Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
mennyi amcsi hülye gyerek...ezek csak csítelve tudták Bin Ladent is lelõni?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
tudtad, hogy az MKB42-nél nyerhetsz egy extra golyót a 30mellé, ill. h a manuális újratöltés gyorsabb mint az automata?
+néhány tank/trükk...

tototto
na van remény, butított ini után csak textura maximalizálva és vsynch bekapcsolva (hogy ne essen szét a kép) még artillery alatt is stabil a 60 fps
igaz így nem a legszebb de engem annyira nem zavar, és ameddig kijön egy rendes optimalizálás addig is játszható
kép1 kép2

garferi
Szánalmas bagázs! Az embert azt hinné, hogy ezek a nyomik nem jönnek át ilyen bonyolult játékba... 😊

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Serpa
hmm, ez sok vagy kevés?
aimbot - 15 punkbuster ban

garferi

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Dietrich
jaja a klasszikus vérpistike 😊

a másik véglet a "de átlõ a vason bazze" kategória :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

garferi
Asszem errõl ha lesz idõm összedobok egy magyar nyelvû leírást az oldalunkra.

garferi
A small tweaking guide

Key config binds:

Bind hold down to get ads:
setbind xxx "Ironsights | onrelease Ironsights"

tobias88
Van akinek ez jön be, van akinek a másik. Viszont egy opciós gombba nem halnak bele...
Serpa
pont én vagyok az akinek kényelmesebb ha még1x meg kell nyomni a gombot pl a célratartásnál v a guggolásnál 😊

garferi
Azon a szósorrenden én is gondolkodtam ám, meg akkor kicsit udvariasabbra szerkesztem a végét is... 😊

would like inkább.
Igazából jó ez nagyjából, csak kötözködni akartam! <#eplus2>
"Lot of secunds to spot where am I" -> Lot of seconds to spot where I am"
Talán ez, ami szembetûnõ, meg az uccsó mondatban want-ot használsz, ami nem a legudvariasabb, igaz a végére odatetted, hogy please, de akkor is...<#smile>
garferi
Szívesen várok rá korrektúrát. A nyelvtanom nem a legtökéletesebb... 😊

tobias88
Regelnék, hogy oda írjam, hogy jó ötlet, erre:

"It seems that your a bot😉"

Úgy tünik az õ angoljuk se tökéletes <#rolleyes>
Kicsit követelõzõ a stílus, meg az angolsága sem a legtökéletesebb, de az üzenet egyértelmû, és ez a lényeg! <#nyes>
Éjjel pont a Grain Elevator pályán állok az ablakban az egyik telepített géppuska mögött, pásztázom ott a teret, erre egyszer csak a semmibõl megjelenik egy német a "nagy semmi közepén" a puskáját szorongatva...
Következõ pillanatban már megint választhatott spawn helyet... <#violent>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

garferi
Na megkapták a magukét... 😊
Few suggestions to the tactical map screen

tototto
nem tudom, de én azt utálom hogy sokszor megszületek a pálya egy olyan pontján ahol mindenki hasal le ne szedjék, engem meg bedob a placc közepére állva, persze hogy az esetek nagy részében aztse tudom mivan egybõl lelõ valaki 😄

Amúgy ugye a spawn kiválasztása lehet a megadott 1-es vagy 2-es pont, illetve ha van akkor a Squad Leader-re. De mért van az hogy a Leader-re 10-bõl ha egyszer lehet menni akkor sokat mondok? Hiába jelölöm ki hogy igen rá akarok spawnolni, akkor is berak valamelyik pontra. És nem azért mert közbe meghal, ezt már megfigyeltem.
Szóval ez mitõl függ? Vagy ez is csak a ötszázadik javításra váró bug?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tototto
jobban látszott az tény, szóval csak hajrá, de ha írsz akkor említsd meg nekik hogy sokak örülnének annak az opciónak hogy csak addig tart célra az ember amíg nyomja a bizonyos gombot, nem úgy mint most hogy újra meg kell nyomni hogy visszaváltson (mondjuk nekem ez nem fontos csak láttam már itt többen is panaszkodtak rá), ami engem jobban érdekelne hogy legyen már végre egy olyan beállítási pont ahol lehet váltani menüben is a katonák eredeti nyelve és angol dumák között ne kelljen már házi praktikákhoz nyúlni (már én is találkoztam olyannal aki panaszkodott emiatt, de nem találta meg a leírást hogy is kéne)

+1 😊
TG Gida
Jó ötlet, bár két hét múlva mindenki tudni fogja térkép nélkül is, hogy hol van.

Isten áldja a pogányokat!

Stílusra írtam, nem degradálni akartam az UT-t. nyilván kell hozzá skill😊 Igaz inkább quake-et kellett volna írnom, de persze ahhoz is kell skill, ha profin ûznéd, mint mindenhez 😊
garferi
Kis közvéleménykutas fiúk! Erõsen gondolkodom azon, hogy beírjam Tripwire fórumba, hogy jó lenne valami más színnel megcsinálni a térképen a nyilat ami mutatja, hogy hol vagy és merre nézel. RO1-ben ugye élénkpiros volt ami remekül kiugrott a háttérbõl, itt meg ilyen béna arany színû ami eléggé beleolvad legtöbbször a térkép színébe, legalábbis én nem veszem észre abban a másodpercben amikor ránézek, hogy na hol a faxba is vagyok éppen.

Vélemények? 😊

frango
Ilyet nem egyet hallottam már állítólagos "med+, high"😊 játékosoktól. Inkább nem fejtem ki mit gondolok errõl....😊 Engem inkább zavar a célkereszt mint segít. Meg a monitort sem árt úgy bámulni, hogy pont a képernyõ közepére ülsz be.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

TG Gida
"ez az állatforma nem játékspecifikus, megjelenhet akármelyik lövöldözõs játékban"
Sõt! Én már Race 07-ben is találkoztam néhány alfajával😊

én már láttam youtubeon olyan hardcore videot asszem az COD volt hogy felragasztotta a célkeresztett a monitorra 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

tototto
na azért az UThoz igazán nagy skill kell szerintem, játszottam én is sokáig, az a játék sem arról szól hogy mész elõre és tapadsz a tûz gombra, igenis kell timeolni mikor jön a pajzs, élet, dd, a ctf és egyéb játékmódok csapat orientált együttmûködésérõl nem is beszélve 😊

a vérpistike inkább egy olyan létforma aki egybõl lázong, csíterez (ahelyett hogy megtanulna játszani) elküld mindenkit a 12éves lányos hangjával melegebb éghajlatra, itt ROban tüntet a célkereszt bevezetéséért, mert agyilag nem jutott el arra a civilizációs szintre ,hogy felfogja ez a játék pont ettõl jó
ez az állatforma nem játékspecifikus, megjelenhet akármelyik lövöldözõs játékban

erre emlékszem, amikor ez a video kikerült, akkor hatalmas viták mentek errõl, hogy ez most az vagy nem az... 😊
Fpocok
fake.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Valami hasonló. Ez már gyógypedagógiai eset 😊 én is néha rácsaptam az asztalra, zsenge koromban, de ez... 😄
garferi

Vérpisitke az az ember, aki a hülyeség végsõ határáig (tudom határtalan, de Chuck Norris is elszámolt a végtelenig..) elmegy, és ha már egy icipicit is gondolkodni kell a játékban, és nem csak agyatlanul szaladni elõre, és hentelni jobbra balra, mint mondjuk az UT-ban, amit hozzáteszem én is imádtam, akkor már az szar. Ha öt percen belül nem tud lelõni 38 veryeasy botot akkor a klaviatúra bánja stbstbstb.
De látod, elhullik az elején 😄 Még csak arra sincs türelme, hogy rákattintson a multiplayerre 😄
zorrobomber
Mit jelent az hogy vérpistike? Csak azért kérdem mert nem érzem magam annak, de kurva könnyû célpont vagyok 😄 Hozzáteszem ezen kívül csak left4dead-et nyomtam kb 30 órát(multis fpsben tudom hogy ez is semmi), ráadásul azt is csak coopban. Nekem ez tényleg olyan mintha átélnék egy csatát, mert alig merem kidugni a fülemet is fedezék mögül. Hozzáteszem nem campelek hanem próbálom követni a commandert és mindig azt csinálom amit kell, próbálom (kevés sikerrel) kihasználni a fegyverek erõsségeit stb. Eddig 5 óra game time alatt sztem van vagy 15 killem meg kb 6-7 team kill 😄

<#shakehead> Sejtettem. Na mindegy, azért kíváncsiságból szerintem ki fogom próbálni, de egyre elkerülhetetlenebbnek látszik a gépcsere...
TG Gida
Vérpistikék a Red Orchestra-ban csak könnyû célpontok.Az a lényeg,hogy sok legyen belõlük.<#violent>

Amúgy tényleg nem értem mi olyan hatalmas probléma ebben a tutorialban 😄 A cikkbõl pedig számomra az jön le, hogy a tesztelõ egy hagyományos vérpisti. Szerintem nem egy nagy õrdöngösség ez a játék...
Svenhassel
Sajnos nem valószínû. 😞
Jobb konfiggal rendelkezõk is panaszkodtak már alacsony fps-re.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

AMD X2 2GHz, 3 GB ram és Radeon HD 4570 géppel van esély rá, hogy mûködjön, vagy inkább meg se próbáljam? :S
Sajnos azt tapasztalom, hogy a mostanában kijövõ játékok MIND nagyon lassúak a gépemen, ha valamibõl ki tudok csiholni 15-20 fps-t, akkor annak már örülni szoktam!!!
Tripwire

*Based in Roswell, Georgia ...
Tényleg amcsi😊

Nem orosz??😊)

Amcsi. Rosszul tudod.

Because fuck you. That\'s why.

Fpocok
Tudtommal trip európai fejlesztõ. Nem amcsi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Képaláírás: "Németek, és nem õket kell lelõni! Hogy lehet ez? Ja, hogy ez nem amcsi játék..."

DE IGEN, AZ. Az ilyen ember minek ír tesztet?

Because fuck you. That\'s why.

az sl csak jelölni tud pontot az esetleges tüzérségnek

Ismerõs😄

Gyors fejlõdés😄