A kereslet hiánya gátolja a szélessáv terjedését
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért nem kellene 2-5 mbs bmp-ket küldeni, ha 500k-ból jó minõséggel meg lehet oldani.
IMYke2.0.0.0 , eleinte nekem is ilyen nevetséges volt, átmentem egy másik szolgáltatóhoz, de mivel csak az is wireles internet, mert ugyan a Trécomnak (régebben SLovak Telecom) le van fektetve az optokábel, de hogy nincs igény rá, nem digitalizálják át a elosztó központot, az elosztó központ nincs digitalizálva ezért van felénk is csak szar mikrós net...pedig sokan várják, köztük én is a Trécomot, de míg nem digitalizálják a központot, marad a szar mikrós net...
Akitõl meg eljöttem, most emeltek sávszélt....
Tegyél 7 megapixelnél kisebb képeket a diplomamunkádba. 300dpi-nél felesleges nyomtatásba nagyobb felbontás (ez kb 120 pixel/cm-t jelent ami egy 10*10cm-es képnél 1,4 megapixel) ezeket is jpg-ként csatold a doksiba. A jpg-k minõség méret rátáját 85-re is leveheted élvezhetõ marad.
Ha fotós vagy grafikai témában írsz szakdolit, akkor ezek nem jó ötletek.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Itt örülök, mint majom a farkának, ha eléri a 60-62 kb/s-et a letöltés!!!
Feltölteni
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mondjuk igaz, nekem ált. ilyesmi (se fel, se le) nem különösebben sürgõs, ilyesmiben legalábbis nem vagyok "hama'gyorsan" típus.
az meg biztos, hogy súlyos ezreseket nem érne meg a +sebesség...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Baranyában is ez van - pedig az ország legsûrûbben lakott megyéje ["seggemlyuka" Pestet szóra sem méltatom]...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
fuck mmo's..i.,
nekem bõven elég a kicsit több mint másfél mbit, fõleg hogy felfelé 1/2mbittel párosul.
ez töltögetéshez és lövöldözéshez is egyaránt bõven jó.
persze néha jól jönne kicsit nagyobb, de a +felárat nem éri meg (nekem). tervezni kell, de legalább van vmi korlát és nem szedek le minden kakit. 8)
Szóval: fasság, hogy dinamikusan fejlõdünk."
Ez Szlovákiában is jelenség, vidéken, falvakban, nekem is csak szar wireles nettel, a letöltés még ahogy, de az upload sped pokolian nevetséges, mindössze 128 kbs, 15 KB/s...ûûûûû, bizony terjed a szélessáv a betondzsungelban,,,,
Lehet azért nincs igény az internetre sok háztartásban, mert nem vezette be senki az embereket ebbe a "világba". Ha meg tudja is, hogy miket lehet csinálni, egyszerûen nem érdekli az õket. Én ezért nem haragszom. Csak az a baj, hogy könyveket sem olvasnak az emberek.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Senki sem a geek kategóriára hajt - én sem ülök napi 22 órát gép elõtt. Mások se.
Viszont, ha le akarok ülni a net elé
S ha ehhez "szélessáv" kell bassza meg, akkor legyen szélessáv, de MINDENHOL!
Ne csak a kibaszott panelpusztákban, meg a seggemlyuka Budapesten, és a nagy városokban.
Én megértem a "normális" embereket, hogy nem a monitort akarják bámulni egész nap.
Itt azt írják 64kilobit kell egy-egy vonalnak. Akkor 512-n 8 egyidejû beszélgetés mehet, persze le-fel 512-n!!!
Nálunk a cégnél (350 fõs közepes cég) ki tudtunk alkudni 8megabit le és 4 megabit fel ADSL-t nem is aranyárban. Csak beszélni kell a T-vel kicsit... <#nezze>#nezze>
asszem darabja 32kilobites... de lehet, hogy csak 8.
Túl drágán adnak,lassú hozzáférést! Ha,5e körül lenne 15-25-50Mbit,nagyon sokan bekötettnék!
Szélessáv elterjedtségben vezetünk????
Ja, hogy paneldzsungelben, a 19 megyeszékhely tekintetében? Az más.
Jöjjenek le ide, Dél-Baranyába: idõt utaznának a múltba, és sírva bologatnának mindarra, aminek a leírására most nincs energiám, de élõszóban, és a "nettel" kapcsolatban el tudnék mondani, meg tudnék mutatni...
Szóval: fasság, hogy dinamikusan fejlõdünk.
"Szélessávú net kell vazze? Költözz panelba..."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sok ember azt válaszolta (akiknek nem volt otthon internet bekötve), hogy nem érzik szükségét. Mint ahogy sok ember nem érzi szükségét annak, hogy kiskertben répát termesszen. - Sarkított példa tudom.
Ugyanígy lehetséges, hogy a szélessáv-ot sem tartja mindenki szükségesnek.
Jó duma, de egy fenéket. Az igazi ok az ár/sávszélesség aránya. Kellene, de nem éri meg (hozzáteszem ez direkt jó a szolgáltatóknak, akik csak felvették a hatalmas pénzeket a sávszélesség bõvítésre, de semmit nem csináltak, így nem is lennének képesek kielégíteni az igényeket, ha most mindenki garantált 1M-et követelne).
Mellesleg szerintem a garantált 50-100kilobitet enyhén szólva is pofátlanság szélessávnak csúfolni, mikor a legratyibb pc-hez is olyan hálókártyát adnak, ami 100 000 kilobitet tud (10/100), de még inkább 1 milliót (1G-s hálókártyák). Még ha a maximális sávszélességet is hasonlítjuk (ami 4-8Mbit) akkor is több, mint 10x-es sebesességet bírna a gép.
Szóval lóf*szt széles ez, amit adnak.