League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
=)
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Bocs....láthatólag Picassa és Flicker hadi lábon áll SG-vel 😛
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Akarom mondani
epénisz, 20+os volt mind, bár ultival geci noob vagyok, meg kéne tanulni célozni..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
https://hotshu.wordpress.com/
Igazából még uj vagyok az oldalon (és igen...NYOMI 13 éves vok...pls ne fikázzatok.ty) szal csak azt akarom h sokat latom h mindenki keresi a bugokat es felteszi mindenhova a vidijet...de gondolkoztatok e azon,hogy ha 2 ww egymásra használja az ultiját akk bug lessz-e vagy csak egyiket engedi hasznalni es az stunnolja a masikat...XD ....buta kérdés,de hogyha már egyszer sokat jarok erre az oldalra es ugy latom h itt sokan normalisan tudnak valaszolni es nem hordjak le a hulyegyerekeket....szoval..ez van...
elore is koszonom a hasznos választ 😊
de tokmindegy. egyikkel sem fog tudni jatszani.
mert az normalis jatekban ugy mukodik, hogy a carry odarohan karthushoz, hogy letudja rakni a falat, majd az nem megkeruli azt, hanem atsetal rajta, s viszafordul mordehoz, hogy az ratudja rakni az ulti+ignite parost, vegul elkezd futni ghostal mint egy orult es varja a karthus ultiat.
ez kb olyan legendary story, mint hogy janna flashel a carryhez, nyom egy ultit ami viszaloki a turrethez, ott kap egy ultit gragastol, aki viszaloki a masodik turretig, ott pedig poppy chargelja hatrebb, majd blitz viszahuzza az inner turrethez s vegul kap egy ketretec a frissen spawnolt revive+teleportos morganatol es a turret agyon lovi. tobbi mar csak history.
Amumu, Tank
Dr. Mundo, Melee DPS
Fiddlesticks, Mage
Gangplank, Melee DPS
Kayle, Support
Morgana, Support
Sivir, Ranged DPS
Tristana, Ranged DPS
Gragas, Tank
Lux, Mage
Új hõs bundle + skinek (soraka, nasus, pantheon)
hát Kog akkor tán gyors ha attack speedre mész, igaz nála arra is kell.
Malzahar .. lehet csak én nem értek hozzá, meg kéne tanulnom kezelni.
Kennen vaditóan gyors, és mp mentes szóval állati, pontosan ;D
- Malzahar - Kog - Kennen -
Ki szerint melyik legyen? : D
döntésképtelen barom vagyok xdxdxd
Malzahar pedig nem gyenge korántsem, csak nem atankot kell vele õlni 😄
Vladimir ált bannolva van rankeden szal ha vele rankedezni elég necces
Kennen nekem nem tetszik de ízlés dolga 😄
Ez nem gyenge de igen nagy nerfet kapott, azt hiszem, hogy az AD/AP ratiot vették eléggé le
Pontosan Ezrael esetében nem tudom, milyen nerf volt, sose játszottam vele, de kb. általánosságban ezt jelenti
Hát igen a szívem nekem is kennen felé húz, de szerintem gyorsan megunnám, malzahar meg még unalmasabb, és még gyenge is.
Ja meg mikor, már nyerésre állunk, nagyon nehéz menet, de mégis nálunk az elõny, kb 2 órája megy a menet , és vége felé mikor "pont" nyernénk lelép az egyik balfasz azt felhozzák 3v2 be. Azt game over.
next ~ közelítek a 6500 ip felé,és azon gondolkozok hogy melyik herot vegyem meg, 3 a magyar igazság : DD
-Kennen
-Ezreal
-Vladimir
Ezeken gondolkozom,kennen gyors, nincs mp, ezreal táv,de célozni vele pfûû szerintem szar, vladi hp lopása miatt, meg jó abilitesei miatt jön be,hát kétségbe vagyok esve. : XDDD
Parasite Eve 2, best game EVER!
lvl29 és lvl21-es játékos mégis mi a faszt keres lvl30-asok között?
aztán meg persze, balfaszok...
idioták fél hp-val az ellenfél erdöjében üldözi az ellent aztán meg csodálkozik, h 5-en legank-elték
a nevetséges az, h 20kill-el vezettünk, de ezek a balfaszok elbaszták mert állandóan egyedül rohangáltak, meg a tankot ütötték...
Az ilyen nyomorékok miért nem mennek inkább tetris-ezni...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
lehetõleg lvl 30! állandó tagot keresünk ranked meccsekre is mehetünk!
lehetõleg tank kellene😊 lolnevem: p0c0k