Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
OFF
oroszoknál jön mindig ki elsõnek a legtöbb játék.
szóval 99% hogy nem fake.
kb 1-2 óra múlva szokott más helyekre felkerülni.
ON
De ezt warez topikban kellene.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát kb. 21-22 óra körül lesz beta crack...

Nem fake, Trivium már készül....

Van már warez totyik...nyissatok mán...
<#wave>

Snexi
na akkor este már játszunk
ea nem sokat bíbelõdik a játékai védelmével

elvileg nem

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Snexi
nem fake?

DarkSector
igen.
én is olvastam.
nagy szavak, amik nem hiszem hogy csak az ms lefizetése végett vésõdtek a virtuális papírra.
Olyan mint "Dead Space 2 is amazing game!", meg "New gold standard survival horror" meg ilyen szavak.
Én úgy érzem van valóság alapja a kijelentéseknek, ha végigpásztázom az eddig megjelent játékokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nyirog
Voltan
Dead Space 2 kritika:
http://pc.ign.com/articles/114/1145332p1.html
OMG OMG OMG, alig várom a keddet! Elõ is van szépen rendelve a Collectors PC-re!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Angol
, Német, Spanyol, Orosz, Francia, Olasz.

Snexi
multi6-ban simán bennelehet a spanyol,német,orosz stb...csak a 20 millió alatti lakosú országokba nem csinálnak

xbox verzió nincs lokalizálva, szerintem a pc verzió se lesz
wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Seth
6.fejezetig volt már sokféle lény,de a plazmavágó nyírja mindet :D

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Nyisson valaki egy warez topicot mert ezek a témák nem ide valók.

Sõt látok egy Multi6 17.62GB loool

Úgy látom van már orosz és angol verzió is 9.7GB. Crack nincs hozzá.

wedge31
Ha jól olvastam itt már nem lehet majd, mert vannak monszták amik ellen specifikus fegyó kell, kár mert nálam a plazmavágó a kedvenc.

DarkSector
persze ezt nem azért irtam félre ne érts, csak akartam mondani hogy énis már tudom milyen a plazmavágóval legyilkolni a játékot. :P

én mind a 3 vagy 4 fokozatot lenyomtam pc-n is meg boxon is, sõtt boxon 1-2 fokozatot, a normalt meg a lehetetlent 2xra is elkezdem. szóval kivettem a részem a játékból. :P

Áhh, lehetetlen fokozat nem nekem való. Normál fokozaton is nehéz nekem. <#wave>
DarkSector
majd a többit spoilerben pls.
amúgy énis plazmával nyomtam végig, de a lehettetlen fokozatban csak (az elsõ részrõl van szó).

Kipróbáltam a cuccost, bár még csak az elsõ lemezt installáltam. Elég jó lett, már van ruhám is meg régi plazmavágó is megvan(szerintem ezt is csak ezzel nyomom végig, nem igazán kell más). Nekem annyira nem tetszik ez a - ûrváros - dolog, de majd biztos jobb lesz. Lehet kúszni járatokban(Batman Asylum után szabadon). Párszor jól megijedtem(ezt a fáradságomnak tudom be),nyomnám még, de bealszom, majd holnap.
DarkSector
Jah bazdki akkor azt írja hogy a keze nem esik le.
Õ olyan szerkezetben írta, ami arra adott következtetni hogy a szörnyre vonatkozik.

De mindegy az még nagyobb badarság. Én nem 1x lenyomtam a demot, s leszakadnak a testrészek, max ha talált egy bugot a játékban akkor oké.

akkor is a földön csúszást se értettem meg, miért baj.

lolSL
steamen tölthetõ a game.

The Protector
Nem.berlinboynak nem esik le a végtag és õ ezért neheztelXD

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Magyarul tehát: A végtag nem esik le Darksectornak <#nezze><#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

The Protector
félreérted.õ azt írja h hiába lövi a kezét,a végtag(kéz) nem esik le.

Te pedig úgy értetted h õ azt hiányolja h kézlövésnél nem esik el.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

berlinboy6329
Még mindig LE.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Én csak most láttam, hogy már kijött PS3-ra és Xbox 360-ra.

DarkSector
nem mindegyik, plána ha egy a launch.
nem lehet biztosra mondani de box után már bármikor jöhet. nincs kizárva.

Snexi
az a bármelyik perc kb még napokat jelent inkább
szinte mindegyik játék elöbb kijön boxra warezba és csak a megjelenés napján jön pc-re

Már töltöm is a cuccost... ;) éjfél felé játszom is. <#eljen>
DarkSector
OFF
bármelyik percben jöhet így box után.
ezt halkan megjegyzem. :P
majd szólj nekem is ha kint lesz.
ON

DarkSector
de istenem már miért essen el a keze nélkül ba+
ezt már nem hiszem el hogy ezt te komolyan nem érted.
gondolkodj már ha a 2 lábán áll a szörny akkor ha a kezét kilövöd mi a seggemnek essen már el. omg
kezd elég kínos lenni a problémád már ne haragudj, vagy azt hiszed egy játékban szarjanak a fizikára?

DarkSector
sajnos igen.
mindegy ettõl még meg fogom venni a játékot.

The Protector
Halkan kérdezem és jegyzem meg.

Várható a pc warez mostanában?
Boxra már kint van.

berlinboy6329
Neeem azzal van a baj,h ha ellövöm kúszik,hanem h elméletileg a végtagjaikat kellene lõni,h emghaljanak..És nem hal meg tõle..Viszont ha a két kezét lelövöm,v 1 ké+fejbe akkor igen.Nem is azzal van a baj..Hanem h ha meglövöm a buzi kezét sokszor nem esik le....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

wedge31
Ez a EA új üzletpolitikája, magasról tesznek a kis országokra.

DarkSector
az télleg egy vicc az ea account.

DarkSector

lolSL
deathspank meg a shank vmi ea indie programban vannak, független fejlesztések
ahogy az ea partners cuccokban is lehet bármi, pl bulletstormban is lesz vmelyik csodarendszer, meg portal2ben is steam gondolom :)

de rendes EA játékban még nem volt példa, ott a saját vacak account rendszerüket erõltetik mióta leszoktak a gamespyról.

DarkSector
Írták frumokon.
Az 1% remény ott van minden témában. De írták hogy azért nem lesz mert túl kevesen vannak magyarok és nem foglalkoznak ezzel a részével.

Gondolom igaz, mert a DS2-nél én sem halottam már magyar feliratról. Míg az elsõ eleve magyar Felirattal jelent meg X360-ra meg PC-re is.
Meg feltételezem PS3-on is magyar felirat volt, de azt nem néztem eddig.

Snexi
miért?honnan az infó?

DarkSector
Persze ez a természetes.
Én nem is értem ezen mit lehet fennakadni. Ezt inkább erénynek tekintem mintsem hátránynak. De biztos vannak akik azt szeretik ha 1 lövés és a talajt fogja az ellen, és onnan már sehová ne menjen. :)

DarkSector
Az egy dolog hogy neked nem fontos, ettõl még funkcók ezek. Mint a feltöltött savegame, ami részemrõl pl inkább zavaró dolog.
GFWL-ban a kezeléése is sokkal egyszerûbb váltani profilt, meg minden.
Izlés kérdése nekem a steam kb arra elég hogy ha van 5 vagy az alatti játék akkor esetleg megveszem majd ha feltörik nem bukok sokat.

1 steames bolti játékom van azt is bánom hogy megvettem.

"Persze,ha lábát lövöm elesik,de rohadjon meg után is jön még..:CAztán lõhetem a kezét,nem találom kurva anyját úgy kalimpál."

Én pont ezt bírtam az elsõ részbe,hogy le lövöm a lábát és még kúszik felém,szinte meg vadul, itt éreztem igazán hogy a lény meg akar ölni,nem az hogy bumm meglövöm elesik majd pár pillanat múlva eltûnik mint más játékokba,remélem így lesz a második részbe is.

Törölt felhasználó
Nyugi, elõrendeltem PS3-ra...
deathspank is ea, mégis van még cloud is rajta... meg ebben a részben lesz multi is simán jobb a steam a savek beaállítások feltöltésével
bár nekem mindegy, amit a gyerek mondott nem funkció szerintem; magyar support? na bumm :D
DarkSector
Jah optimalizálás.
Hát igen reméljük hogy nem. Ezért kellene nekem a joy támogatás mindenképpen.

lolSL
én inkább azt remélem hogy most nem lesz olyan egér para mint az 1. részben hogy összevissza gyorsul meg lassul miközben huzigálom és nem lehet célozni 2x egymás után ugyanúgy