Flash Forward(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
látom vágod mi, merre, hogyan van sorozatfronton 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ugyan, kasza lesz pár rész múlva. mark my words!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Yo, Bitch!
amúgy engem csak az idegesít h nem folytatják a cselekményeket hanem újakba kezdenek...pl. szomália, a tornyok, a varjak, a német faszi, stb...
minden részben másik faszságot találnak ki ahelyett h folytatnák normálisan az elözõ cselekményt!
Csak néhányat említenék:
3. vagy 4. részben volt talán, amikor ugye a díler gyerek ahelyett, hogy csendben kisétált volna az étterem hátsó bejáratán, inkább felborított mindent, hogy meghallják õt az FBI-osok.
Másik meg most az 5. részben lelõtték ugye az FBI-os csajt, aki SZÉPEN LASSAN elõhúzta a fegyverét, erre a támadó elkezd menekülni, pedig kb még 5x lelõtte volna amíg a csaj célra tart..
Ugyan ebben a részben volt ugye, hogy a fõszereplõk kocsijába belerohannak a támadók, aztán kiszállnak és egy rakétavetõvel rájuk lõnek. Még a kocsiban ordibáltak, hogy "indulás, gyerünk, indulás" amikor már kilõtték azt a kurva rakétát, de érdekes módon mindenki megmenekült a becsapódás elõtt.
Na most a sok elfogult FF imádónak biztos meglesz a válasza ezekre, de lássuk be kicsit erõltetett dolgok ezek.
Nem rossz a sorozat, de nem hiszem, hogy lesz akkora név, mint néhány régebbi sorozat. Az új Lostnak meg semmiképpen nem nevezném. Ég és föld a kettõ. Lehet a lost tekintetében én vagyok elfogult, de abban sokkal több izgalmat találtam, mint ebben.

ezen olyat röhögtem most, hogy lefejeltem a laptopot -.-
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A másik, meg most az elnök sajtósával valami kapcsolat akar lenni a 24 sorozattal? Mert ott is pont az a színész, pont ebben a szerepben van. Nem értem, ilyan hülyék a készítõk? Már vártam, hogy Jack Bauer is besétál. Mindegy, szar ez az egész. Részemrõl nem nézem tovább.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
franc se gondolta, hogy ezt a simcoe dolog így fog kiteljesedni(dylen nyakába mi menõ volt az óra), de minden elismerésem az íróknak ezért, a temetõben elkapott csávón meg befostam -.-, kenguru meg emgint nagy wtf, a buszos csávó meg lol, ahhoz képest, hogy mekkora maffiózó volt, segített dylennek