League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy is bassza már az isten fabernek írtam erre fpocok elkezd itt ugrálni... Elmondtam a véleményem ha nem tetszik el lehet menni a picsába...
Ha már az ember a véleményét se mondhatja el mert mindenki beleköt hát erre csak egyet lehet mondani ... tipikus...
teemo imba, nem kell egy karihoz se skill, flame, kb ez itt a színvonal
Illetve azt is el kell fogadni hogy vannak jó és rossz játékosok.
Lehet hogy bc2-ben tök pro játékos vagy ez meg nem megy annyira...na bummm, ebben semmi cink sincs.
Viszont Unknown és darkmenx "kritikáit"<#nevetes1>#nevetes1> meg el kell fogadni.<#nyes>#nyes>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amugy teemo erösen közelit eve felé a patch elött, mivel teamfight-ban HASZNÁLHATATLAN. A jelenlegi metagame egy dologbol áll: aoe cc stack-elés, lásd: galio,amumu, sona, kennen, stb.
Hála a mostani update-nek kap egy szép buffot, de még igy is nagyon gyenge karakter marad.
Frodo: pedig igenis akad olyan hös a játékban amihez skill kell: pl. Ez, Anivia, Nasus, csak hogy párat emlitsek, de még akad 😊
Bár tény, h a skill-t igénylö hösök vannak kisebbségben.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lehet frodo hogy igazad van nem tudom dota kimaradt én jobban szerettem a custom gameket w3-ba...
Valszeg azért feedelõdik fel, mert jó és sokat öl.
Szerinted mi a faxt csináljon a Teemo a lövésen és blindelésen kívûl?
Szerintem no skill mivel lõszlõszlõsz és a poison megöl esetleg blindelsz is......
De ez szubjektív....
Az új runák hogy mûködnek?
Lesser Mark, Mark, and Greater Mark of Strength damage increased by 200%
Lesser Mark, Mark, and Greater Mark of Might damage per level increased by 35%
Lesser Glyph, Glyph, and Greater Glyph of Strength damage increased by 200%
Lesser Glyph, Glyph, and Greater Glyph of Might damage per level increased by 35%
Lesser Seal, Seal, and Greater Seal of Strength damage increased by 200%
Lesser Seal, Seal, and Greater Seal of Might damage increased by 35%
A basic dmg-et növelik 200, ill 35%/lvl...vagy azt is amit cuccokból szerzek?! GP miket lõne 200%-os dmg-el 10.percben egy bf sworddel?!
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
De mindegy, nem fizetnek, úgyhogy nem fogom itt promótálni, Pocok szíve joga, hogy így itélje meg...mondjuk napokba én is beléptem, de már annyira elszoktam tõle...LoL után túl lassúnak tûnik, meg idegesít, hogy portoláshoz mindig venni kell azt a sz*r követ (vagy a portólós cipõt).
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Teemoval miért lehetne "csukott szemmel is pozitív statod"? Kevés hpja van, ha nem vagy vele óvatos, egybõl megdöglesz, ultija (fõleg még most) sok más ultival szemben nem olyan erõs, és stratégiai gondolkodást igényel (ha hülye heylre fosod a gombákat, semmit se érnek). Ja, hogy ha figyeled a hp-det, tudod, hová tedd a gombát és jól itemelsz, jó vagy vele?
Tanuld meg használni, tanuld meg legyõzni, ne sírj....
Én is utálom Karthust (ahhoz nem sok skill kell, hogy egy mindekit sebzõ ultit eltolja), mégse nyafogok, mert tudom, hogy például rohadt lassú, papír és magic resist+hp stack =gg ellene. Trynda is sokszor okoz bosszúságot ultival, de cc+ MOAR dots és hello. Sokan a patkányt is utálják, de azt elfelejtik, hogy az egyetlen elõnyét 400g-vel counterezhetik. Aki hülye, és erre nem képes, az halljon meg, megérdemli!
Annie, Mage
Blitzcrank, Tank
Heimerdinger, Support
Jax, Melee DPS
Sivir, Ranged DPS
Soraka, Support
Teemo, Ranged DPS
Shen, Tank
Garen, Melee DPS
Swain, Mage
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne