Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
...viszont keresztelésnél valszeg te is tudtában vagy annak, hogy nem akarnak megölni (pedig a csaj elég rendesen ellenkezett 😄)
Majd valami ilyesmit mond, hogy "then they pushed me down, and I was just ... gone".

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ProGabe
hát pont ezért keresztelik újra, hogy megtisztuljon. nem azt mondta, hogy büntetés volt, hanem azt, hogy "valami rosszat tett, és nincs másik út, egyéb módszer", gondolom a megbocsájtáshoz.

Karesz: nem mondta, hogy konkrétan meg is fullad, sõt, csak azt mondta, hogy egy ember a víz alá nyomta

khm:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ja mert keresztelésnél megfojtják az embert<#idiota>
kuci06
De a csaj azt mondta, hogy az egy bûntetés volt, és tudta, hogy megérdemelten kapja....

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ProGabe
egyrészt szerintem az, hogy õ legyen a "rosszember" csak egy red herring, tehát megvezetnek minket (véletlen volt, rosszul sült el egy kísérlet, vagy valami hasonló), másrészt szerintem a csajt újrakeresztelik, és az a pap, aki lenyomja a víz alá

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Õ a csaj az elejérõl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
te nem figyeltél? kurvára nincs hanyagolva, mivel a CIA-hoz akarnak betörni a hacker csávóval, akit most akar elõkeríteni Mark, mert ugye a CIA nem akarja nekik kiadni a mûholfelvételeket

egyébként ez megint egy langyi rész de a "szokásos" nagy wtf nem maradhatott el
jAsOn VoOrHeEs
LOL, sorozatjunkie-n: (LOST spoiler, szóval ha még az eleje felé vagy akkor inkább hanyagold az elolvasását)

SPOILER: Charlie azt látta a FF-jában, hogy egy kamrában fog megfulladni… de ez titok 😛 SPOILER VÉGE.
😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Tyler1
gec este kicsit beiszogattam, aszittem haluzok mikor magyarul hallom a csajt😄 azt nem értem h mér nem fejezték be a Szomáliai dolgot, vagy legalább vmi áthidalást kitalálhattak volna. Egész eddig az baszott, h mi lehetett ott, és mi jött ki a tornyból...erre most meg levan szarva. Jah és lehet h csak én gondolom igy, de kezdenek tök értelmetlen, a sztori számára lényegtelen szálakat belefûzni!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nekem tetszett ez a rész. A vége szokásos bummm!
De hogy a hobbit legyen a geciember?!

Erre nem gondoltam. <#wow1>
Ja és:
Aki Nicole-t a vízbe fojtotta, ez nem D.Gibbons?

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

exTrem
milyen vége volt már megint 😄😄😄😄 atomdurva 😊

CSOCSO
Milyen idegesito hogy nem tudok kijelolni a telcsin. Nem tudom elolvasni a spoileres reszeket. Amugy meglepodve neztunk ossze az asszonnyal mikor hallottk a csajt magyarul kiabalni. Ehehe. Amugy jo resz volt. Mindig kivagyunk a sorozat vegen mert latni akarjuk a kovetkezo reszt azonnal
[NST]Cifu
A német ürge konkrétan megmondta, hogy õ tudta a flashforwardjában, hogy az, amit észrevett, az hasznos volt a nyomozás szempontjából.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ProGabe
HELYENKÉNT ENYHE SPOILER!

ezért rasszizmus címen az usa-ban megb*sznának, de azt kell hogy mondjam, ebben a sorozatban a feka színészek, és azok karakterei messze-messze felülmúlják a fehér (vagy ázsiai) színészeket és karaktereiket

amúgy remélem változtatnak az alábbi sémán:

- kezdésnek valami meghökkentõ és/vagy akciódús
- mindenki elkezdi a napját
- akciójelenet
- feszült kórházas jelenet
- nap közepe, "meg fogok halni", "el fogunk válni", "vajon megváltozik a jövõ, vagy sem?" monológok
- nap vége, mindenki elmondja a verdiktjét
- puff, kurva nagy cliffhanger

ennek a 80%-a totál semmittelen. azért két részben is eljátszani azt, hogy
elutaznak valahova a semmiért, mert valami elítélt átbassza õket

az gáz! :S

LasDen
eheti easter egg....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
én is ott néztem elõször....
#413: van....feliratok.hu

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kuci06
angol felirat van már hozzá?

[NST]Cifu
Sajnos nem tudok rájönni, hogy hívják a karaktert, vagy a színésznõt.

Az IMDB alapján viszont nem látni jellegzetes magyar nevet mindenesetre...

LasDen
mondjuk kíváncsi vagyok hogy hívják csaj.... 😄

[NST]Cifu
Nagyon durva kezdés volt, elsõre azt hittem, valaki szórakozott, és egy másik sorozatot töltött fel Flashforward S1E04 néven... 😄

De egyébként tényleg nagy dobás volt, nekünk. 😉

LasDen
jó rész volt...annak ellenére hogy nem történt semmi 😄
azér érdekes volt, hogy Benford hogy próbálja elkerülni Simcoet....de kiderült, hogy amit láttak nem biztos, hogy megtörténik....a cím alapján azt hittem haladnak a nyomozással de nem sok lett belõle 😄

LasDen
Aztaaa kurva.....😄 most kezdtem el a részt.....bazmeg mekkorát néztem mikor
megszólalt a csaj magyarul.....basszus 😄

Tyler1
easter egg a fõcímben 😄 eddig nem is figyeltem 😄

1.rész

2.rész

3.rész

na majd mostantól figyelni fogom 😛

LasDen
a kezdés innentõl mindenki lassítja 😄

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

gibson9
4:37 aztaqrva

trident
Lehet lebaszást kapok érte, hogy nem spoilerbe írom, de azt hiszem rájöttem milyen világméretû összeesküvést szolgál a torony:
(titkos felvétel!!!)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dejó, hogy suliból nem tudom megnézni 😄
Teppik Amon
Tesla-t tovább gondolva, akár még a HAARP kísérleteket is bevehetjük 😊
elsõ találat a gugliban

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

ProGabe
<#eljen><#eljen>

erre már én is gondoltam, mert anno láttam ezt, érdemes megnézni:

Tesla szerintem nem is ember volt, hanem élijen. vagy a jövõbõl jött <#vigyor4><#alien>

Tesla nagy spíler volt, a Tökéletes trükk címû film is rá épül 😄
Tyler1
mind1 😄

más:
olvasgattam külföldi fórumokon h vajon mit gondolnak a szomáliai esetrõl és találtam egy jó hsz-t amiben a tornyot egy Tesla-toronynak gondolják, ami ugye azért épült h egy globális energiát sugározzon. ez nem egy hülye gondolat sztem...

LasDen
nem értem....attól mer rossz kritika van az oldalon még nem befolyásol semmit...

Tyler1
plusz egy jó kritika több nézõt vonz, ami több részt kíván 😛

Tyler1
hát jobb egy pozitív kritikát olvasni egy ilyen odalon nem??😊 ráadásul azután h az pilotba bele-belekötögettek.

LasDen
örömünkre??? mert??? nem mind1 mit írnak???

Tyler1

LasDen
hát nem az egészet....amit még felkell venni...

Tyler1
az egész évadot?? 😮 huu geci akk ott lesz vmi... xD

LasDen
a studióba felvételre 😄

Tyler1
hova??😄

LasDen
az ABC berendelte a teljes évadot....

éhség betegség<#idiota>
Kicsikiraly
mi van ha az illetõk így akarták megtudni a jövõt? 😄 vagy esetleg egy teszt volt vmi világméretû mindcontrol elõkészítéséhez? Vagy mivan ha vmi teljesen mást teszteltek, csak véletlenül rosszul sült el, Gibbons és a stadionos emberke pedig azért maradtak ébren mert õk ott voltak 91-ben, tudták mi a hiba és magukat vhogy felvértezték ellene, a többi embert még nem sikerült. Lehet hogy vmi teljesen pozitív ok, az agyból indulva akarják kiírtani a betegségekre való hajlamosságot, csak vmit elrontottak. (egyszer egy embernek a folytonos éhség betegségét akarták megszûntetni egy chip beültetésével az agyba, és véletlenül tökéletes memóriát hoztak létre nála)

DFTBA &#3232;_&#3232;

tuti, hogy volt valami hihetetlen célja, amirõl most még fingunk sincs
Tyler1
de egy sima rabláshoz minek globális kárt okozni? emberek halnak meg, városok dõlnek össze, stb...
meg egy gadasági válság a pénz értékét is csökkentené, sztem értelmetlen lenne csak pénzért ezt csinálni.

Tyler1
én még azt sem értem h Gibbons h a picsába nem ájult el???

gibson9
pénz gondolom.. 91ben még csak a gyár közelében történt, szóval nem volt elég nagy hatósugarú és csak most jutottak el idáig a fejlesztésben, hogy világméretû legyen. Tesztelték mennyi ideig veszti az ember eszméletét, hogy ha ezt meg tudják még hosszabbítani, akkor világméretû bankrablások történnek 😄 Csak a látomások nem férnek bele ebbe a képbe

Hogy mi lehet a célja? Nem tudom. Én is gazdasági dologra gondolok, de elég vad fantázia képek is ellepték az agyam. <#alien><#alien2> Más. Egy távolsági adón vannak kis- "helyi" antennák is, és egy adott adóra is tudsz jelet küldeni. Az lehetett egy teszt is. Mondjuk a felhõt akkor sem magyarázza.

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2