League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nem. Az azt jelenti, amit toll piros medic jel bomba v3 ír. Amikor lanezés helyett az erdõben ölöd mobokat.

De... ha már felhoztad... "hogy elbujok egy bozotba és ha mellémér egy ellenhõs akkor kiugrok és megijesztem?😄"

Parasite Eve 2, best game EVER!

avengir
Mikor az erdobe olod a minionokat.

https://hotshu.wordpress.com/

Viktor99
Dzsunglizás alatt azt érti hogy az ott lévõ szörnyeket ölöd, és így farmolsz. Warwicknek armort kell az elején meg hp potit, mivel van alap lifestealje.
Dzsungelezés alatt mit értesz?hogy elbujok egy bozotba és ha mellémér egy ellenhõs akkor kiugrok és megijesztem?😄
Még nem nyomtam warwickal,csak a lifesteal tetszik..hogy folyamtosan gyógyul és max vásárolni jár vissza a HQra...nem azért mert megölték vagy ilyesmi...
Ahhoz én noob vagyok...😞
Fpocok
Dzsungelezésre gondolsz?

Anthrax
ap sionnal is lehet 1v2zni

Lehet hogy félreértettél...tudok csapatba játszani,és még senkit se hagytam cserben...csak ha mások boldogulnak,akkor járnám a magam Lane-ját...😊 (csak valahogy ez sionnal nem jött eddig össze,lehet én nem vagyok még rutinos...😞
Cobra.
Mondjuk ha úgy rakja be a képet, ohgy nézzétek mennyi lámával játszottam együtt, akkor ok lenne <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fpocok
Hát akkor hadd legyek az elsõ aki gratulál. Remélem nem sodor minket össze a sors.

Cobra.
Morgana meg Morde viszonylag jól bírja a 2vs1-et, meg Soraka és Garen is, de 3vs1-ben már senkinek nincs esélye.
Warwick-kal az a baj, hogy ha nem tusz eleget ölni, akkor megszívtad midgame, mert ha már lowhp hõsöket se tudsz egy beugrással leölni, akkor meghalsz, mielõtt tudtál volna valamit tenni.

watto
Lehet én képzelem oda de mintha odaírta volna hogy "ne dicsekvés".nek szánja.<#wow3>

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Anthrax
morgana, morde

Ki jó szólónak?
Nem szeretek függeni másoktól,még akkor se ha ez csapatjáték...
Jól gondolom hogy mészárosnak,fõként a lifesteal miatt, Warvick az igazi?
Megy és darál...nemmi bonyulultság 😄
Bár multkor egy Blitzkrank szivatta szét a csapatot...
Viktor99
Hát én még nem tudok mindenre egyszerre figyelni. Igazából amint meglett az ultim, mind 3 lane-t figyeltem hogy kinek kell heal és egyszer be is jött mert topon lezuzták az ellent, ugy hogy visszahealeltem õket 😊.
Arra jöttem rá hogy szeretek Sorakaval játszani. Mondjuk kicsit néha szemét voltam amikor a manatöltéssel akartam stealelni, de nembaj 😛
Master Yi mitakarhatott a második tear of the godess-bõl? Mondjuk Manamune-t neki amúgyse szoktak rakni.
Cobra.
Én nem szoktam dicsekedni olyan meccsel, ahol az ellenfélnél csak 1 értékelhetõ játékos van 😊
Ráadásul Soraka-val csak 41 creepkill 😊

Zomil
micsoda szerény név 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Köszönöm!
Imigyen vagyon az igazság :
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/sion-the-last-man-standing-16650
Megcsináltam,és az eddigi 1-2/10-12-t (kill/dead) átjavitottam a legutobbi meccsemben 9/3ra!!!😊)))
Viktor99
Ja azt még hozzátenném hogy mikor nyertünk 3700-am volt. Nem nagyon jártam vissza shoppingolni 😛
Meg hát olyan poén Soraka-zni 😄
Viktor99
Nem dicsekvés, de szerintem elég szép 😛 ("v3ktor tha pro" vagyok én 😊 )

Cobra.
Lol, micsoda pro ellenfeleim voltak most. Pantheon Manamune-val (bár így is volt 11 killje), Sona meg full AP-val (jó, volt egy Tear of Godess-e, de elfelejtette folytatni 😄 )

Rylait hp miatt szoktam fõképp megvenni de lehet majd holnap kiprobálom RoA-t Rylais helyett😄,ha 1olyan hõs mellet vagy akinek pont 1jó stunner kell akkor halálos páros lehettek én 1x egy nagyon jó akalival voltam és 10perc alatt 12killnél tartottunk bár ez lehet ez ellenség gyengesége miatt de akkor is jól együttmûködtünk és a végén megis köszönte hogy eleinte minden killet megkapta😄

Cobra.
melee: közelhacos
tank: szerintem egyértelmû, sok hp, magas fizikai és mágiavédelem, cserébe alacsonyabb sebzés (egyébként Sion csak AP buildként megy el tanknak)
dps: damage per second, tehát magas sebzésû hõs
DPS Sion szerintem csak akkor jó, ha az ellenfélnél fõleg közelharcosok vannak, vagy van a csapatban egy Janna meg esetleg még egy ranged stunner.
Én Sionnal inkább AP-ra megyek. Az elõttem szólval ellentétben viszont én inkább tankosabb felállással, tehát inkább Rod of Ages a Mejai meg Rylai helyett (Rylait minek is?). Sheen alap persze, cipõbõl meg attól függ mik az ellenfelek. Ha sok a stunner, akkor a Rod mellé még egy Banshee-t szoktam. Utána meg a Sheenbõl Lich Bane.

háát én siont ugyszoktam használni hogy AP és kicsi hpval vagyis dorans ringel kezdek azután sheen-3as speedü boots ha jó a team akkor 1mejei azután 1rylai és ha még nincs vége a játéknak akkor lich bane

Sziasztok!
Tudnátok segiteni?Megvettem Siont,de sajnos nagyon noob vagyok még 12 levelen is..😞
Na meg kicsit láma is...
Mondták hogy Sion meele,meg tank meg dps is...de melyik mit is jelent meg melyikkel mire kell "gyúrni"(értsd:tárgyak meg runák),és melyik milyen taktikát igényel?
Ha valakinek van kedve/ötletei/tanácsai,akkor próbálja meg részletesen leirni ezeket...megköszönném...😊
Thx elõre is!
Rabby
Jagumo
Na most kikapták elõlem Miss-t megint Twitch-el voltam 8/6/8-at csináltam vele, de blitz oracle-el kihúzott a tömegbõl és annyi 😄 olyan idegesítõ... 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Anthrax
Nem szar,csak nehéz vele jól játszani, egy oracle és annyi is volt kicsi twich

Jagumo
Csáó 😄 Azt szeretném kérdezni tõletek. Hogy Én nekem elsõ dolgom volt az elsõ 6300 pontomból megvettem Twitch-t... Na most kb 3 game alatt megtanultam vele játszani és utánna sorra ilyen 13/0/10, 26/3/11 stb ilyeneket csináltam (bátyám segítségével aki Rammus) és elértem a LvL 20-at megvettem a tier 3-as runákat és azóta nem megy a game legjobb esetbe 11/11/11-et csináltam azóta. Na most nem tudom hogy azért van-e ez mert nagyobb leveleken jobban fókuszolnak twitch-re (mert ha ráfókuszolnak 1 hitelik) vagy én lettem kretén 1-ik napról a másikra. Mondjuk most Miss Fortune free és kurvára megtetszett tehát szerintem Miss-el fogok játszani. Csak ennyi lenne a kérdésem hogy Tiwtch tényleg szar nagyobbik szinteken?

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

http://grid.alienwarearena.com/giveaway/lol-boost/

Volt valami 9000key, csak regelned kellett egy alienware accot, es ranyomni a gombra, majd ip valtas, reg, es gomb ismet.

KB 1.5-2 percet vett igenybe egy key szerzese, ami 4wines boostot eredmenyezett 😊

Nem az az idegesítõ amikor kettõ van egy line-on. Az amikor egy line-on vagy egy taric és egy sona ellen. Nem könnyû úgy pusholni, max valami jó silence és stunerrel.
Elementz Tier 2-be rakta, ilyenkor muszáj mindenkinek megvennie és tolnia, mint a faszt :/

Fpocok
Legjobb, amikor olyan lane re mész ahol KETTÕ is van... és ott zenélnek. Nagyon idegesítõ 😄

Unknow
Behalt a store vagy mi? 😊
Mikor shennel vagyok meg olyan teamet kapok ahol nem tudják ha ultizok valakire támadni kéne...

Mindenki ezt a fostaliga Sona-t nyomatja és nincs 1 normális tank 1 csapatban sem <#boxer>
http://bugi.ph33r.hu/boostftw.jpg

Nevetseges, ha akartam volna, egesz ejjel nyomogatom, es +4-eket adogatott volna, de nem vagyok telhetetlen, csak 7x vettem igenybe az ingyenes boostot ^^.

RIOT = joke

Amúgy ja 😄 néztem amikor AS-t vett a kassadin de mondom õ tudja + akkor már nem érdekelt vezettünk , kétszer annyi teamkillünk volt onnan elég nehéz visszafordítani mondjuk volt már rá példa...
Amúgy ww AP-s bookal kezdett...(aztán javított a helyzeten 😄)

Zomil
az szép, azért a te csapatotban is egyedül neked, meg ww-nek volt értelmes buildje 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Múltkor Katerinát láttam clarityvel 😄

A baj ott kezdõdött hogy Vladimir clarityvel jött<#mf1>, de nem gondoltam hogy ekkora gyilkolás lesz belõle<#idiota>
Utóbbi két hét legjobb meccse...

Fpocok
Aki a kicsit...

Viktor99
Nem baj, én örülök... Elõbb lesz pénzem twitchre 😊
Unknow
Így van 😊 4 meccset megnyerni nem nagy dolog...szóval tök ua.
Kárpótlásnak nem rossz, de azért ne szálljunk el. A sok lag/dc/downtime szarakodás után ez a minimum, és ez is csak 1 csont.
zsakosfrodo2
És odaadták anélkül, hogy meg kellett volna nyerned a meccset. Melyik jobb? Núbokkal lejátszani 4 meccset és imádkozni hogy nyerj, vagy kapni 1000 Ip-t?

Unknow
Ugyan az mint a 4 wines IP boost kb 😛
Gubberx
kár 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

zsakosfrodo2
Szerintem az Ip is rendben van, egyrészt 8~10 sima gyõzelemnek felel meg az összeg, másrészt arra költöd amire akarod. Persze hogy nem adnak RP-t õk sem hülyék...