5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Ulvar
    sztem abszolút nem számít itt a szintlépéskedés, majd ha kiadják igen. A többi meg ráfogható a bétára. De ha akkor is lesz...akkor support írás.
  • tototto
    nem értem mirét van az hogy nem jegyzi meg a szintlépéseket? napok óta 9es level vagyok pedig mindig lépek szintet kiirja, meg fegyvereim is, aztán ha kilépek szerverről akkor a profilnál megint level 9...
    van erre valami megoldás, nektek normális a fejlődés?
    illetve már második napja van hogy csetelek steamcseten alt tabbal játék közben és egy idő után átvált angolbillentyűre a játék, kilépek RO2ből és minden ok, visszaáll magyarra
  • Dietrich
    ma már be is raktam a tárat a lövöldözéshez a gépembe egy 6870 vga személyében..már csak a gamma kell hozzá ;)
  • csabi1987
    Hát ez nem túl biztató :)
  • Ulvar
    Ha most steamen hirdetnének rá egy napi -75%os árat tuti ott venném meg.
  • Gabe18
    Valószínű, mivel a steam azt írja hogy 1 nap és 2 óra a játék feloldásáig, tehát holnap este 7-től már a steamesek a full verziót nyomják.
  • Ulvar
    Elvileg ja, de nem sokkal.
  • csabi1987
    Hali!
    Elképzelhető hogy a "rendes" játék optimalizáltabb lesz? Mert nekem a GTS250 nemigen bírja a bétát még medium beállítások mellett se. :S
  • priluki
    :S és a betanak holna vége?
  • Ulvar
    cd galaxistól ez jött válaszként.

"A játék megérkezésekor e-mailt fogunk küldeni, melyre reagálva lehet a tényleges, konkrét rendelést leadni majd, akár személyes átvétellel. Arra vonatkozóan, hogy esetleg pénteknél hamarabb befut-e, jelenleg nem tudunk válaszolni."

Szal még mindig semmi...
  • szatomi30
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy eseteleg nincs valakinek felesleges kulcsa? Ha van akkor leírná nekem e-mailben vagy itt PM-ben? Itt az e-mail címem: [email protected]. Előre is nagyon köszönöm.
  • feedb4ck
    Az mkb42, panzerfaust pedig nem lesz a játékban.
  • Ulvar
    nyilván nem is azért mondom, nem is kéne amúgy se mer MP40 egész jó SMG akárcsak a PPSH, több nem is kell.
  • Svenhassel
    Később szándékoznak ingyen DLC formájában további járműveket betenni a játékba de a megjelenéskor ennyi lesz.
    Amúgy még jó hogy nincs benne MP44, maximum MKb 42 lehet a játékban, de valójában nem sok fordult elő belőle Stalingradban.
  • Ulvar
    Jó kérdés, én se szedtem ki vele tankot csak embert xDDD.

Majd kiderül, esetleg több tank is lesz mint PZIV G és T34?
  • Gabe18
    Mert amúgy a játékban az ér valamit? Mert tegnap nekiálltam vele puffogtatni a tank felé, de csak azt értem el hogy rájött hol vagyok és meghaltam...
    De ebben a tankelhárításban nem vagyok otthon, ugy hogy lehet teljesen rosszul csináltam valamit, de vagy 10-15 (szerintem) találat semmit se ért.
  • Ulvar
    én az Anti tank puskát bírom :OOO. Olyat valóságban is kiakarok próbálni (igaz valóságban szart nem ért PZIV ellen max pz I és Pz II ellen).

amúgy hiányzik a bétából az MP44, pedig videoba benne van, szerintem még lesz Panzerfaust is.
  • Ulvar
    Ne vedd steamen. Annyit nem ér. Most kérdeztem meg CD galaxist remélem reagálnak mi hamarabb. (mert ha nem felnyomok a seggükbe egy Mausert)
  • qut24
    Mindenki jó rákattant a játékra. :D Helyes, nagyon király lesz már előre érzem ...

A németeknél az engineernél nagyon bírtam volna, ha az anti-tank gránát olyan lenne mint igazából szóval mágneses és rákéne rakni a tankra. Először azt hittem olyan, futok a tank mögé rádobom azt felrobbantam a tankkal eggyütt.
  • priluki
    akkor majd ird meg ha válaszolnak pls,lehet akkor ha megrendelem online akkor ki is hozzák ott is ha 1-2 nappal elöbb bemegy..
  • Gabe18
    Francért kell ezt így megkeverni, mindjárt megveszem steam-en..
    Csak az meg pofátlanul drága ahhoz képest hogy nem kapsz érte "semmit".
  • Ulvar
    Ugyanezt mondták nekem is. De nekem még azt is hogy ha előrendelem online (mert úgyis ingyenes most a házhozszállítás) akkor pénteken már meg is kapom, mert valszeg már előtte 1 vagy 2 nappal a kiadó elviszi nekik. De ez sem teljesen garantált. Ami még zavaróbb hogy 8000 Ft náluk. Na most ha ennyire nem biztosak a dolgukban akkor írok egy emailt cdgalaxisba hogy mondják meg ha ott is előrendelek ugyanaz érvényes e mint az 576ba, hogy pénteken akár hozhatják is, és ha igen akkor máris spóroltam egy ezrest.
  • priluki
    na én elmentem 576 ba.. 16 át mondtak ott is,de azt mondja lehet csak hétfőn vagy kedden lesz az üzletben a játék és nem meri igérni a pénteket.. na ez gáz..
  • Fpocok
    Ha pénteken jelenik meg, akkor aznap ki is viszik.
  • Ulvar
    Pont most indulok fel a városba (Nyíregyen lakom) aztán megkérdem mi a helyzet.
  • priluki
    576 -ba 8000 -ért van de most ha azt nézem 7200 ba lenne itthon a cd galaxisból és valszeg hétfőn,akkor az a 800ft nem tétel.. feltéve ha lesz pénteken az 576 ba
  • priluki
    576 jó lenne mert kb 500m-re van tőlem:)
  • Ulvar
    31,49€

mai árfolyamon 289 Ftal számolva. húúú sokba kerül....9100 Ft...

576nál nem akarják árulni? Mondjuk úgyis felugrom városba aztán megkérdem.
  • priluki
    steamen mennyi amúgy?
  • Fpocok
    Baszki, tényleg pénteken jelenik meg és nem holnap. Én meg teljesen azt hittem, hogy holnap már hozzák
    Kabbe monkey
  • Ulvar
    Hát volt eszük....pénteken, bár hátha szombaton is dolgozik a futár cég kivételesen .

Mondjuk bekaphatják, ha nem. Utána kéne érdeklődni mert akkor lehet steamen veszem meg...
  • bakvarnyu
    Ennyire erdektelen a jatek,hogy levettek a galaxis fooldalarol?Alig talaltam meg.Penteken jelenik meg naluk, az azt jelenti videkiek varhatnak hetfoig :/
  • priluki
    ja köszi:) Álltalában akkor itt is az viszi el a snipert akinek bika a gépe..
  • tototto
    azt lehet tudni hány map lesz a végleges verzióban, illetve a többi mod mikor jön (pl vietnámi)?
  • Gabe18
    Sniperhez kiválasztod a "Marksman" kasztot és annyi. Persze általában hamar betelik az az 1-2 hely.
  • priluki
    :DD vagy mint a ganészóró:))
    Egyépkén most ültem először tankba,nekem tetszik feelinges,bár nem tudom az enemy volt béna de nem igen tudtak kiszedni és kaszáltam vele nagyon durván.
    Tudja valaki a sniperhez el kell érnem egy bizonyos szintet? Vagy hogy van?
  • Dietrich
    nyugi..ha már kin lesz a magyar dobozós verzió is akkor pörögni fod mint kurva a rúdon :p
  • Ulvar
    Volt már ma jobb is, asszem 8. vagy 6.
  • tototto
    most nézem 10. legnépszerűbb topic vagyunk, hajrá ne hagyjuk alább a kommenteléseket :D
  • priluki
    Na akkor ez jó is :) sima liba