Karácsonyra érkezik a Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...silencium idiotes...
Cserébe mi a lófaszt nyújt ??? azon kívül hogy állítólag hûde csilivili (oda ne oldalazzak, rögtön elhányom magam egy OS-X vagy egy GNU/Linux/Compiz után)
Meg azt hogy 10x lassabb minden mint az XP-n volt negyed annyi ramon ?<#falbav>#falbav><#levele>#levele>
Az életben van ugyan Quicksave, a bökkenő csak az hogy nincs Quickload :D
Íme így néz ki drága kis barátocskáim egy 900-as cerkán
Virtuális Gépben, 256 virtuálisrammal, és a háttérben
igen erõteljesen futó full deszktop kepcsörölõ programmal
egy Windows XP felállása... Ugyanez Visztával még ha menne is
min. egy hét lenne amíg felállna ...
...silencium idiotes...
Új gép, szóval ubi partícionálta magának automatice. Programok hozzáadása két katt a beépített hülyebiztos telepítõvel. Mondom, egyedül a restricted extras-ba segítettem, hogy menjek a fless, java, empéhárom, sötöbö. MSN klienst már anyám rakott fel. Azóta nem nyúltam a géphez, és békésen használja. Mi ebben az érthetetlen?
#52 Igen, ez volt a cél, de nem uhu, hanem ubuntu 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Igazából egy mai ubit csak egy komplett idióta nem tud használni, vagy a hozzászólás elején írt begyepesedett win user, ami egyébként szintén a komplett idiótához tartozik, még talán egy droid jelzõt lehetne mellé tenni (ami jelzi hogy elõre van programozni, de gondolkodásra nem képes) 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Kb ennyit ér a hasonlatod.
Mousee meg direkt azt vázolta fel, hogy a mai disztrók egy része (most történetesen az uhu) mennyire könnyen kezelhetõek bárki számára általános (nagyon általános) felhasználásra.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Megnézitek a mai disztrókat, azért alapjáraton,amit felkínálnak standard telepítést, elég a minden napi használatra. Full meg ugye sok is. Tesre lehet szabni, de nem kötelezõ.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Kár, hogy ez a MS-nek rendre nem sikerül. Bár a Win7 tényleg jól sikerült, a 8-as Explorer szart sem ér. Amúgy igazad van.
A boot idõn rugózni meg tényleg baromság. Lehet, hogy 10 másodperccel lassabban bootol, mint az XP (annyi talán nincs) viszont a napi munka során most kb 20-30 PERCET nyerek azzal, hogy Windows 7-et használok. Egyrészt gyorsabban renderel a gépem mint XP-vel (After Effectsben 10% memóriabõvítés nélkül, +2 giga rammal - amit az XP már nem is tud kezelni - most 25% a sebességnövekedés)
akkor ott egy szûz rencer amire nem ártana egy csomó kieget még felpakolni...
Mi az a csomó minden az átlagfelhasználónak? Egy átlagos, otthoni felhasználásra (netezés, levelezés, zenehallgatás, filmnézés) szánt gépre mit telepítesz fel még a Firefox és Thunderbird, Nod32, Winamp, VLC vagy hasonló médialejátszó és MSN/Skype után? Ezeket összesen nincs 5 perc feltolni. Esetleg ha még olyan extra igények vannak, mint a Total Commander, Nero, de itt vége a sornak. A legnagyobb macerát a Flash player telepítése jelenti a Firefoxhoz, ami legyen mondjuk 2 perc mire elolvassa, megérti hogy mi a hiba és telepíti az adobe.com-ról manuálisan, úgyhogy 10 percnél járunk kb)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Így jó 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
/*WTF?!*/
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ha nagyon bele szeretnél nyúlni, akkor nyúzd meg majd egy Lite progival. De avval meg az a baj, hogy elveszítheted a stabilitást (és mint olvasom a neten, elég sokan nem tudják úgy kiboncolni, hogy jó legyen). Én nem herélek ki semmit, minden felmegy, amit szándékoztak a gyárinál ,hogy menjen fel. Én csak a gyári setupban bízom, eddig mindig bevált (Win98 SE- bár ez ugye magától volt olyan "vacakocska" -, XP, Vista). Win7 volt nálam egy hétig, de nem alkotok véleményt egy hét nézegetés után.
Szóval: Teszteltem sima vistát 32/64 home premium/ultimate. Amikor kijött, akkor pedig teszteltem SP1-es 32/64 home premium/ultimate-et. Haverok gépén meg 32/64es home premiummal bohóckodtam.
Win7-bõl egyelõre az ultimate van fent (MS honlapjáról ez jött le), de ahhoz képest hogy ez a mindentbele verzió, így is piszok gyors. Ha majd kijön, akkor valószínûleg valami kisebb verziót nézek magamnak, valószínûleg 64 bites home premium lesz a kiválasztott.
Én õszintén megmondom hogy ha a Windows 7 is 300-400mb ramnál többet eszik meg alapjáraton és nem lehet annyira konfigurálni (Vistánál ez se tetszett hogy nem enged belenyúlni nagyon ) akkor linux!
Én a Businesst kedvelem Vistából, Win7-nél még nem tudom (vagy Home Premium vagy Prof).
#28 "Rugalmasabb és gyorsabb a Vista."
Megfelelõ körülmények között minden bizonnyal. Valószínûleg szerencsés konfigod van, amiben minden HW-t szeret, és ezért mûködik pöpecül, grat hozzá. Viszont én kipróbáltam saját konfigon, haverom konfigján, meg még vagy 4-5 gépen, és mindenhol olyan volt, mint a reumás csiga. Vista egy amolyan Win7 béta verzió volt szerintem, hogy lemérjék, hogy ez a kinézet, és ezek a fícsörök hogy tetszenek a nagyközönségnek... Csak mivel nem volt idõ optimalizálni, ezért sikerült ilyenre, amilyen. Nem véletlenül szidják annyi helyen.
Rugalmasabb és gyorsabb a Vista.
Ugye ahogy bejöttek a képbe az alternatívák, és kezd kialakulni a versenyhelyzet, egybõl mennyivel jobb dolgokat tudnak csinálni 😊 Ezért jó, ha van konkurencia...
Lásd:
Firefox --> Hoppá, bele kell húzni az IE terén
Linux --> Nem lehet minden szart eladni, csak azért mert windows logó van rajta (vista), csináljunk egy jó OS-t (win7)
Hajrá Linux, Hajrá MS 😊
Amúgy ez már a vistánál is jó ötlet volt, csak a megvalósítása sikerült valami irtózatosan gyatrára. És ezt én mondom, mint megrögzött linuxos, aki másfél évig csak linux only volt, teljesen windózmentes géppel.
Amúgy ha kibírja ezt az évet, amíg ingyen használhatom, akkor én is komolyabban elgondolkodom azon, hogy megveszem. Mert tényleg jó. MS-ék biztos besz@rtak, hogy hoppá, vista bukás után mindenki elindul alternatív lehetõségek után kutatni. Ha jól árazzák a win7et, akkor helyre tudják hozni magukat.
roliika: 540Mb? Az sok!
Másik: Vista lefoglal magának 700 megát, de ez csak látszólagos foglalás. Illetve megnézem majd a Win7-et, mennyit fog pontosan, ez a 500 mega még mehet feljebb. De persze mivel látszólagos csak, nem érdekes, persze vannak egyes "rendszergazdák", akiket ez megzavar.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Jó ez a rendszer. Szerintem azért év végén jön csak a végeges, hogy addigra már tényleg be legyen járatva minden téren.
Meddig lehet ezt használni a kapott kulccsal?
Már alig várom! Csak azért töröltem le a 64est a multkor, mert a régi ezeréves nyomtatót nem tudtam mûködésre bírni, és a bnõm a vmware-t meg nem tudja kezelni hogy avirtuális géprõl menjen egy xp és arrol nyomtatott volna.
Remélem nem lesz olyan drága mert ezt lehet megveszem eredetiben..