League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Garennél idegesitöbb hös számomra nincs a játékban, najo talán karthus r skill-je még mindig vezet...Egyszerüen, ha nem vesz semmi értelmes itemet akkor is iszonyat erös, az ultija meg a ks csucspontja...Off-tank, szoval megölni is baszott nehéz, de az utlijának hála meg iszonyat dmg-et ki tud osztani...és hogy még jobb legyen még silence-elni is tud...ráadásul csak a cd tartja vissza...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Nem úgy volt amúgy ,hogy letörölted? Ilyen dolgokkal nem illik ám viccelõdni! Beleéljük itt magunkat erre te meg... sigh T_T
Gubberx
o_O

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fpocok
Szeretnék innen is gratulálni annak a retardáltnak, akinek a játék nickje: Narkoskurva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

daemonervosa
Garen = sunfire stack, nincs ezen mit ragozni.

spin to win

Trolling is a art.

Gubberx
arra az 1 darabra gondolsz?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

daemonervosa
biztosan nehéz lehet sunfiret stackelni

Trolling is a art.

Gubberx
Kezdek ráérezni Garen erejére 😄

Zomil
hm vmi nemjó, itt van még1szer:
régi:

uj:

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
aki nem tudja hogy nézett ki eredetileg:

és az uj:

Sztem a 2. sokkal inkább illik egy light mage-hez, mint az elözö 😊

Zomil
Hát mérföldekkel értelmesebben néz ki, mint az elözö cheerleader-es kinézet, ami véleményem szerint gusztustalan volt és a hös sem "boobs"-rol szol. Csak azt sajnálom, h nincs ingame kép róla...

"Prismatic Barrier: Lux throws her wand and bends the light around any friendly target it touches, protecting them from enemy damage."
Erre meg kiváncsi vagyok, most ez ilyen kayle ulti lesz, vagy esetleg morgana black shield vagy shen ulti kicsiben 😄

zsakosfrodo2
Jézus mekkora marhaságot írtam, látszik hogy csak most keltem. 😄

Szóval az Re-envisioned, nem pedig amit írtam. 😄

zsakosfrodo2
Az új hõs, új gúnyában, némileg átdolgozott képességekkel:

Lux - Re-visited

Szerintem is sokkal jobb lett így.

Anthrax
Most már van értelme szavazni, ingyen runa page-t kapsz
LINK

Cobra.
Rangedek így is simán leölik, ha nincs felfeedelve, szóval nem kéne.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

nerf morde
Pont most mentünk egyet, 70perces meccs... nevetséges volt, volt 1 gyerek (személyesen ismerjük) mindig kifutott, erre: "nem kell segíteni", mi meg beoltottuk, de persze hogy mi voltunk a hülyék... na itt ment el a kedvem, randomway még jobb.
Anthrax
Mester? mirõl beszélsz ?😛

Unknow
Ez van ha a mester nélkül játszol látod... Meg kell várni és akkor nincs ez XD
Én is szívesen beszállnék 😊 Kíváncsi vagyok mit tudtok. Tegnap játszottam 4 premade franciával, szerintetek mi lett a vége? 😊

In game nevem B52Yami, ki gondolta volna.
Gyertek hozzánk, mi 7-8an vagyunk.
Anthrax
Mert van akivel játszhatok este,mert akkor érnek fel,de napközben is max 2en vagyunk és ha mellénk még 3 fasz jön akkor se lehet semmit csinálni, ennyi az egész

Ha ennyire nyafogtok, miért nem játszotok együtt? Akkor legalább egymást szidnátok a fórumon.
Unknow
+1 lol XD
könnyen feltudod adni....😄

Zomil
lol 😄

Anthrax
Végre valami jó hír is mára 😄😄

Fpocok
Én ma töröltem végleg. Elegem van a buzi leaverkbõl.

Anthrax
Már én is ott tartok ,hogy hagyom a faszba az egészet,mert tele van nyomorékokkal ez a játék, MM egy trágya fos, 25-26osokat kapok ,de 1400 rankedem van, szóval nem hiszem,hogy ennyire fos lenne az elo-m. 30as meg folyamatosan nyávog ,hülye whiner kis gyökerek az összes.

Zomil
Najó azt hiszem most jutottam el arra a pontra, h egy darabig nem nyulok ehhez a foshoz...rammussal voltam, csapat többi része: ryze, sona, yi, trynd...már ott gond volt, h ryze után nekem volt a 2. legtöbb killem, de nem zavart, mert igy twitch-et thornmail-el baszott gyorsan ki tudtam nyirni...simán vezettünk, már bent voltunk az ellenfél bázisán, erre kiderül, h a csapatt full balfasz...ryze volt az egyetlen aki jól játszott, trynd állandóan egyedül kolbászolt, yi ilyen felemás teljesitményt nyujtott, Sona meg egy balfasz volt de komolyan...1!!!EGY targetekre nyomta el az ultiját, teamfight-ban természetesn twitch-re mentem, h le tudjam tauntolni, ami legtöbbször sikeres is volt, de néha meg nunu ultit voltam muszáj letauntolni, mert sona baszott elnyomni rá az ultiját...utána meg szid, h nem tankolok...igen bizonyára azért nem tudott megölni a másik csapat csak angy eröfeszitésekkel, mert szar tank vagyok...de hiába tartoztatom fel öket, ha a csapat balfasz ahhoz, hogy elmeneküljön, nem inkább ök is meghalnak...faszom kivan már, h a játék teli van ilyen retardált barmokkal és utána persze még én vagyok a hibás...könyörögtem, h focusálják twitch-et, de neeeem mert nekik shen-t kell megölni és sona-nak shen-re kell elnyomnia az ultiját...nehogymár egy nyertes meccset megnyerjünk...
Najó a sirásnak vége, de ezt ki kellett adnom magambol. és tuti, h egy darabig nem nyulok ehhez a foshoz.

Zomil
Lol, US forumon már ki is vették a skillek leirását és a képeket 😄
Eu-n csak a képeket vették le 😄

Cobra.
Nem értem minek a hõsökrõl az elõzetes bemutató, ha ennyit variálnak a skillekkel. Mondjuk tény, hogy a 3 sec stealth csapattársra kissé durva lett volna.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kicsit ilyen urgot-galio mixnek tûník.
Zomil
semmi értelme megnézni, mert azt irta az egyik dev, h 5-böl 4skillje mást fog csinálni...gj riot...nem értem akkor minek kell kirakni hirnek...
de ezt már eljátszották swain-el is

zsakosfrodo2
Zomil
Dota 2 bejelentve, akinek nem tetszett a hon, de a dota igen annak itt a lehetöség 😊

zsakosfrodo2
Elõre is bocs Zomiltól:
Dota2 a Valve-tól

LoL. Just LoL <#idiota>

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Anthrax
legújabb bug amit láttam, morde kinyírta aniviát ultival, megkapta clone-t, clone-t megölte az ellenfél és lement tojásba. Eredeti Anivia-n meg tojás cd-n

Az a baj, hogy amúgy is van sok noob. Jó, nem azt mondom, hogy én vagyok a pr0 isten, de azért tisztában vagyok ké-három alapszabállyal:
1. Nem rankedben fogok új herót kipróbálni
2. Ha új hõssel vagyok, óvatosan játszok, torony alatt, esetleg healt is viszek magammal - majd, ha már tudom, mik a határaim, akkor játszok agresszíven
3. MINDIG figyelem a térképet, hogy minimális legyen a miss-bõl (ami pub-ban mindig elmarad) eredõ halálom...inkább fusson a nyomorult 10 hp-n, mint hogy belefussak egy gankbe, amibe aztán belefut egy társam, aki próbált segíteni, és a 10 hps is esetleg elmeneküljön....

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

SAVazni lehet, fogok....SZAVAZNI nem. Egy: bétában már kipróbáltam minden championt, aki azóta jött, abból is, ami érdekelt. Kettõ: megint egy hétvége, ahol átlag 5 embeerbõl 3 "óh...ez kúl hõs...kipróbálom...de nem ám practicban, normalban/rankedben...had szopassam a többieket!"...na kösz nem. Vegye meg szépen mindenki és tanulja meg használni, vagy vírja ki, amíg elér az adott hõshöz a rota. Nem kell több free weekend (IP bost max...de az sem ilyen áron)

lvl30 még nem garancia arra hogy minden karit kipróbáltál imho. Nem játszom túl sokat, jó ideje lvl30 vagyok és kb 10-15 karakter simán van amivel még 1 practice-t sem mentem. Attól még hogy ilyen hétvége van, nem mindenki úgy áll hozzá hogy akkor most kipróbálok lehetõség szerint minél több championt.
A free hétvége miatt meg tényleg olyan mintha 2x annyi nab lenne, nem elég hogy a championt sem ismeri mivel alig játszott még vele, feedel is mert egyébként is bénán játszik. <#gun>
Gubberx
Ez mondjuk igaz 😛

Zomil
lvl 30-on aligha van olyan amit még nem probált 😊

Gubberx
Ha ilyen free hétvége van akkor próbálgass te is karikat, arra tényleg nagyon jó hogy letesztelj 1-2-t amit kinéztél megvételre.

Anthrax
kis szinten biztos élvezetes ha megvan minden karid és mehetsz velük, de lvl30on a sok free miatt full premade nélkül bukod a meccseket a sok kiprobálom ezt a karit mosttal

Gubberx
egyéni szociális probléma 😄

Anthrax
NE szavazzon senki megint a lol-ra nem akarok free weekendet

Fpocok
SAVAZZATOK! hogy megint legyen all champion free weekend! Mert elsõ alkalommal is már olyan jó volt! 😄

Gubberx
majd linket pls 😄