Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Vagy átírta a mod, majd átgondolta, és rájött, hogy ilyet talán nem kellene, de ilyet ne feltételezzünk. mindegy 😊

Herold
Csak a vágólapon titokban a "rész"-bõl "év" lett, mi? <#mf1>

Herold
A rakétás tényleg elbaszott jelenet volt.

Tyler1
tök felesleges a flém!!!!!! aki nem akarja nem nézni, ennyi! én se nézem a Lostot, vagy a Heroes-t, de nem járkálok be a topicjukba h "de fos egy sorozat, úgyis vége lesz blablabla..."

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Muhahahahaha! Fail! 😊)

ProGabe
ctrl+c ctrl+v volt, öcsipöcsi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem tudsz olvasni mi, öcsisajt?

Bulykin
lool ténylegXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ProGabe
"pár év múlva"

látom vágod mi, merre, hogyan van sorozatfronton 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
oké

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

be lehetne fejezni, ha nem tetszik, akkor nem kell nézni, nem kell a topikot olvasni, se írni nem kell bele, de látom muszáj flémet kelteni...
nyugi, ez olyan pl, hogy a heroesban is 2 és fél év után adtak csak értelmet egy csomó mindennek, szóval késõbb lerendezik a dolgokat, az tuti, csak kérdés, hogy lesz-e benne olyan feszültség mint mikor pl simcoe beállított a gyerekért
"mert a Loat jövõre végetér és a csatorna ezzel a sorozattal akarja"

Ugyan, kasza lesz pár rész múlva. mark my words!

gibson9
Így legyen!! Mert akkor még van esély 😄

LasDen
az ABC nem hagyta volna, hogy az éves pénz felét 1 részre elbasszák... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gibson9
elsõ rész jó volt és izgalmas.. viszont olyan érzésem van, hogy az évadra szánt költségvetés fele elment arra az 1 részre.. azóta nem volt igazán jó rész szerintem, de ez a 6. rész tetszett most.. jó volt, ahogy összeértek most a Benford családnál a szálak. Dr. Benford, a csávó akit látott az álmában és a csávó gyerekének szálai 😄 Amikor ott lesett mindenki mindenkire az fasza volt

Bulykin
hmm, pedig ez az utóbbi rész szerintem sokkal pörgõsebb volt mint az elõtte lévõek, igaz az elsõt még nem lövi😄

ForzaInter
Hát igen vmennyit visszaesett a sorozat, sztem elsõ 3-4 rész nagyon jó volt, azóta egy kis visszaesés.

Yo, Bitch!

Bulykin
mert a Loat jövõre végetér és a csatorna ezzel a sorozattal akarja helyettesíteni

gibson9
hát de ez az, hogy úgy lett beharangozva, mint az új Lost 😄

Tyler1
új lostnak csak a hülyék nevezik 😄 ott a lényeg h ég és föld a kettõ! dr. house se az új rém rendes család, mer közük nincs egymáshoz!

amúgy engem csak az idegesít h nem folytatják a cselekményeket hanem újakba kezdenek...pl. szomália, a tornyok, a varjak, a német faszi, stb...
minden részben másik faszságot találnak ki ahelyett h folytatnák normálisan az elözõ cselekményt!

gibson9
Tele van az egész sorozat faszságokkal
Csak néhányat említenék:
3. vagy 4. részben volt talán, amikor ugye a díler gyerek ahelyett, hogy csendben kisétált volna az étterem hátsó bejáratán, inkább felborított mindent, hogy meghallják õt az FBI-osok.
Másik meg most az 5. részben lelõtték ugye az FBI-os csajt, aki SZÉPEN LASSAN elõhúzta a fegyverét, erre a támadó elkezd menekülni, pedig kb még 5x lelõtte volna amíg a csaj célra tart..
Ugyan ebben a részben volt ugye, hogy a fõszereplõk kocsijába belerohannak a támadók, aztán kiszállnak és egy rakétavetõvel rájuk lõnek. Még a kocsiban ordibáltak, hogy "indulás, gyerünk, indulás" amikor már kilõtték azt a kurva rakétát, de érdekes módon mindenki megmenekült a becsapódás elõtt.
Na most a sok elfogult FF imádónak biztos meglesz a válasza ezekre, de lássuk be kicsit erõltetett dolgok ezek.
Nem rossz a sorozat, de nem hiszem, hogy lesz akkora név, mint néhány régebbi sorozat. Az új Lostnak meg semmiképpen nem nevezném. Ég és föld a kettõ. Lehet a lost tekintetében én vagyok elfogult, de abban sokkal több izgalmat találtam, mint ebben.

Szerintem, nem!

A_D:A_S😄F_AS:FDAsdfsad
ezen olyat röhögtem most, hogy lefejeltem a laptopot -.-
Kicsikiraly
meg akarom kérdezni, h én szeretem-e a mákos tésztát?

DFTBA &#3232;_&#3232;

ez az utolsó rész nem volt rossz de összességében még mindig gyenge

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

<#eljen>

LasDen
Kösz fõnök!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Elmehetsz, de utána pontosan úgy kell vigyorognod, mint a fenti képen a középsõ faszi! 😉

LasDen
Hé fõnök! Elmehetek WC-re??? 😄

lolmár, még te fogod megmondnai, hogy ki nézheti?
Tyler1
helyes, szevasz!

Bulykin
te már csak tudod

Ne félj, nem csak én gondolom így. 😉 Te sem fogod sokáig nézni.

exTrem
helyes, szevasz !

Szar ez a sorozat. Ki ki lõttem az egészet amikor a 5-ös részben jött ez a buzi/lezbi éttermes randi, ráadásul a fõszereplõ csajszival, aki miatt eddig néztem. Minden sorozatba beleteszik ezt a meleg szarságot már, idegesítõ. Én férfi-nõ szerelmet akarok látni, nem nõ-nõ-t.

A másik, meg most az elnök sajtósával valami kapcsolat akar lenni a 24 sorozattal? Mert ott is pont az a színész, pont ebben a szerepben van. Nem értem, ilyan hülyék a készítõk? Már vártam, hogy Jack Bauer is besétál. Mindegy, szar ez az egész. Részemrõl nem nézem tovább.

Teppik Amon
Szerintem is egyre laposabb. :\ Pedig jól indult.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Kicsikiraly
bazz elõször énis azt hittem 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tyler1
én meg elöször aszittem az Orlando Bloom XDDDDD de lesz annak még szerepe sztem, nem feleslegesen jelenetezett az a buszon a kis sráccal.

Szolnokboy1
hát ez egyre gyengébb, gyerekek. <#szomoru1>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ilyen faliórát énis veszek a nyakamba 😄
kuci06
kiccsávó menõ volt Flava Flav-nek öltözve 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LasDen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én aszittem majd kézenfogva mennek együtt a címre és majd jól lelép a TV-vel meg a többivel

áááá ez cseszett jó rész volt 😄
franc se gondolta, hogy ezt a simcoe dolog így fog kiteljesedni(dylen nyakába mi menõ volt az óra), de minden elismerésem az íróknak ezért, a temetõben elkapott csávón meg befostam -.-, kenguru meg emgint nagy wtf, a buszos csávó meg lol, ahhoz képest, hogy mekkora maffiózó volt, segített dylennek
DjDano
Ez a rész valami veszettül unalmas volt, nem sok jövõt jósolok így a sorozatnak...

Tyler1
persze igy utólag egyértelmû 😄 már csak a földre kellettek volna ilyen eldobált babszemek amik odavezetik õket xD

LasDen
ha van Baltimore utca, akkor minek Baltimoreba menni?? 😄 az hogy írányt mutat nekem tök egyértelmû volt 😄

Tyler1
ja stop táblán egy matrica...biztos a jó irányba mutat 😄 és persze egybõl tudja Dem h nem a város Baltimore hanem az utca....

LasDen
nem volt olyan hatalmas rejtély, hogy napokat üljenek rajta....Blue hand Baltimore...onnantól meg már adta magát a dolog...😄