Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
na ja télleg, jól elhuzogatták a mézes madzagot, aztán most meg benne se volt😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bulykin
<#eljen> hobbitot hiányoltam kicsit, vártam h mikor jön már😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

az a zene, az tényleg nagyon gáz volt :S
Tyler1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fúú de utálom mikor ilyen bürokrata szenátori elnökségi faszságot kevernek bele egy történetbe. Nekem fõleg ezért nem jött be ez a rész, mert csak erre épült. A vége viszont kurva jó lett...volna ha a robbanás után csapó és vége az epizódnak, mert akk most egy hétig faszulnánk h túl élték-e a robbanást vagy nem. Azt sem értem h az egyetlen komoly drámai jelenetet, minek baszták el olyan zenével?? Simán odabaszott volna ez az egész, lelövik a csajt, Markék felrobannak, mi meg nézünk a sok vontatás után h WTF... na mind1 azért vitte ez a rész is 😊

húzzák a sztorit, ahogy csak tudják, de szerintem ez igencsak jó rész volt, nagyon korrektül össze volt rakva
desigo
thx !
kuci06
hmm, hát ez elég érdekes rész volt... A bíróságos rész kicsit unalmasra sikeredett.
A bírót persze legszívesebben lerúgtam volna (<#idiota>), de a két másik csaj jóféle volt 😊

mai fõcímes kép:

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Herr Lehrer
hát ennek a résznek is elég WTF vége volt

Your suffers will be legendary even in hell!

ProGabe
http://alfaomega.blog.hu/2009/10/23/a_het_arca_exkluziv_interju_gogh_szilviaval

interjú az elõzõ rész magyarával 😊 hát, elég szerencsés csaj, azt meg kell hagyni. persze ehhez kell elhivatottság is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
hát igen, továbbra is azt a sémát játsszák, ami már többször is leírtam. kezd kurvára unalmas lenni. :|

az epizód legjobbja minden szempontból Navi Rawat volt

<#szeret>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akkor már most megköszönöm a gyorsaságot 😄
17. részt Robert J. Sawyer rendezi majd, can't wait! 😊
Ez a 3 évad/7 évad dolog érdekes, három évad ütne, de hétig elhúznák, akkor is ütne. Mert ugye LOST is kezdõdött egy valamivel, senki nem tudta elképzelni hogy lesz ebbõl akár 2 évad, erre kevés lesz a 6 évad.

Amúgy holnap felirat téren valószínûleg számíthattok egy kis meglepetésre. 😄
gumbo1888
köszi, ezt az oldalt pont nem néztem 😊

gumbo1888
mármint feliratra

gumbo1888
mármint feliratra

gumbo1888
A 2. részhez lenne szükségem NoTV-s magyar felírathoz.

ProGabe
a Lost a lehetõ legrosszabb példa. akik most újrázzák, így az 5-ik évad után, sokszor lefossák a bokályukat az elsõ évados utalások láttán. csak ugyebár azoknak most lett értelmük

ennél meg a köv. rész remélem nem olyan lesz, hogy 44 perc dögünalom, aztán egy nagy wtf a végén

LasDen
ez így nem igaz....sok dolog még az 1. évadban jött be....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
hát attól függ hogy folytatódna a történet. Nyilván több irányba kanyarodna, és akk lehetne tovább vinni még pár évig. pl. a Lostba is belekevertek minden faszságot, köze nincs már az elsõ évadhoz 😄

ezzel csak az lenne a baj, hogy ezt a történetet le lehet rendezni 3 évadban úgy, hogy mindenki leteszi a haját az asztalra az utolsó rész után, de 7 évig kár húzni, mert a végére csak a fanatikusok fogják nézni 😄
Tyler1
" A készítõk 3 és 7 éves tervet állítottak fel maguk elõtt..."

váoo 😄 egy 7 éves dolog nem lenne szar 😄

Herold
Kiderül, hogy fel sem ébredtek, mindenki csak álmodta ami eddig történt? <#ravasz1>

Bulykin
novemberben már premier KATT

7.rész végre kibaszottul nagy álleesõs WTF jelenetet ígérnek😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ProGabe
<#gonosz1>

Tyler1
mér a többi állat nem ájult el??

5c0rp330n
jaja, az nekem is szemetszurt..

gibson9
a fûárus gyerek annyira nyomorék volt.. simán kisétálhatott volna hátul csöndben és soha nem találják meg, de õ inkább lever mindent a konyhában, hogy észrevegyék -.-

Shodan
Elején kicsit behaluztam, mondom mit szedtem én hogy szinkronos 😄

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Herold
Akkor azok nem varjak voltak.

Herold
Eddig 3 volt Lost-os szereplõ a sorozatban. <#hawaii>

Tyler1
amúgy a varjak tuti nem a GBO áldozatai, mert a mostani részben a madarak simán tovább repülnek mikor mindenki elájul.

Bulykin
az más, akkor úgy alakítják a sztorit, de tuti lesz😄

Tyler1
de ha az ABC mégsem rendeli be a köv. évadot akk meg felesleges az egész, ha nem derül ki 😄

Bulykin
miért ne fejezhetnék be úgy az évadot?😄 legalább majd rágod a körmöd egy ideigxD

Tyler1
jó de nyilván az elsõ évadban kiderül ki vagy mi okozta a GBO-t, mert úgy nem fejezhetnek be egy évadot. Mindenesetre remélem lesz az is ilyen durva mint a GBO 😄

Bulykin
úgy indultak neki, hogy ezt több évadra tervezik, szóval sztem a sztori folytatása nem lenne gond😄

Tyler1
ez jó hír, egy esetleges 2. évados berendelés még jobb lenne csak akk már mi lenne a sztori?😄

Bulykin

Bulykin
jah, de már az elsõ évadban kiderül miért van ez az ájulás és a flash

húzzák, amíg csak lehet
szucsy89
a vége most is ütött, de a varjakról nem volt szó sajnos pedig én azt vártam😞 majd a köv. részben..
igen, már linkeltem a magyar csajt is, hogy ki az...
olvass vissza egy kicsit
A legutóbbi rész elején, ha jól vettem ki a csaj a buszban magyarul pánikol ("Nem tudok úszni")

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

de mondta, hogy utána elsötétült minden
Bulykin
nah megnéztem én is, a vége az... uhh😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vártam hogy majd elkezdenek nyomozgatni mi volt 18(vagy hány) éve a varjakkal a mittoménhol

pöröghetett volna jobban sztori ezúttal...de még így is nagyon ász sori

ProGabe
látom még nem hallottatok a "folyókeresztelésrõl". ugyebár Jézust sem templomban keresztelte meg János, hanem egy folyóban, innenn ered az egész

persze nem beledobják, lenyomják az embert, de ez egy film, túldramatizálják a dolgokat

Kicsikiraly
ha nem kisbabáról van szó, nagyobb medencébe mártják az embereket, tényleg nem kizárt h ez keresztelés volt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tyler1
lehet h én eddig rosszul tudtam a keresztelés definícióját, de nem rémlik h egy hektoliter szenteltvízben szoktak keresztelni, úgy hogy beledobnak embereket 😄