League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Én már látom magam elõtt a ravage bugot ahogy nagyon messzirõl is stunnol 😊
daemonervosa
Evere nagyon kiváncsi leszek, a többi ezért nem kapott akkora átdolgozást.

Trolling is a art.

Zomil
Semmi fake nincs ebben, már a dev-ek megmondták, h következö patch-ben jax,teemo,ryze,eve átdolgozás várhato.
Ráadásul mindig ide kerülnek ki a leak informáciok. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Nem tudom mennyire fake ez a patch note... de elég érdekes. Pl szinte mindenkinek csökkentik a spell cooldownját. Teemo kap új ultit, illetve átdolgozzák. EVE remake. Buffolt warmog és visztlát lifesteales malady 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

én ma találkoztam 1 feedelt swainnel, aki belassított, lerootolt aztán meg szívta a hp-t, a nem tankokat pillanatok alatt kinyírta

Zomil
jah és az ulti a map 1/6-a kb. szoval lizard-tol ellövöd mid tower-ig ami-azért elég durva tekintve, h instant dmg, és akit elér az sebzödik, kb. mint Ez ult, csak kisebb hatótávval, és instant vagyis nem kell várni, h odaérjen

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Most ez komoly?
Van rootja?!
Terület stealth?!
Slow?!
És aoe ap ulti?!
Zomil
Uj hösnél ismét op szagot érzek...

Prismatic Wave - Fires a Prismatic Wave that bends the light around any friendly target it touches, stealthing them for 3 seconds. In addition, Lux gains passive cooldown reduction(3/6/9/12/15%).

Az a 3sec stealth, egy rakat höst nem kicsit imbává tesz(gondoljatok arra, h fiddle/nunu/kat stealth-ben ultizik...)

akit érdekel itt a hös
és itt a test realm-re felkerült patch 😊

Nana, azé láttam már annyira szörnyû karthust is, aki csak a tornya alatt állt cipõ nélkül ap-t stackelve és várta, hogy leessen neki pár ingyen frag,aztán csodálkozott , hogy a 20.percben már õ feedelt a tornya alatt. Semmi nem ér egy rosszul játszott karthus. Másik dolog, hogy a falat nem használják jól. Lvl 3-tól fallal és 2-es q val simán lehet csinálni first bloodot.
Swain meg egy hulladék, tegnap láttam egy aránylag jó játékost, de akkor is, ha elnyomta az ultiját és nem volt rajta kék buff, mehetett a bázisra manáért, baromi gyorsan lezabálja neki.
Kb én is ezt tapasztaltam. Ultija tényleg életben tartja (másra nagyon nem jó), de a többi skilljétõl nem vagyok különösebben elszálva. Rendben, a rootja hasznos lenne, de szinte bármelyik magenek jobb cc-je van.
Amúgy meg lehet, tényleg csak az a gond, hogy az emberek, akik megvették, még nem ismerték ki eléggé, vagy mint Corky-val, nem mindenkinek egyértelmû, és 90% nem játszik jól vele....a maradék 10% meg agyonver vele mindenkit...legalább nem egy no-skill Karthus, akivel még egy szellemi fogyatékos is képes durván gyilkolni...

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

durva swain-el még én sem találkoztam, viszont volt olyan hogy az ellenfél csapatában volt feedelt swain (zhonya,rylai,15+stack ss) és semmit nem tudott csinálni a lassításán kívül.
minionok mellett 1v1-be nem nagyon fogod tudni agyonverni az ultija miatt, de ezenkívül imho semmire nem jó. túl gyengék az AP ratio-i.
talán valami caster/tank hybridnek-féleségnek tudnám elképzelni mint vlad-ot, spell vamp-al, ha már az ultijába úgyis bele van építve.
jah, ez elég idegesítõ még normálban is
ha új hõst próbálok ki, akkor én az pracban csinálom, az arra való

Király 😊 Eddig minden héten az volt, hogy "ú, de imba/op az új hõõs, remélem, nerfelik!" (Xin, Miss Fortune, Vlaid, Sona...mindnél mondta valaki itt-ott)...most végre egy nem túl táposat sikerült a játékba tenni 😊

Mondjuk eddig olyan nagyon durva Swain-ekkel eddig még én se találkoztam...de nem is baj, aki kipróbálás nélkül kiadta érte a 6300 IP-t, az így járt, aki meg nem (mint én), az majd kipróbálja és megnézi, hogy bejön-e neki...

Amúgy jó is lesz ez az "ingyenes minden"-hétvége...végre kipróbálhatom a béta óta bekerült hõsök közül azokat, amiket eddig nem tartottam érdemesnek megvételre és ki se volt alkalmam próbálni (sõt még Shaco-t is, õ ha jól rémlik, már bétában is volt, csak nekem valahogy kimaradt...)...Garennel pl. még sosem játszottam....csak már elõre félek, milyen noobkodások lesznek, mindenki össze-vissza fog bénázni, mert nem a meglévõ hõsével tolja...rankedbe se kell menni, némelyik állat még oda is tuti sosem játszott hõssel megy, felsírtam anno, mikor a 0 killes Miss F 15 perc után benyögi, hogy csak most próbálja ki ...persze rankedben...

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

JSbyMSI8800

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

valaki tudna leírni 1jó shaco buildet?

nyanyanyanyanya
Zomil
inkább te ülj le...

Fpocok
Én meg kiegészítettem egy plusz információval.

Fpocok
Most mi a fasz bajod van?

ülj le egyes
Fpocok
Hétvégén az összes hõs ingyenes lesz... és ip boostot is kapunk 😄

thats baad
Cobra.
Hétvégén elvileg ingyenes lesz mindegyik hõs.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ez egyre rosszabb...
Anthrax
Másik bug,hogy ha van valakin aurá-t adó item és az illetõ halott, akkor az egész térképen megkapod az aurát adó cuccot.

feltettem XP-t, most már nem akad a játék😊

Zomil
Megvan az uj "kedvenc" bug-om 😄
Karthus-t sikerült elbaszni riotnak 😄 Ha ugy hal meg, h aki megölte az a passzivja közben meghal(torony,hös minion), akkor azt ugy érzékeli a játék mintha saját magát ölte volna meg, vagyis kill streak után saját magának adhatja a gold-ot. Ráadásul látja az ellenfél chat beszélgetését, és ha ez nem lenne elég néha halhatatlanná is válik és nem hat rá semmi dmg 😄

Fpocok
Az új hõs E skilljével meg lehet ölni aniviát tojás nélkül, illetve kartust, még valakit, meg tryndamért ulti közben 😄

Unknow
Pedig 3 meccsbõl is meg lehet mondani ,hogy ez bizony semmit nem ér mert nincs normális szerepe a csapatban 😛
Cobra.
Igaz, csak kettõt játszottam vele, de kicsi a range-e, alacsony az AP bónusza és alig van hp-ja meg fizikai és mágikus védelme.

Imádom mikor az emberek 3 meccset nem játszanak le egy karival, de már osztják az észt hogy OP vagy UP.

Cobra.
Elég karcsú lett az új hõs, remélhetõleg buffolnak rajta kicsit hamarosan.

Zomil
Haverral arra a következtetésre jutottunk, h csak azért tünik barnásnak, mert ugye fekete/sárga a ruha, de az ij kékes fényétöl barnásnak tünik, és valóban ha jobban megnézed a képet tényleg látszik, h az igazábol fekete/sárga szinü

Fpocok
DE így most tök szar. A képen barnás. A játékban meg kék.

Zomil
Én meg arra válaszoltam, h nem kapott uj alap skin-t csak a kép lett más -.-

zsakosfrodo2
A skinrõl õ is azt kérdezte, hogy új "classic" skinje van-e 😄 (az az alap).

Zomil
Amugy ahogy elnézem Riot-nak sikerül egyre jobban elásni magát a játékosokkal szemben...Mostani csodálatos akciojuk a béna patch-en kivül, h sikerült egy olyan spotlight-ot csinálni amiben Swain 2 skillje nem is a végleges kiadott skill 😄
Ha igy folytatják egyre többen fogják megutálni öket, bár nemtudom mennyi esély van, h esetleg nagyot bukjanak a dolgon és változtassanak a dolgokon.

Ashe-nek nincs uj skin-je, csak az alap kép lett más.

Fpocok
Ashe nek új classic skinje van? Ilyen barnás...

Gubberx
én is most kaptam csak meg 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fpocok
Megkaptam bonus IPt végre.

Lehet lassan fontolóra kell vennem RP vásárlását...most úgyis Twitch az egyik favoritom 😊

Fpocok
AKAROM!!! MOST!!!4

Fpocok
Ability Power.

Zomil
Ezzel semmi ujat nem mondtál...mindenki tudja, h azért nem raknak ki patch note-ot, mert nem akarják, h mindenki tudjon a változtatásokrol...

Persze csodás megoldás, mert igy meg senki nem tud változtatásokrol igy még tesztelni se lehet...

Fpocok
Ja oké. Akkor csak még nem rakták bele.

Amúgy a patch tényleg szar... kiadnak új eve skint, ráadásul FREE is és nincs rework :S

Hali!
Ha azt akarom hogy Teemo mérge a legtöbbet sebezze akkor az minek a függvénye?Mármint a sebzés nagyságának..
zsakosfrodo2
A patch notes-ot ugye azért nem rakták ki (nem feltélen neked írom, hanem ilyen közérdekûen), mert nem akarják hogy kiszivárogjon... Bár nem vagyok biztos benne, hogy ez volt a legjobb döntés amit tehettek ennek érdekében...

Zomil
nem kamu csak nem rakták bele a végleges patch-be...mint ahogy az eve rework-ot se amivel már fél éve le vannak maradva...

Ráaádsul kicsit felvannak most háborodva az emberek, h ilyen kicsi patch-t adtak most ki...nem véletlen áll a patch topic -250-en...

Ráadásul még tesztelni se lehetett normálisan, mert hogy a riot baszik kirakni patch note-ot a test realm-re igy az emberek totál véletlenszerüen tesztelnek, aztán vagy észreveszik a változást vagy nem...

zsakosfrodo2
Week 13 Free Champions:

Alistar, Tank
Ashe, Ranged DPS
Cho'Gath, Tank
Evelynn, Melee DPS
Karthus, Mage
Morgana, Support
Nasus, Melee DPS
Ryze, Mage
Ezreal, Ranged DPS
Sona, Support