53877
0MWkPbn.jpg
  • Tababo
    kobrakígyó megölte a rákot
  • ronihun
    kedvenc részeim:
    "Mindenkinek ajánlom, de majd én is kipróbálom egyszer, ha lesz rá időm."
    "Vagy várjunk csak, nem felidegesített, hanem kékhalált kapott a gép."
    "-Most mondj valamit te a grafikáról.
    -Hát a játék nagyon jó, hangeffektek jók, árnyékok jók. Hát ez a játék nagyon jó, mindenkinek ajánlom és próbáljátok ki."
    "Úgy látom most ilyen... csata van,ilyen nagy csata...igen. Megöltél kettőt is, gratula, már hármat..."
    "-Amúgy a szintem most elég jó a szintem.
    -Mért hanyas vagy?
    -Nem tudom. "

Na ilyen kritikát kéne mindenkinek csinálnia
  • Fabio Capello
    meggyalázva érzem az egyik kedvenc játékomat. :/
  • NagyiBMX
    nesze, szenvedjetek
  • ronihun
    erős, és csaj
  • Saccard
    A vicces h én most jöttem rá h nekem csak csaj champem van kb: annie,poppy,leblanc . Aniviáról kérdeznélek titeket, szerintetek milyen? Én nagyon szeretem, de nekem nem tűnik elég jónak, mintha túl lassú és kiszámítható lenne? szerintetek ha az ember belejön milyen?
  • FrostBite
    Dota - Knight Davion, én legalább is ezt szűrtem le, csak nőbe.
  • Kry
    Mondjuk nem tetszik benne hogy csaj lesz...
  • SzirmosSzisza
    Nyehehe, kaptam egérhez rúna kódot :D
  • Fabio Capello
    van rá egy heted, gogogo :D
  • UnknownAsshole
    tutkó hogy a sárkány lesz az ultija. erre rohadt kíváncsi leszek, már most gyűjtök rá :D
  • Fabio Capello
    Shyvana, the Half-Dragon

• ronihun
    Annyi különbséggel, hogy most Irelia lesz az akit ezek közül max játszani fogok, mondjuk neki örülök, mert pont meg akartam venni
  • lordbalu
    Igen
  • UnknownAsshole
    nektek is amumu, annie meg a múlt heti hősök maradtak mint ingyenesek ?
  • Zeros
    nesze geci high elo east ranked game xD csupa op pick
  • Fec papa
    "So we all know that baron is one of the most important aspects of this game. But do you know exactly how much it is worth?

Here is what everyone single person on your team gets from the buff:

40 ability power 40 attack damage 3% of your maximum health in health regeneration per 5 sec. 1% of your maximum mana in mana regeneration per 5 sec. 300 gold and 900 experience points

If you turn those stats into gold, you'll find that:
    40 ap = blasting wand = 860
    40 ad ~ Bestfriend sword = 1650
    3% of health as regen/5 with 2000 health ~ 60/5 = 4 regrowth pendants = 1740
    1% of mana as manaregen/5 with 1000 mana ~ 10/5 = a meki pendant + a faerie charm = 570
    and lastly the 300 gold.
    (*note that an average champion would have around 2000 health and 1000 mana.)
    If you add that all up, the baron buff gives at least 5120 stats worth of gold, TO EACH PLAYER! In total, baron grants your team a possible 25600 gold lead!"
  • B52Yami
    Dps heavy enemy ellen nem rossz, mage enemy ellen galio-t szeretem :D
  • Morf
    Meglesz, köszi :) Rammust kipróbálom, elegem van abból, hogy soha nincs egy jó tank (állítólag Rammus a legjobb tank?).
  • B52Yami
    Sose láttam még két darab nid-et egy csapatban :D
  • Fabio Capello
    mondja ezt az, aki más kedvencét nyúlja le :P :D

btw, mondtam, cougar buff, és persze új skin.
  • böröczk
    Valaki árulja el nekem, mi ez a nagy Nidalee invázió? Az utóbbi napokban nem volt játék, amiben ne lett volna az ellenfélnél minimum egy darab Nidalee
    És meg kell mondjam, egy topsolos Nidalee elég ijesztő tud lenni, főleg, ha squishyvel van az ember
  • tommyknockers
    New Free Champion Rotation (Preseason: Week 6):
    Allistar, Heimerdinger, Kassadin, Nunu, Rammus, Twisted Fate, Zilean, Mordekaiser, Urgot, Irelia
  • jazzy
    Én csak azt mondom, hogy sok high elo guideban írják ezekhez a ghostot, én flashel használom őket. Egyedül a Shennek nem használok flasht, megszokásból.
  • Fabio Capello
    nasusnak is inkább a ghost+tp dívik.
  • Czdano
    Ja meg hotshotgg szokott flash+ghostot nidalenek hogy teamfightba gyorsabban macsekozzon
  • Czdano
    Pont tőletek tanultam meg még mumble-n, hogy a flash jobb mert azzal átmész a falon, és ebben igazatok is volt -> highelo streameken se látni ghostot, max jungle shaconál figyeltem meg eddig ghost+smite picket.

Tryndát még meg is értem amúgy mert falon átbir menni az E-vel..
  • ronihun
    azért nem hiszem, hogy ez így igaz
  • jazzy
    Nem szoktak rakni sokan Tryndának, Ireliának se pl.
  • Czdano
    durván 2 karinak nem kötelező a flash, az egyik ezreal a másik shaco..
  • zritya
    Sziasztok!
    Olyan gondom lenne hogy kellene egy kis infó Kassadinról hogy mennyire éri meg meg venni ?
    Most Xin és Nasus a 2 kari ami tetszett igazán.
    Előre is Köszönöm!
  • UnknownAsshole
    Persze nem mindenkinek kötelező de egy carrynek talán nem ártana.
    Meg perpill amúgy se ez a lényeg az egészben
  • Fabio Capello
    "flashnélküli"

tán kötelező? :)
  • Gubberx
    Én pont ezek miatt mentem át westre, ill. meguntam a sok ciril betűt :D Westen is vannak retardok de talán egy picit kevesebb és legalább angolul beszélnek.
  • Grr1234
    Nem kevesebb.
  • UnknownAsshole
    Olvasgatom, hogy innen sokan vagytok westen. Ott kevesebb a retard ?
    Mert nordicon kicsit kezd elegem lenni az instant lockos flashnélküli teamnoobozos 10 évesekből. Nem mondom azt hogy én lennék a legnagyobb pro de amilyen csapatokat kapok az förtelem.
  • Gubberx
    Engem felvehetsz ha gondolod, aláírásomban ott a nevem.
  • Morf
    Malzaharral nyomom, bár még csak lvl 22 vagyok, de jó lenne találni egy csapatot EU Westen, akikkel gyakorolhatnám a team fightot (skype, TS2, Ventri van). Ha valakit érdekel, dobjon egy üzit. Thx.
  • Unknow
    Tryndamerrel ha tudnak is játszani, akkor is up jelenleg. Ha ownolnak vele, az ellenfél rossz.
  • böröczk
    Sivir OP