League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daemonervosa
Persze hogy nem, csak jó csapat kell hozzá. Ha az elején tud szedni fraget, és a csapat jól pakolja a wardokat, és vigyáznak az oracle-el akkor az egyik legdurvább carry.

Trolling is a art.

Unknow
Senki se mondta, hogy op... 😊 Leszámítva azt aki linkelte a statjait vele, dehát õ még most érez rá a játékra. Ettõl függetlenül nem egy rossz karakter.
daemonervosa
pont ezért nem op a twitch 😊

Trolling is a art.

Unknow
pedig a banshie megéri ám, meg a guardian angel is 😛 Full dmg-re nagyon - nagyon ritkán éri meg bármit is kitenni minden def nélkül.
De most nem a teemo buildrõl beszélünk? 😊
daemonervosa
Twitchet csak full dpsre éri meg buildelni. Ha veszel rá armort /hpt nem lesz pénzed damagere, nem fogsz tudni megölni senkit,téged viszont ugyanugy megölnek mivel lehetetlen elmenekülni.

Trolling is a art.

Unknow
Akkor már nem egyszerûbb a Starksot kirakni, BC-vel? 😛 A többi úgyis ellenség függõ, hogy kell -e hp és egyebek. Egyébként az infinity még mindig az egyik legjobb item twitchnek ha gyorsan kitudja farmolni.
Hát nemtom, én szeretem a 900-as criteket darálni. 😊 Bár láttam már olyan TF-et is akinek nem volt egyetlen dmg iteme, csak attack speed. 1v1 ben jól darált.
daemonervosa
cipõnek atkspeedes, ha van ellened sok cc akkor resistes. Witsend + vamp scepter ha tudsz szedni korán fraget, akkor occult késõbb pedig black cleaver.
nem kell neki semmilyen maloldy meg infedge

Trolling is a art.

Mindenki ki akarta próbálni, hiszen új volt, most már csak azok játszák akiknek be is jött. Amúgy abszolút jó kari, talán a legjobban eltalált az utóbbi jópárból(se nem UP vagy OP), amikor a team engedi, mindig vele vagyok.

Garen volt Down és egy killje volt a minionokat sen nagyon ütötte
Unknow
Ezt azért annyiba javítanám, hogy a maladyt semminek nem érdemes kivenni. (Kivéve ha van az ellenfélben Poppy.)
2-3 early kill + jo farm
Ki volt abban? Mid-en volt?
Azt modjátok meg az, hogy lehet lvl6 Warmog's armorban lenni? természetesen lealáztak minketahogy illik
Szerintem attól függ mire akarod gyúrni. Híbrid, Ability power, vagy dmg.
Ha AP, akkor én cooldown redut tennék kékre, ap-t quintekre, sárgára mana reg és pirosra magic penetration. De ez csak az én véleményem. Nézz körül itt: mobafire , van pár jó build+leírás.
Hali!
tud valaki tanácsot adni?
Teemoval nyomom,általában mérgezésre megyek meg attack speedre...adjatok tanácsot hogy milyen runákat vegyek,mert ilyenszinten nem nagyon vagyok képbe...lev 15ön vagyok,szóval csak a tier2es cuccok elérhetõk...de már van 6-7 ezer pontom a runákra...
köszi elõre is!
(jahm,csináltam 12/0-t vele,végre a sok profi csapat után kifogtam egy zsák noobot...(vakok közt félszemü a király,én is noob vagyok...általában a fenti arány az esetek többségében 3/10 vagy rosszabb...😞 )
Valaki aki rankedezik meg tudná mondani nekem hogy Sonát látni-e még mivel mikor kijött sokat láttam és akárhányszor ellenem volt vesztettem de most nincs egy se utóbbi 10 meccsbe... Miért van ez? Mégis szar?

Énis valahogy úgy, de ha van rá lehetõségem mindig veszek neki zöld lötyit az extra crit chance-ért és attack speedert, fõleg az elején baromi hasznos. És oracle-t is érdemes venni vele, volt, hogy az egyik enemy ellen vagy 8-10 wardot szedtem le, hogy legyen mozgásterem. Bár level 20-on nem hiszem, hogy nagyon wardoznának.
watto
Én Twitchnek rakok 1Bloodrazort1Malady-t meg 1Infinityedget, aztán ha ezek megvannak csak dmg itemeket veszek.

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Unknow
LvL20-as...nem kell tõle megváltást remélni 😛 Inkább adj neki valami ötletet rá.
daemonervosa
A twitch abszolut nem op, fõleg ilyen vacak buildel nem.

Trolling is a art.

Viktor99
Megvettem Twitchet... Hihetetlen OP ez a kari 😄

Nem is járnak wcg-re 😛
Én is! LOL!
Cobra.
Én csak annyit tudok mondani, hogy ha franciát látsz a csapatban, akkor készülj fel a vesztésre (már ha az ellenfélnél nincs másik francia). Eddig minden meccset elbuktam, amiben volt csapattársnak legalább 1 francia.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Anthrax
No offense,de néhány magyarnál még a random is jobb, és épp többiek gamelnek addig elmegyek 1-2 meccsre, de tény,hogy ha normális játékot akarok látni csapattal kell

Ezért kell olyan emberekkel menni, akit ismersz. Én ts-en szoktam a haverokkal nyomulni, vagyunk vagy 8-an, igaz nem mindig fér be az ember az 5v5-be, de nem baj. 😊
zsakosfrodo2
Week 12 free champions:
Annie Mage
Heimerdinger Support
Karthus, Mage
Rammus, Tank
Sivir, Ranged DPS
Taric, Support
Warwick, Melee DPS
Shen, Tank
Kog'Maw, Ranged DPS
Xin Zhao, Melee DPS

Anthrax
Ez a játék egyre szánalmasabb, free hero-->free kill körülbelül, ma ellenfélbe 2 meccsen 2 karthus mind2 afk toronynál és utána leave, 3. meccs AP WW mellettem, gondolhatjátok mennyire fos volt, hogy lehet egy AD hero-t AP-ra kirakni komolyan ,ez 30on nem fogták fel még hogy nem ?

Fpocok
Ez a RAMMUS rohadt jó! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Unknow
Late gameban ugyan annyira hasztalan, azzal a különbséggel, hogy a sárkány/nashor és egyéb dolgok sokkal hamarabb lemennek smiteval, és nem kell várnia rád a csapatnak annyit. Dzsungelre nem véletlen visznek smiteot.
Anthrax
late gameben heal és smite is kurvára ugyanolyan hasztalan, akkor már smite,hogy gyorsabban mennyen jungle

levered smite és heal nélkül is, csak sokkal lassabb vagy. még lassabban jön az xp és az a kevés pénz is. számít az a ~10 másodperc 75 másodpercenként, kb annyit dob rajtad a smite eleinte (ahányszor használod), próbáld ki és meglátod.
commentary szintén dan dinh-tõl: http://www.youtube.com/watch?v=4Pmp2k-tDgk
avengir
Smite helyett heal es ugyanugy level 1-en levered a golemet ill. late gameba hasznosabb.

https://hotshu.wordpress.com/

szivesen. warwickal jól lehet játszani, ha van még dps akkor nagyon jól bele tud illeni a csapatba az attak speed boostjával, meg az ultija se rossz most hogy nem lehet már cleanse-elni, de sajnos még mindig bele lehet szakítani stunnal/taunttal/silence-el/pushback-el (szinte bármivel).
Arra figyelj hogy ha (csak) jungle-zol nem lesz annyi aranyad mint aki lane-en van, többek között ezért is kell gankelni, ha lehet akkor amint megvan a piros buff. Nézz ki egy olyan ellenfelet ahol nincs ghost/flash/cc, esetleg beszélj össze a 2v2 lane-esekkel hogy hagyják õket kicsit push-olni és akkor 3v2be rájuk lehet ugrani, bár ulti nélkül kicsit nehéz. Várhatsz lvl6ig és akkor kicsit könnyebb dolgotok lesz, bár addigra már valószínû nekik is lesz ultija.
A solo lane-re pedig figyelj és segíts neki ha kell, ez nagyon fontos. Ha beütik egy tornyotokat már te sem tudsz annyira biztonságosan mozogni a jungle-ban és inkább hátrány leszel a csapatodnak.
Gubberx
köszönöm a részletes választ 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

http://www.youtube.com/watch?v=-PwjmAK3flY

Én attack speed markot és HP quint-eket használok, 9 pont utility-be hogy tovább tartsanak a neutral buffok. Megpróbálhatod smite nélkül is bár úgy sokkal lassabb leszel.
Dodge v merc csuka, madreds aztán meg ami kell. Damage-ed lesz elég egy madreds+még valami itemmel, javaslom hogy 2. itemnek valami hp-s tank itemet válassz (randuins/banshee). Az elsõ pár gank után garantáltan téged fognak focusolni egy team fight-ban.
Gubberx
Én most unlockoltam warwicket mert tetszett de még nem találtam értelmes guide-ot rá, valaki tud esetleg egy jót?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ha már az érdekességeknél járunk, kedvencem az attack speed-el kezdõ ryze, aki mid game-ben vett két fajta cipõt, hogy majd az jó lesz neki. (dodge-ost és 3mas futisat). Csak sajnos az én csapatomban volt 😞
Master yi szimplán volt hülye Garen meg nem tudott már mit kitalálni hogy ne dögöljön meg 3 másodperc alatt(magic resist luxus)

Fpocok
Senki. Csak kettõ van rajta... azt hittem tud valamit, amit mi nem 😄

unique: nem stackel, btw ki mondta hogy stackel? <#zavart2>
Unknow
Ugye milyen kemény dolgok vannak? XD
Fpocok
Thornmail stackel? Nem hiszem, de lehet tévedetk.

jesszus
zhonya stackelõ teemo, dupla malady, dupla thornmail egy ilyen csapat ellen ZOMG <#idiota>
van még mit tanulnom
5 dps VS 1 tank 2 healer/support 2 dps=

Viktor99
😄DD Ez jó!

(Amugy rakéta, nem cerka :[ )
Cobra.
Éhes Cho'Gath-ot nem árt kerülni <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !