2703
Dead Space 2
-
#820 Wesker azért mégis csak ember:)
Arra gondolsz, amikor egy kamrába kellett csalogatni és elégetni?(5-be volt) -
#819 Resiben melyik szörnyre gondolsz !
Mert Wesker halhatatlan volt !
-
#818 Jáj ne, ez ebbe is benne van? Faszom, mocskosul utálom a nem kiiktatható ellenfeleket.. Asszem valamelyik resiben is volt ilyen, ott is rühelltem. -
#817 Te idióta! Tudom, hogy a Vsync lockolja az fps-t, csak azt nem értem, hogyha 60hz-es a monitorom. akkor miért 30-ra fogja le???
"Szerencsétlen" -
#816 kösz!:) alap volt, csak béna voltam!:) -
#815 Szerintem nem értelmezik félre vagy ha igen, akkor az lehet az oka, hogy nem értik mi bajod a grafikájával. Én sem értem tulajdonképpen. Szerintem gyönyörű. Egy kezemn meg tudnám számolni, hogy mely játékok néznek ki jobban ennél. (Textúrák kidolgozottsága, design, fények stb.) -
#814 Igen, mint irtam kikapcsolod a vsyncet és kész. -
#813 Nincs lockolva 30-ra. Kapcsold ki a VSyncet és láss csodát. Szerencsétlen. -
#812 Használd a stázist az a alapértelmezet c gomb, célzol a jobb klikkel és nyomsz egy c-ét ettöl lelassul és máris le tudod löni. -
#811 Hú nagyon elakadtam... Hackellni kell egy gépet, ha az megvan megjelenik egy szörny. Írja, hogy (press C ) de egy tized másodperc alatt ott van és vége,kettévág. mit is kell itt pontosan csinálni?:) -
johny85 #810 hali,valaki meg tudná mondani hogy hogy kell a chater 3 -ba átrepülni a low gravitációs részen?thx
-
#809 Szecskagép. :) -
#808 Én szerettem .....
...lefagyasztani meg elégetni ._) -
KaBuTo666 #807 pék áru szeletelőnek felvenném. -
#806 fujj de utáltam 2. ban még idegesítőbb... -
#805 -
#804 Köszi! -
#803 Hunter volt a neve, itt meg Ubermorph, máshogy néz ki,de ugyanúgy viselkednek -
#802 eddig nagyon jó a játék, a 3. fejezetnél vagyok, viszont engem nagyon zavar, hogy a játék szerint a Titánnak nincs atmoszférája, pedig van. Sőt, ez az egyetlen ismert hold, aminek van teljesen jól működő atmoszférája, egyedül a szélsőséges hőmérsékletek miatt nem élhető számunkra. szóval a "nekromorphokat kiszippantja a zsilip, meg minket is" történet marhaság.
ettől eltekintve tényleg marha jó eddig. -
#801 Jah valami összevisszaság már nem emlékszem sajna. -
#800 Mi a neve? Vagy videót tudsz linkelni róla, már nem emlékszek rá. -
#799 akarom írni "Godfather" -
#798 Amúgy ugye azzal tisztában vagytok hogy milyen motor hajtja a játékot? :) Emlékeztek a Gofather nevű förtelemre? katt
Rendesen helyrepofozták :) -
#797 ki lehet nyírni az 1ben csak nem lőfegyverrel.:) -
#796 Mi a gond? Gyakorlatilag ugyanazt mondtad,mint Én is.
Egyébként egyesek félreértelmezik a véleményemet a játékról. Azt egy szóval sem mondtam, hogy rossz lenne a játék. DE NEKEM az első rész hangulata sokkal jobban bejön. mint írtam is ,valszeg ezt is végigviszem majd 2-3-szor.
A grafikai rész tulképp OFF is lehetne, mert a problémám úgy egészében a mai generációra vonatkozik, és nem ez a topic témája.
#762: oké, mindenki adja el a gépét, és irány vissza a P4 korszakba, mert ehhez a grafikához az is elég. Csak akkor azt nem értem, hogy a hardvergyártók minek csinálják a csilivili cuccokat, mikor a benne lévő powa csak szunnyad, mert ezek a kecseg szoftverfejlesztők tesznek rá,hogy bírna többet is a vas. De ezzel megint visszakanyarodnék a konzoltémához, amivel nem akarok vitát generálni.
Amúgy részemről ezt a dolgot lezártam. Egyesek nem bírják elfogadni,hogy vki más véleményen van. Megyek vissza csonkolni a Nekromorfokat -
#795 Még nem vittem végig, de kelleni fog nekünk:)
Melyik az a szörny, amit nem lehet kinyírni a későbbiek során? Az 1-ben is benne volt?
-
Hoz_Hun #794 Stross az a kínai csaj elmebeteg faszija? Aki kiírtotta a családját? Az nekem az elejétől fogva üzenget, de nem túl szimpatikus. Ha lesz rá lehetőségem ki is nyirom. -
Hoz_Hun #793 Normál fokozaton játszok. Jaj, szenvedni azért nem akarok. Igyekszek lélekben felkészülni akkor. Én a "gerincemet" upgradelem. Már teljes healt megvan még egy dmg kell és fullos. Viszont eddig még egy fegyvert sem upgradeltem. Plazmavágó, körfűrész, meg az a széles ionfegyver vagy mi-t használom elsősorban. Meg eddig a rohamkarabélyt, de most lecseréltem a távcsövesre. Nem tudom igazán miket érdemes vinni. Plazmavágó persze alap, meg a körfűrész is. -
Prof William #792 De Stross feltűnik. Az animban az ő része volt a legjobb. -
Prof William #791 Lobotómiát végeznek rajta szóval elméletileg él bár gyakorlatban legrosszabb esetben kb a kerti tulipán értelmi szintjén van. -
Hoz_Hun #790 Kár. Azt hittem a rajzfilmben csak meghekkelik egy kicsit. Gondolom, ha lelövik az túl snassz lett volna. -
#789 nem hinném, miért nem elég? -
tibi206 #788 Fel lehet valahogy oldani a 30-as fpslimitet? -
#787 nincs benne felirat én is xboxon tolom pokolinehéz a vége és igen változni fog egyre szarabb helyzetben lesz isaac :D -
#786 "Abban bízom, hogy az a kínai csaj majd valahogy feltűnik a játékban"
Mivel megmekkent,aligha :) -
Hoz_Hun #785 Amúgy PC-n van magyar felirat?
Xbox360-on nincs sajna, csak a kézikönyv magyar. A Dead Space 1 az magyar feliratos volt. Megy az angol, de örültem volna neki. -
Hoz_Hun #784 Tegnap megvettem (úgy értem fizettem érte, nem letöltöttem) én is és stilszerűen éjfélkor kezdtem játszani vele. Én Xbox360-on tolom és csodás a grafikája. Kevés ilyen szép játékot láttam. Továbbá a hangok, fények, minden rendben van.
A 6-ik (vagy hetedik) Chapter-nél járok. Nos a történet az már más tészta. Sajnos szerintem (eddig) elmarad az első rész történetétől. Nekem annyira nem jön be ez az űrbázis. Értem én, hogy nem lehet mindig kihalt szellemhajón nyomulni, de itt nem érzem annyira kilátástalannak a helyzetet, mint az 1-ben. De még csak 6-7 fejezetnél járok, remélem ez változni fog.
Megnéztem az Aftermath-ot. Jól indult, de szerintem az első rész felvezető rajzfilmjénél gyengébbre sikeredett (ez is történetileg, a kivitelezése jobb). Abban bízom, hogy az a kínai csaj majd valahogy feltűnik a játékban (remélem ráadásul pozitív szerepben). -
#783 PC első 10 perc
-
#782 én megvettem :D csak rohadt halhatatlan genya.. m1 majd holnap megcsinálom... -
#781 bazz