980
Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
-
#700 1 hetes szünet, már majdnem beszartam -
#699 leállt a forgatás -
hitch #698 én ezért adok hálát XD -
#697 na csak van 10. rész, Ausztráliában nem volt hálaadás :D -
#696 -
Cat 02 #695 Ez rosszabb mint a Code Geass :S Ember eltervezi, hogy megnéz egy részt azt csinál valami mást, de minden résznek úgy van része h ááááá, next. -
#694 szegedi vagy? :D -
#693 mert az egy egész kontinesre kiható sport, míg a foci nálunk ugye országonként más. pl. az angoloknál ugyanolyan rajongás van a foci iránt mint amerikában az ő focijuk iránt. -
#692 de nem amerikai focit nézve :D azé az más hangulatú, de igazad van végülis :D -
#691 zabálni mi is tudunk, meg focit nézni :D -
#690 pont amiatt ja :D ezek ilyenkó zabálnak és NFL-t néznek egész nap :D ezért irigylem őket :D -
#689 ja sajna kimaradt... gondolom a thanksgiving miatt -
#688 a heti rész kimarad, mert szünet van Amerikában. -
hapi #687 Úgy érzem egyre csak lassul ez a sorozat. nagyon erős indítás történt 1 csomó minden kiderült sok minden, de azóta 1 helyben topog az egész. Sajnálom nagyon mert bejön az ötlet de ha így fogják húzni abbahagyom mint a heroes-t is és a Lostot is. -
#686 Az ne olvassa a fórumot, amíg be nem hozza a lemaradást. -
#685 az nem jo be az abc-s topcijaba tudvan hogy mar a fel evad lement kb. ilyen elven az egesz topic lehetne egy nagy spoiler, aminek valami koze is van a temahoz. egy resz megjelenese utan 1-2 napig kint szokott lenni a spoiler tag, tovabb nem, mert felesleges. -
#684 jó most annyit írtam le, ami az alapja a sorozatnak, és aki nem nézte eddig az tudja miről van szó. nyilván írhattam volna dolgokat amig eddig kiderültek, de ez az ő szempontjából tök érdektelenek. -
#683 egyébként akinek van egy kis esze, az nem kezdi el olvasgatni a topicot mielőtt megnézné a sorozatot, viszont tény, hogy semeddig nem tartott volna spoiler-be tenni.. -
ACE #682 és aki most kezdené el nézni elölről? -
#681 Nem mert ez már a 8. részben is kiderült. -
ACE #680 És ezen hozzászólásodat nem kellett vona spoiler tag elé raknod? -
#679 kis kotekedes: a jovot definiciojabol kovetkezoen nem lehet megvaltoztatni. illetve ha sikerul megvaltoztatni, akkor nem a jovot lattak, csak valami bullshitet. jelenleg igy is all a dolog a sorozatban. -
#678 a Föld lakossága 2 perc 17 mp-re elveszti az eszméletét, és meglátják a jövőjüket fél évvel később. és több szálból folyik a cselekmény: kideríteni ki v mi okozta, megakadályozni a jövőt, valóraváltani a jövőt, stb... -
wahquarch #677 Miről szól ez, mert annyit reklámozzák...? -
#676 tré sz@r ez is, végigtekertem, homeland security-s rész volt ok, többi meg kit érdekel? egy centit nem halad a sztori -
#675 vagy akk már inkább mozaiK ha mágyárosán akarta írni -
#674 :D -
#673 de ha egyszer látod helyesen leírva hogy tudod elírni moZaicra? -
Sulopest #672 Amíg jön a következő rész hozd létre a saját MOZAIC-od:
http://abc.go.com/shows/flash-forward/mosaiccollective?cmp=09_FLF_JoinMosaic_mosaic -
#671 attól hogy nem történt semmi az utóbbi részben, szerintem jó rész volt, persze ehhez kell szeretni a drámát:) -
#670 attól még lehet vmi fantáziadús dolgot kitaálni..persze várjuk meg hogy mi lesz mert még nem tudjuk:) -
#669 sztem az összes eddigi rész kurvajó volt de ez a lugtolsó tényleg fos volt:D de a következő odafog baszni proo alapján -
#668 Nyilván, mivel a tudomány mai állása szerint ilyent nem lehetséges létrehozni. -
#667 sztem is vmi ultragagyiság lesz az okozat....
rész meg fos volt:\ -
#666 az almaban mikor leul a csaj es megnezi a kezet akkor mondja a szot.. de lehet japanul mondta, mar nem emlekszem - es emiatt nem tudta mit jelent.
mindenesetre nemtudom mit fikazzatok a sorozatot. nekem teljesen bejon.
En nem ugy ulok le nezni hogy tuti minden resz akciodus lesz meg a hobbit fog monologozni negyed orat meg ilyenek. csak leulok es elvezem a filmet.
Amugy szerintem a GBO resze el lesz cseszve... mar most tudjuk, hogy kik okoztak. Az okozat meg tok hulyeseg lesz szerintem. -
ACE #665 Ja jóvan hülye vagyok, valamiért Hong Kong-ra emlékeztem. De a lényeg, hogy angolul nem hangzik el a "Higgy" szöveg, csak japánul, tehát mivel a jelenben, amikor előre tekintett nem érthette még hogy mit jelent... -
#664 őőő....japánul...:D Tokyo japánban van :D -
ACE #663 Nem tudta hogy mit jelent, mert akkor még nem tudott kínaiul, legalábbis a jelenben. Csak a jelet tudta lerajzolni. -
#662 micsoda fos rész volt... -
#661 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaja azt a rajzos dolgod én sem értettem....:S