980
Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
-
#540 hát ez egyre gyengébb, gyerekek. -
karajjj #539 ilyen faliórát énis veszek a nyakamba :D -
#538 kiccsávó menő volt Flava Flav-nek öltözve :D
-
#537 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én aszittem majd kézenfogva mennek együtt a címre és majd jól lelép a TV-vel meg a többivel -
karajjj #536 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!áááá ez cseszett jó rész volt :D
franc se gondolta, hogy ezt a simcoe dolog így fog kiteljesedni(dylen nyakába mi menő volt az óra), de minden elismerésem az íróknak ezért, a temetőben elkapott csávón meg befostam -.-, kenguru meg emgint nagy wtf, a buszos csávó meg lol, ahhoz képest, hogy mekkora maffiózó volt, segített dylennek -
#535 Ez a rész valami veszettül unalmas volt, nem sok jövőt jósolok így a sorozatnak... -
#534 persze igy utólag egyértelmű :D már csak a földre kellettek volna ilyen eldobált babszemek amik odavezetik őket xD -
#533 ha van Baltimore utca, akkor minek Baltimoreba menni?? :D az hogy írányt mutat nekem tök egyértelmű volt :D -
#532 ja stop táblán egy matrica...biztos a jó irányba mutat :D és persze egyből tudja Dem h nem a város Baltimore hanem az utca.... -
#531 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem volt olyan hatalmas rejtély, hogy napokat üljenek rajta....Blue hand Baltimore...onnantól meg már adta magát a dolog...:D -
#530 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a kék kezes nyomozás elég faszság volt sztem. és milyen hirtelen összevarták a szálakat.
Azért erről a hobbitkáról sose lehet megtudni sokat, csak rébuszokban beszél direkt:) de legalább tudjuk h Simcoe is benne van az egész GBO dologban(amúgy nem csípem a faszit, pedig tök intelligensnek tűnik) -
#529 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen :) -
#528 Leszbi csaj túlélte? (Spoilerbe pls) -
#527 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már megint a kenguru :D nah kezd már érdekesebb lenni a sztori..:D
ez most jó részt volt...szvsz :D -
#526 Nem konkrétan a te postodra gondoltam :D, úgy általánosságban azoknak szól akik nincsenek tekintettel másokra :). Nem kell sok idő a spoiler tag használatához :D -
#525 jah bocs....azé nem raktam, mer gondoltam, hogy ez még nem lő le semmi komolyat... -
#524 Spoiler dolgokat használjuk már pls, mert sokan vannak akik még nem látták az adott részt és akarva akaratlanul elolvassák ezeket a postokat ... kössz ! -
#523 ez kivételesen egész jól látható volt megállítás nélkül is :D azé érdekes, hogy míg Demetri nyomoz Benford éppen balfaszkodik.... -
#522 mostani főcímkép :D
-
#521 ez gyors volt
kösz -
#520 felirat -
#519 "Ezért beszélnek a negyedik epizódban magyarul."
index, te balfaszok társasága, te
#471-ben interjú a csajjal, ott elmondja, miért is beszélt magyarul
új rész meg szerintem sokkal jobb volt, mint mondjuk az elmúlt 3. igaz, a banner jobb szélén lévő csajtól már szó szerint hányingerem van -
#518 A magyar Borsiczky Jessika jegyzi producerként az ABC jelenlegi legnézettebb sorozatát, a Flash Forward - A jövő emlékeit. Ezért beszélnek a negyedik epizódban magyarul. -
#517 Global BlackOut....:D -
#516 AXN promo tök fasza -
#515 Mijaza GBO? -
#514 geci tudom mi okozta a GBO-t! csak nézzétek meg a Hasonmás c. filmet Bruce Willissel xDDD -
#513 Miért, lehet hogy épp szorulása volt, mikor ezt álmodta. -
#512 a főszereplőnek meg hogy visszaessen az alkoholizmusba... -
#511 sztem ez hülyeség... akkor a főnöknek az a vágya hogya budin üljön? meg az orvos csajnak hogy megcsalja a férjét akit szeret? -
karajjj #510 most láttam a sorozat promóját az AXN-en nov.16-ra írták -
#509 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor egy-két embernek elég mazochista hajlamai vannak pl a csajnak akit vizbe fojtogatnak -.- -
Sulopest #508 Szerintem a kitekintésekben a VÁGYAK jelentek meg. Így van értelme az egésznek és ezért megpróbálja mindenki úgy irányítani az életét a következő fél évben, hogy az be is teljesedjen. -
karajjj #507 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én is gondoltam arra, hogy az elnök így intézi el, de akkor végülis a nőt miért? :D -
#506 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak arról lehet elmélkedni, ami eddig volt. :)
Bármi megeshet, de a jelenlegi ismeret szerint ez egy magyarázat arra, hogy nem minden FF válik valóra - ezt a szenátusi meghallgatáson is említette a meghallgatást vezető nő. -
#505 Szerintem nincs az a fordulat, amit adott esetbe nem forgatnának ki, ha úgy látják jónak. Lásd még Bobby visszatér a Dallasba. :) -
#504 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó de ott lehet hogy meghamisitották a DNS.t vagy csak álmodott a csávó 6 hónsppsl kédőbb -
#503 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...biztos? szerintem lesz még kavarás azzal a szállal is... -
#502 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez már Szakálnál bebizonyosodott, hiazen a temetőben az ő lánya volt eltemetve. -
#501 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na és mivan akkor ha a csaj meghal? mer akkor ezekszerint 1általán nem biztos hogy mindenkinél bekövetkezik amit látott