League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul mindig ide kerülnek ki a leak informáciok. 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Van rootja?!
Terület stealth?!
Slow?!
És aoe ap ulti?!
Prismatic Wave - Fires a Prismatic Wave that bends the light around any friendly target it touches, stealthing them for 3 seconds. In addition, Lux gains passive cooldown reduction(3/6/9/12/15%).
Az a 3sec stealth, egy rakat höst nem kicsit imbává tesz(gondoljatok arra, h fiddle/nunu/kat stealth-ben ultizik...)
akit érdekel itt a hös
és itt a test realm-re felkerült patch 😊
Swain meg egy hulladék, tegnap láttam egy aránylag jó játékost, de akkor is, ha elnyomta az ultiját és nem volt rajta kék buff, mehetett a bázisra manáért, baromi gyorsan lezabálja neki.
Amúgy meg lehet, tényleg csak az a gond, hogy az emberek, akik megvették, még nem ismerték ki eléggé, vagy mint Corky-val, nem mindenkinek egyértelmû, és 90% nem játszik jól vele....a maradék 10% meg agyonver vele mindenkit...legalább nem egy no-skill Karthus, akivel még egy szellemi fogyatékos is képes durván gyilkolni...
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
minionok mellett 1v1-be nem nagyon fogod tudni agyonverni az ultija miatt, de ezenkívül imho semmire nem jó. túl gyengék az AP ratio-i.
talán valami caster/tank hybridnek-féleségnek tudnám elképzelni mint vlad-ot, spell vamp-al, ha már az ultijába úgyis bele van építve.
ha új hõst próbálok ki, akkor én az pracban csinálom, az arra való
Mondjuk eddig olyan nagyon durva Swain-ekkel eddig még én se találkoztam...de nem is baj, aki kipróbálás nélkül kiadta érte a 6300 IP-t, az így járt, aki meg nem (mint én), az majd kipróbálja és megnézi, hogy bejön-e neki...
Amúgy jó is lesz ez az "ingyenes minden"-hétvége...végre kipróbálhatom a béta óta bekerült hõsök közül azokat, amiket eddig nem tartottam érdemesnek megvételre és ki se volt alkalmam próbálni (sõt még Shaco-t is, õ ha jól rémlik, már bétában is volt, csak nekem valahogy kimaradt...)...Garennel pl. még sosem játszottam....csak már elõre félek, milyen noobkodások lesznek, mindenki össze-vissza fog bénázni, mert nem a meglévõ hõsével tolja...rankedbe se kell menni, némelyik állat még oda is tuti sosem játszott hõssel megy, felsírtam anno, mikor a 0 killes Miss F 15 perc után benyögi, hogy csak most próbálja ki ...persze rankedben...
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Karthus-t sikerült elbaszni riotnak 😄 Ha ugy hal meg, h aki megölte az a passzivja közben meghal(torony,hös minion), akkor azt ugy érzékeli a játék mintha saját magát ölte volna meg, vagyis kill streak után saját magának adhatja a gold-ot. Ráadásul látja az ellenfél chat beszélgetését, és ha ez nem lenne elég néha halhatatlanná is válik és nem hat rá semmi dmg 😄
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ha igy folytatják egyre többen fogják megutálni öket, bár nemtudom mennyi esély van, h esetleg nagyot bukjanak a dolgon és változtassanak a dolgokon.
Ashe-nek nincs uj skin-je, csak az alap kép lett más.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Persze csodás megoldás, mert igy meg senki nem tud változtatásokrol igy még tesztelni se lehet...
Amúgy a patch tényleg szar... kiadnak új eve skint, ráadásul FREE is és nincs rework :S
Ha azt akarom hogy Teemo mérge a legtöbbet sebezze akkor az minek a függvénye?Mármint a sebzés nagyságának..
Ráaádsul kicsit felvannak most háborodva az emberek, h ilyen kicsi patch-t adtak most ki...nem véletlen áll a patch topic -250-en...
Ráadásul még tesztelni se lehetett normálisan, mert hogy a riot baszik kirakni patch note-ot a test realm-re igy az emberek totál véletlenszerüen tesztelnek, aztán vagy észreveszik a változást vagy nem...