen.
  • penge96
    Azért ne "csicskuljatok" már be egy játék miatt a készítőknek :D Persze megértem, hogy miért teszitek.
  • Győri Devi
    azt a 30 napos dolgot és h tegyen kivételt nem kellett volna beleírni
  • SzirmosSzisza
    lol'd

• NagyiBMX
    Nekem 9 nap után válaszoltak hogy irjam le melyik karikat, mennyit és mit költöttem rájuk...rá 1 napra már megis kaptam az IP-t
  • jazzy
    Nekem pont Casual Carrot adta vissza még 1 hónapja :(
  • böröczk
    Mennyi idő után válaszol a support? Mert én is írtam tegnap délelőtt egy szívhez szólot, mire számíthatok? : D
  • Eftörsokk
    ezt arra írta csávó, hogy kértem hogy annak ellenére hogy nem adhatna vissza 30 napnál régebbi hőst, tegyen kivételt legyen szives
  • Eftörsokk
    Dear Summoner,

Unfortunately, that is the policy that is currently in place. I wish I could make an exception, but a refund is already an exception to our policy, so another exception to it is not acceptable. I am sorry for the inconvenience.

Sincerely,

Casual Carrot
    Riot Support Team

ezt a választ kaptam ma:(
  • NagyiBMX
    Na én most értem el a mélypontra...egymás után több mint 4 defeat sorban... mind a szarfos okádék csapat miatt... ma egy udyr megkérdezte : how to kill mana boss, miközben jungelezett... hihetetlen hogyha az ember nem lvl 30 vagy az ellenség vagy (Murphy) hogy a saját csapata van tele láma idióta baromállatokkal.
  • Grr1234
    Nekem sikerült.
  • Eftörsokk
    csodálatos, már nem lehet vissza adni 30 napnál régebbi hősöket, vagy csak én fogtam ki olyan riotost aki "nem" tehet sajnos kivételt.... :(