5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
Majestic01 #2733 Üdv!
A gigás patch mit fog tartalmazni? Miket javítanak? -
#2732 hű már megijedtem hogy a peccsről van szó :D -
#2731 kitolták a dátumot ;)
"2011. október 31-ig, készletek erejéig" -
#2730 Hivatalosan csak annyit tudni, hogy a héten. De szerintem a hétvégéig megjön. -
#2729 Hello
A giga patch az mikor jon? -
#2728 Igen az, csak ilyen őskövület. :) -
#2727 Még mindig nem megy. De elvileg hamarosan lesz új VGAm, akkor majd játszok. -
#2726 Nem kellett volna beleszolnom, ha az a proci dualcore mindenkepp megeri kiprobalni. -
#2725 Megjavult nálad a játék? -
#2724 Jó kis játék. Bár elején sokat lehet szívni, amíg nincs jó tank.
Van saját topikja is, nézz be oda akár. -
#2723 Ejha, ezt nem ismertem. Lehet kipróbálom. :) -
#2722 valóban karcsú már ehhez a játékhoz a procid.
ha szereted a háborús játékokat és a te hardvered szerintem simán jó hozzá..WOT?
http://www.worldoftanks.com/
ingyenes, magyarul is tud..igaz ebben nem rohangálhatsz hanem tankkal jársz fel s alá és néha kilősz 1-2 másikat. :)
RO2-be is jöhetnének már a tankos mapok :) -
#2721 ez elég korrekt cikknek tűnik
-
#2720 sajnos nekem nincs crossfirem de hátha valakinek jó hír :)
ATI Catalyst Application Profiles 0.5 MB 11.9 CAP 1 10/4/2011
Description:
This release of ATI Catalyst™ delivers support for the latest ATI CrossFireX™ profiles in a separate executable file ensuring users have access to the absolute latest set of profiles installed on their PC.
New profiles added to this release:
- Red Orchestra 2 – Improves CrossFire Performance. -
#2719 Tungle-val megy!!
Keress rá a neten! -
juve60 #2718 mennie kell sztem a konfigodon simán ,a multi meg csak eredetivel megy,én megvettem és nem bántam meg ,nagyon jó game ezért a pénzért -
#2717 Jól van, akkor azért egy próbát megér. :) Köszi. Nem vagyok az a nagy gamer, csak körbenéztem, milyen játékok vannak mostanság. Sajna a procim nem nagyon felel meg már semmi új gamenek. -
#2716 Szingle egy fos. Szinte semmi.
De szerintem szedd le és nézd meg magad. Ki tudja. -
Gabe18 #2715 Singleplayer = Multiplayer gép irányította ellenfelekkel + kis átvezető filmecske 2 pálya között. -
#2714 Igen, pont ezért kérdeztem, mert ennyit írnak, h 2,3 Ghz kétmagos a minimum. Ez elég szűk info... Mind1, lehet siglehez leszedem és kipróbálom. A szinglije amúgy jó? Nem baj ha rövid, csak élvezhető? -
Gabe18 #2713 Elviekben mennie kellene, de nagyon határeset, mivel a megadotthoz képest nagyobb gép kell neki. Ha megy is, minimum körüli beállításokkal.
Tört multi nincs.
-
#2712 2 nem is elég, ill. kár, de ez van. Kösz. -
#2711 nem nem nem nem -
#2710 Üdv! 2 kérdésem lenne:
1: Vajon menne-e a lent látható konfigon élvezhető sebességgel a játék?
2: Működik-e a multi része vhogy tört verzióval? (Nem kell lehurrogni, csak kérdezem, mivel látom, h nincs külön Warez topik.)
Kösz előre is a választ. -
foxehole #2709 Újabb teszt:
http://www.gamekapocs.hu/cikk/1691/red_orchestra_2_heroes_of_stalingrad_teszt -
priluki #2708 lehet még a patch elött csinálták a tesztet nem?! -
nono55 #2707 Miért lengyel nyelvűt? -
juve60 #2706 hát érdekesek ezek a fps adatok
nekem acer as5742(corei3-380-2,5 ghz,4gb ddr3 ram,nvidia gt540m 1gb)-el 1280x720 medium-on stabilan 50 fps felett van ( ja legfrisebb nvidia driverrel !!!) ,a régebbi nvidia driverrel 30 fps alatt volt,a nvidia oldaláról le lehet tölteni a legfrisebbet,az a fontos hogy a LENGYEL nyelvűt töltsétek le .ami telepitéskor magyar nyelvű lessz és elösször törli a régebbi drivert -
zoltang #2705
Egy másik tesztvideó. -
#2704 Igen, van itt tere más módoknak és más hasonló játékok bemutatásának.
A legtöbbünket talán érdeklik ezek és egyáltalán nem öltöttek olyan mértéket ami eltérítené a topikot az eredeti témájától. -
#2703 P.M.-ment!:-) -
#2702 Az egy több mint 5 éves BAN amit egy haverom szedett össze Counter Strike 1.6-al amikor pár napra kölcsön adtam neki a fiókomat. Csak a Half-Life 1 motoros játékaimon van VAC ban, de az nem izgat mivel sose fogok velük már játszani. Én sose csaltam és sose fogok ezért különösebben nem zavar, hogy ki van írva a fiókomra, ha titkolnám akkor privát lenne a profil oldalam. Bármelyik barátom megmondhatja aki aktívabban RO-zott, hogy mindig becsületesen játszottam és megvetem a csalás minden formáját. Idegenek véleményére meg nem adok. :) -
#2701 A VAC bannod engedi egyáltalán az eredeti szerverekre való csatlakozást? -
#2700 Sose battlefieldeztem, az nem az én világom, a Forgotten Hope 2 mod pedig egyáltalán nem szar hanem egy remek 2. világháborús játék. A legtöbb ember itt azért nem csak RO-zik hanem szívesen kipróbál más hasonló témájú és hangulatú játékokat is, ezért linkelgetek néha ezt-azt, nem csak RO híreket. Mellesleg elég régóta RO-zok, nekem a RO2 egy kicsit csalódás volt,de attól még játszok vele rendszeresen mert van benne potenciál, csak idő kell neki, hogy beérjen. -
#2699 te nem inkább battlefield-ezel? vicces hogy telefloodolod mindenféle más szar moddal a topikot, de közben azért a legapróbb ro2 hírre is rávetődsz :D no offense meant mielőtt.. a lényeg hogy jó ez, kurva jó és még milyen jó lesz!! -
Gabe18 #2698 Jön a statisztika nullázás? Akkor még gyorsan megnézem egyszer a szép deli L91-es harcosomat, mert ilyet úgyse látok többet... -
#2697 Stats Reset Coming -
#2696 Végre normális lesz ettől a játék, de aki a bétával játszott a napokban, az úgy s tudja. -
#2695 Küldesz nekem privátban egy msn címet ? -
#2694 Igen tunglével!
De az nem az igazi!