53877
-
Tababo #13237 kobrakígyó megölte a rákot -
#13236 kedvenc részeim:
"Mindenkinek ajánlom, de majd én is kipróbálom egyszer, ha lesz rá időm."
"Vagy várjunk csak, nem felidegesített, hanem kékhalált kapott a gép."
"-Most mondj valamit te a grafikáról.
-Hát a játék nagyon jó, hangeffektek jók, árnyékok jók. Hát ez a játék nagyon jó, mindenkinek ajánlom és próbáljátok ki."
"Úgy látom most ilyen... csata van,ilyen nagy csata...igen. Megöltél kettőt is, gratula, már hármat..."
"-Amúgy a szintem most elég jó a szintem.
-Mért hanyas vagy?
-Nem tudom. "
Na ilyen kritikát kéne mindenkinek csinálnia -
#13235 meggyalázva érzem az egyik kedvenc játékomat. :/ -
#13234 nesze, szenvedjetek
-
#13233 erős, és csaj -
#13232 A vicces h én most jöttem rá h nekem csak csaj champem van kb: annie,poppy,leblanc . Aniviáról kérdeznélek titeket, szerintetek milyen? Én nagyon szeretem, de nekem nem tűnik elég jónak, mintha túl lassú és kiszámítható lenne? szerintetek ha az ember belejön milyen? -
#13231 Dota - Knight Davion, én legalább is ezt szűrtem le, csak nőbe. -
#13230 Mondjuk nem tetszik benne hogy csaj lesz... -
#13229 Nyehehe, kaptam egérhez rúna kódot :D -
#13228 van rá egy heted, gogogo :D -
#13227 tutkó hogy a sárkány lesz az ultija. erre rohadt kíváncsi leszek, már most gyűjtök rá :D -
#13226 Shyvana, the Half-Dragon
-
#13225 #13115
Annyi különbséggel, hogy most Irelia lesz az akit ezek közül max játszani fogok, mondjuk neki örülök, mert pont meg akartam venni -
lordbalu #13224 Igen -
#13223 nektek is amumu, annie meg a múlt heti hősök maradtak mint ingyenesek ? -
Zeros #13222 nesze geci high elo east ranked game xD csupa op pick
-
#13221 "So we all know that baron is one of the most important aspects of this game. But do you know exactly how much it is worth?
Here is what everyone single person on your team gets from the buff:
40 ability power 40 attack damage 3% of your maximum health in health regeneration per 5 sec. 1% of your maximum mana in mana regeneration per 5 sec. 300 gold and 900 experience points
If you turn those stats into gold, you'll find that:
40 ap = blasting wand = 860
40 ad ~ Bestfriend sword = 1650
3% of health as regen/5 with 2000 health ~ 60/5 = 4 regrowth pendants = 1740
1% of mana as manaregen/5 with 1000 mana ~ 10/5 = a meki pendant + a faerie charm = 570
and lastly the 300 gold.
(*note that an average champion would have around 2000 health and 1000 mana.)
If you add that all up, the baron buff gives at least 5120 stats worth of gold, TO EACH PLAYER! In total, baron grants your team a possible 25600 gold lead!" -
B52Yami #13220 Dps heavy enemy ellen nem rossz, mage enemy ellen galio-t szeretem :D -
Morf #13219 Meglesz, köszi :) Rammust kipróbálom, elegem van abból, hogy soha nincs egy jó tank (állítólag Rammus a legjobb tank?). -
B52Yami #13218 Sose láttam még két darab nid-et egy csapatban :D -
#13217 mondja ezt az, aki más kedvencét nyúlja le :P :D
btw, mondtam, cougar buff, és persze új skin. -
#13216 Valaki árulja el nekem, mi ez a nagy Nidalee invázió? Az utóbbi napokban nem volt játék, amiben ne lett volna az ellenfélnél minimum egy darab Nidalee
És meg kell mondjam, egy topsolos Nidalee elég ijesztő tud lenni, főleg, ha squishyvel van az ember -
#13215 New Free Champion Rotation (Preseason: Week 6):
Allistar, Heimerdinger, Kassadin, Nunu, Rammus, Twisted Fate, Zilean, Mordekaiser, Urgot, Irelia -
#13214 Én csak azt mondom, hogy sok high elo guideban írják ezekhez a ghostot, én flashel használom őket. Egyedül a Shennek nem használok flasht, megszokásból. -
#13213 nasusnak is inkább a ghost+tp dívik. -
#13212 Ja meg hotshotgg szokott flash+ghostot nidalenek hogy teamfightba gyorsabban macsekozzon -
#13211 Pont tőletek tanultam meg még mumble-n, hogy a flash jobb mert azzal átmész a falon, és ebben igazatok is volt -> highelo streameken se látni ghostot, max jungle shaconál figyeltem meg eddig ghost+smite picket.
Tryndát még meg is értem amúgy mert falon átbir menni az E-vel.. -
#13210 azért nem hiszem, hogy ez így igaz -
#13209 Nem szoktak rakni sokan Tryndának, Ireliának se pl. -
#13208 durván 2 karinak nem kötelező a flash, az egyik ezreal a másik shaco.. -
zritya #13207 Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy kellene egy kis infó Kassadinról hogy mennyire éri meg meg venni ?
Most Xin és Nasus a 2 kari ami tetszett igazán.
Előre is Köszönöm! -
#13206 Persze nem mindenkinek kötelező de egy carrynek talán nem ártana.
Meg perpill amúgy se ez a lényeg az egészben -
#13205 "flashnélküli"
tán kötelező? :) -
#13204 Én pont ezek miatt mentem át westre, ill. meguntam a sok ciril betűt :D Westen is vannak retardok de talán egy picit kevesebb és legalább angolul beszélnek. -
#13203 Nem kevesebb. -
#13202 Olvasgatom, hogy innen sokan vagytok westen. Ott kevesebb a retard ?
Mert nordicon kicsit kezd elegem lenni az instant lockos flashnélküli teamnoobozos 10 évesekből. Nem mondom azt hogy én lennék a legnagyobb pro de amilyen csapatokat kapok az förtelem. -
#13201 Engem felvehetsz ha gondolod, aláírásomban ott a nevem. -
Morf #13200 Malzaharral nyomom, bár még csak lvl 22 vagyok, de jó lenne találni egy csapatot EU Westen, akikkel gyakorolhatnám a team fightot (skype, TS2, Ventri van). Ha valakit érdekel, dobjon egy üzit. Thx. -
#13199 Tryndamerrel ha tudnak is játszani, akkor is up jelenleg. Ha ownolnak vele, az ellenfél rossz. -
#13198 Sivir OP