Dead Space 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spittert szoktam választani a felerösitett lövésével elég jól lehet boldogulni, na meg néha jó a Pack is ha egy kis melee harcot szeretnél.
Ahhoz képest, hogy az EU-ban még elvileg kise jött a játék rengeteget multizok keleti blokból való emberekkel.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egy igazi fegyverhez képest sok felesleges mozgásgátló van rajta. Hamarabb szúrod meg vele a saját kezed, mint bármi mást.
Akinek tetszik, annak tetszik.
Szerintem felesleges giccs.
Persze, hogy ezek a tárgyak nem arról szólnak, hogy marhára "megérnék" az árukat és az is egyértelmû, hogy mivel elég kis példányban (relatíve) gyártott dolgokról van szó fel kell árazzák õket alaposan ha hasznot akarnak belõle. Ellenben én nem is ezt vitatom hanem azt, hogy egy olyan országban ahol a többség egy (!) eredeti játékot nem engedhet meg magának havonta egy ilyen gyûjtõi relikvia elég kínkeservesen beszerezhetõ csak. Ettõl már csóró vagyok?! Hogy inkább hasznos dolgokra költök mint egy porfogóra?!
De micsoda egy porfogó lenne... Sóhaj... 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szerinted 2019-ben mit kezdek majd 1 millióval? semmit.
Most munka kell minnél elõbb, az is arra jó hogy ne dögöjön éhen az ember, de én nem foglalkozok vele, ha egyfolytában vergõdnék ezen akkor se javulna a helyzet. Eddig mikor dolgoztam sok helyen volt elküldés, de mindig volt valahogy. Most kicsit jobban be kell osztanom de van akinek még aludnia sincsen hol. Egyenlõre inkább szerencsésnek tartom magam mintsem pechesnek.
nah mindegy elég az off-ból .😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Anyámmal élek de már kvára elköltöznék mert nyugtom sincs tõle,és kvára megadóztat annak ellenére h nem keres rosszul.
Mellesleg sokkal nehezebb az élet ha mindent neked kell megvenned,kaja,csekkek miegymás és még nem éltél semmit sem.
Borzalmasan nehéz elindulni és egy egzisztenciát kialakítani.Én már csak tudom.
Én mindig félreteszek egy kis pénzt késõbbre.Anno kvasok gamestart vettem és beírtam a rövid rovatba h Hé Gyu elkezdtem gyûjteni egy Ford Mustangra,van már 10ezer ftom.
A vicc az hogy 7év alatt minden szarból összegyûlt az Autóra a pénzXDMeg tudnám már venni használtan.Csakhogy felnõttem és inkább másra költöm.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Én se tudtam még elköltözni külön lakásba, egy házban lakom a szüleimmel, de nem tartanak el, nem élek gazdagon de a saját saramat én szoktam fizetni, inkább támogatom a szüleimet ha sikerül, el nem tudnám képzelni hogy tõlük kérjek pénzt valamire.
Felfogás kérdése.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
All hail the double x!
Én nem sajnálom tõle, nem vagyok irigy megelékszem azzal amim van. 1 dolog ami zavarna szerintem amiket hallok hogy (meg te is mondod marhaságokra) felesleges dolgokra költi, nem magának veszi hanem azért hogy másnak videóba mutogassa.
De mindegy rábízom, csak sokszor a kacatjaiból amiket levált lehetne pár erõs gépet összerakni.
All hail the double x!
Az a T-rex vagy ki?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Engem például egy festmény nem izgatna arra én mondanám azt hogy drága, mert nekem nem ér semmit.
Van olyan aki például a dzsimi használt gatyájáért adna milliókat mert szerette a zenéit, de én meg elégetném....stb-stb.
50ezret te csak úgy zsebbõl kifizetnél egy 'díszért'?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A legjobb mikor egy csapat Issac és egy csapat Necro van és az Iszákosoknak el kell jutni a-ból b-be.
Gears of War 1-2 és L4D hasonló ehhez.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Eddig még csak emberrel sikerült, és nem láttam nekro opciót...
Help pls!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy ezt én nem úgy értettem hogy 1 havi pénzbõl venni, hanem 3-4-5 havinál félretenni 10-15 ezret.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Ha tényleg sokat keresnék nekem már jó eséllyel lenne egy. 😄
De mi kevessen vagyunk. Igazad van ha ránk gondolsz, de ha 150-200-at keresnék havonta, simán még nektek is vennék 1-et-1-et.
Senki?!
Na errõl beszélek. AHHOZ KÉPEST, hogy mekkora fizetõképes kereslet lehet erre közép-kelet Európában durva az ára. Fejlettebb országok nyilván más tészta. Röviden: azért durva mert ez egy semmire sem jó ereklye amit csak birtokolni jó és ehhez képest felénk erõsen túlzó az ára. Ez így megfelel?
Felesleges vita lenne, de ezt egy maszek lakatos sem gyártja le neked otthon a sufniban és amúgy sem értem mit akartál ebbõl kihozni végül is?
Ez eddig a legtöbb példányszámban eladott termék.
A "batarang" -ról meg hiába linkelnék képet azon nem jön le mennyire vacak. Kézben kell tartani ahhoz, hogy érezd micsoda filléres, igénytelen kacat. Egyértelmûen szánalmasabb a plazmavágónál. Amúgy a DS1 gyûjtõi kiadásához is egy nagyon hasonló kis "gagyi" replikát adtak. Szóval az után volt rá esély, hogy most sem esnek túlzásba...
240 dollár mai árfolyamon úgy ötven ezer forint. Ez úgy öt és félszerese a játék árának. Szerintem ez azért elég durva. Persze ízlés és pénztárca dolga...
Amúgy lássuk, milyen CE-im is vannak...
Bioshock 1 - Priceless, kurva jó a Big Daddy figura, meg a fémdoboz is szép.
Bioshock 2 - Talán a legjobb ár-érték arány, Poszterek, szép díszdoboz, olyan Artbook, amilyet még életemben nem pipáltam, tényleg könyvesboltba való, plusz a bakelit, meg a bakelit designû audio CD. Király!
Fallout 3 - Ezt is nagyon szeretem, lunchbox, boblle head figura, és egy egész jó artbook, kúlság.
Mass Effect 2 - Teljesen rendben van, a tartalom nem lélegzetelállító, de csak egy ezressel került többe, mint a normál, és azért össze van rakva.
Alan Wake - Ízléses, szépen megcsinált, jó ránézni. A könyv nagyon jó.
Fable 3 - Gyönyörû díszdoboz, a fejírásos érme kurva jól néz ki, a rejtett kis fiók pedig marha nagy ötlet.
DS2 - hát, ez már ki lett vesézve, ár-érték arány katasztrófa, a legdrágább CE volt eddig, ami egy vicc. Mindegy már, majd ha teszek elemet a Plasma Cutterbe, akkor jobb lesz 😊 Az a gáz, hogy tényleg mindenki life size plazma cutterrõl beszélt, mert ugye ha azt írják hogy "replica" az többnyire azt jelenti, hogy 1:1 méretarány. Mindegy, végülis aranyos, a kidolgozottsága nem rossz. Csak nem ezt vártuk...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Végül nézzétek meg azokat a "Plasma Cutter" replikákat amiktõl minden magára kicsit is adó DS fannak beindul a nyálelválasztása! 😊 Ezek eredeti méretûek, fémbõl készültek, elforog a fegyver eleje, LED helyett lézerpointerek vannak benne, gyönyörû táskát adnak hozzá.
Csak aztán nézzétek meg az árukat is... Nem kicsit durva.
DS1 Plasma Cutter replica
DS2 Plasma Cutter replica