2703
Dead Space 2
-
#860 az a rész előbb van a peng szobor is kiljebb van cseppet, nem bent ahol rakosgatni kell a dugaszokat. :P -
#859 Igen, tudom hogy dobja a cuccokat, de sajna nem elég. -
#858 az online pass milyen extrákat ad a játékhoz? mert ovlastam tokon meg könyvbe hogy extrák de mik? xD várom a Severed DLC-t meg a 3. részt remélem minimum 4 DLC lesz a játékhoz :D -
#857 tegél le aknát belefut és felrobban vagy seeker rifle el is megvárod még jön 1 lövés általában max 2 -
#856 Rájöttem közben!:D -
#855 Minden monsztát tapos meg és minden ládát nyiss ki vagy verj szét.
Ugy van felépitve a játék, hogy elég kell legyen. -
#854 Stalkerek, legjobb új ellenfelek a játékban :D Megvárod míg leskelődik,legyen minél nagyobb távolság köztetek,mikor kirohan akkor adj neki,ha tudod a lábát célozd,az általában 1 lövéstől elszáll,kúszás közben meg már könnyű célpont. Nagyon kiszámítható ellenfelek -
#853 Nem hinném, mert pár helyen légüres térben kell kolbászolnod, ahol kell a ruha, az antigravitációs részekről meg nem is szólva. -
#852 HJát srácok én survival-ban játszom vle, 8. chapternél vagyok és nincs pénzem, nincs ammom se lassan. A Vintage páncélt sosem fogom tudni megvenni (40 ezer ugye) :D. Nyugtasson meg valaki, hogy hamarosan rálelek a kincseskamrára, mert ha nem akkor szerintem ez az utolsó chapter és end game lövedék és pénz hiánya miatt. -
#851 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi az Isten hatásos azok ellen a buzi monszták ellen ami nekem jönnek és lefejelnek?Stasis nem tart öörkké,fegyóra meg nem költöm a pénzem..VAn géppityu meg plazmavágó. -
#850 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
leírom, hátha másnak is kell:
alt-al fellebegve a platformra, megtalálod a harmadikat....
-
#849 Igaz,amit említ az korábban volt,mikor az oxigénellátást kellett megszüntetni, my bad -
#848 Ott nem volt semmilyen tűz, csak be kellett jutni vmilyen core-hoz ha jól emlékszek. -
Masakari #847 ez 1 másik rész lesz amit írsz szerintem,de megjegyzem azért:) -
Masakari #846 Nem szóltam,még1szeri szétnézéssel megvolt a gond xD -
#845 Amikor zöldre vált a dugasz akkor van jó helyen. A 4-es pakkba kell csak rakosgatni, a kettes-eket nem kell figyelembe venni. A helyes sorrend egyébkét ott van a földön az ablaknál.
Az egyik teremben van olyan hogy kékre váltanak, az is jó,mert akkor eljuthatsz egy titkos terembe, ott van a Peng szobor -
Masakari #844 Üdv! kéne 1 kis segítség,Chapter 7nél(asszem) van az amikor a komphoz kéne menni de 1 lángoló rész elzárja az utat amerre menni kéne,a tűzoltó rendszer nem működik...power modulokat lehet kihúzgálni 2 helyen de cserélgetéssel se mentem semmire....valaki meg tudná mondani hogy ott hogy lehet tovább menni? -
#843 Benne van a menüben, de ott nem fogod hallani azt a beszélgetést mint ami a játék végén van -
#842 érdeklődnék hogy valami netbúvár tud e nekem szerezni ilyen képet csak sokkal nagyobba? vagy csak az a lényeg hgy isaac pontosan velem szembe áljon ne fordulva vagy valami.... légyszives... -
#841 nem nyomtam el lementem WC re de vissza lehet hozni?? a készítők listáját? -
#840 komolyan ? -_- -
#839 "állitólag volt egy 3. részre utaló valami a játékban csak én nem találtam meg? "
A készítők listájánál gondolom kapásból eszképelő alak vagy :D -
vg #838 Azt mondjátok már meg, hogy "ruha" nélkül is végig lehet játszani? Ezen gondolkozok már pár napja, de még nem volt kedvem újraindítani a játékot. -
#837 Én zealoton kezdtem el, azért nem könnyű, legtöbbször 1 csapás azt halál. A hc-ra már nem is merek gondolni...3 mentés. -
#836 na kijáccva :D a legvége vicces volt " What??? xD "
állitólag volt egy 3. részre utaló valami a játékban csak én nem találtam meg? :D amm egyből újra is kezdtem most casualon mert acsikra megyek :) aztán majd zealot :D az azért poén hogy hardcore módot csak teljesen újrakezdve lehet választani :D -
#835 Nincs kint szem előtt a fejlécben, így ne csodálkozz. -
#834 15
Spoiler! csak nemvolt kedve mkitenni.
chapter 15 ben mikor saját magamban vagyok és lövöm a ribit meg a szivet akkor pontosan hánysdzir is kell eljáccani ezt? mert a 3. után mindig ledarálnak.... ha esetleg kikapcsolom honnan kell folytatnom? -
atkaq #833 Helló!
Hány chapter van a játékban? -
#832 remélem ti is megtaláljátok a titkos audio logot :D CHapter 14. na minnyá megint rámegyek arra a halhatatlan fosra. -
#831 Ismét megállt a tudományom... Nem jövök rá, mi a megoldás itt,hogy jutok tovább. Köszönöm előre is a segítséget.:)
-
#830 forceold rá driverből, akkor 60 lesz. (az első résznél legalább is így ment) -
#829 Én most csak 15 percet játszottam vele, az első résszel anno 2x is játszottam, és megnéztem a Dead Space Downfall "rajzos horrort" ami az első rész előtti eseményeket tárja fel : ) (aki nem látta, ajánlom nézze meg, király - SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A film végén megérkezik az USG Kellion :))
szóval, már akkor tetszett a Dead Space univerzum, de a második rész már most nagyon bejön, remélem jó hosszú és végig izgalmas a savat okádó szörnyek is egészen "izgalmasak" :) a hangeffektektől pedig már többször is ugrottam a székemben szóval nekem tetszik :) -
#828 Most mondom előre akik elérnek a Chapter 7-ig azok nagyot fognak majd lesni mikor a műholdakat be kell forgatni!!! Eszméletlen. :) -
#827 Mindenki magából indul ki -
#826 Resi 5-ben, vagy az Outbreak-ben gondolsz vagy a Resident 0?? -
#825 Még egy idiota aki nem találja a warez topicot... -
#824 Akinek kifagyna chapter 7-nél:
Crackfix -
Nos #823 Sötét szobában egyedül otthon 40 colon, hogy jól betöltse a látóteret.
Hm, nem rossz, para :)
Csak a hátam mögötti áttetsző üvegajtót kéne acélajtóra cserélni a biztonságérzet miatt. -
#822 Ezt csak a programozó kollégák tudnák megmondani. Az első részében is így volt. -
#821 Jah igen az Uroboros az tényleg regeneráló szörny volt végülis nem volt halhatatlan mert elégették meg az RPG-t se kedveli !
Wesker tudom hogy ember de mégis halhatatlan a szérumnak köszönhetöen !