53877
0MWkPbn.jpg
  • Fabio Capello
    tisztában vagyok vele hogy három nerf, három buff, de ettől függetlenül, baromira nem értek vele egyet, nem a hármat kéne nerfelni, hanem a másik hármat felhozni az ő szintjükre.

A Sonásat lehet hogy félreértettem, mindettől függetlenül lószart nem fog érni a karakter, ha a kimaxolt aura egy használattól harmad-fél manát lekap. Vagy hozzá kell igazítani a basic manát, vagy pedig lejjebb vinni az alap mana costot, és ahhoz igazítani a növekvő igényt. Gondolj bele, Sona basic manája 265, max 310, függően a rúnáktól. Egy heal 65 mana, egységesen. Ha csak 0.5-el növelik minden szinten, az akkoris kettes szintem már 100, hármason pedig 135 mana. Két heal, és passz a dolog, teamfightban, keményebb szituációkban ha nem manára/mana regenre épít, esélytelen lesz hogy bármi maradandód alkosson, főleg ha rászámolod az ulti 200 manás igényét. Persze ezek csak találgatások, de akkoris, ha csak így scalingre teszik a mana costot, akkor elég necces lesz Sonának lenni.

Az meg továbbra is fennáll, Sionnak jóval nagyobb nerf kéne.

Mindenesetre, addig tényleg felesleges szidalmazó véleményeket alkotni, amíg nem látjuk a pontos számokat.
  • böröczk
    Mert ehhez ugyebár szükségszerű volt nerfelni Caitet és társait, nem lett volna elegendő az utóbbi három buffolása. Akik nem tudtak játszani Caitlynnel, azok ezelőtt se tudtak világmegváltót alkotni vele, viszont, ha meggyilkolják a range-ét, ami egyetlen erőssége, akkor azzal a karaktert is. Még ezzel a range-dzsel is simán megközelíthető és lebörsztölhető. De hogy a kedvenc supportomat is nerfelik, a heal spellt meg buffolják, hogy még több heal gyopár legyen, hát hurrá.

Fizz instabáj. Halál Akalira.
  • jazzy
    Engem nem zavar, hogy nem tudsz angolul, de legalább kérdezd meg mi van benne mielőtt lebaszod a riotot :)

AD Carryből 3 nerf, 3 buff, hogy ne csak cait + graves + kog legyen használva, hanem Tristana + MF + Corki is. Sivirrel nem tudom mi van, de állítólag reworkolve lesz.

Sonának pedig nem minél többször használod annál több mana, hanem magasabb rankon lesz több mana.
  • böröczk
    Annyi.
  • Fabio Capello
    No comment, a ranged carryk nerfelése még csak-csak lenyelhető, de az, hogy Sona képességei egyre több manát igényelnek, minél többször használod... No comment. Eddig se volt az a hűdesok manával rendelkező karakter, most méginkább gondoskodnak arról, nehogy tovább lanen tudjon maradni...

Sion 0.1 AP ratio csökkentése meg körülbelül annyit fog érni, mint szarnak a pofon, legalább 0.3-al lejjebb kéne vinni....
  • SzirmosSzisza
    wat the fuck ulti :D
  • SzirmosSzisza
  • böröczk

Ugyanígy érzek, szegény Szonesz, miért kell hozzápiszkálni már megint.
  • SzirmosSzisza
    :DD

• SzirmosSzisza
    Most nézem mastery rework is van.

• SzirmosSzisza
    Még nincs. Majd ha behozzák új summoner spelleket, stealth reworkot, etct, akkor lesz valami, legalábbis remélem.
  • Fec papa
    Nekem még1szer. :D
  • böröczk
    Hányszor kell még leírni, hogy preseason.
  • Fec papa
    ??? Már rég Season 2 van.
  • ronihun
    elég nagy változások lesznek most, kíváncsi vagyok rá mennyit javít vagy ront majd a játékon, de akkor most kezdődik a season 2 már?
  • böröczk
    Már megint zsinórban másodjára nerfelnek két karaktert is, mert a sok rinyagép, akik képtelenek játszani ezzel az istenverte játékkal, teli bőgik a fórumot, ahányszor kikapnak egy csempion ellen.
    Kog, Cait, Graves nerf? Utóbbi kettőt már előző peccsben is nerfelték, Caitlynnel semmi gond nem volt, azzal, hogy megint vesznek le a range-éből, kb megölik a karaktert. Bár igaz, nem ártana még squishybbé tenné, mert így még mindig túl OP..
  • SzirmosSzisza
    if you were watching IEM (and most of you geeks were) you were probably thinking; "why the fuck is Hotshot so good?", and "wtf? reginald is playing nidalee ? shit just GOT REAAAL!". But BEFORE that, you were probably thinking "why the fuck is Chaox building wriggle's on EVERY single AD carry?". And friends, I am here to introduce you to this solo queue philosophy known as
    WRIGGLE'S 4 GOLDEN RULES
    Rule 1 - Your jungler sucks
    welcome to solo queue! Looks like some asshole wants to jungle, and he's being terrible! No worries! Ever see enemy jungler and mid go top for a gank, and you're thinking to yourself "man we should pick up dragon right about now" No worries! with the power of wriggle's, you can do it yourself! Just remind retard jungler to help you out with the aid of 10-12 pings on dragon nest
    Rule 2 - Your support sucks balls
    Awesome! 5th pick didn't want to support already, and now that healing got nerfed, he's basically this chicken with his head cut off running around and taking damage. Don't worry best friends of reddit! Wriggle's will heal FOR you! On top of that, your asshole support player thought that he needed to build tier 2 boots before getting a single ward, which leads us into ......
    Rule 3 - Your team sucks and nobody wards!
    Fear not! Wriggle's gives you the power of nonstop ward coverage for your lane! Late game, you realize that baron vision is important, but your team is too busy farming the wolf camp, and deciding which pretty shoes look best in their inventory. It's all good! Just use the mighty wriggle's to ward baron yourself! No surprise baron's on MY watch!
    Rule 4 - YOU suck!!
    ya! that's right! you are probably bad! But with the mighty wriggle's lantern, not only does last hitting become elementary, you can usually get lane advantage because you warded, you have armor, you have lifesteal, and your creep wave isn't the one being raped by turrets. Wriggle's makes your life easier, and since it's a pretty cost efficient item, you will soon realize the magic powers of this OP item.
    TL;DR everyone in your game is bad, but it's all good cas Wriggle's is OP as fuck especially on AD carries
  • Czdano
    Kinek mi a véleménye az USA metagameröl? Gondolok itt pl a..
    -3 doran's ring vs rod of ages
    -vagy a first item választásra..lantern vs BF sword..asszem valami amcsi csapat tolt 3 lantern-t early gamebe a dragon miatt..
  • ronesz
    >kassa
    >nehéz karakter

válassz egyet
  • Maak
    aterzem amit irtal,nalam detto ez volt...:)
  • böröczk
    Én ehhez annyit tennék hozzá, hogy kassát nehéz játszani, és akkor valóban op, ha tudják kezelni (retek kevés jó kassa játékossal találkoztam).
    Blitz hasznos a csapatnak, én legtöbb solomat (már amennyit játszottam) Brand-del nyertem (holott közel nem a mainem, csak a pickek megkívánták, hogy őt vigyem), aztán Caitlyn, majd Sona. De supportként rohadt nehéz, ha fostaliga csapat van mögötted.
  • Jockey
    mainjeim sorrendben:
    Blitz, gragas, kennen, cassio, MF..
    de ez is keves:)
  • Corten
    Vagy amikor a lanen ottvan 10% hp-val enemy meg fullon van és leugat miért nem tudod megölni 100% hp-ról amikor ő meghal.
  • ronihun
    én szeretek dzsungelezni, mert sok meccs volt már amit pl rankeden is az early gankek miatt nyertem meg, én engem jobban zavar a pofázásnál az, amikor kimegyek gankelni és ott valami balfasz van aki nem indul el, nem nyomja el a stunját, vagy mikor megyek oda megpusholja a lanet és akkor elbasztam egy csomó időt arra, hogy várjak.
  • B52Yami
    Még ami tetszik, hogy értelmes enemy wardol+counter jungelezik is így te nem tudsz genkőni, de ennek ellenére pl. lent a support nem vesz oracle-t vagy pink wardot, akkor is te vagy a húnyó :D
  • jazzy
    Én sem nagyon akarok már, mert elegem van, ha gankelsz és carryzel az természetes, de neked junglerként nem lehet rossz gamed amikor nem tudsz rendesen gankelni. Meg mindenhol legyél ott, ha te hibázol, akkor bizony NOOB VAGY.
  • B52Yami
    Ezért nem jungelezek :D És ha a ganknél elbassza a lanes, még akkor is te vagy a hibás :D
  • jazzy
    Miért van az, hogy az a kevés jungle player (én), amikor nem úgy jön össze a jungle rögtön a kurva anyánkat?

Ha a lane feedel nem számít, de ha nem megyek azonnal mindhárom lanere gankelni lvl4-ig akkor bizony takarodjak a picsába, balfasz vagyok, kösz a ganket, nyomorék jungler, bezzeg ez bezzeg az..

Tele a faszom és kezdek nem csodálkozni azon, hogy nem junglezik senki, minden a jungler hibája, ha balfasz a laner, az is, mer NEM GANKELT.. basszák telibe.
  • B52Yami
    Én pl karthussal húztam ki sokszor a csapatot a szarból...(low elo-n) El se kell mozdulnod középről, csak farmolni...pár low hp-sat leszedni lane-ről, azt nesze fél hp-s ultik teamfight közepén. (mivel low elo és basznak counter itemeket venni)
  • B52Yami
    Pl. ha valaki nyomorék akkor nem leugatod és demotiválod az egész csapatot...és inkább arra koncentrálsz,hogy a te munkádat jól csináld. Volt, hogy alistarrál "suportról" átváltottam AP buildre,mert nyomorék volt a bot AD. Igaz nem volt killem...valami 6-3-xx, amikor a csapatomnak átlag 8 halála volt, de sikerült az enemy csapatot mindig szétbontanom. A végén mondták is, hogy "ali won the game for us". Season 1-ben én is leestem 1100-ra, bár kb 30 meccsembe került, de ki tudtam mászni 1400+ ra.
    (trollok kedvéért tudom,hogy még az is gyenge)
  • Czdano
    Ranked solot lowelon legtöbbször olyan OP karikkal lehet nyerni mint pl..
    -kassadin
    -akali
    -annie
    ..vagy olyan karikkal amiknek túl erős ccjük van és kibírod iktatni az ellenfél carryjét pl.:
    -fiddlesticks (fear)
    -rammus (taunt)
    -blitzcrank (supportként -> behúzás+felütés+silence)
    ..vagy olyan karikkal amikkel szimplán jól játszol..nálam ez pl udyr, v nidalee (mindkettővel 5ön felüli KA/D ratiom van)

persze most kapni fogom a savat hogy ezek nem OP karik meg hülyeség amit írtam, én OP-nak találom őket és csak segíteni akartam Neked..szerintem 1 próbát megér.
  • Jockey
    és hogy húzod fel? ez érdekelne..
  • B52Yami
    Azért sokminden múlik rajtad is... haverom leesett 1200 alá(ahol aztán tényleg balfaszok vannak), de pár játék alatt felhúztam neki 1350+ ra. Majd újra lerontotta :D Az én win/loss arányom kb 6:4-hez, sajnos béna vagyok ahoz, hogy jobb legyen :P
  • Fpocok
    Hát a lolreplayes srácok nem sokat szaroztak. Elég jól kipofozták a programot!
  • plshelpme
    Problem solved, csk ki kellett kapcsolnom az Avirát...-.-
  • plshelpme
    Hello, tudnátok segíteni?torrentről leszedtem a játékot, installáltam, de mikor elinditom nem talál servert...meg hivatalos oldalról is leszedni, de az meg kiírja h nincs hozzáférésem a serverükhöz, tűzfalon mind2 kipipálva :/
  • Fec papa
    Valószinűleg normálon több nyert meccsed van mint vesztett és jóval többet is játszotál normálon mint rankeden, normálon is van egy ELO-d ami alapján keres ellenfelet, néha fogom a fejem, amikor egy friss 30assal játszok duoban, és hogy kiket rak be, mert már hozzászokok a másikhoz.
  • Fec papa
    Egyetértek azokkal akik aztmondják hogy nem CSAK rajtad múlik a soloranked, mert ha segghülyékkel rak össze, nincs esélyed, főleg ha nem valmai tápolt tryndával vagy jaxxel vagy. Ha a csapatból 4 játékos normális veled 1ütt 1 lehet még hülye és a másik 3nak se kell pronak lennie csak értse mit mikor kell, miért meg hogyan, és már nyert ügyed van, merta másik csapatba biztos több hülye van ennél. 1400-1500 alatt az dönti el, ki kabb kevesebb balfaszt szinte. nyertem sorozatba 6 rankedet, majd utána 3 loss sorozatba és egyszerűen csalódott voltam hogy nagyobb elon is még hülyét kapok magam mellé, és ez leginkább akkor látszik meg ha supportolsz. egyszerűen ha hülye a partnered nem tudsz mit tenni ellene, de ha kapsz magad mellé egy normális carryt vagy esetlegesen egy olyat aki nagyon érti a dolgát, akkor ott taroltok. Lehet aztmondani hogy elcarryzik a seggem, de nélkülem baszhatná, mert ward, cv, heal nélkül ugyanugy szopna. :) Persze könyebb ha te kezedben van a DPS, kevesebbet dob bele ha a support balfasz.
  • Jockey
    hat, en nem tartom magam kiemelkedo jatekosnak, de baromira nem latom ertelmet ranked solot mennem..
    persze en is hibazok, de hogy ad carrie 3-6-2/el latt 20 percnel, a jungler 2-3-3on, es komolyan mondom, rendszeresen ugy erzem, hogy normal playen jobb embereket kapok a csapatomba a ami latszik a jatekukon is, ez rohe..
    14-16 a winloss, ez sosem fog valtozni?:)
  • Gubberx
    Yes or No? :D Yes :D