Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
basszus nektek tényleg semmi nem jó 😊
Ugyanaz mint az elõd, az sem jó. Ha esetleg egyes játékok folytatásán mernek változtatni, az sem jó mert nem olyan mint a régi.
Ha sok bent a mászkálás nem jó mert unalmas, ha akciódúsabbá teszik az sem jó mert túl gyors.
Nem jó a matt színtelen grafika, de a csilivi sem tetszik.

Nc 😊

Részemrõl semmiféle kivetnivalót nem találok a folytatásban. Pontosan azt kaptam/kapom tõle amit elvártam.
Az elõd nekem is a kedvenceim közé tartozik.

5150x1050 full grafon játszom 3D-ben és nagyon beszaratós!!!
Annyi újítás van benne,hogy jól kezeli az nvidia 3D vision surroundot,itt sok minfden kijön a képernyõbõl!
mcwolf
Na Én is leírom a véleményemet:
Az elsõ rész sokkal jobban bejött. PS3-on is, és X360-on is kitoltam maxra (Platinum & 1000 G -> kb. 8 végigjátszás). Az Ishimura környezete sokkal jobb volt. Ott sokkal inkább éreztem a magányos és nyomott hangulatot. Itt a sok fény, csili vili fényreklám, és maga az egész környezet túl életteli. Direkt este játszottam, fülessel,és vhogy nem paráztam annyira,mint az elsõ részben.
Az már csak hab a tortán,hogy ismét egy az egyben konzolgrafot kapunk. A beépített élsimítás lófax, driver-bõl ráerõltetve 32x-es élsimítással is recés. Ennyit a PC erejérõl. Hiába a powa, ha a fejlesztõk baxnak kihasználni,és cakli-pakli áthúzzák konzolról.
A multi-t inkább nem minõsítem. Inkább bele se rakták volna.
Valszeg ezt is végig fogom tolni kétszer-háromszor, de ez az elsõ résznek csak az árnyéka.
Dead Space 1 -> Nálam 10/10
Dead Space 2 -> Nálam 7,5/10

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Seth
15

PSN ID.: Beegabor

grebber
Én chapter 3-nál vagyok csak és eddig semmi kimagasló Dead Space kieg mondhatni.Semmi újítás nincs benne!

Next PC upgrade: 2022

Valaki mesélhetne már a grafikán kívül arról, hogy ez miben jobb mint az elsõ rész, mert egyenlõre úgy érzem, hogy rosszabb. Csili-vili színes texturák, de egyáltalán nem tudok félni, és túl gyors, pedig az elsõ részt 3X végigjátszottam.

Dead Space 2 f@ck, ez "csak" egy átlagnál kicsit jobb TPS.
Aki végigjátszotta az segítsen nekem!
Hány "chapter"-bõl áll a játék? 😊

Köszi elõre is 😊

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

grebber
Privátba elküldtem!

Next PC upgrade: 2022

STREEX
Hello srácok, valaki légyszi tegye meg azt az apró szivességet hogy feltölti a settings.txt fájlt a következõ helyrõl:
XP
C:/Documents and Settings/Your_User_Name/Local Settings/Application Data/Electronic Arts/Dead Space/

Vista+ win7
C:/Users/User Name/AppData/Local/Electronic Arts/Dead Space

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ok akkor hanyagolom köszi!!!!
wedge31
Átmásolod a mentésekhez, de semmi régi fejlesztés nem lesz rajta a plazmavágón tehát sok értelme nincs, mert az új fegyó is tudja ugyanazt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nagyon jó kis game!3D-ben beszaratós!😄
pár kép:

az elsõ rész mentéseit hol kell felhasználni? vagy hogy?
wedge31
Online.

Fehercsoki
Lehetõség van LANon is multiplayerre?Vagy csak online?

Tyû! Az utolsó képen egy ektoplazma-gejzírt láthatunk?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

The Protector
Aha gondoltam
Mondjuk ezerszer ellõtt sztori lett volna ha mondjuk a sztori folyamán kiütik a kezedbõl,vagy beleesik vmibe,vagy leesik vmi trágya helyre és meg kell keresned.

Úgy ahogy minden olyan játékban ahol vmire építenek dolgot az elveszik vagy egy idõre nem használható lesz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wedge31
Plazmavágóval játszottam végig, ez a hír csak hülyités volt.

Dead Space Aftermath megnézve.

Összességében jobban tetszett mint az elõzõ rész. Kis történetekbõl épül fel amelyet mind más és más anime illusztrátor csoport készített. Mindegyik sztori fõleg dokié és a nõé nagyon hangulatosak.
DE! és itt óriási DE jön.

A történeteket összekötõ keretsztori valami elképesztõen trágya minõségû CGI vel van megoldva. Mintha valaki 10-15 éves techel imprózott volna. De ne mondok igazat mert 15 éve ennél jobb CGI-t csináltak mint ez az okádék.

Jobban jártak volna ha ahhoz is valamelyik animátor csapatot kérik fel.

7-8/10 Lenne de emiatt trágya CGI keretsztori miatt csak 5/10 -et adok rá.
The Protector
Ebben a részben valami módon kötelezik azt h ne csak a plazmavágóval menjél.
Az elõzõ részben nekem csak a géppuskám meg a plazmavágóm volt.
A plazmavágót használtam az esetek 90%-ában.Energiagóc kevés volt és nem volt arra lehetõsége az embernek h több fegyvert kimaxoljon.Nekem mediumon sem sikerült(1 végigjátszással) kimaxolnom a plazmavágót.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Seth
Megkapod az 1. rész plazmavágóját,ami igazából csak skin-ben különbözik a 2. rész beli változattól

PSN ID.: Beegabor

cylonflatus
Ha jól emlékszem volt szó valami olyasmirõl, hogy a végigtolt elõ rész mentését importálni lehet majd a 2-be (a la Mass Effect). Aki már játszik a 2-vel mondana errõl valamit? Egyáltalán megvalósult ez a fícsör? Köszi!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

lolSL
nem regeltél még más EA játékban? simán be lehet lépni azzal

RatBaG
vagy lehet még sincs minden veszve. ez a szar kiírhatná, hogy már használatban van, vagy vmi, de lófaszt. csak invalid, invalid, invalid. mostanáig...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
na én jól indítok...
kapásból azzal kezdett, hogy ez a foshúgy ea account reg 3 email címet se fogadott el, aztán idegességemben sikerült egy olyat megadnom ami már nem is él, persze egybõl elfogadta. aztán ea id-t kell, ahonnan megpróbáltam visszalépni (nem adtam meg), aminek az lett a vége, hogy állandóan invalid mikor megint kéri...

eredeti software, FUCK YEAH!

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
oks akkor nem szóltam. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ugyanez ott is.

Úgy gondolod igazat mondtak???

Kapcsold át 720p-be-> Dead Space 2 elsõ 30perc (PS3)

Annyi hogy most PC-n a felbontást nagyobbra tudod tenni. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CalebJoe
ezek csak képek nem crackrõl beszélt én is mindig rakok ha jön valami új game
Lunki88
Azt szerintem a konzolosra mondták. Habár ott is szebb valamivel.
DarkSector
És még mondták hogy nem fejlõdött semmit grafikai szempontból, hát tessék meg lehet nézni. 😊

DarkSector
Jah warezba kellett volna nyomnod, de sebaj. 😛

Maxtreme
Kipróbáltam. Nyomtam kb 20 percet. hát ez rohadt jó. Simán hozza az elõzõ hangulatát.

Lõttem az elejérõl 1-2 képet.

A billentyûzetrõl való irányíthatóságot megcsinálták rendesen, a motor is jól skálázható.
Korrekt munka.

3Error
normális? hol?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

wedge31
<#hehe>

van már brekk
Sgtfathi
Mégsem volt akkora baromság!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Muttley
el kõõõ adni azt a portékát.. <#alien2>

Just do it :)

DarkSector
De hogy EA oldalán a Hot Pursuit videóban 10/10-es meg 5/5-ös értékeléseket mutatnak......<#zavart2>

DarkSector
ez igaz max 9.999999-es van. 😊 a 10-est kiosztani akkor lehetne ha megszûnik a játékipar.

Hogyne lenne, eredeti, régi Monkey Island 10 pontos.
Muttley
kezdjük ott, h 10 pontos játék nincs
akkor csak, ha max egy h.lyegyerek írja erõs érzelmi hevületben 😉
mindenesetre én jövõ héten beruházok a DS1-re 😄

Just do it :)

ok

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

wedge31
Ennek nem itt a helye, fogd már fel...

DarkSector

de razor-os és 64mb

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

wedge31
<#falbav>

DarkSector
nem fog menni.

Én találtam hozzá egy cracket csak nem tudom hogy mûködik e

DarkSector
😊
milyen okosak az emberek nem?
mindenki hirtelen hogy meg tudja mondani hogy hát talán mára várható, holnap azt írják majd hogy talá mára várható, holnapután megint. 😊