53877
-
#13357 Sziasztok, egy kérdésem lenne hátha tudtok benne segiteni. Twich lövésének a hangját szeretném a Ganster twich féle géppisztoly lövés hangra átállitani. Nem tudom lehetséges-e de mivel skint is belehet rakni nem tartom lehetetlennek. Találtam róla egy hozzászolást ami elvileg pontosan leirja az egész müveletet, csak épp értelmezni nem tudom. Ha valaki eltudna magyarázni a módját azt megköszönném.
-
#13356 Shyvana ability és háttértörténet
Határozottan vevős. -
-
#13354 igen Voyboy nagyon jó volt, egyébként Akalija nagyon durva, nemrég streamelt és 21-1-es w:l aránya volt akalival rankeden :D
oddone meg bekapcsolta a webkameráját, nagyon durva feje van ezeknek a tsm-eseknek :D -
#13353 Egyszer ő volt beugró CLG-nél Jiji helyett, az volt az utolsó tournament amit nyert a CLG talán :DDD -
#13352 Mondjuk Voyboyt nem láttam még játszani, OddOne-t igen, viszonylag jók gankel, és keveset hibázik (ez az én meglátásom, low lvl vagyok stb.), a gond a mentalitással van. :Ð -
#13351 igen voyboy volt én is úgy tudom, hát Voyboy sokkal jobb mint oddone, és már egyszer amikor el akarta érni az első helyet sikerült is neki elég gyorsan, szóval most se lesz gond :D -
#13350 Akkor még szerencse, hogy az EG csapatát erősíti, kb. ott van az összes nyugodt, nem hisztiző ember.
Hátha Voyboy bekeményít, és lealázza, ha jól tudom ő érte el legelőször a 2K ELO-t. Vagy bárki, csak OddOne ne legyen első :Ð -
#13349 ja Salce egy másik monitoron figyeli a mIRC-t és válaszol szinte minden kérdésre, ráadásul nagyon jó ap carry, és sokféle championnel játszik
oddone most lett második azt hiszem :/ -
#13348 Salce streamjét nem nagyon szoktam elkapni, vagy nézni, de az NA fórumon írták, hogy az egyik legjobb streamelő; nyugodt, nincs hiszti, nincs baylife, és tanácsokat is ad. Most hogy OddOne épphogy eléri a rank 1-et, még Reginaldon is túltesz. Ha a csapatomba lenne - szigorúan feltételes mód, tudom hogy nem vagyok a szintjén - biztos arcba verném ha hisztizne.
-
#13347 most megint próbálkozik, hát igazából tegnap néztem Salce streamjét, sokkal szimpatikusabb a srác, oddone teljesen olyan mint reginald, tegnap fél óráig üvöltözte h TSM mikor egy meccs erejéig első lett -
#13346 Hahahahahahaha, nem is bánom, nagyon ellenszenves az a gyermek. -
#13345 TheOddOne meg annyira be akarta biztosítani az első helyét ,hogy ugye egy csapatba volt bigfatjijivel meg ranimannel és még így is kikapott, szóval most 4. lett :D -
#13344 szvsz a dignitas a legjobb amerikai csapat jelenleg, tehát játék alapján, nem az alapján, hogy ki mekkora scumbag. -
#13343 No meg nem is hallgatott nagyon saintvicious-re, ment a saját feje után. A CDE jó játékosokból áll, csak a morálon kellene változtatni, és főleg a kommunikáción. A hibákat elismerni, nem másra kenni, tovább lépni, és koncentrálni a játékra, de még 10-20 perc után is magyarázkodtak, hogy mit csinált rosszul a másik. -
#13342 Reginald* -
#13341 Reginalt "professional player"-nek nevezi magát, miközben egy tétmeccs közepén rinyál mint egy kislány. -
#13340 CDE-ből Regi, meg Chauster szidta a Dignitas-t, saintvicious se remekelt szerény véleményem szerint, csak egyszer volt gank, rosszul smite-olt, Dyrus a csapatban teljesen alá rendelte magát, és nem tudott mit csinálni, mert a csapatra hallgatott, de a csapat össze-vissza üvöltött, hogy PUSH TOWER, NO BARON, PUSH TOWER, NO BARON, és a kommunikáció csak az üvöltésből, egymás hibáztatásából, és scumbag Jatt-ből állt. -
#13339 persze, hogy totálisan béna volt, mert a játék helyett arra koncentrált hogy magát sajnáltassa az ellenfelet meg lejárassa... CDEből főleg a vágottszeműek szidták a dignitast -
#13338 Én néztem a 3 meccset. Valóban CDE sportszerűen viselkedett,abbók a tekintetből, hogy osztották a Dignitas-t, kivéve Dyrus, ő gratulált a Dignitas-nak, és Voyboynak is mondta LoL chaten az ő hibáit, meg tanácsot adott neki. Továbbá ő volt az első aki elismerte, hogy hibázott, a többiek csak egymásra mutogattak. NA fórumon írta, hogy az emberek hagyják már rá, de az emberek irkálták, hogy nem, igazságot kell szolgáltatni, stb. A meccsekről: a CDE most valamiért totálisan béna volt. -
#13337 Most esett le, esküszöm valahol nagyon távol járt az agyam. -
#13336 Amikor leállítják a játékot, akkor beéri a stream a történéseket. Ebből valaki megsúgta a csapatnak, hogy a másik fél épp hol volt a megállítás idejében. Ennyi. -
#13335 Igen, emiatt a stream beérte a játékot és látták hol vannak. -
#13334 De nem értem, a streamnek mi köze az ingamehez? A stream akkor is streamel, hangot etc amikor a game paused, tehát az nem pauseol a stream. -
#13333 Vársz egy kis időt és a stream oda ér, ahol le lett állítva, utána pedig nem történik semmi X percig és a játék onnan folytatódik. -
#13332 Ezt nem értem. Attól mert a game paused, attól a streamen még megmarad a késleltetés, vagy mi a fasz? -
#13331 Köszi, időközben azért keresgéltem, akit esetleg érdekelne részletesen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
There were two major events
First, Jatt played on a team in both the USA and Canadaian WCG qualifiers, giving him two chances to end up on a team playing in Korea. This is against the rules. Once WCG found out about this, they punished Jatt by disqualifying him from the Canadaian team, the one that was already knocked out of the tournament. Obviously, this "punishment" literally had no affect on anything.
Second, CDE and Dignitas played for the the finals of WCG USA last week. It was CLEARLY posted on WCGs website that the finals match should be one best of 3 set, with a one game advantage given to the team from the winners bracket (Dig). This was consistent with how every other qualifier has been played. The teams played the set, according to these rules, to completion. CDE won two games in a row, Dignitas said GG, good luck in korea, and everyone thought CDE was going to Korea.
Now here comes the kicker. Every match in this tournament was played as a best of 3 sets. Since it is a double elimination tournament, that should mean you have to lose 2 SETS to get knocked out of the tournament. Well, with the way the finals were played, that wasn't quite the case. Someone mentioned this to Voyboy, that the finals should have been 3 SETS of 3 games, with a 1 SET advantage to Dignitas, so Dignitas inquired with WCG about what should have happened.
The WCG admins, after discussing with Matt Marcou (E sports organizer for RIot Games), decided that in fact the finals should have been played as 3 SETS of matches with a 1 SET advantage, rather than 3 games with a 1 game advantage (despite this directly contradicting the rules posted on WCG's website and how WCG Canada was played). Matt Marcou claimed there was a mistake in communication, and the ruling was meant to keep things consistant with the Canada qualifiers, because he incorrectly thought the Canada qualifiers final was played as a best of 3 SETS (although it wasn't).
So WCG/Riot overturned the posted rules on the website and had CDE and Dignitas play one extra set. Dignitas got the first set win by coming from the winners bracket, and CDE gets the set win they earned int he original finals.
The above are verifiable facts, and I tried to present them without bias.
Another complaint people are having involve what may or may not have happened in the games played tonight. On two occasions, Dignitas paused the game for various technical difficulties. The games was left paused for longer than the delay on Saintvicious's stream, and immediately after the game was unpaused Dignitias headed for Dragon/Baron, where CDE was setting up. Some people are speculating that they used pause to wait, then observe the streams of their competitors (called ghosting) to see what they were doing and reacted from there. Obviously there is no proof for this, and I'm inclined to believe Dignitas did NOT do this. A team at the level of Dignitas does not need to ghost to know when their opponents are doing dragon or Baron. -
#13330 hát ez az, hogy úgy nem nehéz szidni valakiket, hogy mögötted van pár ezer fanboy, azok még ha azt se tudják mi van, akkor is hisznek a reginaldnak vagy bármelyiknek.
Cat: az volt, hogy a dignitas győzött korábban, aztán a cde a loser bracketből újra összekerült a dignitas-szal, ezután 2-0-ra nyert a CDE. Na most ami miatt mindenki ki van akadva, az hogy elvileg ezután (de persze ezt a CDE-sek terjesztik) a dignitas rinyált a WCG-nek, és ezért kaptak még egy esélyt. Ami miatt meg mindenki szidja most Jatt-et, hogy amerikai meg kanadai állampolgár is, és ő meg mindkettőn kvalifikált, vagy valami ilyesmi.
De tegnap olvastam valamit amit Voyboy írt, hogy a WCG kereste meg őket, hogy szabály szerint nem 3 meccset kellet volna játszaniuk, hanem 3 settet, és voyboy ezt elküldte chausternak, ők meg azt hitték, hogy ezt a dignitas intézte el... nagyjából ez történt, pontosabban én se tudom, mondjuk annyira nem is érdekel, csak sztem szánalmas amit reginaldék csinálnak most. -
#13329 Én elhiszem, hogy neki ez milyen rossz, meg meg akarja váltani a világot, mert nem lát ki a fejéből, de ezt nem biztos, hogy az egész communityre rá kell zúdítani streamen, honlapon, blogon, vlogon minden szaron, meg hazugnak hívni a másikat, trollkodni..
A cél biztos nemes, de ez olyan mint amikor a 6 éves gyerek földhöz veri magát mert elvették a játékát. -
#13328 Mi történt amúgy ? Én csak annyit olvastam, hogy a WCG-t kéne okolni, nem a csapatot. -
#13327 trolololo végre :D -
#13326 ja Dignitas nyert, mondjuk én nekik szurkoltam, főleg azért, mert a cde-sek nagyon nem viselkedtek sportszerűen. A meccs előtt pár órával már beszéltek az egészről,hogy félreértés volt stb. de lehet nem volt az, nem tudom, a lényeg, hogy csak a CDE-sek streameltek, és ventrin folyamatosan arról beszéltek élő adásba többezer néző előtt, hogy mekkora scumbag a Jatt meg ilyenek, még a meccs elején is ott pofáztak, meg írogatták nekik h "scumbags". a Chauster meg valami olyan névvel játszott ami szintén a dignitas ellen irányul. Nem védem a dignitast, félre ne értsetek, de szerintem épp elég volna, hogy ha a már behülyített Reginald vagy akárkinek a fanjai szidják 0-24-be a dignitast, mért kell egy 10 ezres nézettségű meccsen is ezt csinálni a játékosoknak? -
#13325 amiről én meg te beszélsz két különböző dolog
én a minden hétvégén megrendezett ESL bajnokságról beszélek te meg a WCGről -
#13324 hol lehet nézni eredményt? Csak azt láttam Dyrus irja, hogy nem jutott ki koreába. -
#13323 a most hétvégi eu west bajnokságot meg is nyerte az AL -
#13322 fnatic ledozerolta az összes csapatot, messze a legjobbak voltak, de a vagottszemuek ugyis le fogjak nyomni oket is szep lassan -
#13321 igazad van, arról lemaradtam, annyit tudok róla csak, hogy fnatic nyerte, és sk is dobogós lett, attól függetlenül az SK mostanában elég szar formában volt megint, és mindenhol csak azt láttam, hogy a CLG vagy a Dignitas nyert valamit, fnatic meccset meg már rég láttam, szóval ha összeáll ez az AL akkor szerintem elég erős lesz, és behozhatja a mostani top eu teameket. -
#13320 Az EU csapatok nem szerepelnek tul jol?
Ha láttad volna IEM NYot akkor nem mondanal ekkora hülyeséget. -
#13319 OddOne stílusát nagyon nem csípem, üvölt, ordít, hisztizik, mint egy kisgyermek, az ilyenek tudnak kiakasztani, és elveszik a kedvem a játéktól + arcba verném az ilyeneket. Ezt az Elo hajkurászást megértem, de lassan így ítélnek meg egy LoL játékost, kiváló e-penis növelő, és ahogy hallottam nagyon veri a mellét a 2k Elo-jára. Az egész TSM-ben Xspecial a normális, talán Chaox, bár ő lejáratta magát részegen streamen, bár elég viccesen, de még mindig fényévekkel jobb, mint OddOne. RainMan, és Reginald sikítozásaitól pedig agy férfi nemi szervet kapok. -
#13318 most meg Oddone szánalmas amit csinál, Salce az aki be tudja most hozni, erre ő mondta a TSM-es társainak hogy lépjenek be a queuba, és Chaox össze is került Salce ellen, ráadásul az eddigi elsővel is egy csapatba, szóval Salce esélyei elég rosszak, hogy behozza. Oddone meg egy csapatba van most a rainmannel, szóval valószínűleg megint nyer és így be is biztosította magát egyelőre