Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Az AXN hanyadik resznel hagyta abba?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bulykin
de :D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Herold
Mindenesetre szimpatikus az életfelfogása. <#ravasz1>

[NST]Cifu
Dominic Monaghan (a színész, aki játsza) 33 éves.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

30-40 ? Inkább anyjára lennék kíváncsi :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Herold
Ez a Simon gyerek hány éves lehet? 1991-ben tervezte azt a szerkezetet, amit lefényképeztek Szomáliában, de van egy 15 éves húga.

Nem nézted a 11-12-t részt ? :D

Bulykin
szerintem a gyûrûknek tuti közük van az ájulásokhoz, mert igencsak úgy néz ki hogy azok nem flasheltek akiken volt gyûrû

ütõs visszatérés volt így az összefoglaló résszel együtt, nagyon tetszett csak kár hogy a nézettség a béka segge alatt volt<#szomoru1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kommersz
Jaja nekem is elegge bejott, nem ereztem vontatottnak es haladtunk:)

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Golyo69
sztem is jó lett..és nagyon sokat ment elõre a sori...mintha kb 5-6 részt néztem volna egyszerre :D jó lesz ez :)

GGMU

sztem jó volt, mondjuk a 2.fele jobban tetszett.
Elég sokat haladtak alõre a történetben.

hát én nem vettem észre:D
na van felirat meg is nézzük a dupla részt:)

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kommersz
" #FlashForward_111_12' - Hajnali 1-ig felkerül, most kezdem el összenézni. / 1 órával ezelõtt "

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Herold
Nem jött be...

Bulykin
és állítólag van benne valami plusz jelenet is vagy mi #741

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Jó, hogy volt ez az összefoglaló rész, visszajöttek a dolgok, amik elfelejtõdtek

Bulykin
az összefoglaló részhez már van hunsub, és a 11-12.-hez is holnapra ígérik<#vigyor2>

Annyira nem lett ütõs, mint vártam, de legalább haladnak a storyval.

Tyler1
az oké, csak én nem vágtam mért írnak mindenhol 1,5 órás hosszt a mostani résznek :)

HD külön van, sima egyben :o

Bulykin
jaja

Tyler1
egyben ment le a 11-12???

Golyo69
msot keltem és már lenn is van..már csak felirat kéne :D

GGMU

Remélem feldobják a dolgokat 11-12-ben. Eléggé ellaposodott a dolog. Este kiderítem:)
röfinaator
Az AXN-en végre beindult!!! Eddig nem történt semmi... Most már izgalmas

Néha van úgy, hogy sehogy!

kint van a 11-12. rész!
kintvan az összefoglaló rész
Bulykin
ez kellett... <#ejnye1>

Minek a nö? Nincs-e kezed? Vagy nem vagy elég hajlékony, hogy leszopd magad? Lúzer.
Bulykin
:D

Tyler1
FlashForward Return Pushed Back To Thursday, March 18 :)
még 1 hét sajnos.

15
Bulykin
asszem holnap, én 11.ére emlékszem

Shaman
már március van,mikor folytatódik?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Tyler1
az összes tv,mozi,dvd-ben lévõ topicokban eljátszotta, amit az elsõ oldalon megtalált.

Grove4
A legviccesebb az ,hogy hasonlót eljátszott a LOST topicban is.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tyler1
a legviccesebb h itt mindenért kiosztanak már büntetéseket, csak épp az ilyeneket sz*rják le a modik...

Herold
A trollokat etetni tilos!

Magyarul: ne állj vele szóba.

tigeroo
szánigeci
kuci06
az én pöcsöm meg nagyobb!!!44444négy

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

szucsy89
köszönjük, ez kellett :D
tvnézéés hejett inkább kúrjatok!!
jaaa, hogy nincs nõtök?!
nem csodálom, ha mindig a buzi tvt nézitek!!!

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

Tyler1
holnap indul az axn-en a folytatás :) legalább ott újranézhetem addig amíg nem jön az igazi folyt.

nincs, majd márciusban lesz
Herold
A 10. rész óta nincs újabb, ugye?

Jessika Borsiczky, Lisa Zwerling és Tim Lea lettek a Flash Forward új showrunner-jei. Idõközben az ABC egy résszel csökkentette a sorozat berendelését, így 22 részes lesz az évad.
Tyler1
hát mert a kitekintésében együtt voltak, és mondta is h komoly érzései voltak iránta. innentõl kezdve hiába küzdött, azzal csak közelebb került hozzá.

na letudtam a 3 részt, amivel le voltam maradva, háááát kezdenek beindulni az események, de valahogy nagyon nem értem, hogy most hirtelen Mark felesége miért habarodott bele Simcoe-ba...
Grove4
Úgy már stimm.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"