2703
Dead Space 2
  • Kongy
    fasza...
  • wesker24
    Csak nem a regenerálodó immortal monster akit nem lehet kinyirni ?
    Vagyis az 1-ben a hibernáló kamrában nyirtuk ki a dögöt !
  • Seth
    Igen, new game+ -ban átviheted a cuccokat (kivéve hardcore). Ha mazohista vagy akkor meg kezdesz tiszta lappal.Hol a gond?
  • zzeN
    Sehogy, lábát szétlövöd és sztázist rá. Jó ideig kell menekülni előle.
  • Kongy
    Nem hiszem el. Az a rohadt szétlőhetetlen szardarab követ!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • DarkSector
    Szerintem nem értesz mi a gond.

Állítólag egyszer ha lenyomod a cuccok megmaradnak, az odáig oké, de állítólag lehet váltani nehézségi fokot....blöáffff
    Ennek nincs értelme. Ha ez igaz.
  • Seth
    Mi az hogy mi értelme? Ez a játékoson múlik, ha kell neki a nagyobb kihívás,akkor megvan rá a lehetőség. Ha látja, hogy nem megy neki akkor meg visszavált,persze ilyenkor lőttek az achievemntnek,trophy-nak
  • DarkSector
    Mert ott tudtommal nem lehetett, ha easy-n mentél 2.round is easy-n mehetett csak, de nemtudom azt mondja haver ott is lehet váltani, de mekkora genyóság?

MI ÉRTELME ÍGY A NEHEZEBB FOKOZATOKNAK?
    HÁT EZ KURVANAGY CSALÓDÁS A RÉSZEMRŐL.
  • Kongy
    Chapter 13 vége felé azért bedurvulnak a dolgok. :D Elég kemény hullámokban jönnek a necrok. Na meg az a szemműtét áááá. :D

Chapter 14 elején azt az összeálló szarkupacot h lehet kinyirni?!
  • wesker24
    Ez jó kérdés én az első rsézben se váltottam nehézséget !

Akármilyen nehéz is volt csak megoldottam !

Lehet hogy itt majd szükség lesz rá ahogy nézem ! :D
  • PeeTeR
    gigabyte hd5770
  • DarkSector
    Srácok most itt társalgunk haverral, lehet olyat hogy váltani nehézségi fokot játék alatt? meg a régi első részben is lehetett? :O
  • vg
    ati tray tools-ban van teszt, bár fogalmam sincs milyen kártyád van
  • DarkSector
    1. Dead Space 2
    2. LittleBigPlanet 2
    3. FIFA 11
    4. Assassin's Creed: Brotherhood
    5. Call of Duty: Black Ops
    6. Just Dance 2
    7. Need for Speed: Hot Pursuit
    8. Wii Fit Plus
    9. Art Academy
    10. Just Dance
  • PeeTeR
    mar minden kombinaciot kiprobaltam CCC -ben (CCC vezerelt, programvezerelt, kikapcsolt) az utolso 3 Catalystal is probaltam, sajnos ez sem segitett. ez is egy problema hogy minden mas jatek rendben fut barmilyen aprobb hiba nelkul. Dead Space 1 -nel is ugyan ez a hiba van ami itt a 2 -ben.

ha tudtok mondjatok egy olyan jatekot vagy valami teszt programot amit erdemes lenne futtatni, hogy kideruljon valami. mert tegnap leszedtem Metro 2033 -at, Cryotasis -t es egyikkel sem volt baj. hirtelen mas nem jutott eszembe...
  • Seth
    Vmi tecnhó klubba keveredett Isaac :D ?
  • vg
    Grahics Problem
  • DarkSector
    jah oks.
  • Voltan
    Más játékoknál ezt nem csinálja?
    Ha nem, akkor menj a CCC.be és állíts be mindent úgy, hogy az applikáció irányítsa, állítólag a DS 2 nem szereti, ha a catalystról erőltetik rá a dolgokat.

Esetleg próbálj meg új drivert.

Egyébként meg sajna az is lehet, hogy halódik a kártya, nálam is hasonló dolgokat produkált, mielőtt behalt. De ha csak ennél a játéknál van, akkor nyilván nem erről van szó...
  • PeeTeR
    zzz - nemtom miert nem rakta be

video
  • Hoz_Hun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Stross hulláját ha szétaposod kiesik belőle egy audió log. Semmi lényeges a történet szempontjából.
  • Hoz_Hun
    De még mennyire hogy igazat mondott. Az Aftermathban benne is van.

Isaacnak se kell sok, hogy kinyírjon valakit...
    Amúgy jópofa, hogy Isaac végig mondja a csajnak, hogy vigyázzon rá meg minden, ő meg az első atrocitás után fejbe bassza csavarhúzóval. Mondjuk én örülök neki, mert rüheltem a pofáját rég, de azért érdekes fordulat volt.
  • PeeTeR
    gondoltam csinalok mar a nyuves video -t milyen is a jatek

• NovaTerra
    Konkrétan mutatják, hogy felszeli a feleségét és a családját. A marker miatt hallucinációi voltak, szörnyeknek látta a családját és megölte őket. Később kategorikusan tagadta, és azt hitette el magával, hogy megmentette őket és még élnek.
  • zzeN
    Asszem az Aftermath-be is mondják h mit csinált.
  • DarkSector
    Audio log közül meikről van szó? Történet szerint kapood meg? mert én nem nagyon hallgattam meg őket. :) Lehet lemaradtam róla.
  • DarkSector
    rendes lesz oregon1987.
    Én tudom hogy nem készakarva akarta ezt, most helyrehozhatja a hibát, ő töröltesse a hsz, ha megkérhetjük szépen, és ha megint be akarja írni, nyugodtan beírhat, nem kell csendben lenni, de a SPOILERT kéretik használni.
  • DarkSector
  • Kongy
    Az a hulla később jó arra is h a biztonsági lézert berobbantsd vele, azzal h magad előtt tartod. :D

@Hoz_Hun

thx. :D én is örülök neki. :D Ja, és meghallgattam az audiologot, hát szakadtam rajta. :D De Ellie-t sajnálom. Eleve nem kellett volna azzal az idiótával szarakodni. Lehet h még a szőke csaj mondott igazat h állítólag lemészárolta a családját meg a gyerekeit?
  • Hoz_Hun
    Szólni kéne a modnak, hogy törölje azt a bejegyzést.
  • benőmenő
    Ilyet máskor spoilerbe pls.
  • Hoz_Hun
    Gratula a ruházon. Én nagyon örültem, hogy lecserélhetem a "búvár" ruhát.
    Alapba a Plazma vágóval megyek, de kb. a 9 fejezettől rendszeresen használom a Belezőt. Azokat a fejelős óriás csirkéket pl nagyon egyszerű vele elintézni. A trükk az hogy sarokba, vagy jobb híjján fal mellett kell maradni, amíg el nem kezd az egyik rohamozni. Megvárom míg egész közel ér és sztázisba teszem, aztán addig simogatom a körfűrésszel, míg föl nem böfizi a lőszerem, vagy más nyalánkságot. Ezt ismételem míg el nem fogynak.

Én is széttapostam és kiesik belőle egy audio log (nagyon rég ki akartam nyírni egyébként). Remélem 2511-ben elég fejlett a technika, hogy használható műszemet tudjanak készíteni.
  • Voltan
    Na, megvan a pufi ruci (Vintage Suit), ronda, de bírja a strapát :)
    Kell is, mert kezdenek bedurvulni a dolgok... (Chapter 8.)
  • NovaTerra
    Persze ez igaz. Nekem is volt már olyan játék, ahol ennél egyszerűbb, logikus dolgon töprengtem. Az ilyenbe az a jó, ha magad találod meg a kulcsot a problémára.

Ti láttátok a dead space aftermath-t? Stross az egyik főszereplő. Érdekes volt. Azt mondjuk nem értem miért két ennyire eltérő grafikával csinálták az animációkat.
  • vg
    kb 1.5 percet
  • DarkSector
    Azért nem venném biztosra hogy mindenki csettintésre rájött volna, ez talán a legnagyobb ötletesség fejtörőknl, mert végre nem energiacellák vannak meg fémdarabkák meg alkatrészek, végre valami jo kis ötlet, erre valaki pont belinkeli, de FÜGGETLEN mennyire egyszerű vagy nem attól még SPOILER,.
  • oregon1987
    Amúgy meg aki nem tudja hogy kell tova menni annak meg segít!
  • oregon1987
    Rakok ki még több spoilert mindjárt! :D hihihi!
  • NovaTerra
    Mivel nincs jogosultságot belépni, logikus hogy kell találni valakit, valamit, akinek, aminek van. Kb, annyira volt bonyolult, mint kicserélni egy energiacellát.
    Nekem most egy bonyolult probléma sem jut eszembe, amihez sokat kellett volna gondolkozni. Minden tárgyat se nehéz megtalálni, mert kis vonal mutatja menj jobbra, akkor elindulsz balra, mert ott tuti lesz valami, lőszer, energiagóc, stb..
  • DarkSector
    Jah marha könnyű, de volt ahol hirtelen nem tudtam merre mit. pl amikor először ki kell menni.