53877
-
#13678 Lehet, meg ne sértődj de 1800 felett is néha olyan mintha 1300on lennél kb... -
Zeros #13677 1900+ba már csak ilyen nyomik vannak :)
egy lb nek nem kell meele rangebe lennie
probáltam többféle képpen buildelni legjobban bruisernek jött be,de nem attack speedre... top lanen atlagosan 3x annyi cs-t lehet szedni vele mint az enemy ha nincs selég survije mert nagyon nagy terrort rak és gankelni se lehet normálisan
shyvana singed ellen viszont esélytelen, nemtudsz dmg et tradelni velük ugy hogy jól gyere ki belőle , sionnal megfogtam egy mid ap-s fizzt az se volt tul nehez az elso halala utan
-
#13676 :D kéne lol mmo:D folyamatos open pvp worlddel xD
-
#13675 Ilyen felsőnézetes MMOk vannak, főleg ezek a kínai stílusúak, de kb csak a nézet egyezik, amúgy tök más :) -
#13674 mondjuk nézet és hasonló irányítás, csak MMO játékmenettel. Szóval akár több minion ellen is harcolsz egyszerre, meg pakolászod le a cuccokat rohangálsz vmi ilyesmi :D -
#13673 Ezt nem értem, LOLhoz hasonló MMOban? Grafikára hasonló? Játékstílusra nem lehet hasonló, mert akkor az nem MMO. -
#13672 Mire buildeled, attack speed bruiser vagy ap?
Próbáltam mindkettőt, igen 1v1ben jobb, bár mindent nem vertem vele (low vagyok), teamfightban eldobtam a cápát és mentem a squishykre, azokat ki lehet szedni vele, szerintem ez a dolga. -
#13671 Akkor nagyon nyomik ellen játszhattál, vagy nagyon nyomikkal játszhattál együtt. Miért, egy LB mit csinál teamfightban? -
#13670 1. HOGY LEHET ENNYIRE FOS FREE CHAMP ROTÁT CSINÁLNI???!!!!
2. Nem tudjátok esetleg, nincsen valami Lol-hoz hasonló játék de MMOBAN? Kicsit pörgősebb, nem a klasszikus wsad+1-2-3 típusú? -
Zeros #13669 fizz meg a balance? :DDD
két olyan dolog ami kurva messze van egymástól
1v1 be majdhogynem mindent versz vele, teamfightban pedig semmit nem tudsz vele csinalni, pont ez a balance fogalma nálam is... -
#13668 Szerintem is balanceolt, nem mondanám opnak. -
#13667 Tanuld meg counterelni, játszani ellene.
Alapból szánalmas és röhögtető, amikor minden új champ megjelenése után sorra nyílnak a fórumtopicok, hogy így op meg úgy op a hős.
Amúgy Fizz szerintem is jól balanceolt lett. -
#13666 Pff, Legendary buffot nem? -
#13665 Akkor ahhoz gratulálok neked :D -
#13664 -Vlad Legendary skint kap
-mostantól 20 rúnalap lehet az eddigi tíz helyett. Ajándék lapot nem kapunk ofkorsz, szokás szerint shopban lehet gyilkos mennyiségű IP-ért megvenni -
gtronic #13663 azt 3 mat lehet bannolni ! :D -
gtronic #13662 valaki jöhetne velem ranked duo, az még úgyis soloba számít, +20 a nyerésre :) ingame : davidWolf
nyugodtan meg lehet nezni match historymat,ha kételkedtek abban hogy elég jó vagyok-e : D -
#13661 Ááá kicsit se op, csak tank buildel jobb klikket rámnyomta és instant meghaltam.(1v1 volt) -
#13660 Jó volt vele játszani, utlival lehet szépen burstolni és CCzni szóval jó.
Egyelőre csak AP buildel próbáltam, de sokan írogatják a hybrid/AD-val is próbálták.
OPnak semmiképp nem nevezném de megérte a vételt mert el leszek vele most egy ideig :)
amin pedig felnevettem az a /taunt emote :) -
#13659 Na,és milyen az új champ ?^^ -
#13658 ügyes vagy -
#13657 Streameltem meg felvettem 2 meccs erejéig Fizz gameplay-t és végig néztek 6an :-D Mennyire menő -
#13656 Mastery planner -
#13655 Minden új hős 6,3k... -
#13654 Hm, tegnapról mára váltott a csempion rota, érdekes : D -
#13653 Reggel : 5-12 -
#13652 ha pörgetik mint a legutóbb, már hajnali ötkor menni fog, de legkésőbb hét-nyolc felé mindenképpen. -
gtronic #13651 reggel allat mit értesz ? :D
-
#13650 Némá, nem úgy kezdődik, hogy tónsz of demídzs. Meg se veszem... -
#13649 ma éjszaka, szokás szerint hajnali egykor kezdik, reggel már játszható. -
gtronic #13648 6300 lesz biztos !:D -
gtronic #13647 KOMOLYAN? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#13646 450... -
gtronic #13645 nekem kell fizz ! :D
mennyi lesz? -
gtronic #13644 mikorra várható a patch? -
#13643 wtf :D
Közben fordítgatom amúgy a masteryket, ez azért egy kicsit keményebb dió, de estére meglesz ez is :) -
#13642 AP herok meg junglerek nagyon megerősödnek a masteryk meg summonerek miatt -
#13641 bocs a dupla posztért, de azért ez a Caitlyn NERF nem semmi... játszhatatlanná tették -
#13640 Azt hittem AD-s lesz, na mindegy én látom benne a tanky ad meg a jungler lehetőséget szóval én csak úgy fogom játszani -
#13639 Esetleg Trinity? Skarnernek is AP-t építenek meg trinityt.