League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyenkor mit csináljak ha igy jön be egybõl nekem a champ választás?:S
Parasite Eve 2, best game EVER!
https://hotshu.wordpress.com/
<#nyes>#nyes>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
May the force serve you well!
"internet is serious business"
Na ennyit a trollkodásról, mr anonim gamerek. 😊 Végülis titeket már itt egyszer elküldtek a búsba, nem értem miért hajtotok rá megint. Na de akkor hajrá...
internet iz veri serius biznis.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Te 12-13 éve még max 5-6 lehettél és lehet sokat mondok. Senkit nem kell hülyének nézni, és beállítani magad velünk egy idõsnek. Amennyiben elmúltál volna már 18 nem így beszélnél az emberekkel és tanultál volna némi tiszteletet. Erre már szerintem mindenki rájött itt... (Ha meg nem így van, akkor valami gond lehet a szociális életeddel, mert azt nem hiszem ,hogy normális, felnõtt ember megtürné veled szemben.) Félre lehet ezt tenni, és megpróbálni normálisan viselkedni, vagy adhatod itt továbbra is a 13 éves Pistike stílust, aztán majd valaki díjazza ezt a fantasztikus személyiségedet.
obischek valakik? bocs, nemtudtam hogy tudnak jatszani.
viszont az rohadtul irritalo, hogy azt hiszi, hogy o (dns, royal, neontarisznya, frodo, pocok es a gang) kurva jo es mindenrol a csapata tehet. pont annyira tehet a csapata arrol, hogy veszitenek, mint amennyire o tehet arrol, hogy nem nyeri meg egyedul, ha masra nem is, de meatshieldnek mindig hasznalhatoak.
felkene ebredni es nem irnam ezeket a hulyesegeket.
mindenesetre trolin lehet rohogni mikor ezeket irogatjak, plusz az ilyen tipusu commentekre a reakciokon.
/disc
Inkább próbálj normálisan beszélni, és segíteni nekik, hogy mi - miért történt, mit ronthattak el. Lehet ám normálisan is társalogni.
kkbythx
Régen amúgy tankoltak Katarinával, néhány elvetemült még most is rakja neki ezt a buildet, mert anélkül is van dmg. (Ez olyan 25-30perces meccseknél van.)
A top elo meg azért tényleg más tészta 😛 Lehet ,hogy bunkón adta magát elõ "nem tudom a nevét", de ettõl még van igazság abban amit mond.
es nem, nem jatszok magyarokkal, bugiek kivetelevel, ergo nem fog sorkerulni arra, hogy veled jatszak. osszerakni sem fog az mm, tekintve van egy jopar szaz elo koztunk.
de ha meg is felvennelek es jatszanek veled, kapnal olyan elo boostot, hogy lereagalni nem tudnad a jatekot.
81-32 eseteben, valoszinutlen, hogy te egyszer sem elted volna tul a teamfightot es egyszer sem tudtad volna a turretet siman leszedni, nem kell a creepeket eltolni odaig, hogy leszedhes egy turretet, foleg nem 40+ perces jatekokban, ahol bo dupla annyi killetek van.
katarinanak meg csak pure dmg kell, ergo rohogve le kellett volna szedned a turretet. btw az katarina, nem karina.
itt szidjatok a tobbi ferget alaptalanul, mikor ti sem vagytok jobbak. ha ilyen 1000-1100as elotok van, az mar abszolut igazolja, hogy ott a helyetek, mert egy jatekot sem vagytok kepesek carryzni. ofcourse, mert mindig minden masik jatekos, az osszes bena, csak ti nem. =DDDD
ha ez igy van es nektek van igazatok nem pedig nekem akkor en meg annal is jobb vagyok, mint gondoltam.
Ezt hogy a faszba.
Mindig szétvertek valami tornyot de mi amire odaértükn 1 toronyhoz 1-2 ember mindig ott állt és megvédte :S. Aztán rohanni kellet vissza a mitornyunkhoz. Az hittem simán nyerünk ennyi xp meg arany elõnnyel.
16-2-18at csinaltam. Karinával.
Shaconak vagy Rammusnak tornyokat kellett volna rombolnia :S
A skilljei alapján Tank/Mage lesz, lore-ja érdekes, és bejövõs hõs.
Magyarul: OP mint Xin. 😄
faszlamak vagytok. meg az utolso loteri kutya is kepes 1/1es w/lt osszeharacsolni soloqueueban.
Abszolult gyengék voltak.
Ha jó a felálás, a lane-jebe van tank meg ranged és tudják mire képes xin akkor nem fog feedelõdik fel és nem lesz olyan nagy probléma.
Amúgy én nem azért játszok, hogy aztán esténként arra verhessem ki, hogy de jó a statom, hanem a kis örömök miatt, mint pl a 4v5 ben való nyerés.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Többieket meg megkérem arra, hogy ne válaszoljanak neki, mert ezzel is csak megy a flame.
#2229:
Észre sem vettem a win/loose arányodat, mivel nem azt néztem a képen. Igazából nem érdekel senkit (gondolom), hogy mennyi a win/loose-od, a statodat néztem, meg hogy 5v4-ben nyertetek. Téma részemrõl lezárva.
Mellesleg a patchkor elveszett a winek száma és nulláról kezdte el számolni. Írtam RIOTnak, azt mondják majd megnézik.
Dont feed the Trool pls 😛
HELLO 26 42 2
fail. leulhetsz moricka.