League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De... ha már felhoztad... "hogy elbujok egy bozotba és ha mellémér egy ellenhõs akkor kiugrok és megijesztem?😄"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Még nem nyomtam warwickal,csak a lifesteal tetszik..hogy folyamtosan gyógyul és max vásárolni jár vissza a HQra...nem azért mert megölték vagy ilyesmi...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Warwick-kal az a baj, hogy ha nem tusz eleget ölni, akkor megszívtad midgame, mert ha már lowhp hõsöket se tudsz egy beugrással leölni, akkor meghalsz, mielõtt tudtál volna valamit tenni.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Nem szeretek függeni másoktól,még akkor se ha ez csapatjáték...
Megy és darál...nemmi bonyulultság 😄
Bár multkor egy Blitzkrank szivatta szét a csapatot...
Arra jöttem rá hogy szeretek Sorakaval játszani. Mondjuk kicsit néha szemét voltam amikor a manatöltéssel akartam stealelni, de nembaj 😛
Ráadásul Soraka-val csak 41 creepkill 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Imigyen vagyon az igazság :
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/sion-the-last-man-standing-16650
Megcsináltam,és az eddigi 1-2/10-12-t (kill/dead) átjavitottam a legutobbi meccsemben 9/3ra!!!😊)))
Meg hát olyan poén Soraka-zni 😄
tank: szerintem egyértelmû, sok hp, magas fizikai és mágiavédelem, cserébe alacsonyabb sebzés (egyébként Sion csak AP buildként megy el tanknak)
dps: damage per second, tehát magas sebzésû hõs
DPS Sion szerintem csak akkor jó, ha az ellenfélnél fõleg közelharcosok vannak, vagy van a csapatban egy Janna meg esetleg még egy ranged stunner.
Én Sionnal inkább AP-ra megyek. Az elõttem szólval ellentétben viszont én inkább tankosabb felállással, tehát inkább Rod of Ages a Mejai meg Rylai helyett (Rylait minek is?). Sheen alap persze, cipõbõl meg attól függ mik az ellenfelek. Ha sok a stunner, akkor a Rod mellé még egy Banshee-t szoktam. Utána meg a Sheenbõl Lich Bane.
Tudnátok segiteni?Megvettem Siont,de sajnos nagyon noob vagyok még 12 levelen is..😞
Na meg kicsit láma is...
Mondták hogy Sion meele,meg tank meg dps is...de melyik mit is jelent meg melyikkel mire kell "gyúrni"(értsd:tárgyak meg runák),és melyik milyen taktikát igényel?
Ha valakinek van kedve/ötletei/tanácsai,akkor próbálja meg részletesen leirni ezeket...megköszönném...😊
Thx elõre is!
Rabby
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Volt valami 9000key, csak regelned kellett egy alienware accot, es ranyomni a gombra, majd ip valtas, reg, es gomb ismet.
KB 1.5-2 percet vett igenybe egy key szerzese, ami 4wines boostot eredmenyezett 😊
Nevetseges, ha akartam volna, egesz ejjel nyomogatom, es +4-eket adogatott volna, de nem vagyok telhetetlen, csak 7x vettem igenybe az ingyenes boostot ^^.
RIOT = joke
Amúgy ww AP-s bookal kezdett...(aztán javított a helyzeten 😄)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Utóbbi két hét legjobb meccse...

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne