Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez a kék kezes nyomozás elég faszság volt sztem. és milyen hirtelen összevarták a szálakat.
Azért errõl a hobbitkáról sose lehet megtudni sokat, csak rébuszokban beszél direkt😊 de legalább tudjuk h Simcoe is benne van az egész GBO dologban(amúgy nem csípem a faszit, pedig tök intelligensnek tûnik)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

exTrem
igen 😊

Herold
Leszbi csaj túlélte? (Spoilerbe pls)

Golyo69
Már megint a kenguru 😄 nah kezd már érdekesebb lenni a sztori..😄

ez most jó részt volt...szvsz 😄

GGMU

exTrem
Nem konkrétan a te postodra gondoltam 😄, úgy általánosságban azoknak szól akik nincsenek tekintettel másokra 😊. Nem kell sok idõ a spoiler tag használatához 😄

LasDen
jah bocs....azé nem raktam, mer gondoltam, hogy ez még nem lõ le semmi komolyat...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

exTrem
Spoiler dolgokat használjuk már pls, mert sokan vannak akik még nem látták az adott részt és akarva akaratlanul elolvassák ezeket a postokat ... kössz !

LasDen
ez kivételesen egész jól látható volt megállítás nélkül is 😄 azé érdekes, hogy míg Demetri nyomoz Benford éppen balfaszkodik....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Golyo69
mostani fõcímkép 😄

GGMU

desigo
ez gyors volt
kösz
exTrem
ProGabe
"Ezért beszélnek a negyedik epizódban magyarul."
index, te balfaszok társasága, te
#471-ben interjú a csajjal, ott elmondja, miért is beszélt magyarul

új rész meg szerintem sokkal jobb volt, mint mondjuk az elmúlt 3. igaz, a banner jobb szélén lévõ csajtól már szó szerint hányingerem van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Global BlackOut....😄

Bulykin
AXN promo tök fasza

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Herold
Mijaza GBO?

Tyler1
geci tudom mi okozta a GBO-t! csak nézzétek meg a Hasonmás c. filmet Bruce Willissel xDDD

Herold
Miért, lehet hogy épp szorulása volt, mikor ezt álmodta. <#hehe>

Fabio Capello
a fõszereplõnek meg hogy visszaessen az alkoholizmusba...

Bulykin
sztem ez hülyeség... akkor a fõnöknek az a vágya hogya budin üljön? meg az orvos csajnak hogy megcsalja a férjét akit szeret?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

most láttam a sorozat promóját az AXN-en nov.16-ra írták
Herr Lehrer
akkor egy-két embernek elég mazochista hajlamai vannak pl a csajnak akit vizbe fojtogatnak -.-

Your suffers will be legendary even in hell!

Szerintem a kitekintésekben a VÁGYAK jelentek meg. Így van értelme az egésznek és ezért megpróbálja mindenki úgy irányítani az életét a következõ fél évben, hogy az be is teljesedjen.
én is gondoltam arra, hogy az elnök így intézi el, de akkor végülis a nõt miért? 😄
[NST]Cifu
Csak arról lehet elmélkedni, ami eddig volt. 😊
Bármi megeshet, de a jelenlegi ismeret szerint ez egy magyarázat arra, hogy nem minden FF válik valóra - ezt a szenátusi meghallgatáson is említette a meghallgatást vezetõ nõ.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Szerintem nincs az a fordulat, amit adott esetbe nem forgatnának ki, ha úgy látják jónak. Lásd még Bobby visszatér a Dallasba. 😊

Herr Lehrer
jó de ott lehet hogy meghamisitották a DNS.t vagy csak álmodott a csávó 6 hónsppsl kédõbb

kuci06
...biztos? szerintem lesz még kavarás azzal a szállal is...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

[NST]Cifu
Ez már Szakálnál bebizonyosodott, hiazen a temetõben az õ lánya volt eltemetve.

Herr Lehrer
na és mivan akkor ha a csaj meghal? mer akkor ezekszerint 1általán nem biztos hogy mindenkinél bekövetkezik amit látott

Tyler1
jaja és pont a lövés miatt fog találkozni a dokisráccal 😉

Fabio Capello
pfff 😄😄😄

Bulykin
szerintem meg: hobbit<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Fabio Capello
az sem kizárt 😊

más:

Azért nekem most erõsen filózós itt az utolsó 10 perc... Mert ugye azt tudjuk, hogy az elnök felhívott valakit, hogy le kéne rendezni egy problémát - nyilván a fõnök zsarolását. Ez önmagában meg is magyarázná a húzottszemû muksók támadását - logikus. De akkor miért támadták meg a csajt az ország másik oldalán LA-ben?! Elvégre persze, aki a fõnökkel van, mennie kell, mert õk tudhatnak a dologról, de a csajnak köze nem volt hozzá, õ csak annyit tud hogy megvan a támogatás, ráadásul ezt is csak akkor tudja meg amikor már indulnak.

Ha nem az "elnök emberei" (😄), akkor lehet, hogy valaki megfigyelte azt hogy ki piszkál bele a szomáliai cuccosba, és most túl közel ment a nyomozóbrigád a tûzhöz, így a nagy szomáliai összeesküvõk megpróbálják hidegre tenni õket?

Vagy lehet hogy mégis csak a kínaiak állnak az egész mögött? 😄😄

Bulykin
hmm...lehetséges😊 vagy
mesterséges megtermékenyítés

Fabio Capello
No énis belevágtam, hát eddig kurvajóóó, nagyon bejövõs 😄

amúgy

Az létezik, hogy a leszbikus csaj az orvos sráctól fog teherbe esni? 😄 Csak mert a doki mindig rajzol/képet néz egy csajról, lehetséges ez? 😄

Ofkorsz persze amennyiben túléli azt hogy hasbalõtték 😄

pénteken adta meg magát
Bulykin
pedig de

Kicsikiraly
nemtom mennyire kapcsolódik a témához, de csak nekem halt meg eztv pár napja? egyszerûen nem akar bejönni :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

Õ hívta fel a Simcoe apukát
ForzaInter
mindjá megnézem akkor, nem emlékeztem rá😄

Yo, Bitch!

Tyler1
elözõ rész uccsó jelentében eddig 😄 mármint a 4.ben

ForzaInter
De ez a hobbit gyerek mikor szerepelt a sorozatban, én nem emlékszek rá..

imdb szerint meg 5 részben volt eddig, csak tudnám mikor😄

Yo, Bitch!

Bulykin
Õ
gyûrûk urába õ volt az egyik hobbit😄😄

Victor1103
Én se úgy gondoltam. Nagyon sok kiírt vagy eltávozott szereplõt visszaakarnak hozni de lehet hogy a legtöbb majd a nagy csattanóra fog csak visszatérni. Istenem az mekkorát fog majd ütni. Egyébként idáig a flash forward is nagyon jó csak tényleg igaz az rá hogy a cliffhanger a részek végén üt a legjobban. Lassan elkezdhetnék több szereplõ jövõbetekintését is boncolgatni pl a babysitterét akit majd megfolytanak mert gondolom valami elõzménye csak lesz a dolognak nem csak egyik pillanatról a másikra következik be...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ezt szokták mondani akkor is ha benne lesz egy visszaemlékezésben vagy flash forwardban, állandó szereplõnek sztem nem tér vissza

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Victor1103
Nem csak õ volt hanem lesz is ugyanis visszatér az uccsó évadra.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ProGabe
az egyik hobbitot alakította a színész, és játszik ebben is. na meg õ volt Charlie a Lostban

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CSOCSO
szvsz jo volt ez a resz. nem vmi izgalmas de erdekes volt hogy kiderult ez meg az 😄 a leszbi csaj pedig tenyleg szep volt😄
CSOCSO
MILYEN HOBBIT???????????????????

mar vagy 10 szer olvastam itt.. sztan majd jonnek a tunderek meg a mittom en mik?