League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pardon, lus nem volt, Ww volt az 5.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Vagy másik élmény még tegnapról: szintén belockolt 4 ember, várjuk a nagy meglepetést, vajon az 5. fog-e tankot pickelni? Ó hogyne. TRYNDAMERE, "Better than a tank" felkiáltással. És persze 1/6 meg néhány asist. Much better.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
mundo nem tank. malee dps. nincs tauntja es stunja sem.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Elõtte mecs: Mundo (Egyetlen tank) itemei: Attack speed cipõ, Emblem of Valor, Banshee weil, végén hp regen vest. Mikor mondom neki, hogy esetleg ha már õ az egyetlen tank, vehetne hp-t, kicsit több hp regent. Válasz: "Noob. I play as I want"
Ennyit arról, hogyan is lehet nyerni, vagy egyrõl a kettõre jutni solo-ban.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezt egy riot-os irta...most ez komoly? ennyire idioták az emberek, h lusták végigkattintani kinél van oracle?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vagy meg sok Fpocok jar ide? 😞
vagyis a mai nappal kettore nott ez a letszam miutan Anthrax is beallt melletek a sorba pedig nem emlekszem, hogy barmikor is irtam volna 1 rossz megjegyzest ra 😞 na de gl hf.
nah lehet röhögni, pro team<#fejvakaras>#fejvakaras>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
heropak_client et nem találok : o
amugy a heropak_client.zip-be kell belerakni a skineket és felülirni a megfelelö fájlokat

- Hol írtam ilyet? Nem tudom mért rangsorolsz egyszer ide egyszer oda, azt 1 hete se vagyok itt, tök vicces vagy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Meg, h minecraft szerver ne crasheljen...hüha nagy dolog...
Gondolom minecraft-bol is csak az ingyenes verzio nehogy fizetni kelljen érte...
dinsane: en 1x sem tettem fel ilyen kerdeseket. se lolban, se l2ben, se nsben, se csben, se semmi jatekban. tudom hasznalni a googlelt es hamarabb megtalalom a valaszt, mint h leirom egy forumra es varok a valaszra mint egy lusta fasz.
parszor mar le irtam, hogy nem akarok segiteni senkinek, mert nem tudom ertelmesen elmagyarazni az evidens dolgokat. erre a mondatra rakeresel itt, legalabb 5x mar leirtam. de te megis azt mondod, hogy en jovok azzal, hogy: "csak segíteni próbálok a kezdõknek". nem kurvara nem jovok ezzel buta egysejtu forumozo.
"csak segíteni próbálok a kezdõknek".
Te is a 0 ról kezdted szerintem és itt mindenki a 0 ról, és én is onnan kezdem, és lesznek még õrült hülye kérdések ami neked komolytalanságnak fog tûnni, de nekem még újdonság, sajnálom hogy nem vagyok a tökéletes : ))
ne engedd h rangebe keruljon! bonyolult, tenyleg az.
ma Faberov, ez a nyalfrocsoges, nem az amit en irkalok.
(Lehet tennem kellet volna bele egy kis oltást, máris lett volna válaszom.)
ez mar nem egyszer zajlott le, valszeg nem is utoljara, hogy utalja mindenki dmxet/engem/geriket (najo ot regen nem mert akkor meg nem neveltuk meg)/olit/bugit. viszont mikor nekunk volt eloszor valami meg, kapasbol az ilyen utaljuk amugy de ha van neki akkor maris szeretjuk tipusu emberre valtozott az osszes. david sane es pocok biztos h ebbe a kategoriaba tartozik. emil meg ugyis leszarja szal ot semmi sem erdekli.
És te kis fityma fejû nyomorék mivel ez HIVATALOSAN league of legends topicja ezért én inkább témához kapcsolódóan írok, mint hogy az agyamat próbáljam játszani. Jajj ha már nincs high ELO'm akkor már nem is számítok embernek mr perfectné.
Szerintem ülj be egy kicsit anyád mellé és beszéld meg vele a gondjaidat mert itt ezek már hatalmasok, mit képzelsz te magadról hogy véleményt formálj rólam, vagy épp akárkirõl ?!?! De figyelj én nem fogok a te aljadék szintedre lesüllyedni azért annyival többre becsülöm magam hogy elkezdjek ilyen szürreális képtelenségekkel leragadni, aminek az értelme megközelíti a - 10 hányadosát.
Te ilyen pákó szintet ütöd,próbálkozol nagy lenni valaki lenni, megmagyarázni ha igazad van ha nincs, teszed itt a valakit azt már 1 hete nem fürödtél,azt se tudod mi a "nõ" kifejezés fogalma ...
Térj hát észhez, vedd észre magad!nyomorék vagy,kocc innen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ha en postolnam a champ rotationt, akkor minimum h kijavitanam oket, ha nem teszem, akkor egyet ertenek vele.
Nem azt mondom, h az a követendö példa amit ök csinálnak, mert darkmenx eddig csak ideböfögni járt ide...de anarga legalább hasznos dolgokat ir le...persze nem valami kulturált stilusan, de azért ti sem vagytok semmik...
Parasite Eve 2, best game EVER!
ammugy ennyire faj az igazsag, hogy nem erdekel, de mindig repostolsz valami faszsagot, amivel utod a sajat erveidet ? =/
Fel lehetne fogni : DDD
ok?csá.
Kennenre kezdek ráérezni, viszont ww ellen 0 vagyok 5mp leszedi a hpmet még menekülni sincs idõ, hogyan védekezhetek ellenük? magic resistancéval biztos nem, tán aegis of the legion-al, vagy ilyesmivel? : dd
en mondtam, hogy nem tudok elmagyarazni egyertelmu dolgokat, mert idegesito, hogy valakinek nem evidens ami annyira bonyolult mint az 1+1. mint peldaul ez a summoner spell dolog, vagy a runak.
ezeket a masteriket hasznalta, akkor mikor neztem a paget. ennek semmi ertelme. szed ignite masteryt, viszont armor pent rak magic pen helyett. ergo dps championre buildelt, vagy valami elbaszott sajat buildet csinalt. ugyanakkor utolso played champion teemo volt.
most vagy szed ignitet es melle magic pent viszont armor pent nem. vagy vegyen mindkettot, ha hybdridet csinal. de ebben a felallasban ertelmetlen. ebbe nem hiszem h bele lehetne kotni. mert tenyleg nincs ertelme ennek.
summoner spellekhez mindenkep kell egy spell amivel tud menekulni es tud chaselni ha kell. flash/ghost. imho ghost. vagy mind a ketto. mivel annak a 10 apnek amit ignitebol kapsz, annak semmi ertelme, ahogy a 200 dmgnek sincs amit az csinal. tokjo heal ellen, de ha healert 3 max 4 hitbol oli egy normalis carry, akkor felesleges, utanna meg mar nincs heal ergo felesleges az ignite. ha a carry nem a healerre focusol akkor bena. ha meg nem tud ra focusolni mivel nincs ott, akkor nem is nagyon fog tudni healelni, ergo megint csak felesleges az ignite. szerintem egy szar spell. ennyi. mastery meg megint csak szar, tobbet er a 15% magic pennel, mint a 10 APvel amit ad.
biztos tok jo early gameben az ignite egy healeres lanen, de utanna csak waste. kidobod az ablakon az egyik summoner spelledet.
clairre nem mondtam h szar, imho egyik legimbabb summoner spell, ghost utan.
en is ignite+exhaustal jatszottam amikor meg lvl 15es volt az accom es olyan nyomorekokkal jatszottam, mint amilyen en voltam akkor. de rohadt hamar egyertelmuve valt, hogy haszontalan spell. exhaustot egyedul gragasra szedek. es soha sem fogom APre buildelni gragast (ARAM-on kivul) mert milioszor hasznosabb armor pennel es 15% cd runaval.