2703
Dead Space 2
  • benőmenő
    bazz
  • bon
    Meg kell vásárolni a játékot, vagy türelmesen várakozni a warez topicban
  • benőmenő
    Ezért kéne megoldani, hogy rendesen lehessen skálázni az a grafikát pl.
    Akármilyen meglepő, de a crysis ilyen volt, mert akinek már volt egy 2 magos procija meg egy nem túl acélos 8600 gt-je már medium körül el tudott vele játszani, a mai cuccokkal meg még mindig szép a játék very high-on.
    Azért tényleg eléggé megtorpant a graf. fejlődés a konzolok miatt. mindenki mondja, hogy jaj évente kell ezt-azt venni, pedig én 2009-ben adtam ki 140-et az egész gépre és most a dead space 2-ben vsync nélkül min 40 , de ellenfél nélkül 160 képkockát ad, pedig minden maxon (és itt a gond mert a beállítások 3/4-ben csak on vagy off) van.
  • Lesusius
    Csősztök, valaki elmondaná, hogy a chapter 7-nél lévő ajtós bugot hogy tudom kikerülni?
  • SötétBarom
    ME2 maximum az art miatt szép. Technoban a dead space első része is elveri (szerintem).
  • DarkSector
    Egy rajongónak megteszi. :)
    No majd a Resident Evil 6.
  • CalebJoe
    Resident 5 se olyan gyönyörű mégis olyan összhatása van az egésznek ami egyedivé teszi.
  • CalebJoe
  • DarkSector
    Capcom...
  • CalebJoe
    Mondjuk a ME2 szép és nem túl nagy a gépigénye vagy ott a Batman is pedig csak unreal engine-t használnak, de a Metro-nak indokolatlanul nagy a gépigénye simán szarul van optimalizálva a sok fény meg árnyék effekt jól mutat de semmi több, pont olyan mint a Crysis majd évek múlva lehet vele max grafikán normálisan játszani.
  • DarkSector
    Valóban a Metro dx11 miatt más, de vagy 5-6x olyan erős gép kell mint egy xbox pl.
    Itt meg vannak gyengébb textúrák, sok van, meg fogsz lepődni, mert minden játékban van.
    Csak a legtöbb játék a sok gyenge textúra ellenére igényel több erőforrást, ez a probléma. Valamint a 30fps az valóban nagy gond, énis mindjárt abbahagyom ez miatt és keresek olyan singlet, amiben a bal felső fps jelző felmegy 30 fölé. Mert eddig nem éreztem a játék alatt de most hogy szóltál valóban akadozik a kép 30-on. :)
  • Johnny74
    Sziasztok!
    Gondolom hallottátok már, hogy a 7. fejezetben egy ajtó kinyitásakor lefagy a játék!
    Esetleg rájött már valaki arra, hogy mit lehet vele kezdeni?
    Mentett játékot nem akarok beletenni, mert azt a sok cuccot nem szeretném elveszteni, amit eddig megszereztem!
    Ha valaki tud valami újat, légyszi írjon! THX
  • DarkSector
    Nyomogatni.
  • DarkSector
    Ne fajuljatok személyeskedésbe azért, csak higgadtan érveljetek. :)
  • Tatyla
    ha ki kell szabadulnom az E-t nyomogatni vagy nyomva kell tartani?
  • DarkSector
    Itt énekelnek is erről!
  • mcwolf
    Hát azért mondjuk ha összehasonlítod a textúrákat a (PC-s) Metro2033 és a Dead Space 2 között, azért látszik,hogy mitől nagyobb annak a gépigénye (elvonatkoztatva a DX11-től, és hogy nem teljesen arányos a gépigény növekedése a grafikai szint emelésével).
    Elég ha csak megnézed a textúrát,mikor Isaac ruhát ccserél. Olyan alacsony a textúra felbontása, hogy "öröm nézni".
    Nem arról van szó,hogy a játék csúnya lenne. Sőt, az ÖSSZHATÁS KIMONDOTTAN SZÉP, de lehetne szebb is, ha kicsit több energiát fordítanak a PC verzióra. Bár ez ne mdivat manapság:-(
    Valszeg az optimalizáció miatt van lockolva a framerate 30-ra.
  • Voltan
    Na ez már kabaré, komolyan mondom.
    Játszál búgócsigával akkor áze.
  • Maxtreme
    hát nem épp hogy nem rossz hasonlat. Épp ez (is) az optimizáltság lényege.
    Autó: Kevesebb benzinnel/gázolajjal teszi meg ugyanazt az utat, mint 1 másik konkurens modell ami többet fogyaszt.
    Játék: Remek grafika köszön vissza, kis teljesítményfelvétel mellett. Emellett nem pörgeti le a villanyórát a falról, mert nem hajta 200%on a cput meg a gpu-t..
    Nem értem mi ezzel a problémád. Inkább példaértékű.
  • Renjike
    épp az hogy optimalizálva van... tudod? mert aminek olyan gecinagy gépigénye van tudod nem nagyon foglalkoztak az optimalizálással ráadásul amég sokkal szebb a játék mint egy csúcsgépet követelő szarkupac addig 1 szavad ne legyen .... ha gépterhelő játékot akarsz menj Metro 2033 azni mindent fullra húzva...
  • mcwolf
    Nagyon rossz hasonlat ez az autós
    A Te példáddal élve akkor szidnám az autót, ha van benne egy 300 LE motor, de le van folytva 50 Km/h-ra, holott többet is tudna a vas.
    Nem akarok Én rosszat a gyengébb géppel rendelkezőknek. Erről szó sincs. De ha már a Crysis-t emlegettem: a gyengébb géppel rendelkezők csak low-medium beállításokkal tolhatják, a NASA pedig fullon futtatja. A motor tudja a magasabb látványbeli feature-öket, de skálázható.
    A rossz optimalizáció nem feltétlen egyenlő a hardver kihasználásával. Azért 2011-ben ne legyen már akkora bűn, hogy elvárom egy játéktól, hogy ne "VIDEO: 256 MB Video Card and Shader Model 3.0 required. NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements" legyen a minimum gépigény. Ez kb. egy 8800-as VGA-t feltételez optimálisnak sacc/kb. Ezen már túl kellene lépni,és most nem a gyengébb gépek tulajdonosainak akarok a lelkébe gázolni.
    Bár valszeg ez a dolog is a multiplatformosodás miatt van.
    Kíváncsi leszek,hogy a Crysis 2 beválltja-e az ígéretét, hogy kihasználja a DX11-es feature-öket.
  • Renjike
    hirtelen a madár jutott eszembe.... :D me repülnek és akkor szenvednem kell többi ellenféllel is? :S
  • Seth
    Nem kinyírható, menekülni kell előle.
    Első résszel nem játszottál? Abban is van
    Azok a "madarak"[lol] meg infector-ok, inkább rája szerű alakjuk van
  • Renjike
    sztem nekem te ne :D xD amúgy mostmár ideges vagyok mer tmegint elakadtam....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Chapter 14 boltban vettem gócokat felnyomtam a stasisomat meg az armoromat 40000 ezrem volt. maradt még 10 és vetttem ripperbe pengét amennyit tudtam.... aztán ugye jön mikor befekszek abba a szarba és belemegy a szemembe a tű odáig megvan és utána egy fura valami ami halhatatlan hogy és hol ölehetem meg mert 1 darabig mókás a menekülés csak amikor a liftbe meg mindenhova jön utánam nemtudok 0 30 ellenfélre meg arra a fosra is figyelni .... levágom a lábát lassítás rá odáig megvan de nemlehet valahogy kilőni? mert nagyon irritál.... és folyton meghalok... mikor ott van az meg 1 szűk folyosó a lift előtt ledarálo ma lábát aztán 2 ellenfél jö na lift elé ledarálom amég alszik a másik asztán csak lelassitom jön a lift
    felmegyek ... és megint ott van + még 3-4 ellenfél jön mellé... az üvegen meg látom hogy a madarak vagymik alakitják a többi hullát ... itt nyomtam ki....
  • Rage47
  • Rage47
    pici vagy még ehhez:D
  • Maxtreme
    na most meg az a baj hogy túj jól megírták..
    Valóban eszméletlen nagy probléma hogy gyengébb géppel rendelkezők is tudnak vele játszani.
    Ez oylan b+ mintha egy autó azért szidnál mert keveset fogyaszt..
    Egyesek tényleg betegek komolyan mondom.
  • SötétBarom
    Igazad van, sokkal jobb lenne valami optimalizálatlan szemét, ami 99% procit meg VGA-t eszik, és nem fut jól semmin. -.-
  • mcwolf
    De azért az elég durva, hogy a GTX 460-nál a maximum GPU terhelés 35%
    Teljesen megéri fejleszteni,ha ennyire kihasználják a hardvert. Azért könyörgöm, 2011 van . Oké, ne Crysis-t csináljanak,ami a mai csúcshardveren is szaggat, de azért ne essünk már a ló túloldalára. Csúnyának persze távolról sem csúnya a játék (sőt, JÓL NÉZ KI), de azért jobban is megerőltethették volna magukat a fejlesztők a grafikával. És erre még azt sem tudom mondnai,hogy a konzolok miatt van, mert szerintem ennél még azok is többet bírnak.
    Remélem azért a 3. részre kicsit felturbózzák a motort!
  • DarkSector
    Ezért érdemes küszködni a Hard Core-al!!! :)))))))))

Beng-beng-beng-beng....XD
  • DarkSector
    A hsz-ban a 200ezret javítom 3-400000-ra inkább.
  • Renjike
    arra értete a kis piszok :D
    OFF Rage még SC 2-m még mindig nincs :S kéne venni de gecidrága... ON
  • DarkSector
    Jah. :)
  • Seth
    Szerintem a korára értette
  • DarkSector
    Megvan neki origibe már több napja.
  • Renjike
    mért ne jácchatnék ? :D
  • Renjike
    lehet hogy el sem fogynak mert nem nagyon akarnak....
  • Rage47
    #739-re
  • Rage47
    te még nem is játszhatsz ezzel:D
  • Gabe18
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Utolsó 2-3 pályán annyi ellenség jön pár helyen hogy én már csak rohantam. Nem kell örökké leölni őket, mert tovább tudsz menni az ajtókon. Párat "lefagyasztasz" hogy legyen időd az ajtót kinyitni, többi hagyd ott.