League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször is, amit említesz, manaregen, az tényleg van egy elhanyagolható, mert még nem cseréltem ki 1 (azaz 1 db) rúnát. Nekem nem fáj. Neked igen...? Sajnálom.
Az gondolom, meg sem fordult a kis butus fejedben két fröcsögés között, hogy éppen cserélem a rúnákat, és két pagem van (bocsánat, mostmár 3), ergo gondoltam, amíg nincs meg minden hiányzó, berakom azokat, amik vannak, mert a haszontalanabb stat is jobb, mintha nem lenne semmi a pagen.
A masteryket illetõen nekem jó így, 21/0/9 és 9/0/21 között váltva, kisebb módosításokkal, mert -bocsánat- még néha érzésre módosítom. Tényleg maradt a criple-n, mert korábban használtam lexhaust/ignit-ot is (és bevallaom, nem minden mecs közben cserélek masteryt, lusta vagyok, és van, hogy 1-2 pont nem ott van, ahol kéne...túlélem, ha ELO-t hajszolnám biztos szírohamot kapnék, ha egy pont más helyen van, de nem teszem).
Az meg különösen tetszik:
TE még azt is meg akarod szabni, hogy milyen spellekkel játszak? Nem vagy te kicsit elszálva?
A véleményed tudomásul van véve, és le van sz*rva. Nem kérdeztema véleményed semmilyen formában.
És most: /unsummon anarga troll . begone!
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
vagy gondolod, hogy itt mindenki majd a te normaid szerint fog forumozni azutan miutan elsirod szivszorito banatod egy SG modnak/adminnak?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meg azért a Clairvoyance-t se felejtsük el. 😊
page1
19 pdmg @ lvl 18
7.2% crit chance
13% crit dmg
page2
7.6 magic pen
67 ap @ lvl 18
0.31 mp reg / 5
ez megis mi a jo isten ?
page1 evidens h semmire se jo.
page2nel meg mi ez a 0.31 mp reg/5 es miert 7.6 magic pen ? miert nem 8.5, hogy ertelme is legyen, mivel tobbet er az az 1 db magic pen runa mint az az 1 db ap/lvl redhez.
quintet meg miert rakod ap/lvlnek? ha flat ap-t raknal, annak meg ertelme is lenne, legalabb annyi, mintha flat hpt raknal, de quintbe a ap/lvl runa az faszsag. flattel tobbet ersz az eleen, sokkal, utanna mikor mar tobbet erne az ap/lvl tobbet ersz a flat hpval.
masteriesek pedig megint csak viccesek. 21/0/9. de h burning embers es cripple is... full dps runat raktal, viszont szedtel burning emberst, ami APnak kene, ugyan akkor nem szedtel magic pen masteryt, amivel tobbet ernel mint azzal a 10 ap-vel amit az ignite utan kapsz. cripple pedig exhausthoz kell. ergo te valszeg exhaust+igniteval mesz, ami a legszarabb dolog ami letezik. ghost+flash. mindig. najo neha egy exhaust+ghost, ha armor pen gragassal jatszok, de az ritka.
es te akarod megmagyarazni nekem, hogy te csak bent ragadtal a 'low elo hellben' es nem a te hibat. ilyen masterykkel, feltetelezett summoner spellekkel es runakkal nem csodalkozom.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
mondogathatod h en vagyok a hulye etc, de en legalabb tisztaban vagyok a jatekkal, nem mondok faszsagokat a jatekkal kapcsolatban, mint te.
nincs 3-4 hete, mikor serverek szarok voltak, h kaptam 3 leavet es jo ha 2en voltunk bent a jatekban vagy eppen senki, es lostot kaptam. az a 4 nap nekem ~250 eloba kerult. de meglepo modon visza tudtam maszni 1270rol.
resetelnek a rankedet, ugyan ez tortenne meg, talan 3bol 1x kimakolnatok es felkerulnetek 1400-1500ig, vagy megfeljebb, de idovel ugyis leesnetek 1200-1300 ala. pont ahogy en is lent ragadhatok, de idovel ugyis felkerulnek.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
De egyerüen nem lehet kijutni innen ugy, hogy egyesek itt probálnak ki elöször karikat.
Mondjuk az én hibám, mert mikor elindult a ranked nem voltam itthon csak gyorsan lenyomtam kb 6meccset(amit simán nyertem) és kb 1350-ig kusztam fel, de mikor hazajöttem sajnos addigra a jobb játékosok feljebb mentek a bénábbak, meg maradtak ezen a szinten 😊
FreddyHawk:
EU vagy US szerver?
Level 20-as vagyok és borzasztó gyorsan rájöttem hogy igazán jól aratni csak franciamentes pre-arranged teammel lehet és itt van esélye annak, hogy nem visz el agyérgörccsel a mentõ a többiek hülyeségei miatt :
Olyan játékosokat keresek, akiket felvehetek friend listába, el tudnak számolni kettõig a játékban, türelmesek, nem smack-olnak, nem nooboznak, hogy együtt pre-arranged-ezhessek velük, jó lenne ha ts3-on is tudnánk találkozni velük.
Amennyiben te is csapatot keresel, embereket, akikkel együtt tudsz játszani, írj nekem egy pm-et és estérõl estére megpróbálok összerakosgatni pre-arranged-eket, amelyekkel nagy eséllyel végigverjük az átlagos játékospopulációt.
kösz a figyelmet, ölhetitetk tovább egymást
csak benéztem, de meglepõdve tapasztaltam azt, hogy nekem is van olyan nyelv amit abszolút nem értek 😄 néhány szót igen, de a többit nem 😄 ez aztán a szleng 😄
on:
The Matrix has you...

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Egyébként vicces mekkora flame alakult ki abból,hogy közölték, hogy "LOW ELO NOOB vagy" -> Ami végülis beismertek, csak közölték, hogy õket nem érdekli az ELO. Igazából, akkor nem értem min megy a vita 😄
By the way, ne célozgass, ha gondod van, mond bátran. Ha esetleg én lennék az "50eves minimalberes betanitott munkas", akkor 30, nem minimálbér és nem betanított . És nincs sok élettapasztalatom, csak kis koromban azt mondták, hogy ne legyek furkó, tartsam be az illemet. Lehet, néha követek el helyesírási hibákat, és ezúton is töredelmesen sajnálom, fõleg ha gyorsan gépelek.
ELOn meg látom, még fogunk kicsit csámcsogni. Nincs 1800 ELO-d? Nem is vagy ember!!!
Valaha fog valaki ide postolni olyan shotot is, amiben tobb WINje van, mint LOSSa?
Pont azt szeretem bennem h nem kell mana : D
De am neki hp, attack speed, és abilityi power kell nem? : D
mm int alapokra gondolok : D
"en nem leszek az akitol tanulni fog barki is, mert "
Fixed for ya!
en nem leszek az akitol tanulni fog barki is, mert nem tudok elmagyarazni egyertelmu dolgokat, tekintve, hogy rohadtul idegesito, hogy valakinek az egyertelmu dolog nem evidens. pl malady teemo.
tessek, mi az az elo, ez egy rohadt nevetseges kerdes. googleba beirja es a legelso talalat lesz az. ezert miert kell forumra irni?
De ilyen kérdésekkel vigyázz, mert ez olyan, mint valami rossz varázsige...trollokat szummonál, akik lenooboznak....<#guluszem1>#guluszem1>