5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
priluki #2773 okés megpróbálom,mert bármire állitom a képarányt nem jó.
MÁS: Nekem miért nem tölti a patchet?? utolsó update sept24 volt:O -
#2772 Az RO:OF is nagyon igényelte a processzort.Amíg kevesen voltak egy serveren addig hasított,mint a villám,amikor meg beszaladt 30-40 ember, elkezdett akadozni. -
zoltang #2771 A GPU néha 20%-ban is ki van használva a CPU 90-100% között. A RAM 80%-ban (3GB). -
zoltang #2770 Lejött nekem ez a megváltóként várt ~3,4 GB csomag. Nálam nem okozott a futásban javulást. Ugráló fps 12-50 között (1280x1024, min., magas text.). Az egyszemélyes is akadozik. A multiban egy 52/64 főst tudtam kipróbálni, mert a keresőben ennek volt jó ping-je (76). Bár ezek a "sokfősek" sose mentek még jól, de nem volt más, nem sokan vannak fent. A szerveren játékban 120 ping-em volt, zömében 20 átlag fps-el.
Többet vártam ettől, kezdem azt hinni, hogy sosem fog jól (minimálisan játszhatóan) futni a gépemen. -
bajsz #2769 oké értettem ,csak azt hittem patch telepítése után egyből ! Akkor várunk ill várok! :D -
#2768 "Fixed stats and acheivements being awarded when they shouldn't have been and sometimes not saving stats on ranked servers. This requires a global stat and achievement reset which will be happening soon."
Azaz a stat reset "hamarosan" jön! :) -
nono55 #2767 az nem baj :D -
bajsz #2766 Nekem szépen számolja a statot ,csak az az 1 baj van ,hogy 54 szinttől !!!! -
nono55 #2765 Nekem kb. ugyan ez volt a problémám a felbontással. 1920×1080-nál szerintem fordítva kezelte a képarányt. Sőt, 1080p-ben a menüben csak a grafikai beállításokat láttam, az összes többi opció tök üres volt. Ráadásul multiban a fegyvereket sem tudtam kiválasztani, mert az is üres volt.
Nálam a megoldás ez volt:
1. DX frissítés
2. a legújabb nvdriver telepítése. valaki tanácsolta a lengyel nyelvű telepítését (ugyan úgy angol), ezt raktam fel.
Telepítéskor a custom installt kell kiválasztani, majd bepipálni, hogy a jelenlegit törölje le a gépről. restart, újratelepítés.
Mondom, kb. 1 hete csináltam ezt végig, nekem megoldotta a grafikai hibákat és így már tökéletesen működik. -
nono55 #2764 Tapasztalható javulás a gigantikus peccstől? :) -
Wlanseraf #2763 A lényeg tudsz az ini file-ban is állítani ha a képarányt is átállítod:)
Ugyanis nem tudsz torz képet betolni tehát nem tudsz mondjuk 1280x1024 berakni 16:9-es képaránnyal..
Amikor váltod a képaranyt azokat a felbontásokat adja be amiket abban a képarányban tud a monitorod....
4:3= pl. 1024x768
16:9= pl. 1920:1080
16:10= pl. 1920x1200
Ha jól emlékszem ennyi van ebben a cuccban szoktak még 19:10 is berakni vagy azt csinálsz amit akarsz.. na itt nem. -
foxxi #2762 Igy már játszani is fogok vele ( meg amugy is: ha már megvettem ) -
#2761 Stats
Fixed stats and acheivements being awarded when they shouldn't have been and sometimes not saving stats on ranked servers. This requires a global stat and achievement reset which will be happening soon.
Fixed several number display issues in the profile menu and after action report
Honor, class, and weapon experience are all currently doubled to help make up for stats lost to the reset
A new achievement has been added which is unlocked simply by playing RO2 during the double xp for players affected by the stat reset
Gameplay
Reloading can be interrupted by melee or switching weapons
Fixed quick grenade not returning to the previously equipped weapon
Fixed team wounding counting as kill
Fixed kill assists not showing up all the time
Fixed Countdown Time to Beat being always 0
Fixed timers showing wrong numbers in the single player campaign
Fixed tank AI being able to see through smoke
Fixed tank cannon smoke shells not blocking any AI vision
Stability & Performance
Major optimization pass on all maps should increase performance across the board
Reduced Alt
Tab crashing
Fixed post
processing preset resetting itself in the video settings menu
Fixed glowing outline/rainbow colors around the screen for certain machines
Fixed a bug causing all audio to cut out after a map change
Graphical improvements to environments, weapons and vehicle interior
areas or vehicles/weapons not in direct sunlight now have working specularity which will help make normal maps more visible and textures to look less flat
New Umbra release and optimization
General CPU optimizations
Server
Fix for commandline setting of webadmin values not saving after multiple map changes -
#2760 Nekem is. -
foxxi #2759 3.4Gb-os patch?! Na ez nem gyenge.. még jó hogy maxal szedi -
#2758 VE3D-n is azt írják, hogy kijött a 3 gigás patch. -
Gabe18 #2757 Steam fórumon valami 3 gigás patchről beszélnek...
Nekem valamit töltött de az nem hiszem hogy az volt. -
priluki #2756 okés majd egy próbát megér! köszi -
Gabe18 #2755 Hát nem tudom, én mindenképp próbálnék hozzá keríteni valami drivert, gyártó oldalán típus szerint mondjuk elsőként.
Mert lehet hogy így látja a win hogy monitor de jó, viszont csak ilyen alap funkciókon működteti.
De aztán lehet hülyeség.
Viszont jobbat nem tudok...
-
priluki #2754 a wint igen,de ott is csak az nvidia control panel customize .alatt tudom kikeresni -
Gabe18 #2753 Illetve várjunk...
A windows-t be tudod állítani rendes felbontásra is? Amilyenre akarod? -
Gabe18 #2752 Hát akkor valahonnan valami driver-t keríteni kéne szerintem indulásnak.
16:10-be pl. az enyémnek vagy 5 félét ajánl, pedig ez nem is tud akkora felbontást mint a tiéd. -
priluki #2751 16:10 be 1280*800 a legnagyobb vagyis az egyetlen.. telepitőm nincs vaterán vettem -
Gabe18 #2750 És ha átrakod a képarányt a menüben 16:10-re akkor mi a legnagyobb?
A monitorhoz kaptál gondolom valami telepítő cd-t, arról a drivert felraktad? -
priluki #2749 nekem a játék menüjébe a legnagyobb felbontás 1600*900 -
Gabe18 #2748 És ha a játék menüből állítod be a 1920x1080-at? Akkor is visszadobja? -
#2747 A monitor natív felbontása megegyezik a pixelek vízszintes és függőleges számával. Azaz ha az asztalon maximálisan 1920*1200-at bírsz beállítani akkor az a natív felbontása.
A játékban lehet képarányt is választani. Az 1920*1200 megjelenéséhez a listából a 16:10-et kell kiválasztanod. -
priluki #2746 full hd a monitor de ezt is próbáltam sőtt kisebb beállitásokat is de egyiket se "fogadja" el:S -
Gabe18 #2745 Hát én se értek hozzá de nem lehet hogy a Full HD 1920x1080-nál már maga a játék nem bír többet? -
priluki #2744 azt nem sajna.. az asztalon betudom állitani a 1920*1200.. hülye vagyok hozzá.. a nativ mit jelent? -
Gabe18 #2743 Hát hiába, tudásom határtalan, alig 20 óra játékkal már el is jutottam a csúcsra, L99 fantasztikus arány, csataterek rettegett hőseként le is szerelhetek...
-
#2742 A menüből nem lehet azt a felbontást beállítani? Mi a natívja a monitornak? -
priluki #2741 hi,olyan gondom van,hogy vettem egy monitort de nem tudok felbontást állitani az ini fáljból.. mikor elindítom visszaugrik az eredetire:S valaki ötlet? -
#2740 Hát szerintem nem, de bármi megtörténhet... :D -
#2739 még ma megjelenik? -
#2738 Tudtommal már orbitális pályára is állt a bolygó körül, a becsapódásig pedig t-x óra... :) -
#2737 :)
nem a bannerban villogó reklámra..ha jól emléjszem október 7-ig volt először az akciós ár.
valahol azt olvastam "orbitális méretű patch jön hétvégén" :p -
zoltang #2736 A fejlesztőknek ideje lenne már a "sima futásért" valamit tenni, mert már a flash-en is megy a motor. :)
Már Adobe Flashen is fut az Unreal Engine 3.0 -
Lebowski #2735 Várj még egy icipicit. Ha jól tudom már kiadták a forráskódot moddereknek. azért mégse egy összecsapott tankos mapot szeretnénk elvégre nem? :) Ahol átlóg a falon a tank :D Hú. Erről jut eszembe: van kér printscreen-em a játékból. Én besírtam a nevetéstől. Pálya egyik felén állt egy tank, de közbe esett egy kis dombocska, amin átlátszódott a tank :D sajnos saját volt, így nem kértem rá artit:D Hazaérek, belinkelem a képeket :D -
nono55 #2734 #2697