60
-
jocco #18 :) ilyen hozzászólásokat egy (még meg sem jelenet) windows rendszerrel kapcsolatban ritkán lehet olvasni. Amugy én is osztom az elöttem szólók véleményét...talán kapunk végre egy normális oprendszert a MS-töl.
-
roliika #17 540 mega körül. -
lamer the true #16 Majd az sp1 után leváltom az xp-t :) -
CyrSyS #15 Memóriát mennyit eszik alapjáraton? -
BlackRose #14 Akkor kb. augusztus végén jön az RTM az MSDN-en :) -
wednes #13 2010 közepe.
Jó ez a rendszer. Szerintem azért év végén jön csak a végeges, hogy addigra már tényleg be legyen járatva minden téren. -
#12 Na, most már win7 alól írok... idáig pozitív csalódás :) Igaz még rengeteget kell vele tökölni, mire megint belövöm úgy, hogy teljesen kézre álljon, de elsőre nagyon jó. Alap telepítésbe megkajál 11 gigát, de cserébe tényleg hasít. Na így már oké a helyigény. Vistánál azért voltam kiakadva, mert az is megevett ennyit, cserébe viszont olyan volt, mint egy göthös bányaló :)
Meddig lehet ezt használni a kapott kulccsal? -
#11 fasza :) -
Piel #10 XP-t vettem annak idején, de a Vista 15 GB-os helyfoglalása (játékok a D:-n) nem volt szimpatikus. Igaz az XP is hízik, de ki lehet gyomlálni. Kipróbáltam a Win 7-est is és sokkal elégedettebb voltam vele mint a Vistával, 10 GB alatti helyfoglalása, az erőforrásigénye és a gyorsasága miatt. Megvárom a magyar verzió megjelenését, majd meglátjuk mennyit kell kiköhögni érte. Addig gondolkodom rajta. Eddig ő a nyerő, és nem azért mert most új!
-
zLk #9 Dejó!
Már alig várom! Csak azért töröltem le a 64est a multkor, mert a régi ezeréves nyomtatót nem tudtam működésre bírni, és a bnőm a vmware-t meg nem tudja kezelni hogy avirtuális gépről menjen egy xp és arrol nyomtatott volna.
Remélem nem lesz olyan drága mert ezt lehet megveszem eredetiben.. -
wednes #8 Mennyi helyed van? :D
Meg attól is függ, mennyi programot raksz mellé.
Én egy 640GB-os WD-n garázdálkodok, így nagylelkűen kapott tőlem a Win7 RC(64bit)egy 50GB-os partíciót.
Jelenleg 21GB-os a helyfoglalás a C meghajtón mindennel együtt. A Windows mappa 12GB. -
CyrSyS #7 Látszik mennyire klassz az a programnyelv :D -
#6 Én most akarom tesztelni a 64 bites verziót (MS-től letöltött edisön).
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyi helyet érdemes a rendszernek adni? XP-nél 13 gigán minden programommal kényelmesen elfértem (még volt szabad 3-4 gigám), a Vistába nem mélyedtem bele (hál égnek), de erről annyi jót mondanak hogy miért ne.
Előre is köszi -
#5 Teszteltem a beta verziókat, és mostmár kb 2 hete fenn van az RC1 is, és látható a fejlődés. Minden program feltelepítése, konfigurálása után is jelentősen gyorsabb és kevesebb RAM-t eszik mint a SP1-es Vista, pedig az is elég szépen futott. Már a vista-val se voltak különösebb gondjaim, de ez úgy néz ki, tényleg össze van rakva. Must have OS :) -
CollerbladE #4 az 6XXXes verziókon a delphi 2006 még a rendszert is kiakasztotta... crss.exe elkezdte felzabálni a processzort..
a 7100asban márcsak file olvasási hibákat dob, hiába van administrator joga a programnak...
Érdekes hogy vista alatt megy...
Szóval azért még van mit alkotni -
msstz #3 megvenném, de annyi pézem úgy sem lesz, pedig erre már befektetnék, mert az RC alapján kurvajó. -
#2 "Karácsonyra érkezik a Windows 7"
heh, mint multkor a Vista? :D -
n3whous3 #1 király