53877
-
#13197 SZKINES!
Katarina könnyű ellenfél, Twitch is, de egy akali már rohadt irritáló, ahogy igne, egy Tryndamere is, ha tudnak vele játszani (szerencsére többségük nem tud). -
#13196 +1 -
#13195 én nekem alacsony szinten Yi volt a mainem, hát később Ashe, Warwick, mostanában inkább bruiserek pl Renekton, Lee Sin stb. -
#13194 Én azzal vettem RP-t. 2700 volt kb euróval 3040 lett volna -
#13193 Ha Master Yi tetszik, akkor próbáld meg Xin Zhao-t. -
#13192 Érdeklődnék, hogy vásárolt-e már valaki RP-t zlotyban ? Mert ugye nem eget rengetően ugyan, de olcsóbb az RP. -
#13191 Köszi a segítséget a karakter eladással kapcsolatban!
Egy olyan kérdésem volna, hogy aki Master Yi-vel nyomult mire váltotta le később? -
#13190 Ahh Evelynn, régi szép idők :D -
#13189 Ahol Twitch és Katarina van, az nálam erősen troll - fun gamenak számít ^^ Komolyan, te most olyan meccsekkel akarsz érvelni, ahol ilyen karaktereket pingelnek be?
Komolyan...ez olyan mint amikor Pisti1212 , lvl 30as játékos el kezd sírni ,hogy Tryndamere OP. Igen, Evelyn is op egy doboz gyufa ellen, de normális ellenfél ellen már nem. -
#13188 Ha egy Lee Sint megöl egy akali az az ő hibája. -
#13187 Tegnap mentem egyet akalival (már jó rég nem tettem, de vele kezdtem a játékot kb.), 31-1-10, 3v1 nunu, lee sin, gankplak vs ápoló néni, és nyikkanni se tudtak.
Megnéztük a végén, mind 400 win fölött volt. És ne mondja nekem azt senki, hogy azért, mert nem tudnak játszani. Premade meccs volt.
A OP-t általában a legkönnyebben játszahtó karakterekre dobálják, lásd pl jax. Az is egy hulladvány, gyűlölöm, legszívesebben egyfeszt banolnám.
Katarina rizikós, tegnap ugyanazt a statot produkáltam vele, mint akalival, volt az ellenfélben is egy katarina (szkines, vuhú! valami 800 winnel) és ha 4x sikerült ölnie a játék alatt, halnia annál többször. Annyira el lettem etetve az elején, hogy midgémben már thornmailre meg spirit visage-ra dobtam ki a zsozsót, és halhatatlanná váltam. Az elfeedelt Twitchük meg tudott ölni kétszer (teamfightban), ami az összhalálozásaim száma volt.. -
#13186 Hotshot 1750 körül bohóckodik azóta is -
#13185 3-at, és így. -
#13184 Hali
Az ip-ből vásárolt karaktert vissza lehet valahogy "adni"?
Egyik haverom mondta, hogy 5 karit egyszer vissza lehet adni.
A kérdés: van e ilyen és hogyan tudom ezt megcsinálni? -
#13183 Az a gond,hogy offensenek fogod fel ezeket a dolgokat. Pedig nem sértegetésnek szánja senki. Egy ÁTLAGOS player is tudja ezeket a dolgokat. A probléma ott kezdődik ,hogy az ilyen emberek azt hiszik, hogy ők átlagos/jobb skillekkel rendelkeznek mint a többiek, holott ez még csak nem is az átlag. Tehát félreérted a dolgot... -
Kul1cs #13182 megszólalt a high end player? -
Zeros #13181 miert? hat eleg megnezned ezt a forumot is a sok low sir hogy op, mert egy balfasz es nemtud jatszani, fogalma sincs semmirol h mi tortenik a jatekba, csak annyit lat hogy mar megint az akali aki 10-0 ba rakja oket seggbol szajba -
#13180 Elhiszed ha azt mondom, hogy a legtöbb champion már eszembe se jut néha ,hogy létezik? :D De igen, Nasus is csúnyán lenyomja a torkán a botot, és GP is csúnyán arcon lövi és etc...
Nem értem miért akarnak egy fun karaktert használhatatlanra nerfeltetni. -
Zeros #13179 huh? -
Kul1cs #13178 Meg Kassa ellen Talon, és Jax nem veri AP Siont. -
#13177 Jó, persze igaz, de early game-be kell az a last hit, kb. 5-10 perc után tudom úgy leütni azokat, hogy egy auto attack majd Q, és kb. 15-20 perc után egy ütés. De ez sacc per kb. -
#13176 A Q val nemsokat fogsz tanulni lasthitelni, inkabb csak 1 hitelni -
Kul1cs #13175 Fiddle ellen sztem jobb a stun/silence mint gap closer. -
#13174 Én megvettem Akalit, mert hogy biztos gyakni fogok vele, mert OP, meg ilyen hülyeségek, hát nem, túl noob vagyok hozzá. Néztem Westrice guide-jét, ott írt kombókat, de egyáltalán nem tudtam végre hajtani azokat, szóval rá is hagyom. Most Nasus kezdett el érdekelni, a Q-ja miatt, legalább gyakorlok last hitelni. -
#13173 Vesz egy quicksilvert? -
#13172 Vayne mindenkit counterel : D -
#13171 tegnap pont magyarok ellen játszottunk ( meglehetősen kulturáltan viselkedtek honfitársaikhoz képest, akikkel általában a játékban találkozni : D), és teemoval le1v1eztem a ledzsendari szkines trindájukat meg akalijukat , szentségeltek, mint a jóég, főleg, hogy egész játék alatt 3x sikerült kinyiffantaniuk tímféjtokban.
Akali ellen hozz silence-t. sona, soraka, cho, sion pl módfelett jók ellene. -
#13170 Raktam be Counter pick listát fejlécbe, nézegessétek szerintetek jó-e :) -
#13169 Akali nem annyira op, viszont nagyon fun vele játszani, szóval aki nem akar szopni akali ellen pickelje ki és szopasson ő másokat :) -
B52Yami #13168 -á -
B52Yami #13167 Nekem akalival általában csak az a bajom, ha tartom is ellene magam, sőt talán le is gyakom, addig minden fasza...amíg el nem megy gankelni(amit nem nehéz vele és itt nem full premadere gondolok) utánna felfeedelve visszagyün. :D Max elveszíti a torányát. -
B52Yami #13166 Nem jött le a lényeg? -
Zeros #13165 lee sinnek mégcsak ward se kell :)
de kihagytad a listából nasust, udyrt , mordet, poppyt, yorickot, leonat, jaxet, gp-t, és az összes ranged base attack típusú castert
akali ellen 1 dolog kell jó lane sustain ability, ez a solo topos hősöknek alapból, megvan, nem véltlenül ezeket viszik solo topra, a ranged castereknek pedig a range miatt mert nem kell az ellenfél közelébe lenniük hogy lasthiteljenek.
ha nem akartok akali ellen szopni csupán annyit kell megtanulnotok hogy lasthiteljetek és harassoljatok anélkül hogy ti sérülnétek, ha leteszi a füstöt szépen hátra csoszogsz és megvárod hogy lejárjon, ha van pár minion low hp-n nem ér neked annyit az az 20-50 gold hogy a fél hp dat leharassolja és ezáltál wavenként 150 et veszits mert nem mersz közel menni még egy lasthitért se
leg gyakoribb jelenség akali ellen, fél hp-n balfaszkodik az ember lanen utána meg ha meghalt megy a qq h akali op, igen akalinak van egy geci nagy burstje, csak hát ennyi a karakter és ezzel tisztában kéne lenni -
#13164 Blizzard Dota o.O -
#13163 Katarinát is beleírnám a listába:) -
#13162 Na de figyelj... Akalit megrakhatod:
-Renektonnal, Garennel, Ireliával, Singeddel, Talonnal, Lee Sinnel, Xin Zhaoval, Warwickel, Cho'gathal, Rumbleval.
Egyedül egy nyomorult ward kell hozzá, és skill, semmi más. Válogass... -
Kul1cs #13161 Igen, minden bizonnyal. -
Zeros #13160 s1 ben nem kevset játszottam oacelote neighbour moonsies ellen neighbour es moonsies csak akalit jatszott
való igaz nem találkoztam még jo akalival ti viszont normal gamekben illetve 1200 as ratingen megkapjatok az osszes prot
easten s2 be sajnos nem tudom mi folyik a top ratingen ugyanis eddig mindossze 30 gamet toltam le es 1700 on még nem találkoztam normális akali playerrel -
#13159 Vagy csak tényleg lámák vagytok, hogy nem tudok lerakni egy vision wardot a lanera :P -
Kul1cs #13158 Akkor te bizony még nem mentél jó akali ellen.