53877
-
#13397 "It's more people watching me playing LoL than people playing HoN" - HotshotGG -
Corten #13396 Branddel könnyebb játszani, de Cassiopeia nagyon durva tud lenne, E-jén 0.5sec CD van ha a célpont megvan mérgezve. Az ultija meg egy egész csapatot letud stunolni, de okosan kell vele játszani. -
B52Yami #13395 A movementspeed most se gyenge, de a dmg output :) -
tréj #13394 Sziasztok szerintetek brand-et vagy Cassiopeia-t éri meg inkább megvenni? -
#13393 Sziasztok, a játékkal lenen 1 kis hiba, régebben ez nem ugrott fel:
-
#13392 Állítólag mielőtt livera került itt nerfelték mert OP volt. -
#13391 Nem mondtam hogy azt mondtad OP Csak amcsi streameken mindenki úgy állította be mint valami OP hőst,ami úgy tűnik baromság.Vissza is adom,én is veszek valami más bruisert,nem jön be,pedig első champ amit nagyon vártam.Mondjuk Riven-t,vagy Olaf-ot ^^ -
B52Yami #13390 Nem mondtam, hogy OP...vártam, hogy kiadják ezt a hőst, de azok a skillek :S Inkább veszek másik bruisert :D -
#13389 Warmog és Atmára buildeltem,de OP-től szerintem messze van.Majd még megyek vele párat,1-2 meccset toltam vele csak,de nem éreztem erősebbnek magamat bárkinél. -
B52Yami #13388 Warmogh atmas...phantom dancer...és nyomhatod a hit and run-t :D -
#13387 Valóban gyenge,amerikai streameken meg mindenki OP-zta.Megvettem mert nagyon tetszett sneak peak,meg leírás alapján.A skilljei is elég fantáziátlanok,kár értepersze lehet csak én vagyok a balf"sz vele... -
Zeros #13386 double post ftw, arrol nem is beszelve hogy 10 perc jatek utan bugot talaltam rajta, ezek utan mar gecire erdekelne hogy mi a kurva anyjukat csinalnak akik tesztelik ezt a sok szart -
Zeros #13385 fakkk jeeee ujabb useless UP hos -
#13384 oddone elsőkből az utolsók alapon szépen menetel lefelé, jelenleg 21. -
#13383 -
#13382 Ahogy néztem a streamet az ultija az, hogy miközben sárkánnyá változik előrerepül és mindenkit visz magával aki enemy. -
#13381 Egyik skillje az ennek a dögnek hogy beugrik -> Janna ulti elnyomja a francba és cseszheti az egészet -
#13380 Riven UP volt, amiatt volt a sírás, Graves meg OP. Tier listák legelejére került rögtön, már első nap first pick/ban volt, ez jelent valamit.
Igaz, az emberek nem tudták counterelni, lehet mondani. Na persze, 1 nap alatt nem tanulják meg counterelni, na de másik oldalról 1 nap alatt nem tanulják meg full kapacitással játszani sem. Tehát attól mert ELLENE nem tudnak játszani, akkor VELE se kéne tudni játszani rögtön. Lásd Orianna. -
#13379 Akikkel én játszottam, azok már első napon bőgtek Riven miatt, és a patchig nem is voltak Riven játékosok ( vagy csak én nem láttam őket ).
Szerintem ezekkel az ítélkezésekkel minimum addig kéne várni, amíg saját magunk meg nem tapasztaljuk, rühellem, amikor már előre az op-vel dobálóznak, mert nem ismerik a karakert, nem tudnak játszani ellene. És ha meg mégis opé lesz, akkor nerfelik majd, csókolom.
Ja apropó, zseniális a free rota, jax, trynda, graves, singed, gp, trollparti -
#13378 most komolyan beszélsz? Riven marha gyenge volt amikor kijött, maximum balancednek lehetett mondani, mert volt aki azért elboldogult vele akkor is, azóta pedig elég sok Riven van, mert buffolták és most kb balanced. Graves a legerősebb ad carryként van számontartva, nem tudom a patch mit változtatott rajta, de ahogy láttam nem sok nerfet kapott, ez a sárkány meg már ott op, hogy W-je olyan mint Mundoé sebzésbe, csak a sárkánylány gyorsabb lesz tőle és nem draineli a hp-ját -
#13377 fapfap :D
-
#13376 Öcsém, ugyanez volt Rivennél is, mindenki bőgött, hogy op, csak mert nem ismerték, most meg 2 hetente, ha egy Rivent látok. Graves-nél ugyanez, köszönő viszonyban sincs az OP jelzővel, maximum early game-ben kicsit idegesítőek a skilljei, de ezt még hány másik hősre mondhatni rá? : D -
#13375 itteni idő szerint keddről szerdára jön az amerikai patch, és szerdáról csütörtökre az európai, ezért mondom hogy egy nappal korábban jött ki a szokásosnál :) -
#13374 Tényleg, Shaco milyen lett? -
#13373 Jó majd shacozunk, wukongozunk, shyvanázunk, hamarosan renekton buff mert már azért rinyálnak, akkor meg majd renektonozunk. -
#13372 -
#13371 sztem amerikába mindig kedden jön, nem?
jazzy: több, mivel kb minden statja op és nem fogják normálisan lenerfelni
a másik aki meg op lett az wukong szóval élmény lesz, kár hogy nincs pénzem egyikükre se, legalább átvészelném velük ezt az időszakot -
#13370 Janna countereli -
#13369 Még 2 hét only draft pick -
#13368 hmm, ezek szerint a szokásosnál egy nappal korábban jött a patch. -
#13367 jó, hogy megint mindenki azt mondja már első nap, hogy "op, broken" stb... jó jungler, jó solo topra, jó 1v1be, jó initiater, W-je miatt kurva gyorsan fut és egy csomót sebez is... grat riot -
#13366 Saint most játszik új hőssel ..ha érdekel valakit csekkolja -
#13365 az a Shaco skin nagyon királynak tűnik :o
kiadhatnának egy Lee Sin skint most már -
#13364 csempit?
really?
-
hup #13363 Hát valahogy nem várom az új csempit :D Elég OP-nak néz ki... :D -
#13362 Szerintem 2. Singed tartály miatt, bár tényleg rohadtul nem hasonlít fejre. Mondjuk karja miatt inkább Ezreal :) -
#13361 Az, múmia Shaco : D -
MrAndree #13360 Neked melyik champ nem az? :) -
BaSSeR #13359 A 2. az ezreal. A 4. shaco skin akar lenni? Ez a cho viszont tetszik:D -
#13358 új skinek, a másodikat nem igazán tudom kihez tenni..
Azt az mf skint elnézve sikeres volt az előző Caitlyn cucc..