League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Kis off: Valve holnap jelenti be a Dota szerü játékát 😊
Kiváncsian várom.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Ugyan már...mint írtam Poppy ellen még mindig megéri kiszedni, hogy átüsd a passzívját a kis dögnek. Persze ezt is csak akkor érdemes ha tudod ,hogy lefogod gankelni early gameban.
Zomil
pontosan egynek se...valóban az elég kevés 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Cobra.
Nem rossz a mostani Malady, csak kevés hõsnek jó 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Unknow
A noob is kezdõt jelent 😊 Végtére is a newbiebõl jön. 😊 Egyébként valóban, lehet erõs kifejezés volt. Az új malady amúgy kicsit olyan mint egy mini rageblade.
Zomil
Azért noob helyett inkább kezdöt irjunk már, mégiscsak enyhébb kifejezés 😊

Malady-val az a baj, ha picit rádobsz egy kis pénzt egyböl kapsz egy starks fevor-t ami 100szor hasznosabb, neked is és a csapatnak is 😊
A Remake malady meg Jax-nek, Teemo-nak meg 1-2 másik hybridnek tökéletes lesz és valóban megéri majd megvenni.

Unknow
Loál..a malady jelenleg a LEGHASZNÁLHATATLANABB itemek egyike. Sõt..lehet, hogy a leghasználhatatlanabb XD Aki maladyt vesz 90%, hogy noob. A maradék 10% akkor veszi TALÁN ha van egy Poppy az ellenségben.
Anthrax
kezdõknek való item a malady, nektek pont jó lesz, új malady meg hibrid castoknak jó lesz, a magic rez csökkentése miatt

Fpocok
Szerintem az, hogy nagyon OP, olcsó és jó. És ezért fikázzák azt, aki vesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Gubberx
Én kicseréltem a fájlt ahogy a leírásban szerepel, de minden hang maradt a régi :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Mi baja van mindenkinek a Maladyval ? (oké remake után tényleg használhatatlana lesz 25 ap írtó kevés) De a mostani formájában szvsz nem olyan rossz item az...persze vannak nála jobbak is ,de olcsó és pl TF-nek igen kedvezõ dolgokat ad early game..
zsakosfrodo2
Week 14:

Anivia, Mage
Corki, Ranged DPS
Katarina, Melee DPS
Kayle, Support
Nunu, Tank
Singed, Tank
Tristana, Ranged DPS
Veigar, Mage
Zilean, Support
Pantheon, Melee DPS

És Sneak peak, bár már mindenki látta, aki meg akarta nézni az új hõst. 😄

Fpocok
Vajon mit patcheltek ma?

Cobra.
Ellenfélfüggõ, bár Maladyt azért ne vegyél 😊
Én AP-re szoktam inkább rakni, mert úgy lehet vele tankolni is.
AD-re Trinity Force kötelezõ, meg ha sok a stunner, akkor Banshee is.

Több hõssel sikerült ezt 😄
Eve,Mf,Galio,Garen na most ebbõl a következõ patchbe kb mindenkit nerfelnek így a megvételnek sincs értelme....

Én ekkor szoktam más hõst kipróbálni😊

Sorozatban most volt a 6. winem normal gamebe az elmúlt 2 napba, kezdek félni....
Ilyenkor szokott az jönni hogy két hétig csak vesztek<#mf1>

JSbyMSI8800
Sziasztok!

Szerintetek Sion-t mire érdemesebb build-elni ? AP-sra: magic pen, zhonya's ring, Mejai's Soulstealer, Lich Bane vagy AD-ra: armor pen, Bloodthirster/Malady, Inf. edge, Trinity Force ?

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Gubberx
25 és fél 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

avengir
hanyas a summoner szinted?

https://hotshu.wordpress.com/

Cobra.
Már egy ideje egyszerre csak 1 gomba hat egy emberre. Tehát hiába gyalogolsz bele 4-be, csak egyszer kapod meg a sebzést (persze az más, ha lejárt a dot és utána megint belelépsz egybe).

Gubberx
pedig ez benne a legjobb 😄 leteszek egy helyre 5-6 gombát, kimegyek, hagyom hogy elbízza magát és rácsalom a gombaföldemre 😄 instant halál 😄

Zomil
Katarina a jelenlegi metagame-ben kb. használhatatlan, rengeteg stunner van a játékba, és ez a minimális buff se sokat fog változtatni rajta, karthust se érzem tulzottam erös hösnek.
Teemo meg jelenleg nem sokat ér, early game-ben elég jol tud harasszolgatni, de mid-late game-ben nem sokat tud hozzátenni a teamfight-hoz, a gomba is kb. csak egy ward-al ér fel, ha nem ap-ra megy rá, de egy oracle-el le lehet szedegetni simán öket.

Viktor99
Egy kis op szar! Õt utálom a legjobban. Ne tudjátok meg milyen sikítós üvöltõs idegbeteg üvöltést toltam le miután 3 gombába belementem és utána még low hp-val melecammogtam egy gombába és ezért haltam meg. Én rohadt ideges voltam, haverjaim meg röhögtek mumble-n -_-
Viktor99
Na ne! Buffolják Karthust és Katarinát? Kérdem én, van ennél a csapatnál olyan aki kipróbálja a játékot vagy csak teszt nélkül beleobálnak mindent a játékba?
Gubberx
rájöttem TeEmo egy nagyon op kari 😄

Zomil
jah, átmásoltam és átneveztem az eredeti fájl nevére, mondjuk én US-es vagyok, ezért US kliend-re raktam fel, gondolom te EU-ra probálod, nemtudom van-e különbség a kettö között

JSbyMSI8800
neked mûködik ? mert nekem nem akar hogy csináltad csak bemásoltad meg átneveztem az eredeti fájl nevére ?

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Zomil
ez nagyon jó 😄D
van hon-os verzio is egy másik topicban amit linkeltem, de valahogy a klasszikus dota jobban tetszik 😄

Nekem a kedvencem a phantom dancert stackelõ anivia volt, aki 2 másodperc alatt végigsuhant a pályán és a társai elé nyomogatta a falát, hogy ne tudjanak mozogni. 😊 Szerencsére ellenem volt.
Zomil
Nem hiszem el, h minden játékban kell lennie 1kis pöcsnek akit az elégit ki, ha elbaszhatja mások játékát...
Most is volt egy kis nyomi Ez, aki mindenkinek megmondta a frankot, h szar buildet használ, mikor meg ment az ellenfél baronozni, és már csak 3-an éltek tölük, és iszonyat lassan ölték baron, 2-nek volt kb. negyed hp-ja, én meg egyedül probáltam megakadájozni, h megszerezzék, de nem mert Ez-nek most épp jungle-zös kedve volt és ezért szart az egészre, utána meg minket fikázott, h mekkora szarok vagyunk...az ilyen ugy fel tud baszni....

Csak azt nem értem, hogy taric-ot miért nerfelik még mindig?! Lassan már semmit nem healel.
Már megvan. Örülök swain buffnak, így sem szoktam meghalni vele, de mostantól sokkal jobb lesz 😊
Zomil
ha a test realm-esre gondolsz azt lentebb már belinkeltem egyszer...

Hali. Tudna vki linket dobni az új patchrõl?
Fpocok
Valamiért elcsúszott az utolsó két név. Õk is a nerf kategóriába tartoznak.

Fpocok
PTR Patch note v1.0.0.103

BUFF:
-Anivia
-Blitz
-Cho
-Corki
-Fiddle
-Karthus
-Kasadin
-Katarina
-Malphite
-Nasus
-Poppy
-Rammus
-Sivir
-Swain
-Tryndamere
-Twisted Fate

NERF:
-Galio
-Miss F.

Õk azok akik csak buffot vagy csak nerfet kaptak/kapnak.
-Morgana
-Taric

l2p issue.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Sziasztok!
Eu szerveren keresnék egy normális csapatot, nemrég jöttem át eu-ra usáról, mert a haverok is jöttek. Jelenleg summoner lvl 7 vagyok, fõleg ap-s karikkal tolom. Ha valakinek van egy norma csapata légyszi szóljon, mert már elegem van h minden meccsen feedelik az ellent utána meg leavelnek.
Xfire: palinkahun
LoL: Teh Palinka
Fpocok
Érdekes.
Tehát ment már, aztán meg nem? Esetleg írj az eu fórum help részlegébe, tényleg nincs ötletem :S

Viktor99
Am komoly kis ulti. Teamfightoknál elõny a csapatnak.
Viktor99
Sajna már az egész hon dotakopp, ugyhogy mindegy melyikbõl idézünk. De tényleg idegesítõ néha az ilyen.
(Én is dotáztam de scak kevés ideig mert felidegelt az irányítás 😛)
Arnoux
"Please make sure your video card supports shader model 2.0 and that it is using drivers from the manufacture."

Ez a hibaüzenet fogad ha csatlakozni szeretnék egy játékhoz Eu-n és USA-n is. Gf 9600 GT vid kártyám van ami bõven támogatja a shader model 2.0-át, felraktam a legújabb drivert a saját oldalukról.
Nemrég LoL-oztam, azóta semmit se változott a gépem. Az offical fórumon is látok ilyen hibákat, de nem írtak rá megoldást. Valszeg nem az én gépemmel van baj.
Valami ötlet?

Sorry, nekem érthetetlen a DotA kimaradt az életembõl <#dumcsi>

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Fpocok
Ahha. Végülis nem lesz op az új hõs ULTI -ja. Alíg várom, hogy MINDENKI ezzel ugráljon majd.

watto
HoN HoN HoN... Mirana senkinek se jut eszébe DoTA-ból?😛

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Tény. HoN-ban én nem szerettem, supportok (Witchslayer, Electician, Voodoo Jester, Polywog) jobban bejöttek...mindegy is..
De azért itt is igen jó csapat és összmunka kell majd azért, hogy ezt a herot kihasználják...3 sec stealth jó, meg minden, csúnya 0 hp-s elmenekülések meg gankek lesznek...de kell egy kis adrenalin...

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Jónak hangzik ez a teemo-ulti, bár én valami újabbat vártam 😄 Na de sebaj, így majd jó gyorsan lehet teletojni a térképet varázsgombával =)

Zomil
egyik kedvenc hösöm hon-ban 😊 csak ott némileg több skill-t igényel a vele való játék, és nincs is akkora jelentösége a stealth-nek, mint itt lol-ban

Azért ettõl nem kell kétségbe esni...HoN-ban van ugyan ilyen hõs, csak ott az a különbség, hogy a stunja igényel egy kis skillt, hogy betaláljon...cserébe viszont 7/9/11 seces ALL MAPra ható stealtje van (off-topik, de ha valakit érdekel, itt meg lehet nézni... Valkyre a HoN-ban)