Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
hányadik rész jött most ki? kurvára nem vágom, összekevertek ezzel az elszámozással.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Új rész szokás szerintem elmegy közben és a végén üt :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

predator1982
ez igaz mondjuk...de pl. a mozaikról,hiszen õ is beirta végül hogy nem látott semmit:-)

pred

Herold
De honnan tudta, hogy pont Demetrinek nem volt kitekintése?

predator1982
vagy a csaj szándékosan keverte meg a szart, hiszen a fõkolompossal cseverészett...

pred

nem hiszem, hogy le fogja lõni, illetve lehet, de megölni nem fogja, hiszen nem jellemzõ sorozatokra, hogy fõszereplõket öljenek.
Tyler1
sztem meg nem õ lövi le, csak az õ fegyverével, ami rejtélyes módon eltûnt.

Herold
Eszembe jutott valami Demetri halálával kapcsolatban.
Szerintem Mark véletlenül fogja lelõni. Éppen ezért van szabadlábon még áprilisban is, a kitekintésében. És valószínûleg ezért kezd el inni újra, mert nem tudja elviselni a gondolatot, hogy véletlenül lelõtte egy barátját.

Nem volt kapcsolat a két szál között (pl telefonhívás). Idõben ezek nem mindig egyszerre vannak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tyler1
SPOILER!

mert az nem Afrika volt hanem egy Arizona állambeli préri :D

daver88
jókis rész volt, bár az a sok tölténypazarlás talán kicsit túlzásnak tûnt...

ami meg kicsit zavaró, hogy Afrikában és Amerikában egyszerre volt este...nem nagyon gondoltak az idõeltolódásra a készítõk...nade lehet, hogy csak engem zavar kicsit :)

ettõl eltekintve érdekes volt nagyon, a vége pedig tényleg wtf...

Bulykin
lesz még itt olyan idõutazás szerintem hogy majd csak pislogunk

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Dem "segített" Janisnek??

Igen jó rész volt, a vége pedig nagyon WTF!!

Herold
Furcsa, hisz Demetri akkor még gyerek volt. Gibbonsnak volt egy kitekintése 20 évre elõre? Lehet, hogy elõször saját magán próbálta ki a módszert?

Tyler1
hát ez kurva jó rész volt! az egész, végig izgalmas szálon futott. a vége pedig ismét állcsattanás :)

Gibbons tud vmit, megépíti a tornyot amit Simon még megsem tervezett, aztán csinál egy felvételt Demnek 20 év távlatban - ezmi lesz?

Herold
Nna vajon a csaj beadta a derekát? <#ravasz1>

Bulykin
de a faszért 13.részként van mindenhol <#ticking>
mikor a 11-12.rész egyben volt, a 13 meg múlthéten... és az volt a 12.résznek írva...grrrr

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Na, ez már korrektebb rész volt.
Got ur attention, didn't i ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Victor1103
Na a mai részben azért volt egy-két WTF. Fõleg a vége ütött.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

predator1982
sziasztok. nah én is elkezdtem nézni. nekem eddig tetszett, kiváncsi leszek meddig tudják húzni hogy érdekeljen is...

pred

Bulykin
péntek

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Mikor lesz új rész?
Herold
Nabazdmeg már aszittem van új rész. <#wilting>

Tyler1
végén a feka aki a fegyvert akarta kiadni Demetrinek

CSOCSO
komoly resz volt!!!!! hol volt timbeland?
Tyler1
na topikban is egyre kevesebben vagyunk :D hát ennek tényleg nem lesz jó vége.

Bulykin
ez az Áron gyerek igen kemény lett :D
Timbaland meg mit keresett ott lol

daver88
rájöttem miért kellett pár hónapig szüneteltetni a sorozatot:

fél spoiler, de azért eltakarom:

Aaron szakállának újra ki kellett nõnie a börtönjelent után...:D

na viccet félretéve egész jó rész volt, már csak Olivia hiányzott..:) továbbra is nézõs..

nemtom nekem úgy tûnik,hogy nem tudnak olyan ütõs dolgokat kitalálni ezért,nagyon kihegyezik a "kisebb" szereplõk rédzét.Itt fõleg Aaronra gondolok aki eddig alig volt benne ez a rész meg nagy részben róla szólt.

Tyler1
hát ez most elég vontatottra sikerült, pedig eddig mindegyik rész tetszett. túl erõsen kezdték a múltheti kettõs részt sztem.

ja és a végén az tényleg Timbaland :)

Megnéztem, nem volt rossz, bár sztem a mult heti jobb volt.Jól láttam h a végén Timbaland szerepelt benne?

Tyler1
holnap délelõttre csúszott a felirat.

Tyler1
amúgy ez már a 13. rész lenne nem? ha a múlheti 11-12 volt...

felirat késõ estére már lesz egyébként.

Igen, most szettem le.

Herold
Ez az új rész? Vagy mi?
FlashForward 1x12 (HDTV-REAL-PROPER-2HD)

[NST]Cifu
Hehe, kezdenek beindulni a dolgok, ettõl a résztõl úgy tûnik Mr. Szakál is elõlép akcióhõssé, most már határozottan szimpatikus a fazon. :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bulykin
az amerikai népnek meg nemxD vagy legalábbis nem mindenkinek

Mi lehet az oka? Pedig nekem bejön...

Tyler1
várható volt. a legrosszabb döntés, hogy szünetre küldték az amúgy is esõ nézettséggel szemben.

Herold
Szia!
Igen két hét múlva folytatja az axn, meg tudod nézni a honlapjukon,ott írják,hogy két hét múlva 3 órás flashforward este lesz:9-kor lesz egy összefoglaló rész, és utána két részt adnak egymás után. A rá következõ héten folyt. ahogy eddig, tehát mindig egy rész, mert utána lesz a Lost VI. évad. :)
ja ott azt hiszem 2 hét múlva fojtatják

én AXN-re gondoltam amúgy
Öööö, akkor valamirõl lemaradtam, hétfõn láttam a részt, akkor volt csütörtökön is valami, meg ezentúl ekkor lesz?
Én úgy tudom ,h csütörtökönként van új rész. a múlt heti egy rendkívüli eset volt az összefoglaló rész miatt.(ugye kedden volt az a duplarész meg csutortokon)

Ma miért nem lesz Flashforward? Tudja valaki, és mikor legközelebb?
Tyler1
na én is a végére értem, jó rész volt, kicsit kaptunk mindenbõl, és a Simonos dolog volt a legjobb.
igaz jól megkavarták az õ szálát, pl. az öreg szakállas faszi, aki a rokona, meg a stadionos dolog, stb...
Bryan meg tuti összejön az orvos csajjal, és jövõ - emberek 0:2 :D

Jim Morrison
thx

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bulykin
5 ha jól tudom