53877
-
#13317 Nagy visszhangot keltett múlt héten, múlt héten a State of the League adásába behívták RiotMarcou-t, Dyrus, HotshotGG, SYDTKO, és Dan Dinh közé, és mindenki osztotta Marcou-t, hogy csak mellé beszél a dolgoknak, szóval cirkusz volt az egész. De valamennyire lenyugodtak a kedélyes, lejátsszák a meccseket, de tény, a Dignitas veszíteni fog, még ha nyer is. Legalábbis a közösség ellenszenvét kiváltját örökre. És bocs, hogy itt NA-s dolgokat írok, miközben ugye a csodálatos, és elképesztő Europában élünk, és játsszunk mindannyiunk egyik kedvenc játékával, a LoL-al. A_SD -
#13316 igen én is néztem, Imaqtpie trollkodott, most Oddone rank 1 lett egyébként, és előtte kipickelt egy Mundot (ghost+smitetal) de azt mondják, hogy azért, mert Jatt le akarja cserélni őt Chaox-ra és ezért most mérges és trollkodik, de ki tudja mért csinálta. Ezt a diszkvalifikálást még nem hallottam, de érdekes :S -
#13315 Ha jól tudom a történetet, akkor a Dignitas csapatban volt benne Jatt, aki egyben egy Kanadai csapatban játszott, és ez tiltotta a szabályzat, ezért diszkvalifikálták. Ezért a Dignitas elment a WCG-hez panaszkodni, és azok azt mondták, hogy akkor kezdjék újra az egészet - miközben eredetileg a CDE nyert. Így az NA közösségben a Dignitas-ról megvan a véleményük, főleg, hogy olvastam az egyik tagjuk direkt akadályozta OddOne-t egy játékban. (Mundo bot lane, flash+smite summoner. Amúgy van kedd esténként szokott lenni egy "műsor" aminek a neve State of The League. Bár igaz, hogy ott amerikai játékosokat szólaltatnak meg. De ki tudja meddig fog ez még kinőni. -
#13314 és most elvileg az AboluteLegends (Wetdream csapata) így fog kinézni
Line-up: Wetdream, Lyumi, Wickd, Soaz, Froggen
Azért ez így mondjuk nem annyira gyenge, de nem tudom, igazából az eu csapatok mostanában nem szerepelnek túl jól.
Dignitas meg nagyon szépen menetel, ma éjszaka lesz a CDE ellen WCG meccsük, nem tudom pontosan mi ez egyébként. -
#13313 Ha érdekel valaki Wickd távozása. -
#13312 annyira jó az új patch hogy szétbassza a game-et nem indul el cannot connect to maestro.. hell jeah.. -
#13311 -
#13310 -
#13309 Let's get the party started -
#13308 De olyan gonosz vagy, ezzel a hírrel elrontottad a vasárnapomat... -
#13307 elnézést kérek, hogy a LoL topikba közöltem egy olyan hírt, ami a legismertebb EU játékosról szól, és ezzel van tele a hivatalos fórum, de folytasd a szánalmas kötözködést nyugodtan -
#13306 Jajjtejóisen -
#13305 Wickd kilépett az SK-ből és most valószínűleg annak a buzi wetdreamnek a csapatába megy... -
#13304 Khm -
#13303 Olyan jól esik az ilyen... :) És mielőtt jön a rinya hogy support így, úgy, nyilvánvalóan látszik hogy ap-t építettem.
-
#13302 Swainel quadra kill rateden :D jajj de örülök hogy megvettem, igazán megérte -
niiil #13301 Sziasztok! lenne egy kérdésem: miért van az, hogy a Launcher elindult de mikor rányomnák a Playre eltűnik minden, futó alkalmazásoknál benne van a LoL de amúgy nem jelenik meg?:S Valaki segítsen pls fontos lenne! Köszi előre is -
vajo #13300 Kár, pedig jól jött volna.. -
#13299 nem hiszem, hogy kapnánk:D -
vajo #13298 Mikor kapjuk azt az 520 rp-t? -
#13297 szerda hajnalban. -
#13296 Szerintetek mikor jön ki a Shyvana spotlight ? Alig várom már -
#13295 Semmi köze az őszi szünetnek a szombathoz szerintem. -
#13294 close enough... -
#13293 Majd leszek valamikor és majd rakok neked wardot :D -
#13292 #13274 -
#13291 tudom, nem is csodálkozom, inkább csak nem értem a matchmakinget, hogy egyik nap normális emberekkel rak össze, ma meg csak retardált premadekkel... mondjuk lehet ez az őszi szünet hatása, több ember játszik és több a retardált... mondjuk azt már észrevettem korábban is, hogy 11-17 óráig többször rak össze rosszabb játékosokkal -
#13290 Tudod, hogy wardot elvétve vesznek emberek, még a supportok se szoktak, max 1 dragon wardot, ne csodálkozz ezen :) -
#13289 oké de rakjon wardot, ne pofázzon vissza h vegyek én -
#13288 Karmát nem nagyon használják supportnak, inkább ap carry szerűségnek ami tud supportolni is, mert kell neki a farm. -
#13287 "assist nem számít"
ROFL. -
#13286 így már más a leányzó fekvése, így viszont neked van igazad :) -
#13285 persze, hogy nem csak neki kell... nem akartam leírni részletesen, a lényeg hogy én wardoztam egyedül mint jungler a teambe és akkor mondtam h kellene ward, erre Ő,a support mondta h akkor vegyek, a lényege az egésznek az, hogy amikor egy support nem vesz egy wardot se a game alatt az nem normális -
#13284 Igen kicsit fail,assist nem számít,azt bárki tud. -
#13283 wardot nem CSAK a supportnak kell vennie. -
#13282 8 egymás utáni win után, most 4et vesztettem, hihetetlen amikor karma magyaráz nekem hogy mért nem veszek én wardot, ő nem egy support karakter... -
#13281 Shacoval most nagyon átesnek a túloldalra szvsz. -
#13280 hát wukong már most is erős, szóval nem nagyon akarok vele találkozni patch után -
#13279 What? És az assist? Meg amúgy 18nak a 6 az 1/3-a nem 2/3-a. Nem védem, de legalább trollkodj rendesen :) -
#13278 Nyeh, Shaco buff(?)