Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Fejlövés azonnali halál?"

Mivan??? Játszottál már az elsõ résszel egyáltalán?

Sajna öreg vagyok én már ezekhez a kérdésekhez, én csak szórakozom a játékkal, nem figyelek olyanra, hogy mennyire virgoncodnak "fejlövés" után.
DarkSector
jórészt a demoban látható volt. 😛

1. nagyon
2. igen
3. ?
4. real
5. fejlövés után nyomulnak még.
6. mindent amit megváltoztattak hozzátettek ruha+repkedés+helyszínek
7. max irányítás és a gépigény (itt pc-n)
8. harc olyan mint elsõ részben, csak ha jönnek akkor keményebben és többen

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
majdnem elegendõ 😊

1) Mennyire nyomasztó/ mennyire ijesztõ a hang és a látvány? - ?/10 és ?/10
2) Kell-e folyamatosan minden felé figyelni/ Jönnek-e a hátad mögül is a szörnyek?
3) Mennyire lineáris/ Mennyi benne a mellékútvonal/ eltévedés/ rejtélyfejtegetés?
4) Mennyire sebezhetõek a szörnyek - teli tár kell mindegyikbe/ vagy realisztikus?
5) Fejlövés azonnali halál vagy még egy kicsit "virgoncodnak"?
6) Mi az amit nagyon eltaláltak a játékban az elõzõhöz képest, akár több dolog is?
7) Mi az ami gáz (értsd: pfuj, k.rva sz.r)?
8) Van a menekülésnek/ harcközbeni mozgásnak jelentõsége, vagy ameddig a tár bírja golyózápor, aztán "fejvagyírás" a túlélésért?

Just do it :)

DarkSector
nebaszfel XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ha gondolod megírom neked privátban a végét... <#idiota>
DarkSector
hát jah mert kevés a spoiler benne. 😊

grafika 10: nem kell jobb
hang : 10 nem kell jobb
játékmenet : rövidke(úgyis lesznek dlc-k), nehéz, nagyon látványos, élvezetes hülyeségek

ennyi elég volt? 😊
wedge31
Ha nincs hg csak egy modi tudja berakni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
jah értem.

Evin
Nem lehetne a fejlécbe berakni az Offtopikot?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Muttley
valami értelmesebb, aki végigvitte (már)
dobjon mááá össze egy gyors tesztet/ áttekintést
de mááááá 😉

Just do it :)

grebber
Pont az vele a gond az ACB-vel hogy már leszedték mert gondolom elfogyott 😞 annyian elõrendelték a Codex verziót.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Jah nem rossz értelemben kérdezem.
Megértem az álláspontodat.

AC B még azt hiszem 2-3 hónap, azért nem tették még ki ha jól tudom.
Witcher 2 az valóban nem rossz játék.

grebber
De vettem de akkor a bokafosás örömmámorában úszva.
Kurva fukar vagyok magamhoz semmit nem költök magamra csak a gépemre 😄
De most valami oknál fogva van pár CE ami mozgatja a fantáziámat.

Witcher 2 (22305FT),ACB -ezt sajna már nem látom sehol 😞 ,Shogun 2 (18,100FT)

DarkSector
Nem vettél még 3000 felett játékot?

grebber
Nekem annál többet egy game se nagyon ér max 3000 amit még kiadok.

Renjike
xbox360 ra 1500 ért? sztem aludj rá még 1 et <#mf1>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
najó hülye leszek eladni csak felbaszta az agyam hogy ilyen rövid idõ alatt is kilehet jáccani

grebber
1500-ért vevõ vagyok rá<#taps>

Renjike
ha nem lesz annyi mint amennyit az IGN írt (10 óra körül) akkor eladom a gecibe egybõl -.-" <#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

wedge31
Az öt-hat órás játékok korát éljük, ahhoz képest nem kevés.

Lunki88
Csak én gondolom úgy hogy ebbe a játékba felesleges volt multiplayert rakni? <#whatever> Ha csak a single részére koncentráltak volna, akkor tuti nem 8 óra lenne egy végigjátszás.
Hát én 3. szinten kezdtem az x-es verziót, Survivor vagy micsoda, de (nekem) így már nem könnyû. Mindent át kell kutatni, és még így is örökké a határon billegek hogy éppen annyi lõszer van ami a következõ ellenfél adagra elég. És így járok a 6. fejezetnél majdnem 5 óra alatt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

17.6 gb?<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DarkSector
majd én. 😊

Jól van, csak most olvastam. 😊 Azért arra kíváncsi lennék, ki az aki hard-on, három mentéssel végigtolja...
Seth
#321 már tudom, kösz XD

PSN ID.: Beegabor

15 fejezetes
Seth
Na én is végeztem, nekem 8:43 lett a vége 😊
Normal fokozat(ami vmivel nehezebb mint az elsõben), mindenhova benézve, párszor meghalva XD

ohhhhhh<#miaz>

Snexi
várható volt

DarkSector
de kicsit deja vu érzés fogott el.
Ez volt a Star Wars FU-nál is.
😄

DarkSector
ezért mondom ha célirányossan rohansz az elsõ részben a hologrammal (a keztyûbe épített "GPS") karöltve akkor természetesen kevesebb mint 12 óra.

wedge31
Ez is igaz...

Voltan
Erre is 10 óra körüli idõt írt az IGN a kritikában.
A Fallout 3-on is végig lehet rohanni 3 óra alatt...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DarkSector
demoban néztem sokkal szebb.
meg a bemutatókat nézve illetve az ígéreteket nagyobbak a helyszínek.
de majd megerõsitik ezt azok akik már végigtólták hogy igaz-e.

illetve lehet sok az átvezetõ hd minõségben, a multi dolgok stb ezt nehéz megmondani.

PS3-ra a GOW3 42GB nah.....

wedge31
Nem jó hír, nekem az elözö rész böven 12óra felett volt az elsö végigjátszáskor.

benőmenő
És kinézetre mennyivel szebb. mint az elsõ rész, ha már fele olyan hosszúsággal mégis 2 dvd kell neki?
Seth
Nem. 1-6 fejezet elsõ lemez, többi meg a maradék

DarkSector
szerintem azért 5:45 mert könnyû fokon ledarálta szerintem.
vicces lenne az elsõ rész 12-13 órája után.

DarkSector
akkor a 2. dvd a multi?
ez nem túl bíztató.

Seth
Hány fejezetes?
Én 10.-ben vagyok 5:45-tel

Jano
Na ne.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

grebber
Na az jó akkor gyorsan lehet majd törölni!<#taps>

5 óra 20 perc volt nekem normál fokozaton a játék... <#rinya> várom a harmadik részt szeretettel
wedge31
Már van warez topic...

DarkSector
Omg.
Baromságnak tartom a beta-t.

Vagy feltörik vagy nem. Ezt megint valamelyik idióta találta ki ezt a kifejezést.

Olyan ember nyisson topikot, aki foglakozik is vele, nekem nem sok idöm van mostanság ezért nem is vállalom be...

Draks.: Ja beta is van....

Carloska
DarkSector
beta krekk? ilyen is van? 😛
pffff