53877
0MWkPbn.jpg
  • penge96
    Köszi mindenkinek. Meg azt is, hogy nem szóltok le a hülye kérdések miatt :)
  • penge96
    Na, akkor jól emlékeztem. Köszönöm. Egyébként milyen karaktereket ajánlasz egy kezdőnek? (Amumun kívűl)
  • Grr1234
    Ezen a héten ingyenes, keddenként változik.
  • Kul1cs
    hetente, pontosan kedden hajnali 2-kor váltva 10 másik karakter ingyenesen játszható.
  • Fabio Capello
    minden kedden változik a 10 free champion.
  • Fabio Capello
    mindenki kapott aki s1-ben legalább 10 meccset játszott

#12544: jó karakter, megéri.
  • penge96
    Na várjatok, Amumu alapjáraton ingyenes? Vagy ez hetente változik? Amúgy nekem is megvan Kayle
  • penge96
    Köszönöm a szellemes választ :P Amúgy nekem full HD-ben, high beállításokon stabil 60 fps. Szal nem szaggat.

(Amumu szerintetek jól játszható karakter? Tudom, az ilyen kérdések alapjáraton baromságok, de nekem eddig eléggé bejön, legalábbis jól megy vele, és őt venném meg.)
  • tommyknockers
    Igen, tiéd lesz örökkön örökké, amíg a halál, vagy az uninstall el nem választ. Más: ti is megkaptátok Kayle-t, egy skinnel együtt? Nálatok nem akarod a LoL, miközben játszotok? Miután fel lett pöccsölve sokan panaszkodnak arra, hogy nagyon szaggat a játék.
  • penge96
    Láma kérdés, de ha unlockolok egy championt, akkor az végleg játszható lesz?
  • Különc
    Hát, én nem tudom ki a troll, számolva azzal hogy éppen most akarod quarantenba helyezni 4 "csodálatos" ország játékosait meg a hülye ötleted a noob of the dayjel.

Nem értem srácok, egyszer poén, mindenki leírta már hogy mekkora nyomorékok vannak Easten/Westen/suliban/parlamentben stb és hogy egyedül az adott embernek van 20/0/20as statja és a többi feeder majom, béna, senkiházi de komolyan, ez már unalmas, inkább kérdezgessetek arról, hogy mennyire fog kerülni az új hős, vagy melyik 6300 ips karaktert vegyétek meg mert nem tudtatok steamrollolni az előzőleg megvettel.
    Távol álljon tőlem hogy bárkinek is megmondjam mit írjon, nem is nagyon írok már ide és mostanában nem is játszom (hasonló okok miatt mint a fent leírtak) de egyszerűen egyet kell értenem Unknow-al ebben, hogy a topik színvonala ultragáz, megagáz, ultramegagigagáz.
  • Eftörsokk
    trollkodni próbálsz vagy komolyan gondolod?
  • Különc
    Vicceskedni próbálsz vagy komolyan gondolod?
  • Eftörsokk
    kéne írni riotnak, hogy csináljanak first win of the day mellé egy first noob of the day bónuszt is, ha kapsz egy noobot és vesztesz akkor bónusz ip:)

ha az illető orosz/lengyel/spanyol/német akkor 2x-es ip:)

amúgy riot csinálhatna egy külön szervert az említett 4 ország csodálatos játékosai részére:)
  • MrAndree
    Azért OP egyelőre mert nem tudják mit kell ellene csinálni, pár nap és olyan alázásokat kap majd, hogy öröm lesz nézni. :)
  • böröczk
    Arról nem beszélve, hogy Teemo szembeköpi, megvakul, majd összerogyik, a törött kardja meg mehet a múzeumnak.
  • böröczk
    Annyira nem OP azért, szerintem pont jó. Valamint nem is gyaktál olyanokat vele, mint Nasus-szal, közel se : D Sőt, egy Malzahar, ha jól emlékszem, kétszer is vette önbizalmát Rivenkének : D
  • MrAndree
    OP Manga Babe...
  • Fabio Capello
    "Riven is OP"

"Riven is useless. Wait.. youre 12-1? NVM."

Egy-két vélemény az elmúlt három játékomból... :P
  • gtronic
    van baj (brain)
  • gtronic
    pontosan, fix lose volt,katarinát kerülték nagy ívbe aztán be ultizott, mind kettő oda futott köré, mintha cukor osztás lett volna.

nem mind1 hogy szemét telep van ott vagy csak simán szemét a dombon? ;D

Sokszor voltam úgy miért nem használom a lol replayt..
    akkor tudnád miről beszélek.
  • B52Yami
    És gondolom amikor misselt az enemy mid, te még mindig középen last hiteltél, ahelyett, hogy vonultál volna te is szélre segíteni. :)
  • Fabio Capello
    Soon(tm)
  • Grr1234
    Hú nekem 400 meccsem sincs, bocsássatok meg amiért bejöttem a topikba. :((
  • gtronic
    tudni tudom,de van aki jobban tudja ^^

Különc : Gondoltam hogy nem fogod szó nélkül állni, szerintem se okozz nekem csalódást :)

Megy a west és senki sem szólna
  • Különc
    Én nem pofáznék be a helyetekben, neki 1800 meccse van
  • gtronic
    Mind ez 5 perc vagy kicsit több lezajlása allat volt,én azért nem megyek gank -elni , hogy az elfeedelt gp, 2 ütésből, +1 crites lövésből megöljön.

+ csapat társaimról NEM is beszélnék .
  • vajo
    Dominionról mi hír? :)
  • Axsys
    Nem arról volt szó, hogy összesen mennyit játszottál, hanem ,hogy ne 10 - 10 meccsel próbáld bizonygatni, hogy west jobb.

Amit egyébként teljesen feleslegesen bizonygatnak itt az emberek (valószinűleg csak a maguk nyugtatása/önámítása miatt írnak le), egy bizonyos idő után úgyis rájönnek, hogy ottis megtalálható a játékosállomány színes skálája és az, hogy mikor kikkel kerül össze nem rajta vagy a szerveren múlik.

Amikor valaki szervert választ azt az alapján tegye, hogy hol vannak az ismerősei akikkel együtt szeretne játszani. Ha nincsenek akkor meg olyan mind1.

Szerintem.
  • Unknow
    Dehogy tudod, nekem 3k meccsem van és rohadtul nem tudod,hogy miről beszélsz ^^
  • ronihun
    Easten, Westen egyaránt volt már win és lose sorozatom is, nem látok túl nagy különbséget, balfaszok itt is ott is vannak, főleg, hogy az east fele már westen van. Ha meg 0/20 van az enemynek és te miden nem öltél, v egy assistot nem tudtál begyűjteni, akkor ne csak a csapattársaid hibáztasd. az afk-zás meg
  • penge96
    Szevasztok! Visszatérek én is a játékhoz, még mikor megjelent toltam 1-2 hónapig, de aztán a túlterhelt szervelek miatt meguntam. Majd most :) Remélem nem bánjátok, ha felveszek pár embert barátnak
  • gtronic
    vagy már régebb óta játszok mint más, mivel csak este szoktam 11 után játszani, meg du-tán néha, mikor ráérek .

de ne keljen már megmagyaráznom :)
  • B52Yami
    Akkor több időd van játékra, mint másnak.
  • gtronic
    1800 match van mögöttem, nem a levegőbe beszélek : )
  • Unknow
    Westen volt 6 meccsed ahol elcarryztek, easten meg nem. Ez a statisztika ezt mutatja.
  • SzirmosSzisza
    Nekem lakótársak most kezdték el a gamet, szal el smurfösködök :D
  • pluhi
    1000 meccsről kérünk statisztikát majd, addig ez csak random factor.
  • gtronic
    Saját tapasztalataimra hagyatkozok, easten 7-8 matchet veszítettem egymás után, RANKEDON, ÉS NORMÁLBAN IS !

átmentem westre, ott meg 6 match amit folyamatosan nyertem, normalba, persze azóta vesztettem is,(az azért volt mert mi is erősek voltunk, de a másik csapat erősebb volt) + setup is jobban kijött late gameba.

Olyanra se volt még példa a westen hogy 5-10 percben az állás,0/20 enemy javára v épp 30 és én meg miden lanon 0/0/0 akkor most ne afkzak?.. na mind1

West sokkal jobb! : )
  • Fabio Capello
    MORDE ES UNO HUEHUEHUE JAJAJAJAJAJAJA