Karácsonyra érkezik a Windows 7
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyi helyed van? 😄
Meg attól is függ, mennyi programot raksz mellé.
Én egy 640GB-os WD-n garázdálkodok, így nagylelkûen kapott tõlem a Win7 RC(64bit)egy 50GB-os partíciót.
Jelenleg 21GB-os a helyfoglalás a C meghajtón mindennel együtt. A Windows mappa 12GB.
Meg attól is függ, mennyi programot raksz mellé.
Én egy 640GB-os WD-n garázdálkodok, így nagylelkûen kapott tõlem a Win7 RC(64bit)egy 50GB-os partíciót.
Jelenleg 21GB-os a helyfoglalás a C meghajtón mindennel együtt. A Windows mappa 12GB.
Látszik mennyire klassz az a programnyelv 😄
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Én most akarom tesztelni a 64 bites verziót (MS-tõl letöltött edisön).
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyi helyet érdemes a rendszernek adni? XP-nél 13 gigán minden programommal kényelmesen elfértem (még volt szabad 3-4 gigám), a Vistába nem mélyedtem bele (hál égnek), de errõl annyi jót mondanak hogy miért ne.
Elõre is köszi
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyi helyet érdemes a rendszernek adni? XP-nél 13 gigán minden programommal kényelmesen elfértem (még volt szabad 3-4 gigám), a Vistába nem mélyedtem bele (hál égnek), de errõl annyi jót mondanak hogy miért ne.
Elõre is köszi
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Teszteltem a beta verziókat, és mostmár kb 2 hete fenn van az RC1 is, és látható a fejlõdés. Minden program feltelepítése, konfigurálása után is jelentõsen gyorsabb és kevesebb RAM-t eszik mint a SP1-es Vista, pedig az is elég szépen futott. Már a vista-val se voltak különösebb gondjaim, de ez úgy néz ki, tényleg össze van rakva. Must have OS 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
az 6XXXes verziókon a delphi 2006 még a rendszert is kiakasztotta... crss.exe elkezdte felzabálni a processzort..
a 7100asban márcsak file olvasási hibákat dob, hiába van administrator joga a programnak...
Érdekes hogy vista alatt megy...
Szóval azért még van mit alkotni
a 7100asban márcsak file olvasási hibákat dob, hiába van administrator joga a programnak...
Érdekes hogy vista alatt megy...
Szóval azért még van mit alkotni
megvenném, de annyi pézem úgy sem lesz, pedig erre már befektetnék, mert az RC alapján kurvajó.
"Karácsonyra érkezik a Windows 7"
heh, mint multkor a Vista? 😄
heh, mint multkor a Vista? 😄
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
← ElőzőOldal 2 / 2