53877
-
#13638 Tetszik ez a Fizz, megveszem, kérdés az, hogy a W-je miatt nem érdemes neki venni Attack Speed / ap itemeket? Gondolok itt a Nashor's Toothra és/vagy a Maladyra esetleg guinsoo? -
#13637 must have -
#13636 6 bann lesz mostantól rankeden? -
#13635 Guardsman Bob - Fizz livestream -
#13634 Kössé má bele mindenbe, én csak azt írtam, hogy van kép a tf skinről is.
Különben meg húzzá suliba szépen, ne engem próbálj felülbírálni egyfeszt ily hajnali órákban. -
#13633 A Vlad és a Jax skin még nem jön. -
#13632 van kép (új tf, ashe, jax, vladimir skin)
-
#13631 MFnek a basic ad-ját növelhetnék, nem a haszontalan ultiját -.-".
Katarinánál pedig ráshunpozik, csak éppen az ellenfél előtt lesz, ha a ki aktív, akkor pedig mögötte (így nyilván nehezebb visszavágni).
Caitet szerencsére nem a range-ében nerfelték.
Orianna -
#13630 Buffok, nerfek és skinek a Fizz patchben
Skinek
-Amethyst Ashe
link
-Musketeer Twisted Fate
Nincs kép :(
-Tundra Fizz
-Atlantean Fizz
Lásd mindkettőt a spotlightban.
Buffok, nerfek
Akali:
Twin Disciplines (passzív)
-A 10 extra AD-ért adott spellvamp 10-ről 8%-ra csökken
-Az extra 1% spellvamp/5 AD 1%/6 AD-ra csökken
-A 20 extra AP-ért adott bónusz damage 10-ről 8%-ra csökken
-Az extra 1% magic damage/5 AP 1%/6 AP-ra csökken
Mark of the Assassin (Q)
-Az alap és a proccolt sebzés 5-el csökken (50/75/100/125/150 -> 45/70/95/120/145)
Caitlyn:
-A kezdő movement speed 305-ről 300-ra csökken
Corki:
Phosphorus bomb (Q)
-Az alapsebzés 10-el emelkedik (70/120/170/220/270 -> 80/130/180/230/280)
-Mostantól az ellenséges championokat is felderíti, amellett, hogy hat másodpercig visiont biztosít (stealthelt hősöket továbbra sem látja!)
Ezreal:
Essence Flux (W)
-Javítottak egy bugot, mostantól ténylegesen AoE sebzésként mutatja a játék
Graves:
-A basic attack range 550-ről 525-re csökken
-A kezdő mana 342-ről 295-re csökken
Buckshot (Q)
-A golyónkénti extra damage 30-ról 25%-ra csökken
Kassadin:
Null sphere (Q)
-A cast range 700-ról 650-re csökken
Force pulse (E)
-Az első négy szinten növekedik a sebzése (60/115/170/225/280 -> 80/130/180/230/280)
Katarina:
Shunpo (E)
-Mostantól Katarina az ellenség elé ugrik, nem rá,
-Ha a Killer Instincts (W) aktív, akkor pedig az ellenség mögé
Kog'maw:
Bio-Arcane Barrage (W)
-A bónusz attack range magasabb szinteken csökken (130/160/190/220/250 -> 130/150/170/190/210)
Malphite:
-A basic armor 16.75-ről 21.75-re nő
Brutal Strikes (W)
-A cooldown 16-ról 14 másodpercre csökken
Ground Slam (E)
-A cooldown 8-ról 7 másodpercre csökken
Master Yi:
Alpha Strike (Q)
-A manaigény 20-al csökken minden szinten (80/90/100/110/120 -> 60/70/80/90/100)
Highlander (R)
-A manaigény 20-al csökken (120 -> 100)
Miss Fortune:
Bullet Time (R)
-Az AD ratio .4-ről .45-re nő
Nocturne:
Unspeakable Horror (E)
-A cast range 500-ról 425-re csökken
-A "póráz" range 525-ről 465-re csökken
Olaf:
Ragnarok (R)
-Ha aktív, mostantól Olafra nincs hatással sem a silence, sem a blind
Orianna:
-A basic mana regen 4.5/5 sec-ről 7/5 sec-re növekszik
-A mana regen/level szintje .45-ről .5-re növekszik
Command: Attack (Q)
-A cast range 800-ról 825-re növekszik
Rumble:
The Equalizer (R)
-Mostantól smartcasttal is működik
Sion:
Cryptic Glaze (Q)
-Az AP ratio 1-ről 0.9-re csökken
Death's Caress (w)
-Az AP ratio 1-ről 0.9-re csökken
Sona:
Aria of Preservance (W)
-A manaigény 65-ről 60/65/70/75/80-ra növekszik
-A passzív aura armorja és magic resistje csökken (8/11/14/17/20 -> 7/9/11/13/15)
Teemo:
Noxious Trap (R)
-Mostantól ammo számot és újratöltési animációt kap a buff sorban
Tristana:
-Az alap AD 44.5-ről 46.5-re nő
Explosive Shot (E)
-Tristana mostantól automatikusan azt támadja, akire korábban az Explosive Shotot lőtte
Buster Shot (R)
-A visszalökés range 175-ről 200-ra növekszik
-Mostantól mutatja, meddig löki vissza az ellenfelet (hasonlóképpen Brand Conflagration [E] skilljéhez)
Vladimir:
Tides of Blood (E)
-Javítottak egy bugot, ahol nem mutatta rendesen a spell ranget
Itemek:
Wriggle's Lantern
-A lifesteal 18%-ról 15%-ra csökken
Odyn's Veil (Dominion)
-Nem aktivál spellcast effecteket (Sheen, Tear of the Goddess, Ryze passzívja)
Warmog's Armor, Priscilla's Blessing
-Mostantól nem vásárolhatók meg Dominion módban
Folytatása következik, spell buffok/nerfek, mastery változások. Addig is csámcsogjatok ezen :D -
#13629 A ragnarok az ultija, eddig is az volt a tulajdonsága, hogy minden debuffra immunis lesz, furcsa is volt hogy eddig ezek hatottak rá, mostmár teljesen rendben van.
Amúgy fordítom, pár perc és posztolom a magyar változatot. -
#13628 Peccs notes
Akali nerf
Nem értem, azt a szánalmas olafot hova buffolni, méghogy nem hat rá a silence meg az én Tímóm blindingja? (Se heimeré vagy egyéb champ silence) Szánalmas. Így is a passzívja, meg a lifestealje baszott irritáló volt, méghogy most korrekt 1v1 partneré tették, mert eddig talán nem volt az?! -
#13627 Fizz champion spotlight
A patchet az amerikai szerveren egy óra múlva indítják. -
gtronic #13626 custom gameba van ... -
gtronic #13625 van spec mód ! :)
bár én nem látom ! :o -
#13624 Free hősök (preseason 9):
Blitzcrank, Malphite, Gangplank, Ryze, Sivir, Taric, Kog'maw, Maokai, Brand, Shyvana -
#13623 Sajna így sem jó, azt írja h regisztrált utána meg ha belépnél a honlapra először csinálj summonert játékban, oda meg nem tudsz belépni:( -
gtronic #13622 ranked off -
#13621 Mily meglepő.
Amúgy visszaálltak. -
#13620 Nope, West és NE is elszállt, csak az amerikai szerver megy pillanatnyilag. -
#13619 Csak West ment el nem ? -
#13618 Pedig olyan jók voltunk : D -
#13617 Pedig Corki szerintem nagyon jó. -
#13616 Na, Riotéknál megint parti van aztán Phreak részegen beletenyerelt a szerverek kapcsológombjába.
Mass disconnect, szerverek nem válaszolnak. GG. -
gtronic #13615 megvettem corkit, azthittem skilből majd hú de jó leszek vele, erre ...
olyan gyengének érzem, pedig full runa pagem is van hozzá -
#13614 Lépj be az oldalon az accodba, my account, refer a friend és azon a linken át hívd meg. -
#13613 tényleg vicc fogalmam sincs mivan:( -
#13612 Eu nordic and east-re regeltem én is ott nyomom és semmi. -
#13611 másik szerveren regeltél mint amin játszanátok -
#13610 Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem tudok regisztrálni barátomnak? Egyszerűen regelek, de amikor belépnék azt írja h nem jó kombináció... Vmi ötlet? -
p0c0kLoL #13609 sziasztok!
csapatot keresünk 5v5 /custom/ gyakorlásra! EU Nordic & East
(ha lehet értelmes embereket akik nem anyáznak)
köszi :$ -
#13608 Deathcap nerf után igazából nem olyan vészes, Ward meg CV nerf miatt hasznos lesz :) -
#13607 Akkor megint a jóakaróm, aki minden nap nyomja akárhova írok, persze ez csak feltevés volt, de szerintem szintenként 3-4 manával nem növelik többel, lehet a kerek szám kedvéért 5-el, és akkor max szinten 65 + 25 = 90 mana lesz, az már mondjuk elég húzós. -
#13606 Amik így hirtelen durvának tűnnek :
-"Archmage - Increases your ability power by 1,25%/2,5%/3,75%/5%"
Bazdmeg o_0
-Defense mastery-t érdemes lesz végre 21-ig kirakni..10% disable reduction <3
-Ward vision range növelés az utility fülön.. kíváncsi vagyok mennyit fog érni
-
#13605 Én se.
Vampirism, ó je. Néhány masteryt kicsit erősnek érzek. Viszont pár rúnát helyettesítenek. -
#13604 wat. nem én nyomtam.
Az meg, hogy két manával növelik a manaigényt per level, kizárt, annak semmi értelme nincs. Legalább 10-30 manával érdemes számolni SZERINTEM. -
#13603 Gondoltam, hogy megkapom a minuszt, szörnyű ha kijavítják az embert nemde?:) -
#13602 durvák az új masteryk -
#13601 és #13598
No offense nem volt, csak egyszerűen nem ezt írta(d) le, arra amire gondolsz nem tudok válaszolni.
Nem mondták, hogy leveszik a cait rangeét, szerintem Kog W rangeét fogják nerfelni. Caitnek mondjuk a trapjét, esetleg ultiját. De biztos csak valami minimálisat. Gravesnek az abilityk dmgjét, ez biztos.
Én eddig is MF-et játszottam.
Ha sonára ráraknak szintenként +2 manát, az max szinten 10 mana, ettől nem lesz useless a karakter.
Nekem a kedvenc supportom ugyan a Janna (mert nagyobb kihívás, mint a többi) de healje nincs, lehet ezután a heal spellt meg kell fontolni, de ugye Clairvoyance alap, és ez a Surge is jól hangzik, de flash se árt ulti pozícionálásra, meglátjuk. Nem lesz szar a Sona. Hamarabb elfogy a manád, de aurái és az imba ultija marad.
Ezt a "Gondolj bele, Sona basic manája 265, max 310, függően a rúnáktól. Egy heal 65 mana, egységesen. Ha csak 0.5-el növelik minden szinten, az akkoris kettes szintem már 100, hármason pedig 135 mana. "
Ezt hogy számoltad ki?
Ha szintenként növelik 2 manával, akkor
1: 67 mana
2: 69 mana
3: 71 mana
4: 73 mana
5: 75 mana
A spell szintjétől függ, vagy te mivel számoltad? nem is értem.
-
#13600 ha a három legerősebb ad carryt nerfelik kicsit, és hármat ami használható de vannak gyengeségei azt buffolják, akkor nem egyenlő szintre hozzák? legalábbis ezt akarják, a videóból ez szűrhető le, hogy ténlyegesen balance lesz e köztük azt már kétlem, de tény hogy kogmaw túl erős lett a nemrég elkövetett buff után. caitlyn range-re meg ráfér egy kis nerf, én inkább örülök ,hogy végre lehet majd más ad carryket is látni, mf-et nagyon szeretem, meg tristanat is.
ha megfigyelitek mindegyik patch preview után panaszkodik valaki, hogy jajj de buzi a riot, meg semmi értelme nem lesz, aztán patch után senki nem szól, inkább be kéne látni néha, hogy tényleg ráfér egyik másikra a buff/nerf ( ezt nem neken, ezt cska általánosságban)
amikor pl lee sint nerfelték (akivel szinte mindig játszok) örültem, mert gondoltam akkor kevesebb lee sin player lesz stb, és az is lett, igaz, hogy a nerf nem sokat gyengített, de szükséges volt, és lecsökkentette a lee sin playereket, mert abbahagyták akik csak amiatt játszották, hogy "OP", aki meg amiatt szidta, hogy "OP" kicsit lenyugodott. -
#13599 Siont törölni kéne az istenverte játékból, az is kevés nerf lenne neki.
Sona > blue buff királynő