980
Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
-
#660 jó szar rész volt. a legszánalmasabb jelenet (az ÖSSZES sorozatot figyelembe véve, amit ebben a szezonban nézek):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor az NSA-as nő kifakadt, hogy ő ugyan nem akar abban a társaságban lenni, mert piroslistás az egyikük, stb. profizmus? ugyan már! -
#659 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit monoton volt a mostani rész, Bryce miatt, de legalább kiderült a látomása, hogy miért akart öngyilkos lenni. Azt nem értem h pár résszel ezelött miért kérdezte meg a bébiszitter csajtól h mit jelent a jel a rajzon, mikor a kitekintésében már ő maga is tudta...
jaa a gyűrű elemzésen majdnem beszartam :D 3D-s képet alkottak a gyűrűről de persze az arcot nem lehet élesíteni, mert elvan mosódva minden felvételen :D és tuti h volt vmelyik részben egy olyan jelentet amikor Simcoe-n ilyen gyűrű volt -
#658 ez gyors volt
hunsub -
#657 nem tom de végén is volt ott 7 gyűrű a "csillagos" brigádnál. lehet h ők is bennevoltak a GBO projektben, és azért akarták Markot kinyírni, mert kezdte összevarrni a szálakat??? -
Micsu #656 nem a hobbitnak van nagy gyűrűje véletlenül?
#644 +1 -
#655 Jaja, egész tűrhető szinkronok lettek :) -
#654 mekkora volt ez a pilot, nem értem mért mentek a gödörbe...
am a szinkron egész addig tetszett míg megnem hallottam Dem hangját, mert neki nem találták el, viszont a többi jó lett. -
#653 na kiváncsi leszek ma a magyar verzsönre :D -
#652 nemtom mikor fognak mar valami mast kitalalni a szar kepek tuelesse varazsolasa helyett... de baromi gagyi -
#651 ASD:AS:DAS:DA_DADSA:DA -
#650 semmi sem lehetetlen :D
-
#649 pont a gyűrűt, ami egy tök fehér pont a képen, meg a fény visszaverődik rajta mint állat...azt élesíthetik 100x, mer többet nem látnak azonkivül h gyűrű -
#648 nem új képet találtak, hanem a régit próbálta a nemzetbiztonság élesíteni...és mivel az arcát ezekután sem tudták kivehetővé varázsolni más ismertetőjegyeket kerestek.... -
#647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó rész volt! azt nem értem h új képet találnak a zéró gyanusítottról, de nem a pofáját akarnák ám élesíteni hanem a gyűrűjét...
Mark meg szívott mint a picsa :D az a három csillag a Jericho, és igy Tracyt is belekeverte -
#646 No, megint volt egy nemrossz rész, a katonacsaj sztorija igen érdekesnek hangzik, viszont a csillagos tetkós dolog annyira kiszámítható volt...
Kérdés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondja a kövér hapsi a végén hogy hét gyűrűnek kellene lennie a táskában. A stadionban ébrenmaradt hapsi ujján találtak egy kb ugyanakkora gyűrűt.
1. Valószínű e hogy ugyanaz a gyűrű?
2. Ha rajtad a gyűrű, nem lesz blackoutod? :D
-
#645 azé ezt így nem lehet tudni...nekünk könnyű, mert láttuk, de azon kívül nem volt semmilylen utalás a szereplők felé, hogy akár több ember is szaldgálhat ezzel a tetkóval.... -
dzsagon #644 Mennyire ostoba FBI ügynök az, aki lát egy tetoválást egy gonosz karján és fel sem merül benne, hogy az a szimbólum esetleg nem egyedi, hanem egy szervezet titkos jele? -
#643 de az meg leragasztotta az ablakot h ne repüljön neki a madár -
#642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és még az is érdekes hogy mi lesz a másik csajjal, akivel a látomásában Al tárgyalt. mert így ugyebár az ő látomása se fog bekövetkezni, de akkor mi fog történni helyette? :O arra is gondoltam lehet amiatt ő is meg fog halni, mivel nem teljesülhet be az a jövő amit látott -
#641 de ennek semmi értelme...a csaj mégcsak nem is szuperhős :D -
#640 mer vki más többet fizetett h ezt mondja :D -
#639 az ügyvéd csak azt mondja, hogy meghalt Celia.....Al hibáztatja magát....és mért hazudna az ügyvéd ilyenről a saját ügyfelének??? :D -
#638 rossz helyre tettem a ) jelet:D -
#637 Az is lehetséges,hogy amit Al látott a látomásában,hogy felhívja őt az ügyvédje,hogy meghalt Cecilia miatta,akkor az ügyvéd hazudott,és valóban meghal Cecilia,de nem miatta,szóval lehet,hogy ezzel Cecilia halálát ugyan nem változtatja meg,de jelentősen átrendezi a dolgokat.Az is furcsa,hogy az egyik karakter látomása akkor válik valóra(legalábbis nagyon közel áll hozzá,hogy megvalósuljon - itt Aaronra gondolok és a lányára,amikor egy másik karakter látomása nem válhat valóra.)
Ha ezeket már leírta valalki,akkor bocs,most nem volt kedvem visszaolvasni. -
#636 jó rész volt :D de mosmeg mindenki ezen kattog, hogy megtörténik v nem :D -
#635 akk talán mehetne végre az ON téma -
#634 az hogy ott nincsenek sg-sek akinek semmi nem jo, mindenki hulye, csak nekuk lehet az igazuk.. stb.. tudod... -
Micsu #633 és a külföldi fórumokkal mi a probléma? :) -
#632 igy is lehet mondani... gunyolodasnak nem vennem mivel ahogy elnezem gyonyoruen mukodik a dolog...idekint az emberek boldogabbak mint a magyarorszagi depis emberek. en is inkabb fizetek a banknak egy jo autoert mint hogy legyen egy 15 eves opelem. -
#631 mirol beszelsz? hogy jon ez ide? -
#630 Monaghan jól adja a köcsög gonoszt :D ehehe....bár kíváncsi vagyok állja-e a szavát ezekután :D -
Micsu #629 np -
6a #628 Elnézést mindenkitől, felirat csak holnapi nap folyamán lesz. Közbeszólt a magánélet. Szigony. -
#627 már késő:D
am felirat csak holnap lesz. -
#626 #617, #620, #621: poén volt, csak vicces visszavágás volt az előttem lévő kommentre, nem gondoltam komolyan :D -
karajjj #625 nem, azt bérelni szokták inkább, de ez FlashForwad topik -.- -
Micsu #624 most mért bántod, nem hiszem hogy a házat líznigelte :) -
#623 akartad írni,hogy a banknak milyen háza meg kocsija van... -
#622 A kóros topkinyitási kényszeredet próbálják kezelni odakint? -
#621 Úgy érted az olyanok mint Teller Ede, Neumann János, Szilárd Leo, Wigner Jenő és társaik? :)