Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
+néhány tank/trükk...
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
aimbot - 15 punkbuster ban
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
a másik véglet a "de átlõ a vason bazze" kategória :p
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Key config binds:
Bind hold down to get ads:
setbind xxx "Ironsights | onrelease Ironsights"
"Lot of secunds to spot where am I" -> Lot of seconds to spot where I am"
Talán ez, ami szembetûnõ, meg az uccsó mondatban want-ot használsz, ami nem a legudvariasabb, igaz a végére odatetted, hogy please, de akkor is...<#smile>#smile>
"It seems that your a bot😉"
Úgy tünik az õ angoljuk se tökéletes <#rolleyes>#rolleyes>
Következõ pillanatban már megint választhatott spawn helyet... <#violent>#violent>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szóval ez mitõl függ? Vagy ez is csak a ötszázadik javításra váró bug?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Isten áldja a pogányokat!
Vélemények? 😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Sõt! Én már Race 07-ben is találkoztam néhány alfajával😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
a vérpistike inkább egy olyan létforma aki egybõl lázong, csíterez (ahelyett hogy megtanulna játszani) elküld mindenkit a 12éves lányos hangjával melegebb éghajlatra, itt ROban tüntet a célkereszt bevezetéséért, mert agyilag nem jutott el arra a civilizációs szintre ,hogy felfogja ez a játék pont ettõl jó
ez az állatforma nem játékspecifikus, megjelenhet akármelyik lövöldözõs játékban
Jobb konfiggal rendelkezõk is panaszkodtak már alacsony fps-re.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Sajnos azt tapasztalom, hogy a mostanában kijövõ játékok MIND nagyon lassúak a gépemen, ha valamibõl ki tudok csiholni 15-20 fps-t, akkor annak már örülni szoktam!!!
Because fuck you. That\'s why.
DE IGEN, AZ. Az ilyen ember minek ír tesztet?
Because fuck you. That\'s why.
Gyors fejlõdés😄