53877
-
Zeros #13117 betiltanám a gecibe a free roationt -
#13116 én is épp ezen voltam, hogy ilyen érdektelen vagy épp nagyon olcsó hősöket raknak be ingyenesnek. vártam hogy végre renekton vagy swain vagy hasonló.. -
#13115 ilyen free rotationt, egy van amivel játszani fogok az a Jarvan, a többi vagy megvan, vagy egyáltalán nem érdekel és olcsó is, mármint ezzel csak az a bajom hogy ha már 10 free van legyen legalább 2! olyan ami 6300, amit ki kéne próbálni mielőtt beáldoz rá az ember, mondjuk ez inkább a kezdő játékosoknak rosszabb, én régebben mindig vártam az uj ingyeneseket, de hát Ashe,Soraka,Annie,Amumu...stb. érdekes -
#13114 Volt egy kis osztás AP Karmával
-
#13113 Soraka -
MrAndree #13112 Na akkor ideje menni pár kör Karthust. :) -
#13111 Összes csampiont elérhetőnek mutatja, mi a..? -
#13110 Rota (preseason 5): Amumu, Annie, Ashe, Cho'gath, Corki, Master Yi, Nasus, Soraka, Jarvan IV, Xerath -
Eftörsokk #13109 http://solomid.net/videoplayer.php?v=812
lol -
#13108 Katarina jóféle :D -
#13107 DAT KATARINA -
#13106 érdekes -
#13105 Kínai LoL, picit, másabb :D
-
#13104 hm... elég király skinek, főleg a Nocturne tetszik, remélem jön több ilyen is. -
#13103 Halloween Skins -
#13102 szvsz nem annyira durva, ha nem megy oda akkor nem hal meg mindegyik enemy, tőlük viszont Cassen kivül mindenki -
#13101 Olyan szép. Eszembe juttat par emléket. -
#13100 elég undorító. -
#13099 Kill Secure. -
#13098 Jó kis killsteal. -
#13097 Így kell pentaks-elni Cassiopeiaval : D
-
#13096 Köszönöm szépen -
#13095 Voyboy a legjobb Renekton player, ez egy jó build. -
#13094 Sziasztok! Renektonról mi a véleményetek ?Az frusztrál nagyon, hogy mindig tanknak buildelik,és hogy late game a sebzése elgyengül.Van hozzá életképes tanky dps build,ami late game is masszív sebzéssel bír? -
Farkassacred #13093 Én eléggé meguntam már a russian rage kiddeket........ de a magyar rage kiddekről se feledkezzünk meg..! -
#13092 elég hülyeség is volt, hogy amikor a revolvernek unique-á tették a lifestealt, akkor a gunbladenek nem... -
Kul1cs #13091 Inkább örülj neki hogy te nem kaptál random dc-ket, mert elég gyakori az ilyesmi mostanság. -
#13090 Karthus és Twitch mostantól 3150 IP -
#13089 Változtatnak ezek rendesen o.O
-
#13088 Nem adok 2 napot megint ugyanez lesz. -
SuLtAN17 #13087 De nem érted mi a bajom, én már a picknél arra törekszem, hogy normális setup legyen bármit pickelek nem érdekes. De ezt egyszerűen nem lehet bírni most is gpvel 17/6/24 és kikapok mert az egyik afkol a másik állandóan dczik vicc én ezzel ezt be is fejeztem ezt a játékot is sok sikert mindenkinek! -
#13086 Aki kimákolja az elo hellt, az valszeg tud is valamit. Kicsit normálisabb viselkedéssel és flame nélkül talán a te csapatod is képes lenne a csapatjátékra. Az elo hell nem a játékosok skilljére vonatkozik, inkább azok gyermeteg viselkedésére. Mikor egyből megy a flame, az anyázás, a "leszarok mindenkit" és stb dolgok. Az elo hell addig tart amíg el nem kezdesz olyan játékosokkal játszani akik ezeket a dolgokat kinőtték. (Tehát igazából nem lehet kikerülni belőle.) Tény,hogy az ilyenekből minnél lejebb megy az ember, annál több van...vajon miért? -
SuLtAN17 #13085 Zseniális frázisokkal operálsz, de ezen már rég túl vagyok. Nem solozok nem 1vs1-re megyek rá csak, aki azt hiszi, hogy hűdemekkora player mert kimákolta az elo hell-t annak mondtam, hogy bátran kiállok custom gamre. Nem másolom, értem mire gondolsz nem az van, hogy egy fix buildet erőltetek mikor 4 ad van szemben, akkor is banshee fon. -
#13084 1v1 nem ugyanaz mint az 5v5. Továbbá a statok nem számítanak, egy rossz stattal többet hozzá lehet tenni mint egy jó stattal ha a role úgy kívánja. Attól,hogy streameket nézel meg guidet olvasol még nem leszel jó player, csak azt hiszed ,hogy az vagy. Attól mert letudsz másolni egy Picassot még nem leszel az ^^ Inkább tanulj meg normális beszélni, járjál be többet az iskolába, szocializálódj és stb. -
#13083 Efreet nagylelkű volt, anyázásért más járna neked, remélem meg is kapod valakitől egyszer. -
#13082 -
#13081 Tele idiótákkal? Mostanában csak egy jött be ide. -
SuLtAN17 #13080 Ezt kérdezem én is :D -
#13079 mindenki hülye, szar TE vagy az egyetlen aki jól játszik, ha nyersz rankeden, akkor TE carryzted a meccset, TE vagy az aki olyan jó, hogy bármikor kiáll 1v1-ezni, és TE nézel streameket, meg olvasol clg forumot. wáó, TE nagyon király vagy pajtás, hogy lehet, hogy ELO hellbe vagy? -
SuLtAN17 #13078 A jó édes anyádnak maximum azért lettél te is ilyen hülye.