Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Aki szintén megvette eredetiben az árulja már el miért 2 dvd-s a játék?O.O
Elsõrõl és másodikról is ugyanúgy lehet telepíteni O.O
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
egyébként újratelepítés után mûködik a cucc egyelõre..
de ezeket elmentem magamnak #2059 és #2054 idáig nem foglalkoztam a steam nyûgjaivel mert nem volt, de már van.
ja és korábban azért nem tudtam a gránáthajítást a tutorialon végig vinni mert az egerentyûm nem alkalmas rá 😄 görgõt hiába nyomom le gyárilag nem csinál semmit mert mellette van egy kis piroska amit ha megnyomok 3 lövést ad le a nyüves tutorialnak az meg nem jó 😄 Elõvettem egy régi egeret és akkor végig ment.
egerentyûm
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az F2 funk. bill.?
tényleg nem gecizésbõl, de ha még ezt az oldalt sem vagy hajlandó végigolvasni....
Lebowski:teljesen egyetértek veled
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Egy kis mutatós mérõmûszer szerûség ugrik be az ablakba. Mit mutat?
De nálam nem térkép, mint a leírásban...
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
na mindegy már most szedem le a RO2-t egyelõre 45%-nál tart.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Avira, ingyenes semmi gond nincs vele
Nekem bugokkal csak a statszamolos van, azon kivul semmi.
optimalizalni lenne meg mit, de mar javul aprankent. Most mar highon tolom 2x elsimitassal es minden latvany javito be van kapcsolva (kiveve a blur).
Kedvenc mapom a spartanovka, altalaban 64es szerokon tolom, ugyan egy kicsit neha be lagol de aztan, utana sokaig semmi problema. Elso napokban eleg sokat ki fagyot, de tegnap ota mar az sem volt. En bizok a tripwire sracokban, ido kell nekik es kiforja magat a jatek. Es ennel mar csak jobb lesz.
töröld le a steam-et is. (a játékokat le tudod menteni, így nem kell mindent újra letöltened)
újraindít.
töltsd le a steamet és telepítsd a lementett játékaidat.
vírusirtót soha ne rakj a gépedre.
ha nem látogatod a milf huntert, meg a teen pussyt és hasonló oldalakat, nem warezolsz orrba-szájba, soha nem lesz gondod. 😄
évekkel ezelött is már rüheltem ezt a steames dolgot mikor kiadták most még jobban..
(túzfalat is kikapcsoltam úgy se ment egyik game sem)
Utána verify-d a fileokat.
Rakd újra STEAMet és töltsd le újra.
telepítem a Race On-t azzal sosem volt baj és meglátjuk..vagy a steamet gyaluljam le és rakjam újra?
másra nem tudok gondolni mint az avast kavar be. de hiába kapcsolom ki vagy uninstall a probléma nem szünik meg.
DIRT3 iután a RO2 sem indul el..ez fasza :p
legyalulom a gépet, de mit rakjak fel viruskergetõnek?