2703
Dead Space 2
  • DarkSector
    Az moderátorokkal töröltesd.
  • Kongy
    Hát.. van benne még fejtörő, de elég könnyű rájönni a dolgok nyitjára.
  • DarkSector
    Nem. Van sok, de látod aki nem tudja mit hogy illik. Ez van.
  • Shep
    Azért remélem nem az az 1 fejtörő van a játékban amit most már ráadásul le is lőttek.
  • Kongy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a buzi Stross egy csavarhúzóval kivágta a szemét. :( Amikor találkozik vele Isaac még mondja is h "Jössz nekem 1 szemmel, te rohadék" XDD De aztán Stross is megkapja a magáét, miután megöltem széttapostam a testét darabokra xDDD Mondom, ezt Ellie-ért!! :D
  • Kongy
    Fail :D
  • Kongy
    Miez a hülye spoilermentes dumálás?! Most elrontottad pár ember felfedezési örömét az tuti. Amúgy én viszonylag hamar rájöttem.

Figyelj, így kell spoilerezni: Szegény Ellie, tisztára sajnálom:

[spolier]Az a buzi Stross egy csavarhúzóval kivágta a szemét. :( Amikor találkozik vele Isaac még mondja is h "Jössz nekem 1 szemmel, te rohadék" XDD De aztán Stross is megkapja a magáét, miután megöltem széttapostam a testét darabokra xDDD Mondom, ezt Ellie-ért!! :D[/spoiler]
  • DarkSector
    Jah most már értem mitől a nagy eltérés:)

"Minden egyéb fegyverhez talált lőszert eladtam. Illetve adtam el kinézis töltőt."
    én nem adtam el semmit.
  • DarkSector
    Buzi vagy ember! :)

SPOILER-t használni ezekután.
  • DarkSector
    tegezek mindenkit. :)

volt resi2-ben resi 3-ban is megcsinálhattad mentés nélkül de arra nem emlékszem hogy ott ad-e valamit.

resi2-ben vagy végtelen ráketír vagy egy extra karakter volt a jutalmad.
  • Kongy
    @Hoz_Hun

Megvan. :D A terem előtt még volt egy energiagóc, még szerencse h felvettem, mert nálam nem volt. :D

Amúgy nekem is megvolt a Javelin, de eladtam, mert szar volt... Nagyon pontosan kell vele célozni, de a plazmavágó amúgy is veri...
  • Shep
    Kösz a spoilert, de tényleg :(

Eddig nem sokat játszottam még a játékkal (3. fejezetben járok) de az eddigiek már jobbak voltak, mint az az egész első rész-
  • oregon1987
    Volt egy rész a játékban mikor nem enged be az ajtón az a virtuális kurva! Ti mennyit gondolkoztatok mire rájöttetek hogy a hullát kell oda vinni? :D

• Hoz_Hun
    Egy raktárban van, amit Energiagóccal lehet kinyitni. Nem sokkal az "űrséta" után.
  • Hoz_Hun
    Köszi. :)
    Az említett négy fegyón kivül, csak a mesterlövész puska van meg és a Javelin vagy mi. De sose használtam, a mesterlövész puskával kb 2 tárat lőtem ki aztán visszatettem a gépkarabélyt.
    Csak ruhára költöttem meg energiagócra, de arra csak akkor ha 0 volt mert mindig úgy mászkálok, hogy 1 db legyen nálam. Minden egyéb fegyverhez talált lőszert eladtam. Illetve adtam el kinézis töltőt. Lőszert eddig nagyon ritkán vettem (leszámítva ezt az utolsó megmozdulásomat). Minden shopingolás után csak egy tárat viszek magammal, az sincs mindig tele, így rákényszerítem magam a spórolásra és a közelharcra.
  • Fpocok
    Ő mondja jól? Vagy én? Csak mert nyugodtan tegezhetsz :D Kibaszott sokat játszottam a 2vel, de ilyenre nem emlékszem, persze lehet, hogy tévedek.
  • DarkSector
    Annyi checkpoint van hogy a Hard Core-t leszámítva vicc az egész.
    Csak idő kérdése.
  • DarkSector
    Jól mondja.
  • NovaTerra
    Én elsőre zealoton kezdtem, és számomra nem volt nehéz, aki játszott az elsővel az tudja, hogy kell bánni az ellennel. Hamar egy láb ki, majd egyik kar, durvább szörnyeknél kell a második. Okosan kell fejleszteni és mindig lesz ammo-d. Illetve értelmesen kell váltogatni a fegyvereket. Közel harcnál ott a fürész, ami hamar lekapja a lábakat és spórolsz töltényt a többi fegyvernek. A sok kis rohanó kölyöknél, a rohampuska, amivel egy lövés a lábra és meg is hal a kölyök. Nagy szörnynél stázis, egyik kar le, újab stázis, megkerülöd háttulról a lábát lekapod. Ráadásul a 2.-ben minden szörnyről le lehet szakítani 1 vagy 2 kemény végtagot, amit ki lehet lőni, még ingame videóban be is mutatja az egyik túlélő. Azzal is kapásból le lehet szakítani egy lábat vagy kart a másiikal kivégzed, a hullából veheted elő a másikat. Emellett rengeted robbanó hordó van, mindenféle tereptárgy, felmososót is ki lehet lőni az meg beleáll a lényekbe. A legfontosabb, hogy stázist fejleszd, hihetetlen sokat segít. Ez is nagyon nagy könnyítés az egyhez képes, hogy magától is töltődik vissza. Igazából, aki nem játszott hasonló játékkal annak biztos elég a normál is vagy, akinek nem kell kihívás csak a történet érdekli, de egy túlélő horror játéknál én szeretem, ha túl kell élni és szükséges kicsit gondolkozni és taktikázni, nem cod féle hent.
  • Fpocok
    A 2-t? Erről most hallok először. Nem a 3 ra gondolsz, ahol az epilógusokat kellett gyüjteni, és minden végigjátszás után kaptál egyet?
  • DarkSector
    Én is mentés nélkül megcsináltam 1:28perc, pár másodperc alatt ez volt a rekordom az A történetben, már nem is tudom mit kaptam érte, de biztos hogy valami faxa dolog volt, csak már régen volt elfelejtettem .:)
  • Prince23
    Végigvittem én is. Nálam 9/10. A sztoriban lehet hogy jobb az első, most így átgondolva az egészet. Viszont pályákban a ds2 verhetetlen.
  • Gabe18
    Igazából biztos meg lehet csinálni a HC-t is.
    Annó a Resident Evil 1-2-nél volt hasonló hogy időre és meghatározott számú mentés alapján kellett végigvinni hogy ha a teljes befejező videót akartad látni. Ráadásul a 2-ben a legjobb eredményt elérve 6x kellett végigvinni és akkor kaptad meg a full befejezést (már ha jól emlékszem, lehet keverek számokat így tizen pár év távlatból). Hát zsenge ifjú koromban még meg is csináltam ezt, ma már biztos nem vállalkoznék rá.
    Ezt Survivor-on végigvittem. Ebből kiindulva a Zealot nyilván megoldható, így hogy az ember tudja hova kell nagyon spórolni, stb.
    De a HC az biztos durva a 3 mentés miatt. De lesznek ilyen "megszállottak" most is jó páran akik belevágnak.
  • DarkSector
    :D
  • pxxl
    nálam nincs baj a 4870-el. húhádéban, maxon viszi mint a vihar :)
  • PeeTeR
    a tiedre talaltam valamit, de a sajat szaromra termeszetesen nem
    remelem segit
  • Kongy
    azt nevezem. AMD karikkal meggyűlik a game baja, az már biztos. :D tuti lesz patch, addig meg játssz vmi mással. :D
  • Kongy
    Normál nehézségen még lehet. :D Faszom fogja hardcore-on tolni. :D
  • tobias88
    Hali, Win7 64 bit, Hd4850el sokszor ilyen a játék és nem tudom miért:

• DarkSector
    Jah trancsirozz nekem hard core-ban. :)
  • DarkSector
    Jah meg közben aki nem tudná a tereptárgyakkal jól lehet irtani a picike piócákat, ezért mire rájöttem hogy feleslegessen vettem rájuk a gépfegyót, elég volt egy lámpa, vagy egy doboz, persze sok hely kell és előtte leölni a nagyokat.

Biztos ügyes a srác, be kell tanulni a pályákat ennyi. sok helyen el lehet futni.
  • Kongy
    Én nem spórolok semmin. Ha kifogyok akk még mindig ott a 2 kezem, azzal is lehet trancsírozni, ha a szükség úgy hozza. :D

Én pulse riflet, plazmavágót, lángszórót, meg asszem a belezőt használom ( az a fegyó ami körfűrészt forgat maga előtt). Legtöbbször plazmavágózom, ahhoz mindig van lőszer, ha kifogy jön a pulse rifle, de mire az kifogy már megint van plazmavágó lőszerem. Az a legeffektívebb fegyó, pont. Használom még a lángszórót, gyerekeknél, csecsemőknél (úristen, de rossz ezt leírni xD)meg annál a dagadt állatnál, ami kis izéket önt ki a gyomrából. Azok ellen nagyon hatásos. Elégnek mielőtt odaérnének hozzád. :D A charger-féleségek ellen meg a belező a legjobb. Persze az a biztos, ha előbb besztázisozod őket. Talán ezek szopják le leginkább a HP-mat, és ezek a legidegesítőbb ellenfelek.
  • DarkSector
    De figy nem kell paráznod a gyávább formája majd ellátogat a csít.hu-ra és leszed valami csalást, és azzal megcsinálja.
    Ez mind saját lelkiismeret kérdése. Én tudom ha nem tudok magam végigmenni, csalni nem fogok az biztos. 1x végignyomom könnyebben akkor már a történetet ismerni fogom, onnantól nincs mit veszteni, megpróbálom azt jutok amíg jutok.
  • Seth
    Tegnap este éppen a justintv-n vitte végig egy srác a hardcore módot. Teli volt cuccal a végére, két fegyvert használt csak, a plazmavágót és a line gunt. A végefelé kapcsolódtam csak be, de a 13. fejezetben használta el az utolsó mentését, 15. fejezetben meghalt, kezdhette megint 13-ról, de aztán akkor már simán végigvitte. Marhajól taktikázott, jól használta a sztázist, a tereptárgyakat, a line gun másodlagos módját.
  • DarkSector
    Biztosan meg lehet csinálni.

Csak tudhatnád hogy a Hard Core meg még a Zehalot is Hard Core játékosoknak készült, ahogy megszállotság és főleg egy kis szerencse no meg tapasztalat kell.

Nem rád értem de ha minden 2. kis 12 éves kis küszködés után végigtólná nem lenne Hard Core.
    Lehet az egész világon 100 vagy csak 4 ember lesz aki megcsinálja....nem kötelező.
    De 100% hogy meg lehet, mert úgy oldják meg. Csak ehhez mindent kurvára ki kell ismerni és a dolgokat felhasználni, gondolok ist a környezetre, gitchek-re.
  • Seth
    Fejleszteni kéne a fegyverek damage értékét
  • Kongy
    Én is 11. fejezet közepe felé tartok, hol lesz az új ruha? Már unom a Big Daddyt. :D
  • berlinboy6329
    Az ilyen zealot meg HC fokozatokat h a picsába lehet egyáltalán megcsinálni?

Én normalon mindig vártam,h legyen már vhol eg store h felpakolhassak tölténnyel..

Életem kurvasok volt,bűr a végefele azért még betankoltam 4-5 medium packot....

De töltény a kurva anyját sose volt...Plazmához volt 144 a végefele,de azt nem nagyon használtam..Pulse riflellel mentem de abból állandóan kifogyott...Mentem a kőtörővel,ott ellszált az összes 400-500 golyóm,aztán csodálkoztam is,h hova lett ennyi...

NEM lehetmegcsinálni..Főleg úgy nem,hogy hibáa lövi a kibaszott lábát/kezét a szörnyek,ha 1 lövés nem viszi el csak 4-5 plazma meg fél tár pulse...Spóroljá a tölténnyle,ja..Így aztán lehet,ha nem hal fél tártól,csak 1 lába talán ha leesik..V mi van azokkal a nagy nekemrontó gecikkel?Azokba akár 2-3 tár is belemegy és még csak az 1ik karja esett le,ha jól lövök akkor is plazmával...
  • DarkSector
    Ahoz meg külön extra grat, hogy megvetted az összes ruhát, meg lőszert és kb 1 chapterrel utánam még mindig van 100.000-ed, az gyönyörű.
    Én megvettem a ruhákat, és mindössze 82.200-am maradt, pedig egyedül a gépfegyvert vettem meg de azt is feleslegessen mert nem kellett, de az csak 9000pénz volt. :)

Nemtudom neked mindig pénzt adott vagy mi? :)
    Mert én minden ellenséget leölök aki van de ez elég nagy összeg az enyimhez képest. :P

Szóval térdreborultam képzeletben előtted.
  • DarkSector
    Grat hozzá :)