CyrSyS#32
Linux azért kicsit más kategória mint egy windows. Nem nagyon hasonlítanám össze a kettőt. Igazatok lehet a Vista memóriakezelését illetően hiszen én még sosem használtam tartós ideig Vistát tehát nem kételkedek abban amit mondok róla. No de azt viszont minden Vista kedvelő aláírja hogy a Vista egy hízó rendszer vagyis egy idő elteltével akár induláskor 1GB ramot is megehet. Na azért ez nem kedvező de az is igaz hogy nem tartozik a témához! Ezt mint a Vista súlyos negatívumaként említem! Na igen...nincs tökéletes rendszer! Fogalmazok úgy hogy az XP egy igen stabil rendszerré forta ki magát persze ez természetes is hiszen hány évig foltozzák/foltozták. Én nekem azért tetszik jobban az XP mert akármikor indítom el 110MB ramot megeszik alapjáraton, gyors program indítás és futás (persze van ami lassú a gépigény miatt).
Én őszintén megmondom hogy ha a Windows 7 is 300-400mb ramnál többet eszik meg alapjáraton és nem lehet annyira konfigurálni (Vistánál ez se tetszett hogy nem enged belenyúlni nagyon ) akkor linux!