League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pardon, lus nem volt, Ww volt az 5.

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Közelebb áll egy tankhoz, mint Leblanc, Teemo, Ashee vagy Lux, nemgondolod? Vagy szerinted, ha már mindenki be van lockolva, és beválasztja Mundo-t (azt persze hiába is mondanánk neki, hogy rendes tankot válasszon, úgy se fog), akkor ESETLEG nem járnánk jobban, ha hp-re/regenre armorra/magic res-re gyúrna, mint még egy dps-nek?

Vagy másik élmény még tegnapról: szintén belockolt 4 ember, várjuk a nagy meglepetést, vajon az 5. fog-e tankot pickelni? Ó hogyne. TRYNDAMERE, "Better than a tank" felkiáltással. És persze 1/6 meg néhány asist. Much better.

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Anthrax
Inkább semitanknak mondanám, de egyedül semmit nem ér az tény

az ilyen postok miatt reagalok ugy ahogy szoktam. Yis dologra nem is reagalok, mert faszsag, van legalabb 10 hasznosabb bitem Yire mint a PD. meg lehet verni? megis hogy, pofanrugod vagy mire gondolsz?

mundo nem tank. malee dps. nincs tauntja es stunja sem.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Rammus bejelenti, 1 halál után (tower dive, lvl 1-en Leblanc + Ashee ellen), hogy "If I die once more, I am going to the sofa watch TV". És megy is, 2. halálnál.

Elõtte mecs: Mundo (Egyetlen tank) itemei: Attack speed cipõ, Emblem of Valor, Banshee weil, végén hp regen vest. Mikor mondom neki, hogy esetleg ha már õ az egyetlen tank, vehetne hp-t, kicsit több hp regent. Válasz: "Noob. I play as I want"

Ennyit arról, hogyan is lehet nyerni, vagy egyrõl a kettõre jutni solo-ban.

Hát nagy marha lehetett master yi vel kell csinálni hogy zeal aztán phantom dancer + attack speed és akko má nagyon fasza me gyorsan ellehet menekülni de ugyanakkor gyorsan meglehet verni valakit...
Hány másodperc alatt futott végig a mapon? 😊 Legalább jax-el csinálta volna ezt 😊
amiért mindenki más: funból <#idiota>
Zomil
Amugy ismét sikerült egy retardáld emberrel összefutni...teemo-val volt és csak zealt vett, majd miután meglett mind a 6 beváltotta öket phantom dancer-re...persze vesztettünk...kiváncsiságbol megnéztem a profilját és az utolso 10 meccsen mindegyik karakterének csak zealt stack-elt, még annie-nek is....most komolyan az ilyen minek játszik?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
"Also, we're putting in an indicator on people who have oracles (something floating above their head) in the next few weeks."

Ezt egy riot-os irta...most ez komoly? ennyire idioták az emberek, h lusták végigkattintani kinél van oracle?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szívesen!

david insane
Sikerült, milyen igazad volt : d
Nagyon szépen köszönöm ^^.

darkmenx
valakit mindig? /b/ro rajtad kivul 1 olyan ember van akire ugattam azota miota leirtam ide az elso postomat. (en legalabbis.)

vagy meg sok Fpocok jar ide? 😞

vagyis a mai nappal kettore nott ez a letszam miutan Anthrax is beallt melletek a sorba pedig nem emlekszem, hogy barmikor is irtam volna 1 rossz megjegyzest ra 😞 na de gl hf.

ToCsEk

nah lehet röhögni, pro team<#fejvakaras>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Félves szólok hozzá, mert anarga majd ebben is kijívít. De a leaguecraft-os skinekeket a Data\characters\ könyvtárba kell tenni, minden karakternek a nevére kell könyvtár és ebbe mennek a fileok, karakter skin, load screen, stb. Plusz van olyan skin leagucrafton, ami particles-t is cserél Annak a particle részei a Data\particles könyvtárba mennek, de azok általában ilyen struktúrával is vannak bezipelve. De ott leaguecrafton a skinek letöltési linkje mellett van "how to install" link is, jobban leírják ezt, amit azért is érdemes nézni, mert nem minden hõsnek az a neve, mint az ingame. Pl. Warwick-nak Wolfman néven kell könyvtárat csinálni...

david insane
olyat találtam hogy data, és characters oda beillesztetem nem-e.

heropak_client et nem találok : o

Zomil
és nincs odairva hogy kell berakni?

amugy a heropak_client.zip-be kell belerakni a skineket és felülirni a megfelelö fájlokat

david insane
A skineket amiket letöltöttem amúgy hova kell openelni? mert lol datába tettem külön mappa lett h kennen, azt skinje maradt : o

david insane
ennyi erove, azert sem kell ide jarni, amiert tocsok/fpocok/faberov/david sane/stb. h leirjak milyen volt az elozo jatek amiben 5 leaver 10 afk es 20 creep ellen nem tudott nyerni, mert elfeedeltek az afksok.

- Hol írtam ilyet? Nem tudom mért rangsorolsz egyszer ide egyszer oda, azt 1 hete se vagyok itt, tök vicces vagy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szerintem nem, mert 9 honap utan veszi eszre, h SMPnek van jovoje, single player miatt mar nagyon kevesen veszik meg es most kezdi SMPt csinalni. masreszt mar reg kidobhatta volna a kukaba a pascalos 30 eves adatbazis megoldasokat es csinalhatott volna vmi mas adatbazist, mint h txt filekba rak mindent el es onnan olvas ki. 6gb ramomat rohogve megeszi a szerver.

watto
Ez a topik is 1 vicc lett . ^^

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Zomil
ez legalább jó hir, mert az a játék meg is érdemli 😊

tevedsz, elsok kozott vettuk meg. nagyon hasra vagja az embert az a par marek homok amibe kerul.

Zomil
jhaaaj, most komolyan megtapsoljuk, h tudott l2-höz bot-ot irni? Ki nem szarja le azt a fost....
Meg, h minecraft szerver ne crasheljen...hüha nagy dolog...
Gondolom minecraft-bol is csak az ingyenes verzio nehogy fizetni kelljen érte...

ennyi erove, azert sem kell ide jarni, amiert tocsok/fpocok/faberov/david sane/stb. h leirjak milyen volt az elozo jatek amiben 5 leaver 10 afk es 20 creep ellen nem tudott nyerni, mert elfeedeltek az afksok.

dinsane: en 1x sem tettem fel ilyen kerdeseket. se lolban, se l2ben, se nsben, se csben, se semmi jatekban. tudom hasznalni a googlelt es hamarabb megtalalom a valaszt, mint h leirom egy forumra es varok a valaszra mint egy lusta fasz.

parszor mar le irtam, hogy nem akarok segiteni senkinek, mert nem tudom ertelmesen elmagyarazni az evidens dolgokat. erre a mondatra rakeresel itt, legalabb 5x mar leirtam. de te megis azt mondod, hogy en jovok azzal, hogy: "csak segíteni próbálok a kezdõknek". nem kurvara nem jovok ezzel buta egysejtu forumozo.

david insane
De legalább témához hû maradok.

david insane
Látod tipikus lenézzed a másikat, és akkor jössz ezzel a dumával hogy
"csak segíteni próbálok a kezdõknek".

Te is a 0 ról kezdted szerintem és itt mindenki a 0 ról, és én is onnan kezdem, és lesznek még õrült hülye kérdések ami neked komolytalanságnak fog tûnni, de nekem még újdonság, sajnálom hogy nem vagyok a tökéletes : ))

Anthrax
Ezért viszont nem kell idejárni

szerintem ertelmes az, ha lefikazza fpocokot.

david insane
Látszik hogy egyáltalán nem ismersz, még emberismerõnek is etyke vagy.

Anthrax
Most komolyan, szerinted valakit is érdekel ,hogy a srác mit csinált l2ben vagy mit nem , ez egy lol topic ahova azért jár,hogy beböfögjön 1-2 szót és ezen kívül nem írt még semmi értelmeset, csak 1 hszt emelj ki innen tõle,ahol nem mást fikázott le vagy valami értelmetlen hülyeséget irt.

mert kene h valaszoljon barki is, mikor hulyeseget kerdezel, ami magatol ertetodo. de segitek, varj:

ne engedd h rangebe keruljon! bonyolult, tenyleg az.

ez is ide tartozik, ugye? =DDD

ma Faberov, ez a nyalfrocsoges, nem az amit en irkalok.

david insane
Értelmes kérdésemre, ami a LOL-al kapcsolatos bezzeg senki nem tudott választ adni ..

(Lehet tennem kellet volna bele egy kis oltást, máris lett volna válaszom.)

kulturanak csak az szamit ha szepen, akademikusan megfogalmazol valamit? az miert nem szamit annak, ha nyersen leirsz valamit? minek irjak 10 oldalt, ha 1 oldalban is letudom irni ugyan azt, max nyersen. nem olyannak kell leirni a dolgot aki nem tudja mire jo a ghost/ignite, mi az a mastery stb. ergo imho tokeletesen megfelel ha nyersen irja le valaki. dmx meg mindig is olyan volt mint most, viszont tobb ember koszonte mar meg neki, mikor l2walkereket folyamatosan csinalta meg, hogy freen tudjak hasznalni, akar offon, akar barmelyik free l2 serveren.vagy minecraft servert irta at, ne crasheljen folyamatosan, stb.

ez mar nem egyszer zajlott le, valszeg nem is utoljara, hogy utalja mindenki dmxet/engem/geriket (najo ot regen nem mert akkor meg nem neveltuk meg)/olit/bugit. viszont mikor nekunk volt eloszor valami meg, kapasbol az ilyen utaljuk amugy de ha van neki akkor maris szeretjuk tipusu emberre valtozott az osszes. david sane es pocok biztos h ebbe a kategoriaba tartozik. emil meg ugyis leszarja szal ot semmi sem erdekli.

david insane
Na idefigyelj engem te ne ítélj meg 10 pst után, rendben..
És te kis fityma fejû nyomorék mivel ez HIVATALOSAN league of legends topicja ezért én inkább témához kapcsolódóan írok, mint hogy az agyamat próbáljam játszani. Jajj ha már nincs high ELO'm akkor már nem is számítok embernek mr perfectné.

Szerintem ülj be egy kicsit anyád mellé és beszéld meg vele a gondjaidat mert itt ezek már hatalmasok, mit képzelsz te magadról hogy véleményt formálj rólam, vagy épp akárkirõl ?!?! De figyelj én nem fogok a te aljadék szintedre lesüllyedni azért annyival többre becsülöm magam hogy elkezdjek ilyen szürreális képtelenségekkel leragadni, aminek az értelme megközelíti a - 10 hányadosát.

Te ilyen pákó szintet ütöd,próbálkozol nagy lenni valaki lenni, megmagyarázni ha igazad van ha nincs, teszed itt a valakit azt már 1 hete nem fürödtél,azt se tudod mi a "nõ" kifejezés fogalma ...

Térj hát észhez, vedd észre magad!nyomorék vagy,kocc innen.

Fpocok
Akárhányszor látom õket, mindig csak valakit aláznak. Egyszer nem olvastam, hogy igen, igazad van... vagy valami hasonló. Mindig csak fasznooboznak, meg hogy õk milyen jók. Ráadásul ezt 100szor leírják, mert azt hiszik így még inkább igazuk van. Én már nagyon unom õket.

Parasite Eve 2, best game EVER!

vemhes pocok, melyik a jobb, ha masokat alaznak a postjaikkal, vagy ha sajat magukat alazzak a sajat postjaikkal ? =)

ha en postolnam a champ rotationt, akkor minimum h kijavitanam oket, ha nem teszem, akkor egyet ertenek vele.

Zomil
Hidd el azt is unalmas olvasni, h néha mennyi hülyeséget sikerül itt összehordani a többi forumozonak...csak nem mindenki irja le a véleményét mint ök...
Nem azt mondom, h az a követendö példa amit ök csinálnak, mert darkmenx eddig csak ideböfögni járt ide...de anarga legalább hasznos dolgokat ir le...persze nem valami kulturált stilusan, de azért ti sem vagytok semmik...

Fpocok
Támogatom. Jó kis fórum lenne, csak ki kellene baszni ezt az anargát meg trollt. Minden egyes hozzászolásukban a másikat alázzák. Tudom, hogy direkt csinálják, tudom, hogy erre verik minden este... de hosszú távon már nagyon nagyon unalmas.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Azokat a free week hösöket a hivatalos forumrol szedi, szoval a riot-ot szidd, ha kassadin-t melee dps-nek irják 😄

Egyfelõl szórakoztat, másfelõl sajnállak 😊 Amúgy ha annyira hülyeségeket írunk, és te annyira nem akarsz minket tanítani....akkor minek szólsz be? Sõt. Ha mi annyira hülyék vagyunk ehhez és ez annyira fáraszt téged. Akkor egyáltalán...minek gyötröd magad az olvasással? Menj, játszál, a high elo-s kispajtásaiddal, akik nem bakiznak soha, és akiknek minden egyértelmû, és billentyûzettel a seggükben születtek, illetve általános iskola helyett DotA-zni jártak. Ne vesztegesd a drága idõdet ránk, egyszerû halandókra. A hozzád hasonló emelkedett elmék már úgysem töltik itt az idejüket velünk noobokkal, te se tedd. Kérlek. Nem parancsolom, nem mondom meg, hogy mit tegyél. Kérlek.

amiota irtam az utobbi 2 napban, tobb ertelme volt a postjaimnak, mint amit te idehanysz hetek/honapok ota kis fpocok meg ilyen david sane pajtasokkal. vagy mint az a retardalt aki irja a champ rotationoket, morganat supportnak luxot pedig magenek titulalva (lux support, ezen nem fogsz valtoztatni, pont annyira support vagy eppen mage, mint morgana).

ammugy ennyire faj az igazsag, hogy nem erdekel, de mindig repostolsz valami faszsagot, amivel utod a sajat erveidet ? =/

david insane
Oltogatások határtalan sorait látom amúgy meg, bazdmeg nyissak nektek külön topicot?? már bocsi faber de minek válaszolsz neki szard LE, hagy írkáljon magának, hidd el ha mindenki leszarja, nem tud magával mit kezdeni, én úgy látom ez a League of Legends topicja, nem a bizonyítani akarok mert az életben egy 0 voltam vagyok leszek.
Fel lehetne fogni : DDD

ok?csá.

david insane
Labancal kurvával voltam,azt nagyon faja, izgulok h ne kerüljek ellene, szerintem nerfelni fogják.

Kennenre kezdek ráérezni, viszont ww ellen 0 vagyok 5mp leszedi a hpmet még menekülni sincs idõ, hogyan védekezhetek ellenük? magic resistancéval biztos nem, tán aegis of the legion-al, vagy ilyesmivel? : dd

Akkor ne tedd. kopj le.

Na mostmár tényleg unlak. Kopj le, menj és keres egy csajt, aki kiveri, de ne ide verjed. Minek téped magad? Engem nem érdekel, és szerintem másokat sem, kit akarsz meggyõzni a profiságodról? Szerintem majd rádír, aki kíváncsi lesz az "Anarga guideja a profi LoL-ról" c. mestermûre. De nyugodtan szóljon, aki kíváncsi még anargára...valaki?

'TE még azt is meg akarod szabni, hogy milyen spellekkel játszak? Nem vagy te kicsit elszálva?'

en mondtam, hogy nem tudok elmagyarazni egyertelmu dolgokat, mert idegesito, hogy valakinek nem evidens ami annyira bonyolult mint az 1+1. mint peldaul ez a summoner spell dolog, vagy a runak.

http://leaguecraft.com/masteries/3100421030330100000000000000013040001000000

ezeket a masteriket hasznalta, akkor mikor neztem a paget. ennek semmi ertelme. szed ignite masteryt, viszont armor pent rak magic pen helyett. ergo dps championre buildelt, vagy valami elbaszott sajat buildet csinalt. ugyanakkor utolso played champion teemo volt.

most vagy szed ignitet es melle magic pent viszont armor pent nem. vagy vegyen mindkettot, ha hybdridet csinal. de ebben a felallasban ertelmetlen. ebbe nem hiszem h bele lehetne kotni. mert tenyleg nincs ertelme ennek.

summoner spellekhez mindenkep kell egy spell amivel tud menekulni es tud chaselni ha kell. flash/ghost. imho ghost. vagy mind a ketto. mivel annak a 10 apnek amit ignitebol kapsz, annak semmi ertelme, ahogy a 200 dmgnek sincs amit az csinal. tokjo heal ellen, de ha healert 3 max 4 hitbol oli egy normalis carry, akkor felesleges, utanna meg mar nincs heal ergo felesleges az ignite. ha a carry nem a healerre focusol akkor bena. ha meg nem tud ra focusolni mivel nincs ott, akkor nem is nagyon fog tudni healelni, ergo megint csak felesleges az ignite. szerintem egy szar spell. ennyi. mastery meg megint csak szar, tobbet er a 15% magic pennel, mint a 10 APvel amit ad.

biztos tok jo early gameben az ignite egy healeres lanen, de utanna csak waste. kidobod az ablakon az egyik summoner spelledet.

clairre nem mondtam h szar, imho egyik legimbabb summoner spell, ghost utan.

en is ignite+exhaustal jatszottam amikor meg lvl 15es volt az accom es olyan nyomorekokkal jatszottam, mint amilyen en voltam akkor. de rohadt hamar egyertelmuve valt, hogy haszontalan spell. exhaustot egyedul gragasra szedek. es soha sem fogom APre buildelni gragast (ARAM-on kivul) mert milioszor hasznosabb armor pennel es 15% cd runaval.