League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkmenx
Mégse lett olyan gyenge az új Teemo, most volt egy 13/4-em 😊 Mondjuk Mardred-del nem volt nehéz Garent meg Mordét ölni lvl5ön.

fixed it for ya

Cobra.
Mégse lett olyan gyenge az új Teemo, most volt egy 13/4-em 😊 Mondjuk Mardred-del nem volt nehéz Garent meg Mordét ölni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Jax újra OP, van Isten <#eplus2><#taps>

http://kosadz0r.mybrute.com/

Nekem mûködik , elsõre felpatchelt normálisan és játék közbe / betöltésénél sem volt semmilyen hiba

Tessék

Egyébként nekem még patchel bõszen

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

ok, van akinek mûködik most a játék?😄

Gubberx
Nekem nem megy az egész játék :S kiválasztjuk a hõsöket és mikor indulna a játék a logó után fekete képernyõvel kifagy :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

inkább azt mondja meg nekem valaki a veszekedés helyett, hogy 2x újratelepítés után, mi a rákért nem képes befejezni a peccselést a launcher

40 mar valami! gratulalok! elerted az atlag jatekos szintjet!

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

watto
Az a baj hogy már most tudom mit fogsz erre válaszolni. Ne is tedd meg 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
Nem várom el hogy elhidd, igazából hidegen hagy mit hiszel.
Még tudnék írni pár dolgot de úgyis kifogásnak vennéd, szóval inkább rádhagyom 😊
Úgyse izgat a játék, dota jobb 😊

Unknow
40+? Ezt azért nem várod, hogy bárki elhigyje? Mármint...akkor folyamatosan csak veszítened kellett, és még most se nagyon nyerhetnél ha csak heti 1× játszol. Amúgy hírtelen nagyon gyûjtjük a kifogásokat 😛
watto
Ugye nem mind1 kivel játszik az ember, nyáron meg a társaság elég furán van meg, mert mindig mindenki máshol van, és ha nincs meg a team az szopi, mivel akármikor bedobhat egy kakker teammatet 😄 De gondolom ezt nem kell magyarázni.

watto
Én is voltam 40+ ban, a nyáron elbasztam, és azóta nem is játszok csak heti kb 1gamet meg kipróbálni az új hõsöket.
Azt is most vettem észre a képrõl hogy van ip-boostom, azt mikor kaphattam?😄

Akkor a csapatszellem = skill? Hát, akkor kurva kevés skilles ember van....mert elég rendszeres, hogy pub-ban össze-vissza választanak. Van már 4 dps, és nem választana egy tankot...dehogy...inkább Eve-t....fõleg, ha már van shaco is...az ilyet ütni kéne, írtani, mint a gyomot...
Tehát akkor csak az skilles, aki premadel tolja, és nem faszkodja el, vagy az a fehéér holló, aki képes 4 mage mellé tankot választani?

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

bakker, ilyenkor mi van? elkezd updatelni a game, majd mielött végezne, kiírja hogy a launcher hibát észlelt lécci indítsam újra...

gerge93
Bocsi..

Regisztrálj a link alapján(légyszíves) és gyûjtsd a pontokat, amiket beválthatsz értékes nyereményekre.
Pl: Samsung Galaxy S i9000, iPhone 32Gb-16Gb, Nokia N97, LCD TV, Laptop, PSP, XBOX360, Asztaligép, Autó hifi- hangszóró és egyéb értékes nyereménytárgyak. Napi 5 perc körülbelül. Kérlek regisztrálj(a linkkel) és próbáld ki!

LINK

Köszönöm, minden regisztrálónak. További szép napot!

ui: Bocsánat a zavarásért. 😄

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Unknow
Az nem mindegy ,hogy hogyan vagy pluszban. Tehát lvl 10-tõl (mert ugye onnantól kaptál elo-t) lvl 30ig kevesebb ELOt veszítesz/kapsz, mint amennyit lvl 30on fogsz. Szóval bonyolult a dolog, de olyan 60+ -al lehet elérni normalban a 1900-2000 ELO-t. Az viszont aki minuszban van lvl 30-on még mindig, (Már pedig 600as játék számmal elég régóta abban lehet.) az bizony a low elo hellben éldegél. Ezért nem érdekel, hogy neki megy Swainnel, mert azon a szinten mindenkinek megy mindennel 😛

Egyébként ranked soloban is felküzdheted magad a megfelelõ szintre, 200-250 játék után befog állni oda ahova nagyjából kell ,hogy ha +1 emberrel mész. A kérdés persze az ,hogy ez idõ alatt hányszor fog megdögleni a szerver, nem indul el a játék és stb. Mert ugye ritka az,hogy mûködik ez a...mert ugye most se jó.
Anthrax
Karthusnak 1 változtatás kellene,hogy halál után ne tudjon ultizni ennyi és egyáltalán nem lenne zavaró

zsakosfrodo2
+30-35 -ben vagyok, Normal-ban, Ranked-et csapat hiánya miatt én se játszom, solo-t meg nem érdemes játszani, mert lehetek akármilyen jó/rossz, mindig van olyan, mint amit Zomil is írt.
Pl amikor véd az ellenfél egy tornyot, hogy ne verjük be, akkor az szted teamfight vagy sem? Mert sztem ha ott táncikálunk és lövögetjük a skilleket egymásra, akkor az teamfight. Még akkor is, ha a minionok a "tankok".
Teemo a patch után mindenképpen jobb lett, mint map controll hõs, még mindig jó szvsz AD hõsnek, csak kevesebb sebzést kap lvl-enként. Magyarul azt kell vele csinálni, mint mindig. Szarni a gombát.
Karthus = iWinButton. Asszem errõl nem kell többet írni. Amíg ilyen ultija van, egyáltalán nem balanceolt.
Ha Amumuval vagyok, elnyomtam a Q-t, és az ellenfél elfutna, de meg tudnál ölni, be fogom nyomni 1 emberre is az ultimat. Persze csak ha tudom, hogy nem várható hogy jönnek segíteni neki.

Legyetek szívesek befejezni a sírást, mert már uncsi.

Cobra.
Kapott ugyan +5 movespeedet, meg gyorsabb stealth-t, de csökkentették a fizikai sebzését meg a méreg DOT sebzését is.

Anthrax
Másik amit néztem ,hogy egy lich bane se árt neki, ha már a köv. autoattack spell után plusz sebzést okoz

Szerintem a skill lolban annyit tesz ki, hogy urald a pályát (map controll) és akármilyen karival, jobb esetben csapattal (mivel csapatjáték) úgy alakítsd a játékmenetet, hogy a csapatod erõsségeit tud elõtérbe hozni. Ez igazából csak rankedre igaz, normalban random, hogy milyen enemy-t kapsz, nem tudsz "counter pick"-elni és a te csapatodra veszélyes champiket bannolni.

De a skill már a karakterválasztásnál is kezdõdik.
Mondok 1 pl-t.: normalt kezdtem, mindenki elörre benyomott 4 rangert, gondoltam akkor 1 janna jól jönne melléjük, aki ultival távol tudja tartani az enemy-t és meg is nyertük. Bár ez igazából józan paraszti ész.

Vélemény?
Anthrax
Lux 24 sec ulti az azért nem szar, full cd redura kell menni és spamolni az ultit 😄

Zomil
Jhaaaj, ugye tudod mi az, h költöi tulzás?...
Igen valóban nincs 72sec-es teamfight, csak probáltam érzékeltetni, h egy 24sec-es 800-at sebzö negyed pályás ulti kicsit durva...De mind1 lényeg, h fikázni tudjál...pl. nekem most kb. 30-al több win-em van normalban, de olyan 55-60-rol estem le, egy szerencsétlen vesztes sorozat után...Ranked-ben meg nem játszok, mert csapatom nincs, solo-ban meg sikerült benne ragadnom az 1200-1300-as csoportban, és onnan sehogysem tudom kiküzdeni magam ugy, h egyesek ott játszanak elöször 1-1 hössel...

Anthrax: Az uj runák tier 2-esek( a halloween-i urnák), eg raktak be energy-s runákat is. A változás amugy az armor penetration-t és a damage runákat érinti, az elöbbi 15%-al lett csökkentve, az utobbi a fix 200%-aé növelve, a dmg/lvl meg, ha jól emlékszem 30%-al talán(ebben nem vagyok biztos)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"lolban az a skill, hogy amumuval nem 1re nyomod ra a long cds ultit, hanem megvarod mig a tobbi odaer es egyszerre nyomjatok el."

Ez max "comon sense"...akinek több esze van, mint egy marék lepkének, az egy erõs AoE ultit nem veszteget el fölöslegesen. Vagy jó taktikus gondolkodás. Akkor a taktikázás a skill? Mert akkor nem értem, hogy lol "miért ne igényelne skillt"...

Álat. Akkor mindenkit meg fogok b...ni Katrinával. Még jobban. Szárazon.

Anthrax
Az,hogy lvl1es ulti csak 1 célpontot ütött, most már 3at fog, a rúnákban változott valami ,mert semmit nem látok rajtuk és az új holiday rúnákat se látom

Blind nerfre gondolsz? (itt linkelt patch notest nem tudom megnézni itt a melóban, de a korábbi notes szerint csak 1 sec csökkenés blindon nem nagyon meggyõzõ nerf)Duration reduced to 1.5/1.75/2/2.25/2.5 from 1.5/2.0/2.5/3.0/3.5 ?

Amúgy hülye vagyok:
Katarina

* Death Lotus
o Now fires 3 blades at all levels

Ezt valaki fejtse ki...

Death Lotus (Active): Katarina goes into a state of extreme focus, throwing daggers with unrivaled speed at three enemy champions. Each dagger deals magic damage plus the higher value between 55% of her bonus attack damage or 30% of her ability power. (Note: She channels for 2.7 seconds, and sends out 10 daggers per level of the spell. Only 10 daggers max per enemy.)
Cooldown: 60 seconds
Range: 550
Magic Damage: 50 / 65 / 80

Mi változik pontosan akkor?

komolyan, csak unknown van +ban a forumrol meg mi ? =D oke rankedben csak 40+om van normalban meg 130 de ez elegge az a szint alatt van mar mint amit eddig hittem...

teemo egy szar. hasznalhatatlan tier15os lofasz. APval lehet hulyeskedni, de a csapat 4v5ot jatszik akkor, ergo kibaszol veluk.

karthus balanced. semmi baj nincs vele. lowelon elhiszem, hogy idegesito tud lenni, mert mar az is nehez, hogy lasthitelj, nem hogy a hpdat is figyelni early gameben, nehogy elkapjon mides karthus mikor meglepi a lvl6ot, mert a creepek lesebeznek mikor futsz az idiota enemy utan, akit szintugy a creepek szedtek meg, mikor futott utannad.

lolban az a skill, hogy amumuval nem 1re nyomod ra a long cds ultit, hanem megvarod mig a tobbi odaer es egyszerre nyomjatok el.

"Ez a lux iszonyat durva, late game simán csinál 800dmg-et cd reduval, 24másodperceknént...most gondolhatjátok...elnyomom teamfight elején végén, meg még utána chase-elés közben 😄"
24+24+24=72. 72 masodperces teamfightom meg nem volt, 1200+ jatek utan. erdekesek ezek a teamfightok low elon. egymassal szembe alltok, 1-1 sorban. /dance mindenki. majd 1ik elnyom 1 skillt. utanna az ellenfel is elnyomhat egyet. majd a kovetkezo is? jobb lehet mint az ARAM.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Anthrax
van már server

Cobra.
Elvileg csak délután.
Aki meg sírt Teemo miatt, annak tessék, jól le lett gyengítve a mostani patch-ben.

Teemorol még annyit: nem akarok nagyon tovább menni az op/nem op vonalon, de lássuk be: blind és a dotja: ez két skill. Ha nem hagyod, hogy a dot végigtickeljen rajtad, és nem vagy hülye, úgy szét lehet verni, mint a huzat. Jó, nekem is volt 18/1/16-os mecsem vele, de ez nem mérvadó. Az ellenség fasz volt. Mikor olyan group volt, aki tudta, mit csinál, oracleval felszedte a gombákat, dot-ra figyelt, volt, hogy szarul jöttem ki a dologból.
Én azt mondom: mindenkinek van egy stílusa, van, amire ráérez, amelyik karakter szinpatikus neki. Én az olyan karaktereket preferálom, amelyek nagyo ütnek, és lehetõleg rugó-módra, retorzió nélkül. Törékenyek, gyengék, de nagyot ütnek, és csak akkor, amikor a legjobbak a lehetõségek, legkisebb az esély, hogy visszaütnek. Tweetch, Teeemo, Katrina, Yi ilyenek. Vagy az olyanokat, akik kiröhögik a retorziókat: Mundo, Shen, Morgena, Olaf, Vladi, Ww. Aki egyikbe sem tartozik, de bejön, az Malazar, Sivir, meg még egy-két ad-hoc herom. De például sokak kedvence bohóccal, Shacoval béna vagyok, be is látom. Kasadin se fekszik. Swain se. Singed se.
Ez van, mindenkinek vannak preferenciái, elvárható, hogy azokkal a hõsökkel jó legyen (nem feltétlen azért, mert a hõs op). Azért, mert látok egy olyan játékost, aki nagyon ráérzett Teemora, vagy Miss Fortunera, még nem kezdem el osztani, hogy "jáj, milyen noskill karakter" "nerf/kick/ban"...egyedül Karthus-t tartom (kicsit) op-nak, mert az, hogy megölöd, de még akkor is ki tud nyírni, meg hogy MINDENKIT MINDENHOL sebezni tud 1000-1200 hp-ra a végén, az kicsit gusztustalan. De ez van, egyébként egy lassú szar szemét, akit 5 sec alatt kinyír egy dps....kis hp+magic resivel meg simán counterezhetõ.

Mi a skill pontosan?

Szerintem LoL-ban az, hogy
1. Ismerd a karaktered, erõs és gyenge pontjait, építs az erõssekre, védd a gyenge pontokat (pl. Yi elsõ skillje erõs? -> go magic damage, és kibszott jó ganker lesz....Karthus lassú dög? Ne kolbászolj elõre a tankok órra eltõtt, ahol bárki levadász...stb.)
2. Ismerd az erõs és gyenge pontokat. Ne kezdj el mele carryvel egy ankotütni, pl. ne állj neki Ww-al (most nem egy felfedelt, Bloodrazor + Infinitys ww-ról beszélek!) Shent melezni lvl4-en...ne légy hülye!
3. Ismerd fel a takitikát, tudd, mikor kell támadni, mikor meghátrálni....mikor van értelme egy tower dive-nak, egy Mundoval ultizva röhögve befutok toronyalá, vagy Katrinával be és ki shumpózok, kibírva 1 lövést...de egy lassú sértült hõssel még akkor se futok be sokszor, ha az ellennek 100 hpja van, mert minek öljem meg, vagy ami még rosszabb, haljak bele a próbálkozásba?
4. Igen, kell némi reflex is, hogy jókor, jót nyomjona az ember...
5. Ismerd a stratégiát, nem kell neked szarni a spanyol viaszt, ha valaki már kipróbált egy hirót, írt hozzá guideot, lehet belõle meríteni, persze átvenni nem kell, mert lehet, te más stílusban nyomod...

Vagy valakinek van jobb elképzelése, mi is az a varázslatos "Skill"? És milyen játékhoz kell? Az, hogy valaki célba tud lõni CoD-ban, az skill? Az, hogy egy stratégiai játékban tudok zergelni, az skill? Az, hogy pókerben tudom, mit kell tenni, ha egy jó flop lejön, az skill? Mi a skill?

szucsy89
mikor lesz szerver nem tudja valaki?
Unknow
Izé, tehát kevesebb winem mint lostom. Swain teljesen használhatatlan egy olyan játékba ahol az ellenfél nem rendkívül idióta. Egyébként se értem minek linkelgetsz ilyen statokat. Ha nem felvágásból akkor miért? Csak mert bizonygatni lehet úgyis, hogy pl LEÍROD, hogy miért nem használhatatlan. Vagizásra, ez a stat nem jó.
Unknow
Itt azzal a szöveggel jövök, hogy ha kevesebb winem lenne meg lostom, nem lenne nehéz ilyet összehozni Swainnel XD
Megy a netkarate 😊
Lehet jókat pörögni swain-el, csak a szokásos probléma van vele, mint minden másik varinál is... 60 perces játékban egy dps-nek 3-4 ütés. Pl ashe stun-putty-putty és halott.

Lux mibe fáj? (ip)
watto
Ops duplapost.

Szerinted azért linkeltem hogy bemutassam milyen kemény vagyok?
Ment a fórumon a hupák hogy szar, kipróbáltam, ennyi.
Szerintem ha nem szereted a flamet akkor ezt a topicot töröld le a látogatási listádról 😊

watto
Direkt azért linkeltem 😄 Nekem buff elõtt nem nagyon ment vele, lehet most is mákom volt.

nem személyeskedésbõl hanem általánoságban mondtam,akinek inge az veszi magára...
most kezdjek el énis linkelgetni 40+ kill-es statjaimról ? a faszverõs meg flamelös kommenteket is belehetne fejezni, attól mert ettõl nem lessz senki se skillesebb, attól mert nem irkálok mindennap be valami szarságot még olvasom a fórumot rendszeresen...
zsakosfrodo2
most buffolták swaint, bár patch elõtt is lehetett ilyeneket csinálni, játékos tudása válogatja.

watto
Ja és pls ne gyere itt a "kemény vagyok ranked gamebe" szöveggel, mert már uncsi 😞 Azért nehari <3

watto
Ha nagyon akarsz, amugy itt a teljes, nem lvl 5 😊

Unknow
Mutassak lvl 5-s accot ahol Evelynnel ownolnak?
watto

Akkro most mi is a baj Swainnel?^^
Solo azt csá ...

Unknow
Healje nincs, szóval azért azt nem hiszem XD
Zomil
áááá annál durvább 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Pre-nerf Ezreal 2.0?