980
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1151615454/11516154541253907113.jpg\")
Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
-
pisztolyos/lezeres reszrol: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most az fbi os csavo a hulye mint atom vagy tenyleg nem lehetett volna vissza biztositani a fegyvert egy laza mozdulattal?
elobb fogtam volna le a kakast minthogy a ravaszt probaljam meg kiekelni az ujammal. ezenkivul ne mondjatok mar hogy nem volt valami a kornyeken amit siman a pisztoly ele tarthatott volna ami a golyot megallitja... -
hat erdekes volt a legutobbi resz.... nem hittem el hogy ekkorat csavarnak rajta. -
Isti005 #898 hmm kösz, rendben. várok türelemmel =) -
vagy ma estére vagy holnapra. elfoglalt a fordító. -
Isti005 #896 valaki nem tudja, hogy mikor lesz felirat az új részhez? -
Valószínűleg még a következő rész is Demetrivel fog foglalkozni. -
hapi #894 Nem tudom nekem lehet hogy a 16-os volt az uccsó rész. ennek soha nem lesz vége, meg hát nem tetszik ahogy alakulnak a szálak, a mindent tudó főgonosz, a 2. tégla, Mark kurva felesége, kezd elegem lenni na.
Nem egy Spartacus... -
paly90 #893 Hát az biztos h nem ez volt a legjobb rész.. -
Micsu #892 ez most tree volt -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hinném, hogy benne van a csaj. Inkább tetteti. De persze ... -
jó rész volt egészen a végéig, az már nem tetszett hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Janis is tégla. meg Simon is benne van akkor. túl bonylítják már.
a spanyol srác, meg az volt aki mellé Simcoe gyere ült a buszon. ennek van vmi lényege? -
Ejj, semmi sem az aminek látszik :o
+ezek szerint valóban többféle jövő lehetséges.
-
hát eléggé röhejes volt...20 FBI-os nem bírta lelőni... -
Cat 02 #887 Picit rideg volt mikor a csaj SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiirtotta a fél FBI-t -
paly90 #886 Mekkora rész volt,te jó ég!!Mindenkire gondoltam volna,csak rá nem,erre....áhhh még sokk alatt vagyok -
fasza, akkor az elozo 13-as neven (ezekszerint valojaban 14es) megnezett better angels elotti reszt hagytam ki. mondjuk a durva az, hogy fel sem tunt. -
dupla részt 11nek vették, a következőt meg 12nek(ami 13lett volna már) -
valaki elarulna h hogyafaszbavanmaraz hogy az elozo resz a 13-as, a mostani a 15-os? D: -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nagyon zsír rész volt ez is!! Vége tényleg megint WTF:) Jó irányba halad ez a sorozat:P -
megvan közben :) -
hányadik rész jött most ki? kurvára nem vágom, összekevertek ezzel az elszámozással. -
Cat 02 #879 Új rész szokás szerintem elmegy közben és a végén üt :D -
ez igaz mondjuk...de pl. a mozaikról,hiszen ő is beirta végül hogy nem látott semmit:-) -
De honnan tudta, hogy pont Demetrinek nem volt kitekintése? -
vagy a csaj szándékosan keverte meg a szart, hiszen a főkolompossal cseverészett... -
winnie #875 nem hiszem, hogy le fogja lőni, illetve lehet, de megölni nem fogja, hiszen nem jellemző sorozatokra, hogy főszereplőket öljenek. -
sztem meg nem ő lövi le, csak az ő fegyverével, ami rejtélyes módon eltűnt. -
Eszembe jutott valami Demetri halálával kapcsolatban.
Szerintem Mark véletlenül fogja lelőni. Éppen ezért van szabadlábon még áprilisban is, a kitekintésében. És valószínűleg ezért kezd el inni újra, mert nem tudja elviselni a gondolatot, hogy véletlenül lelőtte egy barátját. -
Cat 02 #872 Nem volt kapcsolat a két szál között (pl telefonhívás). Időben ezek nem mindig egyszerre vannak. -
SPOILER!
mert az nem Afrika volt hanem egy Arizona állambeli préri :D -
jókis rész volt, bár az a sok tölténypazarlás talán kicsit túlzásnak tűnt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...nade lehet, hogy csak engem zavar kicsit :)ami meg kicsit zavaró, hogy Afrikában és Amerikában egyszerre volt este...nem nagyon gondoltak az időeltolódásra a készítők
ettől eltekintve érdekes volt nagyon, a vége pedig tényleg wtf... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lesz még itt olyan időutazás szerintem hogy majd csak pislogunk -
paly90 #868 Dem "segített" Janisnek?? -
paly90 #867 Igen jó rész volt, a vége pedig nagyon WTF!! -
Furcsa, hisz Demetri akkor még gyerek volt. Gibbonsnak volt egy kitekintése 20 évre előre? Lehet, hogy először saját magán próbálta ki a módszert? -
hát ez kurva jó rész volt! az egész, végig izgalmas szálon futott. a vége pedig ismét állcsattanás :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gibbons tud vmit, megépíti a tornyot amit Simon még megsem tervezett, aztán csinál egy felvételt Demnek 20 év távlatban - ezmi lesz? -
Nna vajon a csaj beadta a derekát? -
de a faszért 13.részként van mindenhol
mikor a 11-12.rész egyben volt, a 13 meg múlthéten... és az volt a 12.résznek írva...grrrr -
Cat 02 #862 Na, ez már korrektebb rész volt.
Got ur attention, didn't i ? :o -
Na a mai részben azért volt egy-két WTF. Főleg a vége ütött.