Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
az bizony fail lenneXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Én még a télapót se láttam, azt is mondták hogy majd eljön.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Visszaolvasva tele van warezzal, fõleg amikor kiadták xboxra. Akkor, hogy is van ez?
DarkSector
Nem ez azt jelenti hogy használhatod vagy ezt vagy azt, de ha steam elvész akkor a profiloddal a cd-kulcs is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
1.) Ez nem warez topic
2.) Ez egy baromság amit hallottál, mert a cracknek köze sincs a hivatalos megjelenéshez.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sgtfathi
Valahol azt irták mától várható Warez verzió !
miért is mától? tudja valaki?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Rage47
ha Clone verzió a wrz, akkor tudod haszálni a keyyel
egyetertek, jo ha utananez az ember a dolgoknak mielot atverik!

anti hero

The Protector
Én az UT3-amat akartam steambe beregelni,hogy ott felpatchelje.erre az agész gamet le akarta szedni.Ez annyit tesz h van 2 eredeti UT3-am?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Miért a full termék támogatást így is megkapom hozzá mintha az EA Store-ból vásárolnám nem? Úgy értem az udpateket így is automatikusan megkapom.
Csak azért kérdezgetek, mert nem nagyon értem hogy mi a különbség. Nem vitatkozás céljából írkálok :-)

DarkSector
Nincs is baj ezzel ha megy utána tisztességesen a játék, akkor ez csak jó.
Reméljük minnél több elfogy. Én azért nem az átverések végett de ha nem 1000-2000ft akkor már inkább tokosan veszem meg a szobába a polcra.
Szeretem a kézzel fogható dolgokat.

DarkSector
Jó most ugyanarról beszélünk, EA stores kódot kapsz oké, de nem az EA store-on keresztül ez nem mind1.

Én megvettem boltban 2000ft-ért az Unreal 2007-et. Steambe beírtam le is tudom tölteni, mégsem steam-es kód. Csak jó hozzá.
Gondolom érted mit akarok kihozni ebbõl.

lolSL
g2play meg a többi ilyen key store kelet-eu meg ázsiai olcsó bolti példányokból szedett kulcsokat árul, oda meg sokkal olcsóbban viszi az EA hogy egyáltalán megvegyék.

Nem akarom reklámozni az oldalt ezér tnem rakok be linket, de ha megnézed az odlalon akkor ea download manager-es kódot kapsz :-)

Nem...Elvileg EA store-os kódot kapsz, amit az ea-s fiókodnál tudsz 2aktiválni", utána meg le is tudod tölteni a játékot!

DarkSector
De ez a 40 euro 11ezer ft kb. nem akkora az árrés. De azért azt vedd figyelembe hogy a G2Play-en gondolom csak kulcsot kapsz, míg a Store, illetve Steam, meg D2D stb ott magát a játékot is letöltheted, menedzselik, steam frissiti a játékot a kliensen keresztül stb. gondolom én hogy ezért tartanak magassabb árakat.

DarkSector
Store drága.
Steam is drága, csak akkor jó ha akciók vannak. Ott se mindig, mert van hogy egy 75%-os steam leárazás drágább mint az a játék boltban tokkal-vonóval. Teljessen logikátlan az egész. Hamar meg akarnak gazdagodni biztos.

Oké de pl. ea store-on 40 euro a játék, g2playen átszámítva meg 8k kb... Ez miért van?

DarkSector
Akkor nincs baj. Azért, mert lehet nem euroban fizetsz, vagy mert nem kell dobozossan árulniuk, tudod hogy annak a legyártása költség stb.
Mindig is olcsóbb játék egy digitális változat mintha tokkal árulnák.

Jó ez sokszor sajnos nem így van mert a Steam-en brutálisak az árak sokszor, de a kódok elküldése biztos olcsóbb mint a termék, kézzel fogható termék.
Meg aztán 10000ft a bolti játék kb ez meg 7500ft körül van az reális engedménynek tûnik nem hihetetlen annyira. Pláne hogy külföldi oldal.

Én is szoktam néha a g2.play-t használni, eddig egyszer volt vele problémám amikor is Diablo 2 cd keyt vettem. Igaz, olyan sok játékot még nem vettem, de rögtön küldtek egy másik Diablo 2 kódot. Szerintem az online cd key forgalmazók közül talán ez a "legbiztonságosabb".
Mondjuk nem értem hogy tudják áron alul adni a játékot, ez elég érdekes!

DarkSector
Jah és én nem azt mondtam hogy konkrétan a G2PLAY-en átverik csak hogy legyen óvatos, nemárt valami számla vagy bizonylat sem hogy õ vásárolt.

DarkSector
Nem de ellenben vagy xyz számú játékkal játszottam eredeti kulcsokkal.
Hadd ne soroljam, mert nem tartozik másra, legyen elég hogy kurvasokkal.

Van max 1-2 kivétel, de az a szabály erõsítése végett van.
Ezek lehetnek azok, amihez dvd is kell de ezeket könnyedén ki lehet küszöbölni 1-2 esetben.

Mindegy inkább ne menjünk bele. 😊

ez nem teljesen igaz, de gondolom nem vagy szakember

anti hero

szia
darksectorral ellentetben en pont az ellenkezojet mondom:

1. a g2play elvileg egy hivatalos oldal, ahonnan legalis kulcsokat tudsz venni DE vegyunk figyelembe, hgoy tobb forumon is az utobbi idoben arrol panaszkodtak, hgoy volt, ami nem mukodott!

2. egy kalozverzios letoltes szerintem szinte biztos, hogy nem fog mukodni! hacsak nem tenyleg cscak az exet modositottak, de van ra esely, hgoy nemcsak. ha mas fileok is valtoztak,hogy a tores menjen, akkor baszhatod 😄

kiprobalni ki lehet, hisz nem kell letoltened, de en nem vennek merget ra, hgoy mukodni is fog, sztem nem fog

anti hero

DarkSector

DarkSector
Jó, én elhiszem neked, biztos utánanéztél csak elõvigyázatossan használd hogy nehogy károd származzék belõle, ettõl független grat a játékhoz és jó játékot hozzá.

mcwolf
A G2Play egy online shop, ahol HIVATALOSAN vehet az ember szériaszámot.
Nem hiszem,hogy ilyen szürkebolt.
G2play

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

DarkSector
Nemrég steam topicban ezért bannoltak valakit, én biztos nem vennék ilyeneket, de te tudod.

DarkSector
Az egy más kérdés, hogy mennyire fog mûködni a VETTEM EGY KÓDOT téma.
Mert az nem hivatalos szerintem.

Snexi
na végre én is kipróbálhatom

DarkSector
Igen mivel a warez is az eredeti lemez másolata, ezt mindig el szoktam mondani mikor ez van, mert azt hiszik hogy a warez iso meg az origi iso tök más.

Az iso maga se warez, csak a krekk hozzá.

mcwolf
Hali!
Megvettem a G2Play-en a játékot (pontosabban a kódot). Ha letöltöm a warez verziót azt tudom hozzá használni? Márcsak azért,mert Nálunk sajnos forgalmi korlátos net van, és kicsit sok az a 17 GB. A haver leszedte az egyik release-t, és azt szeretném használni a kódommal.
Mûxeni fog-e úgy?
THX

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

DarkSector
Pedig fura. 😊

Lunki88
Ennyi újságírót csaknem fizetett már le az EA. 😄
Prince23
Victor1103
Hát gyerekek aki most kezd bele annak nem semmi élményben lesz része
Fél órája vittem végig survivor fokozaton és felejthetetlen game lett abszolút 10/10. Nekem nem szokásom egy játékot végigjátszani kétszer, de ez rászolgált.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Voltan
Milyen fokozat? Én mondjuk könnyûn kezdtem, nincs is ilyen gondom...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Renjike
taposom taposom ad is cuccot csak hamar fogyok 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Seth
Bemutatott az egyik Necro 😄

PSN ID.: Beegabor

yesname
Azt hgoy sem film, sem könyv nem tett ennyi bevételre szert. Ne röhögtess.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

wedge31
Ez a sg, flémelés és flémelés, néha egy kicsit beszélünk a játékról is de ez a többséget ugy is csak zavarja...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Igen ahogy Seth is írta, mert itt nem úgy van hogy meghal és kapsz, hanem adott testrészekért kapsz, szóval porrá kell zúzni mindenkit akit csak látsz.
Falon dobozokat szétverni stb.

DarkSector
összeset nem tudom még nem vettem meg, ezeket csak régebben irták, hogy ezen kívül mennyi van még nem tudom.

Seth
Taposs meg minden ellenfelet miután kimúlt. Most már az összes ad vmit,nem csak hébe hóba,mint az elsõ részben.

Prince23
gamer magazinok írták ezt. külföldiek.

Renjike
csak nekem van rohadt kevés ammom és pénzem a játék során? :/

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tigristank
Black Opsból származó bevétel meghaladta az 1 milliárd dollárt, még decemberben. Szóval szerintem játékok körében tényleg ez termelte a legtöbbet. Viszont mindent egybevetve azért nem a legjobban termelõ alkotásról van szó, mert pl. az Avatar 2,7 milliárd dollár bevételt ért el. 😄
De egyébként az 1 milliárd dollár nagyon soknak számít, még filmek vonatkozásában is!

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Seth
Be kéne már fejezni ezt a kinek mekkora a farka témát

Azért nem így megy... igaz márkás ruháim vannak, D&G, Nike Air, G-star... de ezeket mind külföldrõl szerzem be pl. Ioffer-en keresztül potom pénzekért. 40k-bõl veszek 2 GS farmert, meg 8db Versace polot... nem szarom a pénzt, tanuló vagyok, eljárok hétvégente melózni ha tehetem. Anyámék nem csórók, de nem látnak el heti 5k-val, sõt néha még 2-vel sem... megtanultam beosztani a pénzem, gazdálkodni! Nos én havi átlag 35k-ból rendezett dolgokat tudok magamnak vásárolni, nem hülyeségre költöm a pénzt; most komolyan, nem azt mondom hogy nem költök 40k-t VGA-ra, mert igen, csakhogy évente 1x... a tag meg évente 4x de nem is 40k-t... ez valahogy túlmegy a pazarlás címszaván! Ugyanúgy veszek játékokat amik jó árban vannak és megérik azt amit elkérnek érte, nem vagyok kivétel, viszont nagy a különbség az én "fajtám" és az õ "fajtája" között; OKOSAN és beláthatóan "szórjuk" a pénzt...
yesname
Hülyeséget ne beszélj, tuti hogy a Biblia is többet termelt, de szerintem még a LOTR is. WOW-ról ne is beszéljünk.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]