Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Éjféltöl már tolhatja...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Voltan
Elég mocskos a CDGalaxis ezek szerint...
Nem lenne szabad árulnia a megjelenési idõ elõtt. Gondolom, így próbál elhappolni pár vevõt az 576-tól.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Seth
Vidám.. 😄

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Szívnak akik németet tanultak mert telepitéskor csak az angolt és a franciát ajánlja fel.

" Barátaid csonkolása társas játékmódban " - idézet a boritóról...<#csodalk>

Tatyla
lehet ha ha nem digitálisan veszed

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tigristank
Aha, akkor már ez is olyan játék ugye, amivel net nélküli gépen nem lehet játszani? Kicsit le vagyok maradva játékok terén. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tatyla
a neten keresztül kinyitják a hozzáférést,az adott idõben te hiába állítgatod az idõt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tigristank
És ha a rendszeridõt elõre állítja mondjuk január 30-ra? 😄
Vagy hogy mûködik ez, netrõl szedi le a szükséges adatokat? :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tatyla
ezt úgy hívják pre-order,de ezek szerint te valami pedofil pincéjében éltél eddig...

Megvettem a játékot a CD Galaxisban(8990ft-ért) és azt írja
Az alkalmazás a hivatalos megjelenés idõpontjáig nem használható.
Kérjük, várj a hivatalos megjelenés dátumig, és akkor indítsd újra az alkalmazást.

LOOL
Kérdem én minek adják ki elõbb a játékot ha még játszani sem lehet vele.
Voltan
Ez általában így van. 1-2 nappal a hivatalos megjelenés után már megérkezik az áru. Beraktározzák, és zéró órakor elkezdhetik árulni.

DarkSector
igen többiek is irták hogy elõbb megkapták a játékot az üzletek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem lenne rossz az tuti. 😊
lolSL
hiába árulják ha nem lehet elindítani elõbb :/

Loál János
Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel tájékoztatjuk,
hogy megjelent, kapható:

Dead Space 2
c. PC játék (angol nyelven, magyar kézikönyvvel)

Internetes kedvezményes ár: 8.990 Ft (bolti ár: 9.990 Ft)

Megrendelés leadása, érdeklõdés véglegesítése:
http://cdgalaxis.hu/PC/18515/dead-space-2.html

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

wedge31
<#eljen>

Voltan
Hívtam õket, aszonták, holnap.

Evin
Nekem úgy rémlik 12 helyett 2 volt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

wedge31
Jó lenne ha nekik lenne igazuk.

Lunki88
Lehetne ennél is "tesco akció" mint az elsõ résznél, mikor félre árazták és 3k-ért lehetett megvenni a 10k-s Dead Space-t. <#idiota>
Voltan
Fura, az 576-nál 25.-ét írnak...

wedge31

Voltan
Már hol? Magyarországon 25.-e.

Teljesen korrekt választ adott egy alapból buta kérdésre.
Prince23
😄

Hát vazze! Ide is betévedtél.Te most tényleg troll vagy,vagy szimplán buta?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lolSL
nem ,de lesz német olasz francia orosz verziója, vmelyiket csak tanulta 😊

Ennek is lesz magyar verziója mint az elsõ résznek? Engem nem érdekel de a tesóm nem angolos.
Prince23
Sztem ne nézd meg akkor, fõleg ha érzékeny vagy spoilerre

wedge31
Az kizárt, hogy ezt megnézzem...<#hehe>

Péntekig már csak kibirom valahogy, ez is szivás hogy nálunk nem jan 25-én hanem 28-án lesz a megjelenés.

Prince23
DarkSector
zsír.
azt hittem ez csak az extra kiadáshoz jár.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Detto. Elõkerestem a régi mentéseimet is az importáláshoz, mondjuk sok értelme nem lesz mert semmi pluszt nem ad.

Seth
Lesz extra ruha a 2. végigjátszásban. Sõt, ha van mentésed az elsõ részbõl,akkor megkapod a Plasma Cuttert is

DarkSector
Hát igen a star wars-os suit. 😛
Ebben nem is tudom lesz-e extra cumó. Csak a extra kiadásban lesz egy gönc. Remélem azt külön pontokért is meg lehet majd venni.

DarkSector
Jah ezt az elsõ részbõl írtam most a lehetetlen fokozatról.
Csak hogy az se volt könnyû, mert szóba került hogy itt a hard core milyen nehéz és erre írtam.

grebber
Remélem hozza azt a hangulatot amit az 1 azt a ruha végett 5x végigvittem!

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Már többször végig is vitted???
Én soha nem rohanok egy játékban. Igaz, általában 2x-3x annyi idõbe telik, míg végigviszem, de azzal csak nyerek 😊

DarkSector
rosszul emlékeztem, az a sok cucc más fokozaton halmozódott fel.
lehetetlen fokon ezek maradtak meg.

nagy orvosi csomag - 13db
közepes orvosi csomag - 42db
kis orvosi csomag - 61db
arany felvezetõ - 13db
rubin felvezetõ - 8db
gyémánt felvezetõ - 2db
peng - 1db
közepes levegõtároló - 4db
kis levegõtároló - 2db
stáziscsomag - 25db
plazmatöltet (25 töltény) - 13db
plazmatöltet (23 töltény) - 1db
energianyaláb töltet (4 töltény) - 2db
ívtöltet (6 töltény) - 5db
tüzelõanyag (150 "töltény") - 1db
tüzelõanyag (50 "töltény") - 1db
impulzustöltet (100 töltény) - 2db
impulzustöltet (75 töltény) - 1db
belezõpengék (15 töltény) - 10db
hullámfegyver töltet (15 töltény) - 1db
hullámfegyver töltet (9 töltény) - 1db

megvett fegyverek:

- plazmavágó
- belezõ

megmaradt gócok:

-9db

megmaradt pénz:

- 108900

Így értem lehetetlenbe a fõellenség elé. 😛
Még ezzel a cumóval egy következõ menetet is ki lehetne húzni. XD
(ezek az adatok x360-ról vannak, pc-rõl nem tudtam megnézni most)

DarkSector
Igen, ehhez majd kell néhány végigjátszás, taktikolni bemagolni úgymond a játékot. elsõ részben is ez volt.
kb 3-4 végigjátszás után indultam csak a legmagasabb fokozatnak.

pontossan tudni kell mit hogy tudsz könnyebben legyõzni, gyenge pontok, a pályákat kihasználni.

az elsõ rész hálisten kiszámítható.
Pontossan mi hol mennyi jön, és taktikban kellett araszolgatni.
Ha megijjed az ember és elõrébb rohan elõjön 5-6 szörny holott folyamatossan araszolva, 3x2-es vagy 2x3-as adagokban is meg lehetett oldani éppenséggel.

az a 3 mentési lehetõség nekem nagyon izgalmas kihívás lesz. nem mondom hogy pikk-pakk menni fog, de az elsõ részt is úgy kezdtem, hogy NINCS MIT vesztenem, megyek kicsit, nah még egy kicsit stb így tovább.

azt tudom hogy annyi cuccom maradt hogy a LOMTÁR 500-as vagy mekkora befogadó képességét túlléptem mikor az uccsó fõellenség elé értem.
majd kiváncsiságból egyszer visszanézem pontossan megvannak a mentések pc-re is meg x360-ra is. 😛
Ezzel nem másnak akartam elsõsorban bizonyítani hanem magamnak, hogy igen ezt is sikerült. én most úgy érzem megoldom majd a Hard-Core-t.

Bár tény hogy KIBASZOTTKEMÉNY már a demo is. aki próbálta tudja, a sok kis geci gyerkõc, meg a kibaszott nagy feketés bõtû szörny.

DarkSector
már letöröltem a demo-t, de amikor néztem asszem voltak eltérések, amikor megragadsz egy tárgyat az a 2.részben másképpen megy ha jól emlékszem.

Seth
Majd sok sikert a Hard-core módhoz.
Kevesebb cucc, erõsebb dögök,nincs checkpoint, halál esetén vissza kell töltened egy mentést. És itt a legnagyobb érvágás, egész játék alatt összesen 3x menthetsz 😄

DarkSector
nekem kurvasok maradt lehetetlenbe

Seth
Hogyne lehetne.Milyen kontrolleren? Célzás + Y(360)vagy háromszög(PS3)

Prince23
Idõt lassítani lehet benne amúgy?

ja meg melyik volt ez a controlleren, ha egyáltalán lehet még

Renjike
1. végigjácásra én végigvittem normalon és lehetetlenen meg újrakezdtem sok pénz ami jó ammora meg ilyenek 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Jó csak easy-n ez a feldarabolás asszem redukálódik 1 testrészre, vagyis most a régi Dead-ra értem ott a legkönnyebbe 1 végtag elég volt asszem.
Vagy több végtag csak 1 lövés már nem emlékszem.

Akkor még a kisujjamba voltak eze a dolgok már azóta nem emlékszem.

Azt tudom lehetetlen fokon egy jó ideig csak taposással öltem, hogy ne fogyjon a pisztoly. 😊

Hát eleve arról szól a játék, hogy meg kell dismemberezeni az ellent. Legalább háromszor mondják mindkét játék elején.
DarkSector
Én úgy tudom utána elkezdenek rohanni feléd a geci csápokkal, nem halnak meg.
Mert le kell szedni legalább 2-3 végtagot, de nehézségtõl függ.

Mert Easy fokon lehet elég sebzést okoz a fej, de erõsebb fokon 100% hogy nem elég, túl könnyû lenne a játék.

DarkSector
én legalábbis így képzelem el a játékot, hogy a demoban lévõ dolgok kombinációiból épül fel az egész játék, a sok-sok ingame videó is ezt sugalja, számomra itt már csak a játékidõ meg max a multi része kérdéses, de lehet nem is fogok majd multizni.
Csak annyira legyen jó mint az elsõ rész legalább.