Flash Forward(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
am felirat csak holnap lesz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
DFTBA ಠ_ಠ
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
DFTBA ಠ_ಠ
na de ez itt off, térjünk vissza a flashforwardhoz
A kitekintés egy olyan jövõképet mutatott meg az embereknek globális méreten, ami bekövetkezhet, de nem is következhet be... Mivel a jövõrõl kaptak információt így a múlt megváltoztatható (a filmbeli jelen)
a Schrödinger macska úgy jön ide hogy ott is nem tudjuk mi történik, tehát gyakorlatilag eldönthetjük hogy a macska él-e vagy sem...
a Döntés maga a lényeg. és mivel az emberek egy normális jövõképet láttak ami akkor következett volna be ha nem látnak a jövõbe, ezért a döntés az övék hogy hagyják-e bekövetkezni vagy sem.
a flashforward esemény kimozdíthatta a fizikai valóságból egy olyan globális kvantumállapotba, ahol a világban történõ dolgok akármilyen állapotot felvehetnek..
DFTBA ಠ_ಠ
bekövetkeznek de mégsem?
Amugy egyáltalán nem biztos hogy életben marad...

Javaslom nézzetek utána a Shrödinger macskája elméletnek, és a kvantum kettõs repedés kísérletnek.
Nem hiába említette a tudós gyerkõc a szõkének ezt a két tételt 😊
és Pont emiatt szép ez az egész sorozat 😄
a Blue Hand témához: az elõzõ részekben ha nem tûnt fel mikor az FBI-os csóka lobbizott a pénzért akkor megszorongatta az elnök tökét némi kompromittáló fotóval, akkor az elnök csendben kiadta az utasítást, hogy dolgozzák meg õket.... Na most hivatalosan nem lehet elnöki részrõl eltenni úgy egy szövetségi nyomozócsapatot hogy ne derüljön ki... Egyszerûen megkeresték a Blue Handet, akiknek úgyis tökmind1...
A csavar viszont jó lett a részben most...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vége meg hát szokás szerint LOL 😄
Ettõl függetlenül én mostanában fõleg csalatkozom az új sorozatokban, az SGU és az FF is így járt, remélem a V nem fog. 😊
és én kb 7/10-re értékeltem a FF premiert magamban.
DFTBA ಠ_ಠ
csak ezzel tudod, mi a gond?! hogy jelen esetben az utóbbi részek egyenlõek az egész sorozattal 😄
most akartam megnézni, de a hsz-ed miatt lehet, hogy inkább az új Nip/Tuck-ot választom :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pedig én is a szinkronra vagyok kíváncsi 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.