League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre poén, hogy mage, és nem kell neki mana.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Nem az a baj, ha ez nem tetszik neki. Még az sem baj, ha ezt értelmesen elõadja. Kritizálni is lehet, értelmesen elõadva azzal sincs gondom. Sosem szégyeltem a jobbaktól tanulni, mert tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok tökéletes sok mindenben, és ebben is csak törekedni tudok rá, elérni a tökéletességet (mint anarga...😛) sosem fogom.
A gond azzal van, mikor valaki lekicsinylõen "pff noob omg l2p" stílusban szól be, meg ráadásul a nevemet becézgeti, amire még ismerõstöl is alergiás vagyok, internet troll kidektõl meg fõleg nem szeretem.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
viszont, én speciel szivesebben olvasok egy beszámolót (#3613), ami alapján nagyjából képet is kapok arról, hogy miért és hogyan nyert X csapat, mint hogy nézzek egy end game statot, amibõl az itemeken meg a creep killeken kívül semmi nem derül ki.
ha választani kéne, inkább az elo érdekel (bár az sem különösebben) mint az hogy kinek milyen k/d aránya van. kit érdekel a k/d ha nyertetek? persze attól még nem jó negatívba menni, de nekem szerintem soha nem volt 15/2-es arányom. SOHA.
nem a legmegfelelõbb hozzáállás egyik sem, mert mindenki védekezhet azzal, hogy internet iz free, meg free forum, azt csinálok amit akarok amíg nem sértem a szabályokat.
meg hogy ne nézd. <#shakehead>#shakehead> olvassa a fórumot, nyilván nézni fogja, még ha nem akarja, akkor is, mivel ahelyett hogy egy linket dobtál volna, beraktál egy képet ami a képernyõ 2/3-át elfoglalja.
plusz ez a téma már ki lett tárgyalva. nem kell sokat visszalapoznod ahhoz, hogy ha észre akarod venni akkor észrevedd, hogy itt "nem ez a módi". de tudom te ezt leszarod, mert azt linkelgetsz amit akarsz. ne csodálkozz, ha ezt a hozzáállást viszonozzák is.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amúgy melyik az a item amelyiktõl az abilities gyorsabban tölt vissza? : D
Cooldowns reducation?
ellen: Amumu, Mordekaiser,Soraka Twitch,Lux
mi: Alistar, Dr. Mundo, Gangplank, Morgana Teemo
elején 1v2ben nyomtam lanet mert newbie Morgana elõreszaaldt 2 perc alatt meghalt majd visszajött 30perc után, ekkora jött a feedtime 10percen át majd feljött valahogy 18ig utána meg 50perc szenvedés után bezutuk õket...
de hogy milyen supportot nyomtak te, már fogtam a hajam 😄 szerencsére teemo gombázott mint egy örült aztán raxoltuk õket mint állat. Elég furcsa hogy írni kell mint egy állat hogy kire focusoljunk meg villogni a mapon hogy hova menjen meg backeljen mert mennek rá 5en.. stb..
csodálom hogy elmúlt a jax õrület.. régen picekelték mint állat aztán ha meghaltak 2percen belül jött a ragequit 😄 eddig nem nyomtam olyan gémet amiben ne lett volna valahol lux... ennyire táp hero lenne?
meg nem értem ha van patkány mi a fenéért nem vesznek wardot vagy elixirt...
nah mind1 érdekes dolgok ezek 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egyébként akkor a te kedvedért is:
azt és oda linkelek (ameddig nem sértek vele szabályt) ahová és amikor akarok. Nem tetszik, ne nézd. Pár ezer hozzászólással meg nem szoktam visszafelé olvasni, töredelmesen elnézést kérek.
Anarga, te nem vagy semmi: "35 ev utan ezt mar ideje lenne felfognod". 30 vagyok, látom, ezt sem sikerült elsõre felfogni. Nem baj, tudok jó helyet, ahol kezelnek nehéz felfogású gyerekeket.
Hát... pedig állandóan ezt csinálja! <#banplz>#banplz>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
azért itt messze nem ez van, ne túlozzunk.
pusztán arról van szó, amit már a #3592-ben leírtak: amikor valaki(k) korlátolt tapasztalat alapján adnak tanácsot segítõ szándékkal, aztán ki vannak javítva vélhetõleg tapasztaltabb játékosok által, majd ezen megsértõdve elkezdenek fröcsögni. ez a baj.
/facepalm
Belinkelte, h egy jót own-olt teemo-val, miért baj az?
Ha meg hülyeséget mond, ki kell javitani erre van a forum, h a tapasztaltabb játékosok segithessék a kezdöket.
Nem azt mondom, h hu de pro vagyok, mert van még mit tanulnom, de probálok segiteni.
Ezért tartom gusztustalannak a Dota community-t is, mert ott is, ha nem vagy pro akkor kiutálnak a hc "pro" idioták...
Engem is gyakran felbasz a sok béna a játékban(persze van jópár meccs ami miattam volt buko), de legtöbbször probálok értelmes tanácsot adni neki, mondjuk sajnos a legtöbbször leszarják...
Itt a magyar igazság :''D
Tudjátok egy idõ múlva annyira a "jobbra" legjobbra hajtasz h elfelejtesz játszani, elfelejted élvezni a játék élményt, robot leszel, csak hajszolod 1-2-3,értelmetlen ..
Meg mi az hogy letenni valamit az asztalra, ne hülyéskedj már, ez csak egy JÁTÉK, nem akarok én world 1 lenni, a pc játékokat szerintem azért találták ki hogy élvezd, és lazulj, nem pedig bizonyítás vágy érdekében.
Menj munkahelyedre, dolgozd le a napi betevõt szolgáld ki a családod, és ha már ez megvan akkor igen LE tettél valamit az asztalra.
1.elhanyagolhato dmg-et fog csinálni ulti nélkül
2.nem elég "tankos" ahhoz, h ott maradjon melee-zgetni az ellenfelet
Kat-al a legnagyobb baj, h 2utra van kényszeritve, vagy AD vagy AP, ha AD: durva ulti és BB, most ha stunolják ultit marad a BB spamelés, de sunpo semmi dmg-et nem csinál menekülésre kell tartogatni.
AP: egész kellemes hp, ulti ezzel sem rossz, viszont ha stun-olják, a shunpo lesz az egyetlen dmg skilled, BB elhanyagolható, az auto attack-odnál meg még egy caster minion is erösebbet üt 😄
Persze low-elo tomboláshoz tökéletes Kat, mert ott nem figyelnek arra, h tartoassanak legalább 1cc-t arra, h mikor builtizik lestun-olják. De amugy sajnos Katarina fénykorának vége.
btw: "... N-E-M É-R-D-E-K-E-L A S-T-A-T ..."
mégis idelinkeled? <#confused>#confused> ha nem érdekel a stat akkor minek? hogy majd mást érdekel?
én speciel örülök neki hogy játszottál egy jót, de igazából hidegen hagy. pár ezer hsz-el ezelõtt volt már errõl egy flame war, sokan nem szeretik ha statokat postolgatnak az emberek.
malzahart felhozni, hogy azzal lenne eselyed.. azt se tudod mennyire szar az a champion ergo vegig sem tudod gondolni. de nem, ti valaszoltok hulyesegeket, mint a malady teemo volt regen. championok neveit nem tudod leirni, miert kene elhinnem, hogy 80%ban mas a hibas, nem pedig te...
=DDD nekem 25 evesen, egyetem es munka mellett, 1 ev kulfold utan, boven eleg, hogy van az amim most jelenleg. mar azert is, mert 25 eves korosztalyom 90%anak fele sincs meg.
de kezdem unni, mert butasagokat irogatsz, semmi ertelme. szal hf. /disc
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Amúgy nem neked írtam, a te hozzászólásaiddal nem volt egyébként sem bajom.
UI: Berakhatok olyan shotot is, ahol én voltam elpwnolva. Csak akkor nem egy anarga szabadulna rám, hanem vagy egy tucat, hozná az összes 12 éves kispajtását az anyukája pincéjébõl, aki 25-nek mondja magát, és körbeflamelne...ahoz meg munka után nincs hangulatom....
Az, h te nem játszol komolyan, erösen cáfolja, h olyan screenshotokat raksz be a topikba, amin elpwn-oltad a másik csapatot, vagyi neked is számit, h nyersz vagy vesztesz.
Persze arra, h szarul megy mindig jó kifogás lesz, h "fun"-bol játszok...
Nem vagyok high-elo közelében erösen mid-elo-n vagyok, de probálok arra törekedni, h egyre jobb legyek, és habár való életben is vannak sikereim böven, azért az E-pénisz méretét is mindig jó érzés növelni egy kicsikét. 😊
"- oreg, ilyen negativ stattal nem neha vagy noob, hanem altalaban." - szerencsére nem akarom neked bizonygatni az ellenkezõjét. De hajrá, grat az 1800 elodhoz, majd ha kiköltözöl anyukád pincéjébõl, meglátod, van más is az életben....
"-nem fura, hogy az ok te es az hogy noob vagy? nem pedig a tobbi ember? masik jatekban is a leaverek meg egyebek az okok ? =/" - harmadszor is (b+, kezdek aggódni, hogy tényleg gyp-s vagy, hogy ennyiszer kell elmondani...de akkor lassan mondom: N-E-M É-R-D-E-K-E-L A S-T-A-T !...Le is rajzoljam? Volt, hogy én is hibáztam, de hidd el -vagy ne hidd, leszarom -esetek 80%-ban a fejem vertem a falba, mert feed volt. Vagy leave, mert néha ott is van sajnos, bár jobb a protection)
"-internetz iz veri serious busines ! 25+"
30>25, ld. amit már egyszer leírtam
Elfogadom a tényet: egy f*sz vagy, aki trollkodik, és másokat fikáz, mert csak ebben ért el valamit, és azt hiszi, másnak is ez a célja. Ilyenekkel tele a net, meg sem lepõdöm. De hidd el, van, aki nem ELO miatt játszik, hanem azért, hogy haverjával kikapcsoljon. Igen, nyerni jó, jobb, mint bukni. Nyerek elégszer, mindig nem lehet, de ha neked sikerült, örülök neki. Verd a nyálad, hogy de jó vagy, én meg de szar...ha ez jó neked, hajrá.
ha vita van arról, hogy egy kari milyen, vagy akarmilyen játékot érintõ dologról van szó, annak a szava fog természetesen többet érni, aki már le is tett az asztalra valamit (jó elo), azzal szemben aki ninja tabit vesz morgananak (szar elo). és persze valahogy mindig az utóbbiak akarják megmagyarázni, hogy eve a legjobb kari, vagy hogy régen a maladys teemo op volt.
Na de tudod mit? Nem célom a high ellosok elit klubbja. Van munkám, vannak iskoláim, inkább ott próálok elérni valamit és magamnak bizonyítani. A high elo-t meg mehagyom Azoknak, akiknek nem volt gyerekszobája, és ahogy elõttem szóltak: ez a legnagyobb dolog az életében.
-oreg, ilyen negativ stattal nem neha vagy noob, hanem altalaban.
Ha akarnám és folyton csak Katrina/Teemo karikkal mennék
-budos eletben nem leszel mid elo sem ezzel a ket championnel. ashe, kog, morgana, amumu, tristana igy hirtelen amikkel lenne eselyed.
HoN-ban is leragadtam 1600-on soloban
-nem fura, hogy az ok te es az hogy noob vagy? nem pedig a tobbi ember? masik jatekban is a leaverek meg egyebek az okok ? =/
3. Nem vagyok Emilke, és neked Emil sem, amíg nem ismerjük egymást. Azért, mert te az Internet anonimitása mögé bújsz, nyugodtan leszálhatsz a nevemrõl. Sõt, szerintem még csak ne is tegezz, mert ide a rozsdás bökõt, hogy idõsebb vagyok, és ha anyukád ezt nem mondta el, én elmondom: általában az idõsebb ad engedélyt a fiatalabbnak erre.
-internetz iz veri serious busines ! 25+
conclusion: te vagy a bena ebben a jatekban. magyarazhatod, hogy nem igy van, mondogathatod hogy csak funbol jatszol es nem erdekel, hogy nyerjel, de ennek a jateknak az a lenyege, hogy nyerjel. se tobb, se kevesebb. viszont ha ez nem erdekel es valami egyeni elbaszott okod van ra, akkor ne irogasd hogy leaver miatt buktal, noob miatt buktal, akarmifaszsagot is talalsz ki meg fpocok, vagy a tobbi idiota, hiszen ez teged kurvara nem erdekel es lathatoan nem veszed komolyan a jatekot, nem akarsz nyerni, mert te funbol jatszol. nem tudsz jatszani, mert bena vagy/nem erdekel/stb DE NEM A TOBBI AZ OKA. accept the facts.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Vagy aki vagy akárhány ponttal, ki nem szarja le? : DD
2. Nem, én is volt, hogy bénztam/rossz napom volt/be voltam baszva. Megesik. Sõtt, mivel szeretek unalom ellen új hõst kipróbálni, van, hogy olyat is játszok, amivel nem voltam még/szar vagyok. Pl. ma végigpróbáltam 3 hõst, ami free és nincs meg és nincs gyakorlatom. Volt mecs, amiben szar voltam, GP sose ment.
3. Nem vagyok Emilke, és neked Emil sem, amíg nem ismerjük egymást. Azért, mert te az Internet anonimitása mögé bújsz, nyugodtan leszálhatsz a nevemrõl. Sõt, szerintem még csak ne is tegezz, mert ide a rozsdás bökõt, hogy idõsebb vagyok, és ha anyukád ezt nem mondta el, én elmondom: általában az idõsebb ad engedélyt a fiatalabbnak erre. Én pedig neked nem adtam. (ha 30+ vagy, akkor esetleg megengedem...ha jó leszel).
4. Nem csak én tudok játszani, és néha noob is vagyok. Ha akarnám és folyton csak Katrina/Teemo karikkal mennék, és nem unám el és ami még fontosabb: nem lenne leaver/feeder soha, bárhol lehetne a statom. Sajnos ez csak ideális világban van így. De még egyszer, hogy felfogd: nem érdekel a stat. HoN-ban is leragadtam 1600-on soloban, itt már nem is érdekel ez a dolog.
5. Nem hinném, hogy tõled kellene engedélyt kérnem vagy megmagyaráznom neked, hogy mit és hova ill. miért linkelek. Ez egy nyílt fórum. Ha nem tetszik, ne nézd.
Most pedig másszál szépen vissza a kõ alá, ahonnan elõjöttél, és szállj le rólam. Csõ.
lol 😄
en legalabb beismerem, hogy a bukott gameim negyedeben-feleben en (is) voltam az oka annak, hogy elbuktuk es nem azt magyarazom, hogy a csapatom a faszlama. a nyomorekot is meg lehet arra kerni, hogy ne gondolkozzon ha mar morganaval maszkal, ne terhelje tul a kicsi agyat, adja ram a spell shieldet mikor ready meg ha nincs is a kornyeken semmi vagy a spawnon allunk, de rakja ram. maris nyerni lehet a team fightokat o meg megkoszoni h nyertuk neki. ezt en sem hittem el amig bugi nem bizonyitotta. spell shield mindig rajta volt onnantol kezdve az osszes fightot nyertuk.
viszont emilke, ha annyira nem szeretned bizonygatni a dolgokat, megis mi az otvaros kurva istenert posztolgatod te meg a kispajtasod az endgame screenjeiteket?
emil: 2 honap alatt nem tanultal meg jatszani annyira, hogy felhuzd magad 1800+ba normal gameben. ebben biztos vagyok, szal tovabbra is: low elo vagy. tovabba nem kotottem bele, hanem tenyt kozoltem.