5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Majestic01
    Üdv!

A gigás patch mit fog tartalmazni? Miket javítanak?
  • tototto
    hű már megijedtem hogy a peccsről van szó :D
  • Dietrich
    kitolták a dátumot ;)
    "2011. október 31-ig, készletek erejéig"
  • Jaka923
    Hivatalosan csak annyit tudni, hogy a héten. De szerintem a hétvégéig megjön.
  • Daell Drow
    Hello
    A giga patch az mikor jon?
  • Lacee86
    Igen az, csak ilyen őskövület. :)
  • Fpocok
    Még mindig nem megy. De elvileg hamarosan lesz új VGAm, akkor majd játszok.
  • bakvarnyu
    Nem kellett volna beleszolnom, ha az a proci dualcore mindenkepp megeri kiprobalni.
  • Jaka923
    Megjavult nálad a játék?
  • Fpocok
    Jó kis játék. Bár elején sokat lehet szívni, amíg nincs jó tank.
    Van saját topikja is, nézz be oda akár.
  • Lacee86
    Ejha, ezt nem ismertem. Lehet kipróbálom. :)
  • Dietrich
    valóban karcsú már ehhez a játékhoz a procid.
    ha szereted a háborús játékokat és a te hardvered szerintem simán jó hozzá..WOT?
    http://www.worldoftanks.com/
    ingyenes, magyarul is tud..igaz ebben nem rohangálhatsz hanem tankkal jársz fel s alá és néha kilősz 1-2 másikat. :)

RO2-be is jöhetnének már a tankos mapok :)
  • Guren
    ez elég korrekt cikknek tűnik
  • tototto
    sajnos nekem nincs crossfirem de hátha valakinek jó hír :)

ATI Catalyst Application Profiles 0.5 MB 11.9 CAP 1 10/4/2011
    Description:
    This release of ATI Catalyst™ delivers support for the latest ATI CrossFireX™ profiles in a separate executable file ensuring users have access to the absolute latest set of profiles installed on their PC.

New profiles added to this release:
    - Red Orchestra 2 – Improves CrossFire Performance.
  • zotya10002
    Tungle-val megy!!

Keress rá a neten!
  • juve60
    mennie kell sztem a konfigodon simán ,a multi meg csak eredetivel megy,én megvettem és nem bántam meg ,nagyon jó game ezért a pénzért
  • Lacee86
    Jól van, akkor azért egy próbát megér. :) Köszi. Nem vagyok az a nagy gamer, csak körbenéztem, milyen játékok vannak mostanság. Sajna a procim nem nagyon felel meg már semmi új gamenek.
  • Fpocok
    Szingle egy fos. Szinte semmi.
    De szerintem szedd le és nézd meg magad. Ki tudja.
  • Gabe18
    Singleplayer = Multiplayer gép irányította ellenfelekkel + kis átvezető filmecske 2 pálya között.
  • Lacee86
    Igen, pont ezért kérdeztem, mert ennyit írnak, h 2,3 Ghz kétmagos a minimum. Ez elég szűk info... Mind1, lehet siglehez leszedem és kipróbálom. A szinglije amúgy jó? Nem baj ha rövid, csak élvezhető?
  • Gabe18
    Elviekben mennie kellene, de nagyon határeset, mivel a megadotthoz képest nagyobb gép kell neki. Ha megy is, minimum körüli beállításokkal.
    Tört multi nincs.
  • Lacee86
    2 nem is elég, ill. kár, de ez van. Kösz.
  • bakvarnyu
    nem nem nem nem
  • Lacee86
    Üdv! 2 kérdésem lenne:
    1: Vajon menne-e a lent látható konfigon élvezhető sebességgel a játék?
    2: Működik-e a multi része vhogy tört verzióval? (Nem kell lehurrogni, csak kérdezem, mivel látom, h nincs külön Warez topik.)
    Kösz előre is a választ.
  • foxehole
    Újabb teszt:
    http://www.gamekapocs.hu/cikk/1691/red_orchestra_2_heroes_of_stalingrad_teszt
  • priluki
    lehet még a patch elött csinálták a tesztet nem?!
  • nono55
    Miért lengyel nyelvűt?
  • juve60
    hát érdekesek ezek a fps adatok
    nekem acer as5742(corei3-380-2,5 ghz,4gb ddr3 ram,nvidia gt540m 1gb)-el 1280x720 medium-on stabilan 50 fps felett van ( ja legfrisebb nvidia driverrel !!!) ,a régebbi nvidia driverrel 30 fps alatt volt,a nvidia oldaláról le lehet tölteni a legfrisebbet,az a fontos hogy a LENGYEL nyelvűt töltsétek le .ami telepitéskor magyar nyelvű lessz és elösször törli a régebbi drivert
  • zoltang

Egy másik tesztvideó.
  • me and a monkey
    Igen, van itt tere más módoknak és más hasonló játékok bemutatásának.
    A legtöbbünket talán érdeklik ezek és egyáltalán nem öltöttek olyan mértéket ami eltérítené a topikot az eredeti témájától.
  • zotya10002
    P.M.-ment!:-)
  • garferi
    Az egy több mint 5 éves BAN amit egy haverom szedett össze Counter Strike 1.6-al amikor pár napra kölcsön adtam neki a fiókomat. Csak a Half-Life 1 motoros játékaimon van VAC ban, de az nem izgat mivel sose fogok velük már játszani. Én sose csaltam és sose fogok ezért különösebben nem zavar, hogy ki van írva a fiókomra, ha titkolnám akkor privát lenne a profil oldalam. Bármelyik barátom megmondhatja aki aktívabban RO-zott, hogy mindig becsületesen játszottam és megvetem a csalás minden formáját. Idegenek véleményére meg nem adok. :)
  • Jaka923
    A VAC bannod engedi egyáltalán az eredeti szerverekre való csatlakozást?
  • garferi
    Sose battlefieldeztem, az nem az én világom, a Forgotten Hope 2 mod pedig egyáltalán nem szar hanem egy remek 2. világháborús játék. A legtöbb ember itt azért nem csak RO-zik hanem szívesen kipróbál más hasonló témájú és hangulatú játékokat is, ezért linkelgetek néha ezt-azt, nem csak RO híreket. Mellesleg elég régóta RO-zok, nekem a RO2 egy kicsit csalódás volt,de attól még játszok vele rendszeresen mert van benne potenciál, csak idő kell neki, hogy beérjen.
  • zorrobomber
    te nem inkább battlefield-ezel? vicces hogy telefloodolod mindenféle más szar moddal a topikot, de közben azért a legapróbb ro2 hírre is rávetődsz :D no offense meant mielőtt.. a lényeg hogy jó ez, kurva jó és még milyen jó lesz!!
  • Gabe18
    Jön a statisztika nullázás? Akkor még gyorsan megnézem egyszer a szép deli L91-es harcosomat, mert ilyet úgyse látok többet...
  • garferi
    Stats Reset Coming
  • Jaka923
    Végre normális lesz ettől a játék, de aki a bétával játszott a napokban, az úgy s tudja.
  • V43 1105
    Küldesz nekem privátban egy msn címet ?
  • zotya10002
    Igen tunglével!

De az nem az igazi!