Flash Forward(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a baj, hogy egyszerre túl sok mindent akartak a készítõk és néha ezért lett olyan amilyen... de azért még elnézném egy darabig mert nekem nagyon tetszik 😊
kíváncsi vagyok az évadzáróra, az most akkor hogy lesz? mert valami alternatív befejezésrõl is olvastam
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nem csodálom egyébként, hogy az amcsik nem nézik. Az évad elsõ fele szódával elment, de máig nem vitt rá a lélek hogy folytassam. Nevetséges sztorivezetés, kiszámítható fordulatok tömkelege... Pedig volt benne potenciál 😞
akkor miért él a Lost, a Fringe, miért volt annyira sikeres a BSG, az X-akták, stbstbstb!? ennek a sorozatnak nagyobb volt a füstje, mint a lángja. sokszor a rendezés-írás-színészi játék (az utóbbi fõleg karakterizálás szempontjából) fõ triumvirátus annyira szar volt, hogy fájdalmas volt nézni!
ezt nem így kellett volna elkövetni. jó alapgondolat és... ennyi. ez édes-kevés egy jó sorozathoz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Your suffers will be legendary even in hell!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nade hát sajnos nem az internetes nézettség befolyásolja a készítõket...😊
összefolynak a szálak végre, mocskosul izgalmas utolsó részekre számítok! a kezdeti színvonalat visszavette a sorozat sõt még jobb is...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
de sebaj, folyt köv...
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Eleinte lassan indult be de kedvencek kozott van nalam most V-vel egyutt😊
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
gecc :o
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
steam, origin: ACE_hun
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elobb fogtam volna le a kakast minthogy a ravaszt probaljam meg kiekelni az ujammal. ezenkivul ne mondjatok mar hogy nem volt valami a kornyeken amit siman a pisztoly ele tarthatott volna ami a golyot megallitja...
Nem egy Spartacus...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A medve nem játék.
a spanyol srác, meg az volt aki mellé Simcoe gyere ült a buszon. ennek van vmi lényege?
+ezek szerint valóban többféle jövõ lehetséges.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2