League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
mégha rp lenne akkor oké......

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

<#falbav><#idiota><#confused><#zavart2><#lama>
Unknow
Húha...1000 IP!!!! Te komolyan, bújjál már el XD
Fpocok
Látjátok, nem kellett volna itt nagyképûskõdni, hogy így adjanak vissza, meg úgy: Mindenki kap 1000IP-t ingyen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mikor lesz már szerver?
Viktor99
Én az ilyenre csak annyit szoktam visszaírni hogy : "<3 én is téged bébi"

Vagy egyéb hülyeséget 😄
Zomil
Nah azért US szerveren is van pár jóarc magyar 😄
Pickeltem Sona-t erre ezt irja be a gyerek:
"Codrudy: Zomil a narkós kura anyádat"

Egy rajongó, bár sztem nem sejtette, h magyar vagyok és nem is irtam vissza neki 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Anthrax
Durva mana igénye van az új hösnek

Fpocok
Legyen már szerver 😄

zsakosfrodo2
Meg is vettem, de még nem próbáltam ki.

Kry
Hát nem, mert 3150.

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Fpocok
Annyi lesz.

zsakosfrodo2
Champion spotlight

Realese Notes v1.0.0.101

Nekem nagyon 6300 a feelingem az új hõssel kapcsolatban.

Naja! Az a Baron mindig sorsdöntõ, nem egyszer volt nálunk is, hogy odamentünk, majd fasza buffal beverjük az enemy-t és akkor jött az áldás és kikaptunk 😊 Late game-nél óvatosan kell bánni vele,mert ha ott elrontjátok van az enemy-nek 50 sec szétverni az összes tornyot, ami olyankor már nem nehéz. Azóta csak akkor öljük le, ha enemy-bõl legalább 3 halott 😊
Fpocok
Tegnap volt két eléggé epic köröm.
Az elsõben volt egy kassadin, aki beszólt mindenkinek. Bár mit írtunk chaten, õ mindenhez hozzászolt, de ilyen 50IQs szinten. Aztán mondtuk neki, hogy STFU... erre megkérdi hány éves vagyok... meg, hogy milyen hülyék az EUsok meg stb. Egyszerûen teljesen megsemmisítette a saját csapatát mentálisan, hihetetlen volt.

Másik meccsen meg szarul ment nekünk. 0 db tornyot vertünk le, amíg az ellenfél már a lépcsõnknél járt mind3 irányból. Aztán õk visszavonultak és elmentek Baronhoz. DE. Mivel volt egy wardunk ott, láttuk, és a galileonknak sikerült ellopnia a killingblow-t 😄 Ott helyben agyon vertünk 4 ellent hála ennek. Kb 55 percig tartott az egész meccs. A végére viszont ennek hála sikerült nyernünk, volt ám öröm is rendesen.
Néha egy meccs csak azon múlik, hogy elég skótok vagyunk-e, hogy vegyünk egy rohadt wardot 90gért... ha az nincs ott, kikapunk 😄

Visszaolvastam hogy US-en mind1 megyek játszok egyet reménykedve hátha javul a helyzet

EU-n vagy? akkor menjünk már együtt mert idegesít hogy mindig vmi gyökérrel rak össze meg srác rinyál h hadd õ menjen twitchel erre 1-11es stattal fejezi be az ilyen menjen az anyjába...
Elõzõ meccs eredmény 9-35 teamkills abból enyém volt 4(shennel tankként)
Köszönöm RIOT

Zomil
2 vesztett meccs? haha 😄
én azt kezdem unni, h mostmár a 4. meccsemet 4/3v5-ben játszom le, mert vki 5perc után kilép...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jönne valaki most arranged match EU-n két vesztett csata után kicsit fel vok húzva h az jön normal gamebe aki elõször játszik a rohadt karijával

Zomil
ráadásul mid-en heimer ellen, nem is tudom állandoan a mapot lesni, oké persze szoktam azt használni, de elég, h egy pillanatra nem figyelek és máris jön a bokorbol a gank, igy legalább 2 biztositék is van, vagy a call-t vagy a mapon a miss-t észreveszem

daemonervosa
Nem tudod mindig figyelni a mapot. + A saját laneden el tudod dönteni, hogy milyen irányba indult el , mennyi hpja volt, visszament basere vagy gankelni indult, viszont a mapon csak egy ikont látsz semmi más infot, ezért szokták írni.

Trolling is a art.

Arnoux
Ja ezt én sem értem. Ott a map, elég egy pillantást vetni rá és 100% biztosra meg tudod, h hány ember MIA. Nem kell random emberkékre bízni az életed.

Zomil
Mostanában megint, találkozok rengeteg balfasszal...
Tegnap valaki kioktatott, h mekkora láma vagyok, h megkértem, h szoljon ha miss van, mert ott a map, használjam azt...Ma meg eve elleni meccsen a csapat 48perc után vett 1db oracle-t(én már addig kb. 3-4-et vettem...)
Hiába pozitiv a statom egyszerüen 4balfaszt nem tudok carryzni...

Anthrax
Ej lebuktam, csak 12 vagyok..., egyre szarabb szövegeid vannak

darkmenx
nem szoktam adni 15eves gyerekek velemenyere sajnalom 😞

Anthrax
Jaj csak nem sértettem meg a piciny lelkedet ,jaj de sajnálom

darkmenx
annyira megsertettel elmegyek sirni a sarokba, te elbaszott honaljszagu cigany.

Anthrax
valahogy már hiányzott egy nyomorék/nap adagom, de te megjöttél és megint itt vagy

Zomil
Pedig shen a játék egyik legjobb tankja. AP-t felejtsd el, shen egy tank, max ha szórakozni akarsz/a csapatod agyát felbaszni akkor csinálj neki AD/AP buildet 😄
itt nézhetsz neki buildet, meg más hösöknek is, kezdöknek nagyon hasznos, 1-2 build meg még a tapasztaltaknak is hasznos tud lenni 😊
Persze az ottani buildeket sem szabad szentirásnak venni és azért olyat keress ami legalább "good", vagy legalábbis minél több pozitiv szavazat van rá.

darkmenx
az attack speed shen a legjobb, szerintem probald ki azt, ugy hallottam meccseket tud eldonteni, ha van a csapatba egy AS shen.

Hi!

Shen-t most vettem meg, tudnátok adni 1-2 tipet, buildet? Eddig próbáltam tankot az nem jött be, de az AP-és nagyon jó.
watto
FAIL!<#wilting>

Na látod ez nem jutott eszembe...

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Viktor99
Nem akarok ünneprontó lenni de sztem elég lett volna az oldalt lévõ képecskére kattintani amikor közeledik 😛
watto
Ezt mi is megcsináltuk haverokkal, én voltam Zilean, de tudd emg hányadik próbálkozásra sikerült ráraknom a speedet, olyan gyors volt alig lehetett eltalálni 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Viktor99
Érdemes meglesni a többi videóját is 😄

Minion controll, lot of early kill. Más magyarázat nem hiszem, hogy van. 😊
Megtudjátok mondani niért van az hogy a játékban vannak olyanok akik lvl 5 már több ezer goldot érö tárgyaik vannak?
Fpocok

Fpocok

Fpocok
Faszom, hogy már megint unavailable. <#rinya>

Unknow
A win-lose arány nem sokat számít mivel minden winért-losért más ELO-t kapsz. Én most 94× winnel vagyok és 89× lostal vagyok ugyan annyin szinte (azt hiszem 100 pont volt a különbség köztünk a javára mikor lehetett ezt nézni) mint az akinek 110 winnel van több winje mint lostja. Nincs mit vitatkoznom. Shotot is csinálhatok end gamerõl ha kell, de mikor ezt legutóbb megtettem, akkor meg az volt a probléma ,hogy miért itt verem a nyálam a statjaimra 😛

Solo Rankedbe mi 1500-ról vertük magunkat vissza 1350-re, premadeba meg szerintem látszik ,hogy egész jól megy a dolog, a probléma az ,hogy csak 3an vagyunk rá, ezért még a 10 meccset se bírtuk lemenni.
Zomil
Valóban megvédted, de egy ilyenen ne dühödj fel...felesleges...ha nem tudsz egy hsz-re kulturáltan irni akkor ne tedd, látok itt néha én is olyan dolgokat amikre nehezen állom meg, h ne szoljak be, de fölösleges csak magadat járatod le...persze az más kérdés, h miután probálsz segiteni még mindig nem fogadja el amit te mondasz 😄

Nah mind1, a lényeg, h sztem ezt a flame-et zárjuk le, felesleges...Én elhiszem, h jól játszol, eddig nem volt problémám veled. US-es vagyok, tényleg nem izélgetésböl, de egy win-loose arányra kiváncsi lennék(rankedet megnéztem solo 70-70, premade 6-1, Athem néven ezt találta), nem kell screenshot, csak ird be 😊
Én magamat olyan erös mid elo-snak érzem a magam 800+ játékával. 30win fölé nem nagyon tudok menni sajnos. Rankedet meg hanyagoltam 22-18 után mert 1300-1400 fölé solo-ba nem birtam sehogyse menni, olyan 1350ig felküzdöm magam majd utána mélyzuhanás és 1250-töl kezdhetem elölröl 😞

zsakosfrodo2
Igazad volt, tényleg linkeltem egy képet ... májusban, jó friss, biztos tükrözi a mostani statomat is. Ha nem szeretsz idejárni, nem kell, ha nem tetszik valakinek a hozzászólása nem muszáj rá reagálni. Részemrõl ez volt az utolsó hozzászólás a flameben.

Unknow
Ez csupán annak köszönhetõ, hogy nincs kedvem ennek a 3 figurának a hülyeségét hallgatni. Pl Zsakosfrodo screenjeiért csupán egy lapot kell elõre-vissza menni a linkeknél. Azt hiszem ott van egy Ryze-os meccse. Egyébként ilyen arcokkal nem hiszem ,hogy kultúráltan kéne viselkedni, lévén ontják a hülyeséget és még büszkék is rá. Azt hiszem azért nagy általánosságban azoknak (akik nem õk 😊 ) normálisan szoktam válaszolni.

Meg ha visszanézed, amikor Fpocokot itt cseszegették akkor is mellé álltam, de a hülyeségnek van egy bizonyos határa.
Zomil
kapcsolatban*....

Zomil
"Amugy meg igazat adok neked" mármint az avengir dologgal kacspolatban

Zomil
"nem játszik innen senki US-en", ez nem igaz, ugy tudom, h 3-4 ember(köztük én is) US-en játszik, többek között azért, mert bétát ott toltuk és nem volt kedvünk eu-n ujrakezdeni 😊
Mondjuk amint lesz lehetöség, h eu-ra át lehessen rakatni az acc-ot én átfogom, de sajnos ez elég sokára lesz vagy egyáltalán nem lesz, pedig most hogy eu-t is riot kezeli, sztem nem okozna nagy fejfájást nekik, söt még hasznos is hozhatna, ha pénzért lehetne acc-ot költöztetni...

Amugy meg igazat adok neked...viszont lesüllyedni troll szintre szintén nem szép dolog töled, pedig eddig ugy láttam sikerült kulturáltan/segitökészen megoldani a dolgokat, viszont az utobbi pár hsz-ben erösen az ellenkezöjét bizonyitod...

zsakosfrodo2
ha találsz screenshotot rólam, amin a statjaim vannak, akkor gj...

Unknow
Már egy ideje...úgy 3 éve 😛 Mi van? Talán sértõnek találtad, hogy belinkeltem a régi beszélgetéseinket? Vagy esetleg az a probléma, hogy te fantasztikus statjaidat mutató screenshotjaidat nem csaptam közéjük mert akkor rólad is meg lenne a vélemény?
zsakosfrodo2
mivan vége a sulinak?