League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Ez a lux iszonyat durva, late game simán csinál 800dmg-et cd reduval, 24másodperceknént...most gondolhatjátok...elnyomom teamfight elején végén, meg még utána chase-elés közben 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lvl 30 vagyok és lehet hogy nem játszottam már 400+ gamet de azért a kedvenc karijaimmal tudok játszani és az hogy pár buildem láttad amikor pl lehet pont próba vagy hülyéskedés volt hát mondj amit akarsz az se tudom ki vagy Roy4l de biztos...
Amúgy is bassza már az isten fabernek írtam erre fpocok elkezd itt ugrálni... Elmondtam a véleményem ha nem tetszik el lehet menni a picsába...
Ha már az ember a véleményét se mondhatja el mert mindenki beleköt hát erre csak egyet lehet mondani ... tipikus...

kommentek alapján itt kb Zomil az egyetlen aki tudja is mirõl beszél többi kok
teemo imba, nem kell egy karihoz se skill, flame, kb ez itt a színvonal

Milyen oltások mennek 😄😄 Hurkans te még lvl30as sem vagy és már is itt jártatod a .... ?... nem vagy olyan überpro , 1x-2x játszottam veled még buildelni nem tudtál és csak néztem milyen marhaságokat raktál és a stattjaidnál is voltak olyan buildek hogycsak néztem....

Unknow
Eddig se értettél hozzá, most ,hogy már kijött hozzá patch, még annyira se fogsz. Akkor most minek erölteted ? 😛
Regisztrálj más néven és gyere vissza írogatni, ha valóban fontos neked ez a topic. Az "utálat tárgya" lettél....ennyi, el kell fogadni.<#rinya>

Illetve azt is el kell fogadni hogy vannak jó és rossz játékosok.
Lehet hogy bc2-ben tök pro játékos vagy ez meg nem megy annyira...na bummm, ebben semmi cink sincs.

Viszont Unknown és darkmenx "kritikáit"<#nevetes1> meg el kell fogadni.<#nyes>

zsakosfrodo2
Patchel a kliens.

darkmenx
mikor mi flameltunk milyen nagy volt a pofad, most meg a sajat pajtasaid utalnak ki a communitybol, sad.

Fpocok
Mert már nem játszok egy hete nem írhatok ide? Mert egy hét alatt annyi patch jött ki, hogy már teljesen másik játék lett.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Unknow
Akkor meg mirõl beszélsz még mindig? XD Amúgy teemo tényleg egy szar karakter. 😛 Csak nem azért mert imba,hanem pont fordítva.
Zomil
Nem érte mi ez a nagy flame már megint 😄
Amugy teemo erösen közelit eve felé a patch elött, mivel teamfight-ban HASZNÁLHATATLAN. A jelenlegi metagame egy dologbol áll: aoe cc stack-elés, lásd: galio,amumu, sona, kennen, stb.
Hála a mostani update-nek kap egy szép buffot, de még igy is nagyon gyenge karakter marad.

Frodo: pedig igenis akad olyan hös a játékban amihez skill kell: pl. Ez, Anivia, Nasus, csak hogy párat emlitsek, de még akad 😊
Bár tény, h a skill-t igénylö hösök vannak kisebbségben.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

+1

Anthrax
akkor miért jöttél vissza vagy miért írogatsz ide ha nem is játszol , bármi is legyen húzz a fenébe

Fpocok
Baszki, ne legyél már ekkora SEGG. Abba is hagytam, de úgy látszik olvasni neked is luxus.

Anthrax
te meg azt mondtad abba hagyod és letörölted, már azt hittem volt egy jó napom

Fpocok
A sírást TE kezdted...

teemo erõs...^^ nem,egyedül az ultija ami aoe-s az összes többi skillje nem, 1v1-ben is erõsen verhetõ csak meg kell várni míg elmúlik a blind,teamfightban lowhp-n meg nemkéne utána rohangálni...
Nem, nem vertek el vele másodjára mondom és azt is hogy ki az isten szólt hozzád? ne osszad az észt ha nem lett lap osztva és senki se sírt csak elmondtam a véleményem...
Lehet frodo hogy igazad van nem tudom dota kimaradt én jobban szerettem a custom gameket w3-ba...

Fpocok
Azért szar kari, mert valaki elvert vele? Talán nem sírni kéne és noskillezni... l2p.

zsakosfrodo2
Szögezzük le, hogy ebben a játékban szvsz NINCS, azaz NINCS olyan karakter amihez skill kellene. Bármelyik hõsnél a legnagyobb skill, hogy idõben elnyomd a képességet, és hogy tudd irányítani, helyzeteket felismerni. A képességek csak azért vannak, hogy segítsenek megölni az ellenfelet, nem a képességek nyomogatásától lesz valaki skilles játékos. Uff.

Ezért szar kari mert nem kell hozzá tudás de amúgy ki szólt hozzád?

Fpocok
Ne legyél már hülye!
Valszeg azért feedelõdik fel, mert jó és sokat öl.
Szerinted mi a faxt csináljon a Teemo a lövésen és blindelésen kívûl?

Nem vagyok ellene béna meg tudom ölni általában a probléma az hogy felfeedelõdik és a hülye poisonja gyilkol, ezek szerint én még nem találkoztam noob teemoval mert nekem mindig pozitívba vannak velem is és ellenem is.
Szerintem no skill mivel lõszlõszlõsz és a poison megöl esetleg blindelsz is......
De ez szubjektív....

Anthrax
Ebben a játékban a tetves csigazabáló franciáknál nincs rosszabb, goa idején szerver miatt már megutáltam a nyomorék francia beképzelt fasszopó kis társaságot, de mostanában, ahányszor kapok egy francia pöcs cigányt boritékolható a kikapás

Jaaa, értem. A dmg runák többet adnak, mint eddig. Legalább van értelme megvenni.
Ja és valaki tudja mennyi lesz az új kari?
Anthrax
a runa erejét növeli 200%-val ahh

Sziasztok!

Az új runák hogy mûködnek?
Lesser Mark, Mark, and Greater Mark of Strength damage increased by 200%
Lesser Mark, Mark, and Greater Mark of Might damage per level increased by 35%
Lesser Glyph, Glyph, and Greater Glyph of Strength damage increased by 200%
Lesser Glyph, Glyph, and Greater Glyph of Might damage per level increased by 35%
Lesser Seal, Seal, and Greater Seal of Strength damage increased by 200%
Lesser Seal, Seal, and Greater Seal of Might damage increased by 35%

A basic dmg-et növelik 200, ill 35%/lvl...vagy azt is amit cuccokból szerzek?! GP miket lõne 200%-os dmg-el 10.percben egy bf sworddel?!
Anthrax
Az új holiday rúnákról tudni valamit ?

zsakosfrodo2
Megnéztem a videot és amit csinál 4:00-tól 4:20-ig (soraka mentéses rész) az nagyon durva. Szvsz. 😄

zsakosfrodo2
Release notes 1.0.0.103

+

Champ Spotlight, bár ez kérdéses mennyire friss, még nem néztem meg.

Zomil
Lux 3150...nagyszerü most mindenki vele fog játszani, és folyamatos qdodge lesz...

Azért mondjuk imádkozok, hogy valami értelmes, minimum a HoN-éhoz hasonlóan hatékony leaver-protectiont végre betegyenek/átvegyenek LoL-ba...report/ignore semmit sem ér, és ez a legnagyobb hiányossága LoL-nak...

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Ígyigaz.

De mindegy, nem fizetnek, úgyhogy nem fogom itt promótálni, Pocok szíve joga, hogy így itélje meg...mondjuk napokba én is beléptem, de már annyira elszoktam tõle...LoL után túl lassúnak tûnik, meg idegesít, hogy portoláshoz mindig venni kell azt a sz*r követ (vagy a portólós cipõt).

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Gubberx
Videó alapján nem nagyon jön át teljesen, én kipróbáltam és tényleg szép, ill. elég jó kis darkos hangulata van.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fpocok
Én viszont egy honos videót sem tudtam végignézni, olyan ocsmány.

Ja, és barátom, ha nem értesz hozzá, Teemoval sem lesz pozitív statod....mikor ingyenes, meg lehet figyelni, hány fogyatékos van, aki játszik vele, és a kis hp-s hõssel bemegy rambózni, hülye helyre teszi a gombát, stb...voltam olyan mecsben, hogy Teemo egy killt nem bírt összehozni, pedig még akkor ingyenes sem volt...

Mindenki azt utálja, ami ellen béna....és én már szerintem minden karakterrõl hallottam, hogy "túl könnyû", "op", stb....volt már Xin, Karthus, Jax, Miss Fortune, Garen, Vladimir, Trynda is közellenség. Ki ezt utálja, ki azt. Én azt mondom: ismerd meg mind, találd meg a gyengéjét, és ne nyafogj!
Teemoval miért lehetne "csukott szemmel is pozitív statod"? Kevés hpja van, ha nem vagy vele óvatos, egybõl megdöglesz, ultija (fõleg még most) sok más ultival szemben nem olyan erõs, és stratégiai gondolkodást igényel (ha hülye heylre fosod a gombákat, semmit se érnek). Ja, hogy ha figyeled a hp-det, tudod, hová tedd a gombát és jól itemelsz, jó vagy vele?
Tanuld meg használni, tanuld meg legyõzni, ne sírj....
Én is utálom Karthust (ahhoz nem sok skill kell, hogy egy mindekit sebzõ ultit eltolja), mégse nyafogok, mert tudom, hogy például rohadt lassú, papír és magic resist+hp stack =gg ellene. Trynda is sokszor okoz bosszúságot ultival, de cc+ MOAR dots és hello. Sokan a patkányt is utálják, de azt elfelejtik, hogy az egyetlen elõnyét 400g-vel counterezhetik. Aki hülye, és erre nem képes, az halljon meg, megérdemli!

Látod, Pocok? Szerinte is szebb a HoN 😊

Utálom az olyan karaktereket amikkel csukott szemmel is pozitívba lesz a statod ha nem értesz hozzá akkor is...Pl: Ryze,Teemo meg most perpill nem jut több eszembe de van egy pár...

Cobra.
Mi a baj vele? Talán a gombái? <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

zsakosfrodo2
Már megint teemo:@ de gyûlölöm akkora egy szar :@

Pont jó mert mostanába akartam Teemot megvenni meg Blitzezni is volt kedvem😄D:

zsakosfrodo2
Week 15:

Annie, Mage
Blitzcrank, Tank
Heimerdinger, Support
Jax, Melee DPS
Sivir, Ranged DPS
Soraka, Support
Teemo, Ranged DPS
Shen, Tank
Garen, Melee DPS
Swain, Mage

Gubberx
Hali, kipróbáltam és nagyon nem tetszik :S egyetlen pozitívum amit találtam benne LoL-hoz képest hogy szebb a grafika, de maga a játék nem jobb annyival hogy fizessek érte 😊 Majd talán a dota 2 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Szeva gubberx koma, hiányzol ám (jó értelemben), nem jössz Honozni inkább? Ha gondolod dobhatok neked meghívót 10 ingyen játékra, hidd el ég és föld a HON és a Lol. Írj egy mail címet privibe és küldöm a meghívót, most még van eladó account is 3500 Ft-ért 7k helyett.

Olyankor nem szabad szólni neki, hogy ne tegye. Nyugodtan darálja a manáját a semmiért.
Fpocok
Az történik, mint anno Xinnel. Egy hangyapöcsnyit nerfelték, és alig volt. Azért néha még láttam heimet... de tök aranyos, ahogy ennyi idõvel a patch után is gránátozták a tornyot 😄

engem a legjobban galio ultija-garen-karthus ulti meg amikor ashet támadnám le sionnal de egyszerûen lelassít-.-...de azt most megfigyeltem hogy alig van heimer de volt 1idõszak ahol mind a kettõ teambõl elvitték...hála az égnek hogy most nem divat heimerezni ^^