53877
0MWkPbn.jpg
  • tommyknockers
    Nagy visszhangot keltett múlt héten, múlt héten a State of the League adásába behívták RiotMarcou-t, Dyrus, HotshotGG, SYDTKO, és Dan Dinh közé, és mindenki osztotta Marcou-t, hogy csak mellé beszél a dolgoknak, szóval cirkusz volt az egész. De valamennyire lenyugodtak a kedélyes, lejátsszák a meccseket, de tény, a Dignitas veszíteni fog, még ha nyer is. Legalábbis a közösség ellenszenvét kiváltját örökre. És bocs, hogy itt NA-s dolgokat írok, miközben ugye a csodálatos, és elképesztő Europában élünk, és játsszunk mindannyiunk egyik kedvenc játékával, a LoL-al. A_SD
  • ronihun
    igen én is néztem, Imaqtpie trollkodott, most Oddone rank 1 lett egyébként, és előtte kipickelt egy Mundot (ghost+smitetal) de azt mondják, hogy azért, mert Jatt le akarja cserélni őt Chaox-ra és ezért most mérges és trollkodik, de ki tudja mért csinálta. Ezt a diszkvalifikálást még nem hallottam, de érdekes :S
  • tommyknockers
    Ha jól tudom a történetet, akkor a Dignitas csapatban volt benne Jatt, aki egyben egy Kanadai csapatban játszott, és ez tiltotta a szabályzat, ezért diszkvalifikálták. Ezért a Dignitas elment a WCG-hez panaszkodni, és azok azt mondták, hogy akkor kezdjék újra az egészet - miközben eredetileg a CDE nyert. Így az NA közösségben a Dignitas-ról megvan a véleményük, főleg, hogy olvastam az egyik tagjuk direkt akadályozta OddOne-t egy játékban. (Mundo bot lane, flash+smite summoner. Amúgy van kedd esténként szokott lenni egy "műsor" aminek a neve State of The League. Bár igaz, hogy ott amerikai játékosokat szólaltatnak meg. De ki tudja meddig fog ez még kinőni.
  • ronihun
    és most elvileg az AboluteLegends (Wetdream csapata) így fog kinézni
    Line-up: Wetdream, Lyumi, Wickd, Soaz, Froggen

Azért ez így mondjuk nem annyira gyenge, de nem tudom, igazából az eu csapatok mostanában nem szerepelnek túl jól.
    Dignitas meg nagyon szépen menetel, ma éjszaka lesz a CDE ellen WCG meccsük, nem tudom pontosan mi ez egyébként.
  • SzirmosSzisza
    Ha érdekel valaki Wickd távozása.
  • tescodr
    annyira jó az új patch hogy szétbassza a game-et nem indul el cannot connect to maestro.. hell jeah..
  • FrostBite
  • ronihun
  • Czdano
    Let's get the party started
  • Grr1234
    De olyan gonosz vagy, ezzel a hírrel elrontottad a vasárnapomat...
  • ronihun
    elnézést kérek, hogy a LoL topikba közöltem egy olyan hírt, ami a legismertebb EU játékosról szól, és ezzel van tele a hivatalos fórum, de folytasd a szánalmas kötözködést nyugodtan
  • Grr1234
    Jajjtejóisen
  • ronihun
    Wickd kilépett az SK-ből és most valószínűleg annak a buzi wetdreamnek a csapatába megy...
  • böröczk
    Khm
  • Fabio Capello
    Olyan jól esik az ilyen... :) És mielőtt jön a rinya hogy support így, úgy, nyilvánvalóan látszik hogy ap-t építettem.

• UnknownAsshole
    Swainel quadra kill rateden :D jajj de örülök hogy megvettem, igazán megérte
  • niiil
    Sziasztok! lenne egy kérdésem: miért van az, hogy a Launcher elindult de mikor rányomnák a Playre eltűnik minden, futó alkalmazásoknál benne van a LoL de amúgy nem jelenik meg?:S Valaki segítsen pls fontos lenne! Köszi előre is
  • vajo
    Kár, pedig jól jött volna..
  • [Rush]
    nem hiszem, hogy kapnánk:D
  • vajo
    Mikor kapjuk azt az 520 rp-t?
  • Fabio Capello
    szerda hajnalban.
  • Atwa
    Szerintetek mikor jön ki a Shyvana spotlight ? Alig várom már
  • FrostBite
    Semmi köze az őszi szünetnek a szombathoz szerintem.
  • ronihun
    close enough...
  • jazzy
    Majd leszek valamikor és majd rakok neked wardot :D
  • Grr1234
  • ronihun
    tudom, nem is csodálkozom, inkább csak nem értem a matchmakinget, hogy egyik nap normális emberekkel rak össze, ma meg csak retardált premadekkel... mondjuk lehet ez az őszi szünet hatása, több ember játszik és több a retardált... mondjuk azt már észrevettem korábban is, hogy 11-17 óráig többször rak össze rosszabb játékosokkal
  • jazzy
    Tudod, hogy wardot elvétve vesznek emberek, még a supportok se szoktak, max 1 dragon wardot, ne csodálkozz ezen :)
  • ronihun
    oké de rakjon wardot, ne pofázzon vissza h vegyek én
  • jazzy
    Karmát nem nagyon használják supportnak, inkább ap carry szerűségnek ami tud supportolni is, mert kell neki a farm.
  • Czdano
    "assist nem számít"

ROFL.
  • Fabio Capello
    így már más a leányzó fekvése, így viszont neked van igazad :)
  • ronihun
    persze, hogy nem csak neki kell... nem akartam leírni részletesen, a lényeg hogy én wardoztam egyedül mint jungler a teambe és akkor mondtam h kellene ward, erre Ő,a support mondta h akkor vegyek, a lényege az egésznek az, hogy amikor egy support nem vesz egy wardot se a game alatt az nem normális
  • Fehercsoki
    Igen kicsit fail,assist nem számít,azt bárki tud.
  • Fabio Capello
    wardot nem CSAK a supportnak kell vennie.
  • ronihun
    8 egymás utáni win után, most 4et vesztettem, hihetetlen amikor karma magyaráz nekem hogy mért nem veszek én wardot, ő nem egy support karakter...
  • Fabio Capello
    Shacoval most nagyon átesnek a túloldalra szvsz.
  • ronihun
    hát wukong már most is erős, szóval nem nagyon akarok vele találkozni patch után
  • jazzy
    What? És az assist? Meg amúgy 18nak a 6 az 1/3-a nem 2/3-a. Nem védem, de legalább trollkodj rendesen :)
  • SzirmosSzisza
    Nyeh, Shaco buff(?)