53877
0MWkPbn.jpg
  • [Rush]
    "It's more people watching me playing LoL than people playing HoN" - HotshotGG
  • Corten
    Branddel könnyebb játszani, de Cassiopeia nagyon durva tud lenne, E-jén 0.5sec CD van ha a célpont megvan mérgezve. Az ultija meg egy egész csapatot letud stunolni, de okosan kell vele játszani.
  • B52Yami
    A movementspeed most se gyenge, de a dmg output :)
  • tréj
    Sziasztok szerintetek brand-et vagy Cassiopeia-t éri meg inkább megvenni?
  • roland4
    Sziasztok, a játékkal lenen 1 kis hiba, régebben ez nem ugrott fel:
  • jazzy
    Állítólag mielőtt livera került itt nerfelték mert OP volt.
  • Atwa
    Nem mondtam hogy azt mondtad OP Csak amcsi streameken mindenki úgy állította be mint valami OP hőst,ami úgy tűnik baromság.Vissza is adom,én is veszek valami más bruisert,nem jön be,pedig első champ amit nagyon vártam.Mondjuk Riven-t,vagy Olaf-ot ^^
  • B52Yami
    Nem mondtam, hogy OP...vártam, hogy kiadják ezt a hőst, de azok a skillek :S Inkább veszek másik bruisert :D
  • Atwa
    Warmog és Atmára buildeltem,de OP-től szerintem messze van.Majd még megyek vele párat,1-2 meccset toltam vele csak,de nem éreztem erősebbnek magamat bárkinél.
  • B52Yami
    Warmogh atmas...phantom dancer...és nyomhatod a hit and run-t :D
  • Atwa
    Valóban gyenge,amerikai streameken meg mindenki OP-zta.Megvettem mert nagyon tetszett sneak peak,meg leírás alapján.A skilljei is elég fantáziátlanok,kár értepersze lehet csak én vagyok a balf"sz vele...
  • Zeros
    double post ftw, arrol nem is beszelve hogy 10 perc jatek utan bugot talaltam rajta, ezek utan mar gecire erdekelne hogy mi a kurva anyjukat csinalnak akik tesztelik ezt a sok szart
  • Zeros
    fakkk jeeee ujabb useless UP hos
  • ronihun
    oddone elsőkből az utolsók alapon szépen menetel lefelé, jelenleg 21.
  • SzirmosSzisza
  • jazzy
    Ahogy néztem a streamet az ultija az, hogy miközben sárkánnyá változik előrerepül és mindenkit visz magával aki enemy.
  • Czdano
    Egyik skillje az ennek a dögnek hogy beugrik -> Janna ulti elnyomja a francba és cseszheti az egészet
  • jazzy
    Riven UP volt, amiatt volt a sírás, Graves meg OP. Tier listák legelejére került rögtön, már első nap first pick/ban volt, ez jelent valamit.

Igaz, az emberek nem tudták counterelni, lehet mondani. Na persze, 1 nap alatt nem tanulják meg counterelni, na de másik oldalról 1 nap alatt nem tanulják meg full kapacitással játszani sem. Tehát attól mert ELLENE nem tudnak játszani, akkor VELE se kéne tudni játszani rögtön. Lásd Orianna.
  • böröczk
    Akikkel én játszottam, azok már első napon bőgtek Riven miatt, és a patchig nem is voltak Riven játékosok ( vagy csak én nem láttam őket ).
    Szerintem ezekkel az ítélkezésekkel minimum addig kéne várni, amíg saját magunk meg nem tapasztaljuk, rühellem, amikor már előre az op-vel dobálóznak, mert nem ismerik a karakert, nem tudnak játszani ellene. És ha meg mégis opé lesz, akkor nerfelik majd, csókolom.

Ja apropó, zseniális a free rota, jax, trynda, graves, singed, gp, trollparti
  • ronihun
    most komolyan beszélsz? Riven marha gyenge volt amikor kijött, maximum balancednek lehetett mondani, mert volt aki azért elboldogult vele akkor is, azóta pedig elég sok Riven van, mert buffolták és most kb balanced. Graves a legerősebb ad carryként van számontartva, nem tudom a patch mit változtatott rajta, de ahogy láttam nem sok nerfet kapott, ez a sárkány meg már ott op, hogy W-je olyan mint Mundoé sebzésbe, csak a sárkánylány gyorsabb lesz tőle és nem draineli a hp-ját
  • SzirmosSzisza
    fapfap :D

• böröczk
    Öcsém, ugyanez volt Rivennél is, mindenki bőgött, hogy op, csak mert nem ismerték, most meg 2 hetente, ha egy Rivent látok. Graves-nél ugyanez, köszönő viszonyban sincs az OP jelzővel, maximum early game-ben kicsit idegesítőek a skilljei, de ezt még hány másik hősre mondhatni rá? : D
  • Fabio Capello
    itteni idő szerint keddről szerdára jön az amerikai patch, és szerdáról csütörtökre az európai, ezért mondom hogy egy nappal korábban jött ki a szokásosnál :)
  • jazzy
    Tényleg, Shaco milyen lett?
  • jazzy
    Jó majd shacozunk, wukongozunk, shyvanázunk, hamarosan renekton buff mert már azért rinyálnak, akkor meg majd renektonozunk.
  • ronihun
  • ronihun
    sztem amerikába mindig kedden jön, nem?

jazzy: több, mivel kb minden statja op és nem fogják normálisan lenerfelni

a másik aki meg op lett az wukong szóval élmény lesz, kár hogy nincs pénzem egyikükre se, legalább átvészelném velük ezt az időszakot
  • Czdano
    Janna countereli
  • jazzy
    Még 2 hét only draft pick
  • Fabio Capello
    hmm, ezek szerint a szokásosnál egy nappal korábban jött a patch.
  • ronihun
    jó, hogy megint mindenki azt mondja már első nap, hogy "op, broken" stb... jó jungler, jó solo topra, jó 1v1be, jó initiater, W-je miatt kurva gyorsan fut és egy csomót sebez is... grat riot
  • Czdano
    Saint most játszik új hőssel ..ha érdekel valakit csekkolja
  • ronihun
    az a Shaco skin nagyon királynak tűnik :o
    kiadhatnának egy Lee Sin skint most már
  • daemonervosa
    csempit?

really?

• hup
    Hát valahogy nem várom az új csempit :D Elég OP-nak néz ki... :D
  • SzirmosSzisza
    Szerintem 2. Singed tartály miatt, bár tényleg rohadtul nem hasonlít fejre. Mondjuk karja miatt inkább Ezreal :)
  • böröczk
    Az, múmia Shaco : D
  • MrAndree
    Neked melyik champ nem az? :)
  • BaSSeR
    A 2. az ezreal. A 4. shaco skin akar lenni? Ez a cho viszont tetszik:D
  • böröczk
    új skinek, a másodikat nem igazán tudom kihez tenni..

Azt az mf skint elnézve sikeres volt az előző Caitlyn cucc..