Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
nagyon jól indult ez a sorozat, a közepe döcögõs, olyan össze-vissza... viszont most a végére ismét nagyon jó szerintem <#eljen>

az a baj, hogy egyszerre túl sok mindent akartak a készítõk és néha ezért lett olyan amilyen... de azért még elnézném egy darabig mert nekem nagyon tetszik 😊
kíváncsi vagyok az évadzáróra, az most akkor hogy lesz? mert valami alternatív befejezésrõl is olvastam

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Herold
A Lostnak, Fringe-nek speciális nézõközönsége van, akiknek van affinitása az ilyen misztikus/rejtélyes dolgokhoz. A FF ehhez képest csak egy akciósorozat, néhány rejtéllyel megspékelve. Mi nézzük mindezeket, de szerintem az amerikai nézõk között nem lehet sok átfedés a Lost és a FF nézõi között.

A kurva jótól azért elég messze van.

Nem csodálom egyébként, hogy az amcsik nem nézik. Az évad elsõ fele szódával elment, de máig nem vitt rá a lélek hogy folytassam. Nevetséges sztorivezetés, kiszámítható fordulatok tömkelege... Pedig volt benne potenciál 😞

ProGabe
már megint ez a "hülye amcsik nem értik, azért kapott cancelt" duma! 😄

akkor miért él a Lost, a Fringe, miért volt annyira sikeres a BSG, az X-akták, stbstbstb!? ennek a sorozatnak nagyobb volt a füstje, mint a lángja. sokszor a rendezés-írás-színészi játék (az utóbbi fõleg karakterizálás szempontjából) fõ triumvirátus annyira szar volt, hogy fájdalmas volt nézni!

ezt nem így kellett volna elkövetni. jó alapgondolat és... ennyi. ez édes-kevés egy jó sorozathoz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
Igen, sajnos ahol egy kicsit gondolkodni kell, az az amcsiknak már megakad a torkán.

Herr Lehrer
mert az idióta faszparaszt amcsik nem képesdek nézni a normális sorozatokat, kurvajó sorozat volt ez ennek min. 3-4 évadot meg kellett volna érnie. szánalom

Your suffers will be legendary even in hell!

ezen a héten volt a 20. rész, akkor jövõhéten lesz egy dupla 21-22 és vége?
Tyler1
nem csodálkozom, jól indult, jó volt a sztori, de rettenetesen vezették fel a dolgokat és bonyolították a szálakat. a kedvencem volt, de azóta nem nézem mióta az fbi-os csaj elvileg tégla lett vagy mi.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

daver88
én sajnálom...nekem tetszett, persze volt pár rész, amik sikerülhettek volna jobban is.

Nade hát sajnos nem az internetes nézettség befolyásolja a készítõket...😊

Herold
Bulykin
hát ez az utóbbi rész szépen össze votl rakva, nemhiába, hisz a könyv írója rendezte ezt a részt<#eljen>
összefolynak a szálak végre, mocskosul izgalmas utolsó részekre számítok! a kezdeti színvonalat visszavette a sorozat sõt még jobb is...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tényleg, az utóbbi jó pár részbõl ez (19.) volt a leggyengébb....
de sebaj, folyt köv...

Hát nem volt egy izgi rész, csak haladtunk az eseményekkel...

feliratról nem tudni vmit :$?
Herold
Nem tudom, de most jó. Leállítottam a feltöltéseket és beindult. Furcsa mert eddig ilyet nem tapasztaltam.

Herold
Az EZTV-s torrentnek (19. rész) megszûnt a seedje. Vajon miért?

Herold
kommersz
😄 Szerinted mi volt az egyik oda, hogy nezni kezdtem?😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

polluxware
V-ben ott van Juliette<#gonosz1>

kommersz
Szeretnem, egyre jobban akarom , hogy folytassak nagyon megszerettem ezta sorozatot😊
Eleinte lassan indult be de kedvencek kozott van nalam most V-vel egyutt😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Nekem egyre jobban nem tetszik,h így megkeverik a szálakat....

Oh, and, Janis, one more thing

gecc :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nekem egyre jobban tetszik, Janissel is a csavar a 18.részben, nem semmi....

azért egy tölténnyel nem lehet kiékelni... De pl. a kakas megtámasztása tökéletes megoldás lett volna. De akár úgy is megmenthette volna, hogy elé áll 😄 Bár attól függ milyen lõszer volt a fegyverben, mert ha olyan akkor átmegy mindkettejükön. Esetleg oldalt is állhat... 😄

steam, origin: ACE_hun

Herold
Én is arra gondoltam, hogy miért nem vesz ki egy töltényt a fegyverébõl, annak a lövedékével kiékelhette volna.

elég lett volna az egyik stukkerrel a másikba lõni és kész 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Herold
Van felirat.

a második nekem is eszembe jutott. de a filmek már csak ilyenek... 😊

Tényleg, azt honnan tudták h a homeless csávót azzal a fegyverrel ölték meg ? Széria szám alapján így be lehet lõni ? 😄

Herold
Még mindig nincs magyar felirat?

CSOCSO
pisztolyos/lezeres reszrol:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most az fbi os csavo a hulye mint atom vagy tenyleg nem lehetett volna vissza biztositani a fegyvert egy laza mozdulattal?

elobb fogtam volna le a kakast minthogy a ravaszt probaljam meg kiekelni az ujammal. ezenkivul ne mondjatok mar hogy nem volt valami a kornyeken amit siman a pisztoly ele tarthatott volna ami a golyot megallitja...
CSOCSO
hat erdekes volt a legutobbi resz.... nem hittem el hogy ekkorat csavarnak rajta.
hmm kösz, rendben. várok türelemmel =)
Tyler1
vagy ma estére vagy holnapra. elfoglalt a fordító.

valaki nem tudja, hogy mikor lesz felirat az új részhez?
Herold
Valószínûleg még a következõ rész is Demetrivel fog foglalkozni.

Nem tudom nekem lehet hogy a 16-os volt az uccsó rész. ennek soha nem lesz vége, meg hát nem tetszik ahogy alakulnak a szálak, a mindent tudó fõgonosz, a 2. tégla, Mark kurva felesége, kezd elegem lenni na.
Nem egy Spartacus...
Hát az biztos h nem ez volt a legjobb rész..

ez most tree volt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

a.carkey
Nem hinném, hogy benne van a csaj. Inkább tetteti. De persze ...

A medve nem játék.

Tyler1
jó rész volt egészen a végéig, az már nem tetszett hogy
Janis is tégla. meg Simon is benne van akkor. túl bonylítják már.
a spanyol srác, meg az volt aki mellé Simcoe gyere ült a buszon. ennek van vmi lényege?

Teppik Amon
Ejj, semmi sem az aminek látszik :o
+ezek szerint valóban többféle jövõ lehetséges.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

szucsy89
hát eléggé röhejes volt...20 FBI-os nem bírta lelõni...
Picit rideg volt mikor a csaj
kiirtotta a fél FBI-t

Mekkora rész volt,te jó ég!!Mindenkire gondoltam volna,csak rá nem,erre....áhhh még sokk alatt vagyok

5c0rp330n
fasza, akkor az elozo 13-as neven (ezekszerint valojaban 14es) megnezett better angels elotti reszt hagytam ki. mondjuk a durva az, hogy fel sem tunt.

szucsy89
dupla részt 11nek vették, a következõt meg 12nek(ami 13lett volna már)
5c0rp330n
valaki elarulna h hogyafaszbavanmaraz hogy az elozo resz a 13-as, a mostani a 15-os? D:

Victor1103
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nagyon zsír rész volt ez is!! Vége tényleg megint WTF😊 Jó irányba halad ez a sorozat😛

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tyler1
megvan közben 😊