Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már rájöttem, csak a commander tud kérni az sl nem. 😊
Dietrich
Már többen felajánlottuk a 2-es DVD-t másoknak megvételre de nem jelentkezett érte senki 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hajaj... statisztika megõrült. Eddig L27-en tartottam, megyek a pályán szintlépés. Vége a pályának, kiírja hogy L69. Kilépek, profil oldalon L5... Nézegetem kicsit, visszalépek, L75, 4000 valahányszáz kill-el. 4000 embert összesen nem láttam ebben a játékban eddig szerintem, nem hogy megöljem. <#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rádiónál melyik gombot kell megnyomni alapból, hogy jelentse az artit?? mert kijelölöm, de aztán fingom sincs, hogy a rádiónál mit kell nyomnom....
tototto
15mbites és 1,8megával jött végig ez a maxom, igaz közben nem voltam gépnél szóval csak kb az a 2 óra 😊

Mission 8 | Pavlov's House ezen a pályán mást is kidob asztalra következõ hibával"rogame.exe mûkõdése leállt"???
milyen neted van? én kb 8 óra alatt kinlodtam le steamrõl 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

tototto
nemtom én beírtam steambe a kódot és letöltöttem az akkori legfrissebb verziót, 2 óra alatt lent is volt dvdket meg nem is használtam 😊

Sziasztok!

Aki szintén megvette eredetiben az árulja már el miért 2 dvd-s a játék?O.O
Elsõrõl és másodikról is ugyanúgy lehet telepíteni O.O
Ezt a képet a Magyarországon forgalmazott játék 2. dvd-jén található bõvebb pdf leírásból "vágtam ki". De nem nagyon pontos a gombokat illetõen... 😊
Svenhassel
Full realistic szerveren semmit nem ír ki. Legalábbis amelyik szerveren szoktam tolni nem írja ki még késleltetve sem.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Dietrich
így van.

egyébként újratelepítés után mûködik a cucc egyelõre..
de ezeket elmentem magamnak #2059 és #2054 idáig nem foglalkoztam a steam nyûgjaivel mert nem volt, de már van.
ja és korábban azért nem tudtam a gránáthajítást a tutorialon végig vinni mert az egerentyûm nem alkalmas rá 😄 görgõt hiába nyomom le gyárilag nem csinál semmit mert mellette van egy kis piroska amit ha megnyomok 3 lövést ad le a nyüves tutorialnak az meg nem jó 😄 Elõvettem egy régi egeret és akkor végig ment.

egerentyûm

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szerintem ez a dobozoshoz kapott leírás scannelt változata 😊
Na, a múlt héten kérdeztem, hogy a steamen vásárolt gammában hogyan lehet magyarra állítani a feliratot és azt a választ kaptam, hogy fordítsam le és magyar lesz. Erre látom ám, hogy neked meg magyar. Most akkor mi van?

Ja értem kösz...
nem. ha a megnyomod a voice chat (perpill nemtudom, milyen címszóval szerepel a beállításokban) akkor megjelenik egy "decibelmérõ".
Milyen hangerõre gondolsz? A windows hangerõre, ha igen azt minek jelzi ki?

Az F2 funk. bill.?
semmi gond 😊

én is melózok. de nem gecizek. pont azért írtam, mert láttam, hogy nem vagy éppen new reg... mindegy. nem csaptam a végére smiley-t ezért lehet komolyabbnak tûnt mint szántam 😊 szóval no offense 😊
A "gecizés" sajnos mindennapos itt,de nem olvastam végig az egész forumot bocs,mert melózok orrba szájba,és nem volt idõm rá...amúgy kösz,én általában örülök ha segíthetek valakinek.

tényleg nem gecizésbõl, de ha még ezt az oldalt sem vagy hajlandó végigolvasni....
Ha valakinek lenne kedve mostanában,"hentelni" egyet,szóljon

Fpocok
Igen, lehet. De nem tudom hogy. Valamit át kell írni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem tudja valaki hangokat lehet állítani benne? pl elég gáz mikor a németekkel van az ember,aztán angolul vinnyognak.

stardate
az a kis mutatós müszer a hangerõdet hivatott mutatni

Lebowski:teljesen egyetértek veled

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Meg az F2 nem csinál semmit.
Most az O bill. mi a játékban?

Egy kis mutatós mérõmûszer szerûség ugrik be az ablakba. Mit mutat?
De nálam nem térkép, mint a leírásban...
tobias88
Egy nagy szerveren azért azzal sokra nem mész, fõleg a harc hevében...
garferi
Az öléseket tudtommal kiírja realistic módban is, csak késleltetve jelennek meg a jobb felsõ sarokban.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Capslock a csapatodhoz beszélsz, o-val meg mindenkihez. Nekünk mûködött amikor próbáltuk. amúgy ha valakinek van kedve, nyugodtan vegyen fel: .philmor néven vagyok.
Ja természetes. DH-ban is ezeket a szervereket kultiváltam 😊
zorrobomber
Nekem egyelõre annyi a bajom hogy kommunikálni eddig nem nagyon sikerült senkivel. In-game voice chat abszolut nem müködik egyelõre?

Svenhassel
Jól beszélsz! Nekem is nagyon bejön a játék, fõleg full realistic modban! Ilyenkor semmit nem ír ki a játék, még azt sem hogy lelõttél-e valakit, vagy hogy ki lõtt le... Ráadásul még a játékosok is komolyabbak szoktak lenni az ilyen szervereken.

amúgy mielõtt vadul nekiálltok törölgetni mindent, segíteni szokott a steam gyökérben lévõ két .blob fájlnak a letörlése. utána steam újraindít és olyan mintha újranyaltad volna.
zorrobomber
+1 <#eljen>

tényleg az egyik legjobb játék amit kiadtak. szerintem magadnak higyj és ne másnak. én is kicsit tartottam tõle, mert mindenki lehúzta, de ha a ro1+modok bejöttek, akkor ez is tetszeni fog. nem értem egyébként, hogy mi ez a szitok áradat a játékkal kapcsolatban, de valszeg a szokásos mindenbe kössünk bele, ami nem a leírtakkal egyenlõ... na mindegy. VEDD MEG MERT KIKÚRT JÓ. és tényleg egy görbe estén többet költ az ember mint ez a játék...
Dietrich
ha ezt az infót elöbb olvasom akkor kipróbáltam volna.
na mindegy már most szedem le a RO2-t egyelõre 45%-nál tart.

Fpocok
De tényleg lehet vírusírtónak is köze hozzá. Nekem nod van. Egyszer volt ilyen gondom, de kb a harmadik próbálkozásra mûködött.

Ugyanez a problémám volt szombaton. A Steam Games Libraryban a RO2-nél a Properties fül alatt a Verify integrity of game cache opció meggyógyította, rögtön utána már felnyomta az új patch-t és ment...
Ezt azért tudnám cáfolni,volt hogy én sem raktam új rendszernél,halogattam,aztán nyeltem olyan vírust,hogy öröm volt nézni...
Avira, ingyenes semmi gond nincs vele

Daell Drow
Par nap game utan a velemenyem:
Nekem bugokkal csak a statszamolos van, azon kivul semmi.
optimalizalni lenne meg mit, de mar javul aprankent. Most mar highon tolom 2x elsimitassal es minden latvany javito be van kapcsolva (kiveve a blur).
Kedvenc mapom a spartanovka, altalaban 64es szerokon tolom, ugyan egy kicsit neha be lagol de aztan, utana sokaig semmi problema. Elso napokban eleg sokat ki fagyot, de tegnap ota mar az sem volt. En bizok a tripwire sracokban, ido kell nekik es kiforja magat a jatek. Es ennel mar csak jobb lesz.
töröld le az avastot. sok progit megfog, ami nem is vírus. én rühellem.
töröld le a steam-et is. (a játékokat le tudod menteni, így nem kell mindent újra letöltened)
újraindít.
töltsd le a steamet és telepítsd a lementett játékaidat.
vírusirtót soha ne rakj a gépedre.
ha nem látogatod a milf huntert, meg a teen pussyt és hasonló oldalakat, nem warezolsz orrba-szájba, soha nem lesz gondod. 😄

Dietrich
mindent töröltem és újra rakom..ha nem válik be úgyis aktuális egy formattálás is.
évekkel ezelött is már rüheltem ezt a steames dolgot mikor kiadták most még jobban..

(túzfalat is kikapcsoltam úgy se ment egyik game sem)

Fpocok
Elõször próbálj meg többször szervert váltani a downloadsnál.
Utána verify-d a fileokat.
Rakd újra STEAMet és töltsd le újra.

Dietrich
DIRT3 esetében ugyanezt írta ki 2 héten át miközben a RO2 simán ment.
telepítem a Race On-t azzal sosem volt baj és meglátjuk..vagy a steamet gyaluljam le és rakjam újra?

Fpocok
STEAM szarakodik. Nem a géped.

Dietrich
tegnap nem volt semmi baja, gép ki lett kapcsolva. Ma reggel Avast frissített és:

másra nem tudok gondolni mint az avast kavar be. de hiába kapcsolom ki vagy uninstall a probléma nem szünik meg.
DIRT3 iután a RO2 sem indul el..ez fasza :p

legyalulom a gépet, de mit rakjak fel viruskergetõnek?

Fpocok
Örülök, hogy neked jó. Attól még tényleg bugos, statisztika nem mûködik, szarul optimalizált.

Svenhassel
Nem tudom ti milyen bugokkal találkoztok, de nekem a statszámoláson kívül minden jól mûködik...