980
Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
-
Isti005 #940 az új rész után most már tényleg sajnálom h elkaszálják :(
nagyon jó volt! -
#939 eléggé hivatalos :( -
#938 Most a kasza mennyire hivatalos ugyanis megnéztem az 1x22 promoját és nem series hanem season finale-t írnak benne. Most azt semmiből nem tartott volna megváltoztatni.Ezért nem értem. -
Isti005 #937 most nem úgy volt, hogy duplarész lesz a héten?
mert megnéztem és csak egy 1x21 van fent, ami 350 MB, szóval csak egy rész :S
most akkor mi van? :S -
connor1 #936 Na én akkor másikat láttam :)
Azért erre a maradék két részre még kíváncsi vagyok. -
bodrisa #935 Ohh...tényleg nem lesz 2. évad?:((((
Pedig annyira jó sorozat. Mindig történik valami, sohasem unalmas. Majdnem minden rész végén kiráz a hideg.:) -
#934 The day of tentacle :) -
#933 Kössz, de már megtaláltam: QPR a gyerek, aki k*rva viccesnek hiszi magát. Nézd meg, nagyon jó film. -
QPR #932 Igen, ősztől lesz, címe:
"A nagy csápos valami Ney York közepén" -
#931 Helósztok!
A kérdés nem ide vág, de mivel ez is egy scifi topik, így kérdezek. Nemrég, kb akkor amikor a V-t és a FlashForwardot bemutatták, akkor láttam egy sorozat trailert, amiben valami olyasmi volt,hogy egy nagy csápos valami kinőtt egy nagyváros közepén, talán new york. Esetleg tudja valaki, hogy miről van szó? -
#930 nagyon jól indult ez a sorozat, a közepe döcögős, olyan össze-vissza... viszont most a végére ismét nagyon jó szerintem
az a baj, hogy egyszerre túl sok mindent akartak a készítők és néha ezért lett olyan amilyen... de azért még elnézném egy darabig mert nekem nagyon tetszik :)
kíváncsi vagyok az évadzáróra, az most akkor hogy lesz? mert valami alternatív befejezésről is olvastam -
#929 A Lostnak, Fringe-nek speciális nézőközönsége van, akiknek van affinitása az ilyen misztikus/rejtélyes dolgokhoz. A FF ehhez képest csak egy akciósorozat, néhány rejtéllyel megspékelve. Mi nézzük mindezeket, de szerintem az amerikai nézők között nem lehet sok átfedés a Lost és a FF nézői között. -
Reg5 #928 A kurva jótól azért elég messze van.
Nem csodálom egyébként, hogy az amcsik nem nézik. Az évad első fele szódával elment, de máig nem vitt rá a lélek hogy folytassam. Nevetséges sztorivezetés, kiszámítható fordulatok tömkelege... Pedig volt benne potenciál :( -
#927 már megint ez a "hülye amcsik nem értik, azért kapott cancelt" duma! :D
akkor miért él a Lost, a Fringe, miért volt annyira sikeres a BSG, az X-akták, stbstbstb!? ennek a sorozatnak nagyobb volt a füstje, mint a lángja. sokszor a rendezés-írás-színészi játék (az utóbbi főleg karakterizálás szempontjából) fő triumvirátus annyira szar volt, hogy fájdalmas volt nézni!
ezt nem így kellett volna elkövetni. jó alapgondolat és... ennyi. ez édes-kevés egy jó sorozathoz -
#926 Igen, sajnos ahol egy kicsit gondolkodni kell, az az amcsiknak már megakad a torkán. -
#925 mert az idióta faszparaszt amcsik nem képesdek nézni a normális sorozatokat, kurvajó sorozat volt ez ennek min. 3-4 évadot meg kellett volna érnie. szánalom -
Isti005 #924 ezen a héten volt a 20. rész, akkor jövőhéten lesz egy dupla 21-22 és vége? -
#923 nem csodálkozom, jól indult, jó volt a sztori, de rettenetesen vezették fel a dolgokat és bonyolították a szálakat. a kedvencem volt, de azóta nem nézem mióta az fbi-os csaj elvileg tégla lett vagy mi. -
#922 én sajnálom...nekem tetszett, persze volt pár rész, amik sikerülhettek volna jobban is.
Nade hát sajnos nem az internetes nézettség befolyásolja a készítőket...:) -
#921 THE END -
#920 hát ez az utóbbi rész szépen össze votl rakva, nemhiába, hisz a könyv írója rendezte ezt a részt
összefolynak a szálak végre, mocskosul izgalmas utolsó részekre számítok! a kezdeti színvonalat visszavette a sorozat sőt még jobb is... -
QPR #919 tényleg, az utóbbi jó pár részből ez (19.) volt a leggyengébb....
de sebaj, folyt köv... -
davidragon #918 Hát nem volt egy izgi rész, csak haladtunk az eseményekkel... -
Isti005 #917 feliratról nem tudni vmit :$? -
#916 Nem tudom, de most jó. Leállítottam a feltöltéseket és beindult. Furcsa mert eddig ilyet nem tapasztaltam. -
#915 Az EZTV-s torrentnek (19. rész) megszűnt a seedje. Vajon miért? -
#914 Több befejezés készül. -
#913 :D Szerinted mi volt az egyik oda, hogy nezni kezdtem?:) -
#912 V-ben ott van Juliette -
#911 Szeretnem, egyre jobban akarom , hogy folytassak nagyon megszerettem ezta sorozatot:)
Eleinte lassan indult be de kedvencek kozott van nalam most V-vel egyutt:) -
paly90 #910 Nekem egyre jobban nem tetszik,h így megkeverik a szálakat.... -
Cat 02 #909 Oh, and, Janis, one more thing
gecc :o -
QPR #908 Nekem egyre jobban tetszik, Janissel is a csavar a 18.részben, nem semmi.... -
ACE #907 azért egy tölténnyel nem lehet kiékelni... De pl. a kakas megtámasztása tökéletes megoldás lett volna. De akár úgy is megmenthette volna, hogy elé áll :D Bár attól függ milyen lőszer volt a fegyverben, mert ha olyan akkor átmegy mindkettejükön. Esetleg oldalt is állhat... :D -
#906 Én is arra gondoltam, hogy miért nem vesz ki egy töltényt a fegyveréből, annak a lövedékével kiékelhette volna. -
Micsu #905 elég lett volna az egyik stukkerrel a másikba lőni és kész :P -
#904 Van felirat. -
davidragon #903 a második nekem is eszembe jutott. de a filmek már csak ilyenek... :) -
Cat 02 #902 Tényleg, azt honnan tudták h a homeless csávót azzal a fegyverrel ölték meg ? Széria szám alapján így be lehet lőni ? :D -
#901 Még mindig nincs magyar felirat?