2703
Dead Space 2
  • DarkSector
    az a rész előbb van a peng szobor is kiljebb van cseppet, nem bent ahol rakosgatni kell a dugaszokat. :P
  • yesname #859
    Igen, tudom hogy dobja a cuccokat, de sajna nem elég.
  • Renjike
    az online pass milyen extrákat ad a játékhoz? mert ovlastam tokon meg könyvbe hogy extrák de mik? xD várom a Severed DLC-t meg a 3. részt remélem minimum 4 DLC lesz a játékhoz :D
  • Renjike
    tegél le aknát belefut és felrobban vagy seeker rifle el is megvárod még jön 1 lövés általában max 2
  • Crem
    Rájöttem közben!:D
  • wedge31
    Minden monsztát tapos meg és minden ládát nyiss ki vagy verj szét.

Ugy van felépitve a játék, hogy elég kell legyen.
  • Seth
    Stalkerek, legjobb új ellenfelek a játékban :D Megvárod míg leskelődik,legyen minél nagyobb távolság köztetek,mikor kirohan akkor adj neki,ha tudod a lábát célozd,az általában 1 lövéstől elszáll,kúszás közben meg már könnyű célpont. Nagyon kiszámítható ellenfelek
  • Voltan
    Nem hinném, mert pár helyen légüres térben kell kolbászolnod, ahol kell a ruha, az antigravitációs részekről meg nem is szólva.
  • yesname #852
    HJát srácok én survival-ban játszom vle, 8. chapternél vagyok és nincs pénzem, nincs ammom se lassan. A Vintage páncélt sosem fogom tudni megvenni (40 ezer ugye) :D. Nyugtasson meg valaki, hogy hamarosan rálelek a kincseskamrára, mert ha nem akkor szerintem ez az utolsó chapter és end game lövedék és pénz hiánya miatt.
  • berlinboy6329
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mi az Isten hatásos azok ellen a buzi monszták ellen ami nekem jönnek és lefejelnek?Stasis nem tart öörkké,fegyóra meg nem költöm a pénzem..VAn géppityu meg plazmavágó.
  • Frank99

leírom, hátha másnak is kell:

alt-al fellebegve a platformra, megtalálod a harmadikat....
  • Seth
    Igaz,amit említ az korábban volt,mikor az oxigénellátást kellett megszüntetni, my bad
  • zzeN
    Ott nem volt semmilyen tűz, csak be kellett jutni vmilyen core-hoz ha jól emlékszek.
  • Masakari
    ez 1 másik rész lesz amit írsz szerintem,de megjegyzem azért:)
  • Masakari
    Nem szóltam,még1szeri szétnézéssel megvolt a gond xD
  • Seth
    Amikor zöldre vált a dugasz akkor van jó helyen. A 4-es pakkba kell csak rakosgatni, a kettes-eket nem kell figyelembe venni. A helyes sorrend egyébkét ott van a földön az ablaknál.

Az egyik teremben van olyan hogy kékre váltanak, az is jó,mert akkor eljuthatsz egy titkos terembe, ott van a Peng szobor
  • Masakari
    Üdv! kéne 1 kis segítség,Chapter 7nél(asszem) van az amikor a komphoz kéne menni de 1 lángoló rész elzárja az utat amerre menni kéne,a tűzoltó rendszer nem működik...power modulokat lehet kihúzgálni 2 helyen de cserélgetéssel se mentem semmire....valaki meg tudná mondani hogy ott hogy lehet tovább menni?
  • Seth
    Benne van a menüben, de ott nem fogod hallani azt a beszélgetést mint ami a játék végén van
  • Renjike
    érdeklődnék hogy valami netbúvár tud e nekem szerezni ilyen képet csak sokkal nagyobba? vagy csak az a lényeg hgy isaac pontosan velem szembe áljon ne fordulva vagy valami.... légyszives...
  • Renjike
    nem nyomtam el lementem WC re de vissza lehet hozni?? a készítők listáját?
  • Seth
    komolyan ? -_-
  • Seth
    "állitólag volt egy 3. részre utaló valami a játékban csak én nem találtam meg? "

A készítők listájánál gondolom kapásból eszképelő alak vagy :D
  • vg
    Azt mondjátok már meg, hogy "ruha" nélkül is végig lehet játszani? Ezen gondolkozok már pár napja, de még nem volt kedvem újraindítani a játékot.
  • zzeN
    Én zealoton kezdtem el, azért nem könnyű, legtöbbször 1 csapás azt halál. A hc-ra már nem is merek gondolni...3 mentés.
  • Renjike
    na kijáccva :D a legvége vicces volt " What??? xD "
    állitólag volt egy 3. részre utaló valami a játékban csak én nem találtam meg? :D amm egyből újra is kezdtem most casualon mert acsikra megyek :) aztán majd zealot :D az azért poén hogy hardcore módot csak teljesen újrakezdve lehet választani :D
  • Evin
    Nincs kint szem előtt a fejlécben, így ne csodálkozz.
  • Renjike
    15

Spoiler! csak nemvolt kedve mkitenni.
    chapter 15 ben mikor saját magamban vagyok és lövöm a ribit meg a szivet akkor pontosan hánysdzir is kell eljáccani ezt? mert a 3. után mindig ledarálnak.... ha esetleg kikapcsolom honnan kell folytatnom?
  • atkaq
    Helló!
    Hány chapter van a játékban?
  • Renjike
    remélem ti is megtaláljátok a titkos audio logot :D CHapter 14. na minnyá megint rámegyek arra a halhatatlan fosra.
  • Crem
    Ismét megállt a tudományom... Nem jövök rá, mi a megoldás itt,hogy jutok tovább. Köszönöm előre is a segítséget.:)

• RatBaG #830
    forceold rá driverből, akkor 60 lesz. (az első résznél legalább is így ment)
  • Diezel
    Én most csak 15 percet játszottam vele, az első résszel anno 2x is játszottam, és megnéztem a Dead Space Downfall "rajzos horrort" ami az első rész előtti eseményeket tárja fel : ) (aki nem látta, ajánlom nézze meg, király -
    A film végén megérkezik az USG Kellion :))

szóval, már akkor tetszett a Dead Space univerzum, de a második rész már most nagyon bejön, remélem jó hosszú és végig izgalmas a savat okádó szörnyek is egészen "izgalmasak" :) a hangeffektektől pedig már többször is ugrottam a székemben szóval nekem tetszik :)
  • DarkSector
    Most mondom előre akik elérnek a Chapter 7-ig azok nagyot fognak majd lesni mikor a műholdakat be kell forgatni!!! Eszméletlen. :)
  • alph4
    Mindenki magából indul ki
  • DarkSector
    Resi 5-ben, vagy az Outbreak-ben gondolsz vagy a Resident 0??
  • wedge31
    Még egy idiota aki nem találja a warez topicot...
  • alph4
    Akinek kifagyna chapter 7-nél:
    Crackfix
  • Nos
    Sötét szobában egyedül otthon 40 colon, hogy jól betöltse a látóteret.
    Hm, nem rossz, para :)

Csak a hátam mögötti áttetsző üvegajtót kéne acélajtóra cserélni a biztonságérzet miatt.
  • yesname #822
    Ezt csak a programozó kollégák tudnák megmondani. Az első részében is így volt.
  • wesker24
    Jah igen az Uroboros az tényleg regeneráló szörny volt végülis nem volt halhatatlan mert elégették meg az RPG-t se kedveli !

Wesker tudom hogy ember de mégis halhatatlan a szérumnak köszönhetöen !