5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#1413 Szerintem Steam-en ma már hozzá lehet férni míg dobozos rendelésnél van 1-2 nap átfutási idő.
Steam-en ez áll: Elérhető: 13 Szeptember 2011
A játék feloldásáig körülbelül 1 óra van hátra
-
#1412 Hadd kérdezzek már valamit. STEAM miért ír nekem olyat, hogy egy óra múlva lehet játszani? És akkor miért 16-án kapjuk meg? -
#1411 akkor ezek szerint csak nvidiara optimalizálnak mert nekem semmi sebesség növekedésem nincs
kétlem hogy egy 4850es ati ne lenne elég egy UE3as játéknak, a procim 3ghz c2d 4 giga rammal -
#1410 +2 nem fog megártani. -
csabi1987 #1409 A beta patch nekem sokat javított. :) Ha a rendes játék is így fog futni akkor öröm és bódogság lesz. :)
-
#1408 Felesleges. -
Sanyesz5 #1407 Ugye nem a béta alapján akartok atom konfigot? mert az nem mérvadó,plusz idővel jönnek peccsek is..... -
qut24 #1406 Érdemes lenne belefektetni még 2 vagy 4 GB memóriába szerintetek ? Bocs a sok posztért, csak hirtelen eszembe jutnak a dolgok. -
qut24 #1405 Ezelőtt meg 20-30 fps között mozgott. -
qut24 #1404 Ez a patch a bétának elég jót tett, volt stabil 60-70 fps-em, most följebb raktam egy kicsit ígyis van 40-50. A gépem nem egy mai cucc, DualCore 2,2-es, GTX460, 2 Gb memória ... így van 1024-be 40-50 stabilan, high beállításokkal (az alján lévő cuccok kikapcsolva, meg az árnyék, fsa is) ami tökéletesen megfelel. -
#1403 Hátha van olyan fájl amit meglehet majd birizgálni külön (mert valszeg opciók között ilyen nem lesz) és akkor nem lesz gondod. Okosoknál kell majd megkérdezni. -
Sanyesz5 #1402 Azt írja kb 4 óra van hátra -
priluki #1401 Én is szedem.. azt tudni mikortól indulhat a game?
Gabe18: igen én is ugy szoktam meg de annyira nem szar erre átszokni,de jó lenne ha betennék azt is,mert sok játékba ki lehet választani hogy tartsa vagy ne,most a ro1 be nem tudom hogy volt rég nyomtam vele.. -
Sanyesz5 #1400 Az előtöltés már megy steamen,tűkön ülök -
Sanyesz5 #1399 Szia Dragon,bár nem klán vagyunk de van egy friss ts szerver,amint megjelenik remélhetőleg jó kis csapat fog kialakulni.
Ha érdekel keress meg mailban:
[email protected] -
Gabe18 #1398 Mondjuk engem egy dolog idegesít nagyon. Hogy én azt szeretem/szoktam meg, hogy ha a célzok a fegyverrel, akkor a karakter addig tartsa célra, amíg nyomom az egér jobb gombját. És amikor elengedem, akkor menjen vissza alaphelyzetbe.
Na most itt ugye ez nincs, hanem egy kattintás céloz, még egy kattintás visszamegy. Elképesztően nem tudom megszokni... -
#1397 hihetetlen amugy próbálja már ki valaki de ugyanabban a beállításokban ha ablakba teszem a játékot gyorsabb mintha fullscreneben lenne, ilyet még nem is láttam
meg próbálgattam és minden fullon (kivéve árnyék) 1680ban 25-30 fps
minden nminimumon illetve kikapcsolva 1280*960 okádék grafikával max 40 de sokszor leesik ugyis 30ra
nemtom csak nálam van e ez de nem nagyon értem :) -
priluki #1396 sztm a 30 -40 fixen teljesen jó.. ez nem Cs:D -
#1395 Kicsit kétértelműen fogalmaztam. Úgy értettem, hogy bármennyire leviszem a grafikát ahhoz, hogy meglegyen a 60. Mert ugye folyékony játékmenet>grafika nálam. -
Gabe18 #1394 Azt írtad "nem fog menni fix 60al bármilyen beállításon". Ebből nekem az jött le, hogy elvárod hogy full minőségben is 60 legyen. -
#1393 Te most összekeversz valakivel, akit érdekel az ultra, meg a csilivili grafika... -
Gabe18 #1392 Bár hozzáteszem az éjszaka jött javítással nem néztem még meg. -
Gabe18 #1391 Hát a VGA nem biztos hogy az Ultra szintet hozni fogja neked fix 60-al. A Béta Ultrán nekem a 6870-el is csak ritkán volt 60, inkább 30-50 között. -
#1390 Hátha nekem ezzel a géppel nem fog menni fix 60al bármilyen beállításon, akkor nem is fogok vele játszani. -
Gabe18 #1389 Erősgépel? Miért, ő valami titkárnő hogy gépel?
És ki az a Bene akit szétlősz? -
#1388 hi ,90fpsbe megyen fpólyamatossan erösgépel
szétlölek bene -
#1387 nekem semmit nem gyorsult, de igaz csak a textura meg karakterek vannak ultrán, a detail meg csak normal :)
de sikerült elérnem egy olyan beállítást végre hogy éles a kép, nincs agyoneffektezuve, de mégis szép és ami a fontosabb a 30-40 fps stabilan megvan, najó néha leesik 25re de szerintem az az optimalizációra ráfogható
mindenesetre ha azt nézzük minden UE3as játék kiválóan fut, szal remélem idővel sikerül optimalizálni, mert nagyon tetszik a játék :) -
#1386 igen, bétához jött peccs.
pre-load lehetséges aki steamen vette meg. -
#1385 Amúgy elvileg még 9 óra és steamen akkor lesz elérhető. -
#1384 Bétához? -
#1383 1340megás peccs a bétához.
"Kick the bad boy up to Ultra!"
sokaknak megdobja ez az új peccs a fps számot (persze kivételek vannak) -
Gascan #1382 meg tudja valaki mondani, hogy steamen hány giga a játék letöltve? -
priluki #1381 nekem egyépként eltünt mára a beta mellöl a sima a steambe... de valamit nagyon töltött a betanal. -
#1380 Hát én szívesen beugranék egy ilyen közösségbe úgy szint. Már korábban is érdeklődtem. -
#1379 igen azért és így spóroltál még 10%-ot
Más:Azt szeretném megtudakolni hogy itt lesz e olyan csapat ill klán ahol többen megveszik és szívesen látnak bárkit közös játékra mert a mi klánunkban válszeg csak én veszem meg és nem szeretnék folyamatosan egyedül játszani mert úgy hamar meg lehet unni. -
priluki #1378 de megvan,azt is steamen vettem anno,akkor azért? az jó mert akkor megveszem. ugy 8200 ft -
#1377 nincs meg véletlenül az osfront mert akkor 20%-os akcióban részesülsz -
priluki #1376 hm.. mikor rámegyek steamen a vásárlásra nekem 28eurót ir.. vagyis 27.99. most akkor nem 31? -
priluki #1375 Jaja nekem is ott van de ott is volt amióta feltettem, bár jó lenne ha odadnák.. nem sértődnék meg:P -
#1374 nekem is ott van, de ez szerintem csak valami átmeneti dolog, vagy bug, ha megnézem fiók előzményeket pl akkor ott csak a beta szerepel