League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
Ha valaki lvl 20 körül van és unja a random team-et felvehetne friend-nek és nyomhatnánk együtt 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fpocok
Mi ez a kamu, hogy targetelhetõ lesz vlad? Én nem látom sehol.
Mellesleg nekem NEM TÖLTÖTT LE PATCHET. WTF?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Gubberx
ja

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

6300-as?

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Cobra.
Jónak tûnik az új hõs, szerencsére jó range-e van a normal attackjának.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Gubberx

Hát igen, van ilyen és persze ez is bosszantó....báááár...én voltam már olyan mecsben (kettõben is, egyszer gyõztes, egyszer vesztes oldalon...), ahol kb. 20-25 killes elõny ellenére gyõzött a már-már vert csapat, mert a már biztos gyõzelem tudatában a felfeedelet ellen támadott, és elhullott, a másik csapat meg szépen berusholt, középen tower-inheritor csit-csatt....nexus...hello
Mondjuk ez ritka, meg most pugról beszélek, sajnos arangedet csak egy haverral játszok...

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Gubberx
Én azt utálom mikor 50:10-re vezet az ellen és széjjel vannak feedelve, megy a meccs már 50 perce és hiába nyomunk surrendert van aki no-t nyom és beírja hogy: we can win.....

Az ilyen haljon meg. Úgy kéne itt is, mint HoN-ban: legyen leaver protection...5 leave, és nem mész rankedre....10-15 és szinte semmi mecsre....na akkor majd elgondolkozik a kis hernyó, hogy leavel-e (jó, persze, most jöhet az, hogy na és ha valakinek sz*r a netje, szakadozik...namost akinek olyan netje van, hogy szakadozik, az eleve esélytelen, mert laggol, meghal...ne játszon online játékot, ne csesszen ki mással....másrészt ha arra mondjuk nincs mód, hogy az önkéntes leave-et megkülönböztessék a hálózat miattival, akkor is lehetne mondjuk egy idõperiódusos rendszert kialakítani, hogy ha X idõn belül van mondjuk 10 leave, akkor pápá egy idõre....aztán ez resetelõdik...)
A hátamon mindig feláll a szõr, mikor mecs közepén benyögi a kis pondró, hogy "i have to eat sorry"...aztán a tök jó mecsbõl bukás lesz, mert anyuka ráparancsolt, és elhúz/10 percre afk.....

És a vicc az, hogy orkyból pl. egy darabot nem látni (asszem õ is 6,3k-s, ár nekem még ingyen megvolt betas skinnel), hetek óta egyet nem láttam...sok olcsó champion meg sokszor kentelbe veri a drágákat, pl. abilitys Yi valamelyik nap halomra mészárolt mindenkit, én is általában Morgenaval igen kellemeseket szoktam pusztítani....

Én nem látom a patch notesban, hogy targetelni lehetne....csak csökkent fél seccel a tócsa, nõtt fél seccel a slow-ja, és a damaget változtatták....vagy valami elkerülte a figyelmemet?

Unknow
Tény, hogy értelmét veszítette a legendary champion fogalma. Egyébként komolyan...igazán köthetnének kritériumokat is néhány hõshöz. (Fõleg a bonyolultabbakhoz)
avengir
Tiszta ryze... <#eljen>

Es azert akarnak 9ks hosoket mert annyi 6ks hos van mar, hogy ertelmet vesztette a legendary champ fogalma. Popy, gragas, stb... ezek nem 6ks hosok es a jatek megjelenesekor nem voltak bent a kezdo 40 hosbe.

https://hotshu.wordpress.com/

games4ever
Übereltem 😄😛

Mi értelme lesz vértócsának akkor? Legalább 5szörös sebzés kéne neki hogy legyen értelme mert így...

Zomil
Garen 😊
DAMACIAAAAA!!! 😄

Jax jelenleg kicsit UP.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gubberx
Garen vagy Jax unlockolásán gondolkodom 😄 szerintetek?

Zomil
Sztem is Vlad volt op, bár most meg akkora nerf-et kap, h senki nem fog vele játszani(vértocsa közben is lehet targetelni). Sona-val csak az a baj, h tul könnyüre sikeredett, pedig azért egy erös support hös, szoval igazán adhattak volna neki olyan skilleket ami több ügyességet kiván...Egyszerüen gyerekjáték vele ks-elni és iszonyat idegesitö mikor már a 8. kill-t lopja el...A vele való játék a következöböl áll: elindul a teamfight és QWEQWEQWEQWE ennyi, semmit nem kell csinálnod 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Õszinte leszek..én örülök, hogy 6300as mindegyik. Utálom mikor bejön egy karakter, és mindenki megveszi mert "ócsóúgyseszámít". Aztán természetesen így több noob játszik velük = több feeder. 6300ért legalább meggondolják megvegyék -e.
Hát nem tudom MF-en is lehetne mit nerfelni Sonával nem nagyon találkoztam de szerintem nemsokára free lesz Vladot mindig banolják... pedig én szeretem...amúgy nem rosszak csak mind 6300asak most már vagy 3150...
Új hõsök közt volt egyáltalán olcsóbb?

Unknow
Állítólag változtatnak rajta mikor majd kijön. Legalábbis valamelyik veres ezt írta.
Unknow
Hm...mostani hõsök ennyire OP-k lennének? Vladimir volt sztem az ami OP volt utoljára. A többi mind - mind fogható, talán Sonát kéne most egy kicsit nerfelni. Nem értem a sírást. Amúgy is...ha minden hõs OP akkor végülis balance van.
Zomil
annyira nem nagy szám hös, föleg, hogy az ultijához melee range-ben kell lenné, és semmi tank képessége nincs a hösnek 😊
szoval, h valaki értelmesen tudja használni, érteni kell majd hozzá(pl. katarina is ilyen nála se lehet elsöként beultizni a tömegbe), szoval az elsö pár napba szvsz könnyen verhetö lesz amig az emberek nem tanulják meg használni 😊

De miért? Mi benne annyira jó? vagy ez is csak OP mint mostanába 5/4 új hõs?

avengir
6300 😄 es igen megy a siras a hivatalos forumon, hogy legyen inkabb 9k+

https://hotshu.wordpress.com/

Anthrax
6300 vagy 3100 olcsóbb biztos ne, hacsak nem raknak be egy 9600as-t is 😄

Gubberx
Kíváncsi leszek mennyibe fog kerülni az új hõs.

Unknow
Az a legdurvább ,hogy az ilyen embereket ráadásul nem is bannolják. Gondolom látványosságnak maradnak a játékban 😛
Zomil
láttam már ennél durvábban is ilyen 300win mellett volt 200leave 😄

Fpocok
Mekkora egy szar a minõség. Rohadjanak meg, hogy csak pénzért lehet látni valamit.

lolSL
LoL WCG döntõ most kezd
http://live.wcg.com/Video/Live.aspx?id=19298
main stage-re kell rakni fent.

Fpocok
Na ezt übereljétek...

zsakosfrodo2
Ha még valaki nem tudna róla, az új hõs, ami várhatóan jövõ héten érkezik:

Swain, the Master Tactician

Cobra.
Azért vicces, hogy az ellenfél milyen láma volt még így is.

Fú, de felbasz.
1 noob, 2 leaver, én + 1 játékos aki tudott játszani.
Cobra.
Most, hogy free Xin, csak feeder Xin-ek vannak. Amikor nem ingyenes, akkor legalább 30% tud vele játszani 😊
Twitch még inkább játékosfüggõ, mert volt, hogy Janna-val leöltem 1vs1-ben (még lategameben is, igaz jobb k/d-m volt, mint neki).

Anthrax
szereted, na jól van én se tudok írni 😄

Anthrax
Ha szeretek a kicsi szõrös dolgokat akkor twich is befog jönni 😄

Új ulti? wut?
😊
Fú, nagyon rossz meccs volt, elsõnek játszottam xin zhao-val, szal volt núbkodás.
Fpocok
Ilyen már velem is volt. Beírtam, hogy sok sikert, erre le kurva anyázott, angolul. Hogy miért?
Teemo az jó. Kiváncsi vagyok milyen új ultit kap majd 😄

Gubberx
Amugy én vagyok Dearone 😊

Tetszeni fog Twitch, ha a kedvenc karakterem teemo?
Gubberx
Beírom meccs elején hogy gl & hf, erre visszír a másik csapat hogy fuck you :😄😄 lol

Unknow
Vicces...de a poén kedvéért kb én is ezt szoktam vele csinálni, leszámítva az "only sunfire" stackelést. Ami pedig a legfontosabb ,hogy mûködik 😄 Oké, természetesen addig amíg nem premade vs premaderõl van szó.
na végül lett kép
hát ezt érdemes volt megnézni
garen imba shit, csupa tank itemekkel iszonyat dmg-e van
how to play garen: link
Jagumo
nem OP Twitch. Sunyi harc közepén kell kijönni különben focusolnak rád és 1 hit.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

van hang de fekete a kép :S
daemonervosa
btw ha valakit érdekelne a wcg:

http://www.clgaming.net/livestream.php

Trolling is a art.