Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Az elején elég nehéz a nekrókal de egy kis gyakorlás és föleg szint lépés után jó lesz az is.
Spittert szoktam választani a felerösitett lövésével elég jól lehet boldogulni, na meg néha jó a Pack is ha egy kis melee harcot szeretnél.

Ahhoz képest, hogy az EU-ban még elvileg kise jött a játék rengeteget multizok keleti blokból való emberekkel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hagyuk má ezt a "olyan országban" dolgot, fõleg egy internetes számtech játék topikban, mert egy kicsit vastagbõr kell hozzá. Nem gondolod? Ok, megértem, hogy szarul megy a szekér, nade gondolom te se fostalicskával játszol a játékkal.
Én azért azoktól a replikáktól nem esnék hasra. Teljesen használhatatlan, rossz fogású giccses szarok.
Egy igazi fegyverhez képest sok felesleges mozgásgátló van rajta. Hamarabb szúrod meg vele a saját kezed, mint bármi mást.
Akinek tetszik, annak tetszik.
Szerintem felesleges giccs.
dienesoft
Úgy látszik értelmesen, kötekvés nélkül már nem módi beszélgetni...

Seth
Megy sima kontrollerrel is

PSN ID.: Beegabor

Nagylaci
Amúgy neked mi a fészkes fene bajod van velem?! 😊 Egyébként részben igazad van, azt, hogy ezt miért kell ilyen stílusban elõadnod már nem értem.
Persze, hogy ezek a tárgyak nem arról szólnak, hogy marhára "megérnék" az árukat és az is egyértelmû, hogy mivel elég kis példányban (relatíve) gyártott dolgokról van szó fel kell árazzák õket alaposan ha hasznot akarnak belõle. Ellenben én nem is ezt vitatom hanem azt, hogy egy olyan országban ahol a többség egy (!) eredeti játékot nem engedhet meg magának havonta egy ilyen gyûjtõi relikvia elég kínkeservesen beszerezhetõ csak. Ettõl már csóró vagyok?! Hogy inkább hasznos dolgokra költök mint egy porfogóra?!

De micsoda egy porfogó lenne... Sóhaj... 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

JethroHUN
Hehe, szóval régen simán kiadtál volna 40k+ egy vga-ért, most ugyan ezt adod ki egy gatyáért+pólóért. 😊)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A Ps3-as CE-ben adják hozzá az Extraction játékot is. Az csak move-val megy ( mert ugyebár wii-s volt a játék ) vagy sima kontrollerrel is lehet vinni?
Prince23
ez már sokkal jobban hangzik, mint a tdm alapú hent.

Mien módok vannak benne am?

Rage47
egyelõre*
DarkSector
Jah megértelek. Én befektettem egy olyan biztosításba, amibe havi 10ezret nyomok, és 15 év múlva talán kapok 1milliot max, de lehet csak 8-900000-et.

Szerinted 2019-ben mit kezdek majd 1 millióval? semmit.
Most munka kell minnél elõbb, az is arra jó hogy ne dögöjön éhen az ember, de én nem foglalkozok vele, ha egyfolytában vergõdnék ezen akkor se javulna a helyzet. Eddig mikor dolgoztam sok helyen volt elküldés, de mindig volt valahogy. Most kicsit jobban be kell osztanom de van akinek még aludnia sincsen hol. Egyenlõre inkább szerencsésnek tartom magam mintsem pechesnek.
nah mindegy elég az off-ból .😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tirexi... tipikus olyan ember akinek van havi 120k-ja, de élete... élete a falakon belül van. A stílusától okádni tud az ember, anyjáékat kihasználja, értelmetlen dolgokra költi a pénzt csak hogy krájzisz és társai Ultra Ultra High-on fussanak... egy 12 éves szintje kb! Volt idõ hogy én is ennyit költöttem volna gépre ha lett volna rá lém, úgy 13 évesen... utána kezdtem felnõni, csajok, buli, RUHA... a tagról volt egy kép anno, valami kinyúlt fehér pólóban hesszelt a gépe elõtt... kajak fehér pólót is csak tesire veszek fel ahol maximum szétszakad... na de a tag... ilyen idõsen nem érett be a feje, kajak egy 12 éves szintjén pörög! Azt majd jól leoltja az arcunkat emiatt, mert kikére magánok hogy 2 hetente elmegy azt picsarészegre issza magát, és van élete 😊)
The Protector
Jah és aki utánanéz abban a gamestarban van aminek a Scarfacebõl Tony van a címlapjánXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Nekem 2 tesóm van.Ketten Pesten vannak.Én meg most egy évet halasztok és megy a fõsuli ezerrel.4 mûszakban melózok és kb 150-et keresek.
Anyámmal élek de már kvára elköltöznék mert nyugtom sincs tõle,és kvára megadóztat annak ellenére h nem keres rosszul.

Mellesleg sokkal nehezebb az élet ha mindent neked kell megvenned,kaja,csekkek miegymás és még nem éltél semmit sem.

Borzalmasan nehéz elindulni és egy egzisztenciát kialakítani.Én már csak tudom.

Én mindig félreteszek egy kis pénzt késõbbre.Anno kvasok gamestart vettem és beírtam a rövid rovatba h Hé Gyu elkezdtem gyûjteni egy Ford Mustangra,van már 10ezer ftom.
A vicc az hogy 7év alatt minden szarból összegyûlt az Autóra a pénzXDMeg tudnám már venni használtan.Csakhogy felnõttem és inkább másra költöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

JethroHUN
Azt hiszem rájöttem, pár sor vissza olvasása után mért verik be olyan gyorsan a vg típusú <...> orát.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Rage47
na bõvítjük a fanklubbot pixxel?😄
DarkSector
Jah értem.
Én se tudtam még elköltözni külön lakásba, egy házban lakom a szüleimmel, de nem tartanak el, nem élek gazdagon de a saját saramat én szoktam fizetni, inkább támogatom a szüleimet ha sikerül, el nem tudnám képzelni hogy tõlük kérjek pénzt valamire.

Felfogás kérdése.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pxxl
õ állítja, élõ adásban mondta.

All hail the double x!

DarkSector
Ismered vagy csak õ állította ezt?

pxxl
120at keres havonta, 4 mûszakban. persze úgy könnyû, hogy az anyjáékkal él, és nem kell költenie az életre

All hail the double x!

DarkSector
Nincs ellátva zsetonnal? Hát ahogy hallom többiektõl itt-ott szerintem az azt se tudja mit vegyen a pénzén. Nekem ez pénzessákot jelent. 😊

Én nem sajnálom tõle, nem vagyok irigy megelékszem azzal amim van. 1 dolog ami zavarna szerintem amiket hallok hogy (meg te is mondod marhaságokra) felesleges dolgokra költi, nem magának veszi hanem azért hogy másnak videóba mutogassa.
De mindegy rábízom, csak sokszor a kacatjaiból amiket levált lehetne pár erõs gépet összerakni.

pxxl
Tirexi, de nincs ellátva zsetonnal, csak szeretné 😄 játsza az eszét, és szórja marhaságokra a pénzét...12 giga ram és társai

All hail the double x!

DarkSector
Vannak sokan, akik jól el vannak látva zsetonnal. 😊
Az a T-rex vagy ki?

Muhaha, én pedig úgy mint Sir Quno Jedi... <#eljen>
úgy szeretnék élni ahogy te <#worship>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
Én is ha megengedhetném magamnak, ez olyan mint a béllyeggyûjtés, vagy amit ír hogy egy drága festményt veszel.
Engem például egy festmény nem izgatna arra én mondanám azt hogy drága, mert nekem nem ér semmit.
Van olyan aki például a dzsimi használt gatyájáért adna milliókat mert szerette a zenéit, de én meg elégetném....stb-stb.

Simán, ha örömömet lelem benne minden nap amikor ránézek. Mondjuk se egy kard, se egy plazmavágó nézése nem okoz bennem örömöt. <#zavart2>
te vagy nagyon gazdag vagy nagyon gazdag vagy

50ezret te csak úgy zsebbõl kifizetnél egy 'díszért'?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

pxxl
nevezzük õket WoW kockáknak inkább <#nevetes1>

All hail the double x!

Muhahaha! Láttál már élõben mondjuk egy igazi Frostmourne replikát? Gyakorlatilag aki meglátja, meg is veszi, még az olyan "dedrágajújjj" csórók is mint te. Gondolom otthon a feleséged/gyereket által készített festmény/rajz/ilyesmi azért van a falon, hogy takarja a lyukat, nem pedig azért, mert tetszik neked, esetleg érzelmileg kötõdsz hozzá...
DarkSector
Több féle.
A legjobb mikor egy csapat Issac és egy csapat Necro van és az Iszákosoknak el kell jutni a-ból b-be.

Gears of War 1-2 és L4D hasonló ehhez.

koschwarz
a lényeg? henteld a másikat. kb. ennyi. túl van lihegve a multi szerintem, de "múti az kõ bele".

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Prince23
És a multiba mi a lényeg? hagyományos TDm meccsek vannak csak? semmi stratégiai nincs benne?

Seth
Minden új körben automatán helyet cserélnek a felek

PSN ID.: Beegabor

Voltan
Emberek, lehet hogy hülye a kérdés, de multiban hogy lehet nekromorfokkal lenni?
Eddig még csak emberrel sikerült, és nem láttam nekro opciót...
Help pls!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DarkSector
Igen hallottam, de abból nem több fogyott tudtommal, hanem csak a megjelenéstõl számítva ugyanannyi idõt nézve több nem? 😊 Amúgyis COD7 fémdoboz kifogyott zavvi-n, majd bepótoljuk. Amúgyse venném meg olyan drágán, ezt is akkor még az akció végett szereztem.

DarkSector
Jah most persze ha el kell tartanod srácokat az oké, akkor úgy mondom ha rezsin kivõl lenne. Meg asztán aki nem szereti a játékot ezt sem fogja értékelni, az vesz más ce-t. 😛

Amúgy ezt én nem úgy értettem hogy 1 havi pénzbõl venni, hanem 3-4-5 havinál félretenni 10-15 ezret.

Nagylaci
Összesen még lehet, hogy a MW2 vezet nem? Jóval régebben forgalmazzák csak azért gondolom.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Prince23
Tévedsz😊 mert a Black Ops tartja a rekordot, sem könyv, sem film sem pedig játék nem termelt ennyit...

Nagylaci
Én simán keresek 150 -et havonta. Ellenben van családom úgyhogy ötven rongy egy ilyen dologra esélytelen. 150 csak akkor tûnik soknak ha egyedül él az ember, de még inkább akkor sem. (Talán ha szülõkkel?!) Sajna ez a mai magyar valóság... 😞
Ha tényleg sokat keresnék nekem már jó eséllyel lenne egy. 😄

DarkSector
Szegényebb magyaroknak ez sok.
De mi kevessen vagyunk. Igazad van ha ránk gondolsz, de ha 150-200-at keresnék havonta, simán még nektek is vennék 1-et-1-et.

Nagylaci
Most vagy a felfogásod nehéz vagy csak kötözködni akarsz... Let me explain. 😄 Tegye fel a kezét aki amint meglátta az 50E Ft -os plazmavágót mindjárt rendelt belõle egyet.
Senki?!
Na errõl beszélek. AHHOZ KÉPEST, hogy mekkora fizetõképes kereslet lehet erre közép-kelet Európában durva az ára. Fejlettebb országok nyilván más tészta. Röviden: azért durva mert ez egy semmire sem jó ereklye amit csak birtokolni jó és ehhez képest felénk erõsen túlzó az ára. Ez így megfelel?

Felesleges vita lenne, de ezt egy maszek lakatos sem gyártja le neked otthon a sufniban és amúgy sem értem mit akartál ebbõl kihozni végül is?

DarkSector
Ezt úgy mondják hogy eszmei értéke van a tárgynak, ennek ugye nem az a lényege hogy hány kiló vasból készült, mint írtad is.

DarkSector
Egyetértek, nekem befigyel egy COD6 fémdoboz azért bontatlanul. 😊
Ez eddig a legtöbb példányszámban eladott termék.

Ha van lakatos végzettséged, pár reszelõd, satud, esztergagéped, akkor meg tudod csinálni magadnak otthon kb 3000 forintért(ennyi a fém ára). Dehát, valószínûleg nem tudod, szóval fizess érte szépen. Ha nem a Marson éltél eddig, akkor talán illene tisztában lenni ezzel a dologgal.
Nagylaci
Igazából ez a DS2 CE is az ára miatt gáz! Elfogadható áron nem lenne bosszantó a plazmavágó. Akkor inkább azt mondaná az ember, hogy rendben van kicsi, mûanyag, de milyen szépen kidolgozott! De így, hogy kétszer annyiba kerül mint a "közönséges" kiadás nagyon unfair a dolog.
A "batarang" -ról meg hiába linkelnék képet azon nem jön le mennyire vacak. Kézben kell tartani ahhoz, hogy érezd micsoda filléres, igénytelen kacat. Egyértelmûen szánalmasabb a plazmavágónál. Amúgy a DS1 gyûjtõi kiadásához is egy nagyon hasonló kis "gagyi" replikát adtak. Szóval az után volt rá esély, hogy most sem esnek túlzásba...

240 dollár mai árfolyamon úgy ötven ezer forint. Ez úgy öt és félszerese a játék árának. Szerintem ez azért elég durva. Persze ízlés és pénztárca dolga...

Azért 250 dollár minden, csak nem durva...
Voltan
Az a Batarang tényleg annyira tré volt?

Amúgy lássuk, milyen CE-im is vannak...
Bioshock 1 - Priceless, kurva jó a Big Daddy figura, meg a fémdoboz is szép.
Bioshock 2 - Talán a legjobb ár-érték arány, Poszterek, szép díszdoboz, olyan Artbook, amilyet még életemben nem pipáltam, tényleg könyvesboltba való, plusz a bakelit, meg a bakelit designû audio CD. Király!
Fallout 3 - Ezt is nagyon szeretem, lunchbox, boblle head figura, és egy egész jó artbook, kúlság.
Mass Effect 2 - Teljesen rendben van, a tartalom nem lélegzetelállító, de csak egy ezressel került többe, mint a normál, és azért össze van rakva.
Alan Wake - Ízléses, szépen megcsinált, jó ránézni. A könyv nagyon jó.
Fable 3 - Gyönyörû díszdoboz, a fejírásos érme kurva jól néz ki, a rejtett kis fiók pedig marha nagy ötlet.

DS2 - hát, ez már ki lett vesézve, ár-érték arány katasztrófa, a legdrágább CE volt eddig, ami egy vicc. Mindegy már, majd ha teszek elemet a Plasma Cutterbe, akkor jobb lesz 😊 Az a gáz, hogy tényleg mindenki life size plazma cutterrõl beszélt, mert ugye ha azt írják hogy "replica" az többnyire azt jelenti, hogy 1:1 méretarány. Mindegy, végülis aranyos, a kidolgozottsága nem rossz. Csak nem ezt vártuk...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nagylaci
Egyébként a Batman:AA gyûjtõi kiadása szerintem kb. egálban van ezzel a szerencsétlen DS2 -vel. A Batman doboza legalább baromi stílusos volt és adtak hozzá egy nagyon jól megtervezett kis orvosi naplót mintázó "art-book" -ot is. Ezzel szemben a DS2 -höz szinte semmi említésre méltót nem adnak, bár az tény, hogy a "batarang" -ot lenyomja még ez a "kulcstartó-ledlámpa" plazmavágó is... 😄 Szóval nálam egál a szégyenszintet tekintve. Amúgy azt olvastam, hogy a Batman:AA "batarangja" eredetileg fémbõl volt, csak jó néhány USA államban halálos fegyvernek minõsítették úgyhogy kénytelenek voltak változtatni. Csak hát nem így kellett volna...

Végül nézzétek meg azokat a "Plasma Cutter" replikákat amiktõl minden magára kicsit is adó DS fannak beindul a nyálelválasztása! 😊 Ezek eredeti méretûek, fémbõl készültek, elforog a fegyver eleje, LED helyett lézerpointerek vannak benne, gyönyörû táskát adnak hozzá.
Csak aztán nézzétek meg az árukat is... Nem kicsit durva.

DS1 Plasma Cutter replica

DS2 Plasma Cutter replica