2703
Dead Space 2
  • Hoz_Hun
    A 11. fejezet közepén vagy vége fele járok. Végre megkaptam az új ruhát és megint faintosan nézek ki. :)
    Normálon tolom és a széfem kipúposodik a cuccoktól a pénztárcámat, meg már be se tudom csukni annyira tömve van. Írtátok készüljek fel a végére, mert szűkös lesz, így igencsak spóroltam. Van kb 5-6 nagy helat packom, meg vagy 10 közepes. A kinetikus utántöltőből annyi, hogy el kellet adnom belőle. Négy fegyvert használok: Plazma vágó, Belező, Ion fegyver, gépkarabély, ezekkel eddig mindent megoldottam. A "Gerinc" meg a kinteikus felszerelés kimaxolva, így már egy ideje a Plazma vágót és a Belezőt fejlesztgetem. Több mint 200.000 pénzem volt, de most vettem 5-6 energiagócot, meg több tucat lőszert a fegyverekhez, de így is maradt közel 100.000 creditem. Jól jön az még később, valószínűleg lőszert fogok venni rajta. Legtöbbet a Belezőt használom abba kell pótolni a lőszert, bár a széfben mindig tárolok 4-5 (x15) plusz tárat
    Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt verem el a lőszert.
  • PeeTeR
    basszus ugyan ugy nez ki a 2 mint az 1
    jo a 2. jelenleg warez verzio de megis ugyan az a problemam mint az elso resszel ami viszont nem warez (igy gondolom nem ez vegett szivok vele)

valaki latott mar ilyet?

szakadatlanul ilyen szines grafikai toreseket latok es ugy vettem eszre, hogy tobbnyire fenyforrasokbol. mas jateknal nincs ilyen illetve minden driver frissitve van

win7-64@hd5770
  • Hoz_Hun
    Dehogynem csak visszafele. Az elég kemény is lett. Itt is jönnek vagy huszan. Fűrészeltem keményen.
  • Kongy
    Épp most akarom írni h Chapter 10, az első rész a játékban mikor úgy tényleg parázok. Aki ott tart az tudja miért. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon kísérteties újra végigmenni az Ishimura kezdőhelyén, ami most rosszabbul néz ki mint az 1-ben, és eszedbe jutnak az itt történt dolgok, pl fertőtlenítés közben jött 20 necro az 1-ben, itt annál a résznél marhára bevoltam rezelve, de egy se jött xD
  • DarkSector
    :)
  • Brolly28
    én attól még messze vagy, csak tegnap kezdtem
    még csak C5 :(
  • DarkSector
    Nekem tetszik a 10 chapterben amit meglepetésként művelnek.
  • DarkSector
    Ebben egyetértek. De ha a szörnyek nem lennének kiszámíthatóak, a Hard Core nem lehetne mint nehézségi fokozat, meg a Zealot se.... :)
  • Brolly28
    lehet hogy pont a látványosság teszi számomra jobb, a szörnyek azért ugyan olyan kiszámíthatóak mint az 1-ben,
  • DarkSector
    Érdekes, az első része is ennyire unalmas mint ez.
    Ez sem érdekessebb, csak látványosabb.
  • DarkSector
    Ja akkor igen, de itt dlc-ről volt szó nem arról hogy kinek mi értelmes. :)
    Fogalmazzatok pontosabban legközelebb.
  • Brolly28
    kellemesen csalódtam ebben a játékban
    nekem az 1. rész egyáltalán nem tetszett, unalmas monoton volt de ez rész elnyerte a tetszésemet.
  • Seth
    10? A fegyver pakkokat,skineket nem nevezném pénzre érdemes dlc-nek. Semmi említésre méltó nem volt az első részhez
  • DarkSector
    az első részhez volt 10-nél is több. ide most van tudomásom 4-ről, abból 3 már tölthető a live-ról.
  • DarkSector
    hát nem. :)
  • vg
    Ne félj, lesz vagy 10 dlc biztosan. Nagy üzlet lett ez már.
  • Kongy
    jaja, de ez már inkább Dead Space 3. :D Vagy mint az AC2-nek a Brotherhood. DS2.5 :D
  • Hoz_Hun
    Én először azt hittem a multi olyan lesz, hogy egy humán játékos erősebb felszereléssel, és el kell jutnia A-ból B-be. Az összes többi játékos nekromorf és le kell vadászni. Ha meghal más játékos respaw-nol human-ként.
  • Hoz_Hun
    Ezt a játékot direkt terhes nőknek fejlesztették ki. :)
  • Hoz_Hun
    Ha már DLC tudjátok mi lenne jó? Simán játszanék Ellivel. Nekem úgy tünt egy csomó harcos része van. Ugye jól vettem le hogy teherhajó pilóta? Lehetne kezdeni közvetlenül a fertőzés kitörése elöttről (még nem vittem végig, nem tudom mi lesz vele, remélem megmarad). Meg aszt hiszem több audió fájlt is találtam, amikor a csapatával van és a háttérben beszél. Sőt mintha a nevét is mondanák itt-ott. Szóval lehettek kalandjai.
  • Kongy
    Az mondjuk elég durva. Jönnek a robbanós kezű szarzsákok és kirobbantják az ablakot, és Isaac máris 2 darabra hullott szét. :D

Még a gyerekektől rázott ki a hideg, meg a robbanú hátú csecsemőktől. Aki ezt kitalálta az BETEG.
  • Hoz_Hun
    Pedig az nem olyan nehéz csak be kell röffenteni a Belezőt. 4-5 körpengének nehezebb fokozaton is elégnek kell lennie (én normálon tolom).
  • Hoz_Hun
    Mert nem játszottatok a WET-tel. Abban volt egy pont ugyan ilyen rész csak kábé 20x nehezebb. Itt most kapásból végigmentem rajta, még csak erölködnöm sem kellet.
  • Kontrakcio
    Hali! vki tudna segiteni h mi a fakkot kell csinálni mikor a metrón átugrunk egyik szerelvényből a másikba? mikor kapaszkodom E betüt kéne nyomni, nyomom, ütögetem de állandóan leesem azt meghalok :S
  • vg
  • Gascan #995
    mennyi chapter van a a játékban?
  • Maxtreme
    annál a résznél többször meghaltam mint az egész játékban összesen.
  • NovaTerra
    Elgondolkoztam ezen a hardcore-on. Az a baj vele, hogy vannak olyan részek, mint amikor Isaac kilövi magát, ha hozzácsapódik valamihez, akkor meghal. Szóval így az ember kezdhetné újra, vagy legalábbis pár órás mentéssel előbb. És ez már tényleg fanatikusoknak való, akik egy fejezetet hajlandóak akár tízszer is végigjátszani. Annak örülnék, ha lenne egy zealotnál nehezebb fokozat, viszont 3 mentés a játék alatt, csak onnan kezdheted újra nélkül.
  • NovaTerra
    Egyébként a hardcore-ban nem is az a nehéz, hogy csak háromszor menthetsz, hanem az, hogyha meghalsz, akkor a mentéstől kezdheted el. Nem úgy, mint más fokozaton, ahol mindig a check point-ről indulhatsz el. Majd kipróbálom milyen, mert zealot fokozat jó volt, de egy kis nehezítés még ráfért volna, végére nagyon fel lehetet tuningolni Isaac-et mind hp-val és lőszerrel is. Round 2-nek meg nem sok értelmét látom. erminator Isaac-el olyan, mintha casual fokozaton játszana az ember.
  • oregon1987
    Húúúú én is neki álltam suvivalist szinten de vissza kellett vennem annál a résznél amikor az óvodában vagy mifenében vagy! Majd a gyerek színpadnál hackelsz aztán özönleni kezdenek a rohad kis gyerkőcök!
    Egyszerűen nem volt löszerem hogy meg tudjam csinálni! :D
  • Kongy
    Én tudnék nyomasztó multit csinálni. :D PL 6 elmebeteg Isaac sötétben keresi egymást nanoruhában. :D Ami azt jelenti h bárki bárhol rejtőzhet. Izgisen hangzik nem? :) Csak még a nanoruha jogait meg kell venni a Crytektől. :D Bár EA-EA szal ez nem lenne gond. :D
  • DarkSector
    :D
    arra ott a single. mert hogy várod már el egy multitól hogy nyomasztó legyen?
    ahoz eleve egyedül elveszetten kell lenne a sötétben. :)
  • Kongy
    épp ezért nem jön be. :D Mondjuk L4D se volt soha nyomasztó.
  • DarkSector
    Multinak nem kell nyomasztónak lenni az direkt nem nyomasztó.
  • Kongy
    és még hazudik is :D LOL. 7-edik fejezetnél omlott össze a warez verzió is, szal vita lezárva.

Amúgy h normális témára térjek, kinek h tetszik a multi? Sztem abszolút elveszti a nyomasztó feelinget, mert nem vagy egyedül... Kihagyhatták volna. L4D jobb.
  • DarkSector
    Az a baj hogy ez a bug a wareznál jött elő még a régi krekkel, szóval szerintem nem mondasz annyira igazat, vagy az eredetit krekkelted?
  • cabal151
    nem tudom milyen alapon gyökerezel te engem le, te alpári tajnigger!!! vegyél vissza! én csak próbáltam megérdeklödni mi lehet a gond!! és csak hogy tudd! eredeti a dead space 2 töm!! szal nem tudom ki milyen jogon feltételezi egyböl hogy "ware-warez".... -
  • Kongy
    Bye-bye gyökér.
  • Kongy
    Nem elég h a warez topigot nem találod, de még hülye is vagy. Belefutottál egy triggerbe (vagy vmi hasonlóba), az van.
  • cabal151
    nah mind1! azért köszönöm hogy ilyen segitőkész mindenki :)