5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
Gabe18 #1373 Hát de nekem eddig nem volt, csak ma újraraktam a Windows-t, aztán pakolgatok vissza mindent, és most látom hogy ott van... -
#1372 MEgnéztem a steamen és ott van a sima is nem csak a béta. -
#1371 Kajak? Mert nekem is ott volt telepítésnél o.o -
#1370 Igen, a beta kulcsok koze kevertek nehany deluxot. -
#1369 Hát ki tudja, lehet a beta kulcsok egyben rendes játék kulcsok és azért volt olyan kevés, ill. mintha írta volna vki hogy a kiadott beta kulcsok közé belekevertek néhány delux kulcsot is. -
Gabe18 #1368 Van valakinek ötlete a steam játéklistámban miért jelent meg a RO2?
Másnak is ott van aki bétázott? Vagy ezek biztosak benne hogy megveszem? Vagy adtak nekem egyet ajándékba? Vagy mi történt?
-
#1367 Ne kezdd már itt is baszod. -
#1366 b+ ennyit picsogni mindenert , rosszabb vagy mint egy gazdag elkenyeztetett picsa -
priluki #1365 Én a betavál is eljáttszogatok,tetszik,szórakoztat.. egy görbe este többe van és annak reggel vége. ennyit nekem meg ér még ha egyenlőre ilyen is lesz mint a beta. -
Gyuszopapa #1364 Csak az a gond hogy addira már kipengetted az árát. -
priluki #1363 jó ne sirjunk ne sirjunk majd ha ilyen lesz 1 hónap mulva is akkor..
na de akkor zendítsünk rá korúsba!! :D -
Gyuszopapa #1362 A BF3 se lesz különb mint ez,mert már mindent elkapkodnak hogy minél hamarabb kiadják nem baj ha félkész a hülye pc-seknek jó lesz majd fél-egy évre kijavítjuk patchokkal vagy nem ennyi de akkora már mindenki megveszi és már nem reklamálhat. -
Gyuszopapa #1361 Ja 2 nappal a megjelenés előtt.A béta az tudod mi?Egy normális béta minimum fél évvel a megjelenés van hogy legyen is értelme.Ezek a megjelenés előtt 1 hónapon belüli béták azért vannak hogy ne kelljen demót kiadni mert már ma nem divat és ne sírjon az emberek szája. -
#1360 BC2ben nincsenek csíterek? Még büszkén szórják fel a vidiket youtubera. Egy egy patch után úgy szórta az embereket a PB hogy csak lestünk. Azt játszottuk hogy hány embert dobott ki egy kör alatt volt hogy 25-30at .... -
#1359 De hát nincs is kiadva még ember! :D xD ez egy szaros béta :D. -
#1358 BC2-ben mások sincsenek már mint csíterek. Mikor még az elején jött ki PB update százával szórta ki az emberkéket napi szinten. -
Gyuszopapa #1357 Már nem azért de a BC2-ig nem volt gondom a core 2-es procimmal mindent vitt.Ott behalt.A BC2 egy elcseszett konzolport de a Gts 250-en símán fut itt meg írja a tag hogy akad neki ez rajta.Most akkor mi a helyzet ez a játék csak pc-re van írva az U3 engine-nek nincs túl nagy hardverigénye ennek kurva jó kellene futnia nem túl erős gépen is hiszen semmi köze a konzolokhoz. -
csabi1987 #1356 Nem akarok kötekedni de a BC2-be vannak csíterek? Soha nem találkoztam egyel se, pedig egy pár órát nyomtam. :)
Ami meg a RO2-őt illeti, szerintem a béta ilyen optimalizálatlan, kizárt dolog hogy a rendes játék is ilyen legyen, de majd holnap minden kiderül :) -
#1355 Szerverkeresőt, optimalizációt, falon átlátást és a pinget megoldják, már jó a gamma. Bár nekem naggyon szokatlan a játék... -
#1354 Trollokat én szűrném a topicba amúgy.
@Gyuszopapa a BC2nek nem FPS hanem ping gondjai voltak vannak és lesznek egy szaros 32 slotos vietnám szervernél amikor kijött emlékezzünk csak. Ja és mai napig a sima szerók többségén is... összesen vagy 15 be fájt a játék és 1 év után kihalt hála a Dice nagyon aranyos közreműködésének (azaz a semminek mert basztak mit tenni a csalók, hackerek ellen). Ja és BTW nagyon jó cooperative gém...használhatatlan warokhoz.
Hagyjuk már ezt a szánalmas trollkodást ebbe a topicba kérem. Felesleges.
Még ez a játék ki se jött de már úgy állítják mintha egy hulladék lenne....vicc... -
csabi1987 #1353 Nekem is ez jutott eszembe, a Bad Company 2 win7 alatt majdnem fullon fut szépen. :) -
Gyuszopapa #1352 Elég gáz ez,ugyanolyan videókártyám van és a Bad Company 2 símán fut fullon,pedig az elég hardverigényes játék.U3 engine símán futott a 8600 gt-men.Optimalizáció 0 pont nyílván csak nem kell ezt megvenni pedig érdekelt,30 fps haha. -
Gabe18 #1351 #1195-ben van a kép, ott nekem 60 fölé is ment.
Vagy a Fraps hülye... -
priluki #1350 valaki irta hogy volt neki több is.. bár én ha leraktam minimumra is ugyanannyi volt.. -
#1349 egyébként ehhez nem kellett volna matatni mint a codnak a cfg fájlban a több fps-ért, hogy mindenkinek 30 fps volt a betaval? Vagy így lekorlátozták csak? -
#1348 Másnak is, szerintem ráfér egy jó erős patch majd nem sokkal a végleges kiadása után. Ez így volt az első RO-nál is.
Egyébként érdekes a szavazás, hogy mennyire kellett volna (vagy nem)nehezebbé tenni, realisztikusabbá a játékot, olyasmivé mint az RO .
Szavazás -
csabi1987 #1347 Egyébként másnak is rosszul fut a béta vagy csak nekem? 10 perc játék után csak 30fpsem van. :S Valamikor lemegy 20ra is :) -
#1346 ja az akart lenni :). -
#1345 Ha ez kérdés akkor lenni akkor szerintem mindenképpen. -
#1344 A bétát majd lekell törölni mielőtt felrakom majd a normálisat. -
szatomi30 #1343 Ja értem. Azért köszi a válaszod. -
#1342 már nem. minek? holnaptól nincs béta. -
szatomi30 #1341 Sziasztok! Nem tudja-e valaki hogy lesz még kulcsosztás valahol? Előre is köszi a választ. -
#1340 Nem én tehetek róla, én a Steam-es megjelenést tettem ki a banner-ként.
A magyar megjelenés időpontját nyilván nem számolhattam ki. -
#1339 hú de régen volt..2003 ősze..GF FX5800 kártyám volt akkoriban..egy "kis kaliberű puska" csak :p -
#1338 csúszik lefelé ahogy jönnek az újabbak :)
de gondolom ahogy megjelent és kapható fő oldalon lesz
"További előjegyezhető játékok" arra katt és meglesz a RO2 (ezt nem neked írom hanem aki keresi és nem találja) -
Gabe18 #1337 Nekem is olyan felszerelésem van. Anno mikor CoD1-be HQ-t játszottunk, az még jóval gyengébb lőszerrel is működött... -
Gabe18 #1336 Jó, de ez nem a full verzió. Nyilván ott jónak kell lennie, különben gagyi az egész.
Inkább attól lehet félni, ha rosszul csinálják meg akkor növeli a gépigényt hogy folyamatosan küldözgeti az adatokat a játék alatt, na meg hogy jönnek rá a csalások amivel megnyitnak mindent két kattintással. -
#1335 na ja de ha a fullban se lép szintet az azért gáz mert attól függ milyen fegyókkal játszhatsz amilyen szintű player vagy :) -
Gabe18 #1334 Gondolom mert béta. Nekem is össze-vissza megy a szint, voltam már L10, aztán vissza L9, meg mit tudom én még.
Eleve miért L7-en kezdtem? Gondolom szándékosan volt hogy bizonyos fegyverek már elérhetőek legyenek.
Lényeg hogy a full verzióban jól működjön majd a statisztika, meg a számolás.