5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
Lebowski #3256 Nem köll feltétlen a frontvonalon lenned :) A hentelést általánosságban értettem :) Amúgy ts-re elég ha felcsatlakozol, hogy Te halld, hogy böfögnek mások :) De amúgy tényleg jó lenne összehozni egy jó kis csatározást:) -
Solt #3255 Ez konzol lista nem? Football Manager 2012 sincs a listában, pedig azt elég sokan tolják... -
Solt #3254 Öregszem, és a darálóhoz már nem nagyon van ingerenciám... elsunnyogok valahova a háttérbe, és próbálok távolról hasznos lenni! :))
Természetesen van kedvem, én is örülnék végre egy alacsony pinges szervernek, ahol nem úgy néz ki előttem a monitor mint a karácsonyfa. Hogy őszinte legyek furának is tartom, hogy ennyi szir-szar bevan kapcsolva... merre menjek, mit csináljak, ki mit foglalt el, ki mikor érkezik, stb... :D
Én is azt szeretem, ha semmilyen tájékoztatást nem kapok felirat formájában! :) Annyi van, hogy TS-t nem tudok használni, mert iszonyat káosz van körülöttem állandóan... ArmA-t is ezért "hanyagolom"... -
#3253 MW3 első helyre!? Öt percet se tudtam vele játszani annyira nulla -
#3252 én már semmin nem csodálkozom, de giga patcheknek sincs semmi értelme..inkább készültek volna el a játékkal.
na mindegy úgyis formattálok aztán leszedek egy 20gigás RO2-t :p -
Lebowski #3251 Csodálkozol? Egy agyas játék nincs a listában... Ha 200 embernek megvan szerintem lehet sokat mondtam... -
Lebowski #3250 Nájszos:) Fallen fightersen szórakozunk néha orosz oldalról, nagantal a küldetés elején, amikor a sarkon rohangálnak a németek. Nem egy szer lőttünk 200 plusszos frageket :) Ha a lag nem lenne a játékban, akkor asszem nagyon élvezhető lenne a távoli lövészkedés is :)
Apropó. Gidával pont beszéltük, hogy össze kéne csődíteni a magyar népet egy jó kis hentelésre. Szerintem biztos játsszuk a játékot 30-40en :) Jó lenne egyet 30-50 ping körül lődözni egyet. Amúgy láttam van magyar szerver, csak eléggé butított szegényke, így meg a fenének van kedve odamenni. Legalább is mi azt szeretjük, ha nem látjuk honnan lőnek, és azt se mutassa, hogy honnan lőttek le. Az azonnali találatjelzés is zavaró, de ha sokan úgy szeretik, szerintem tudnánk hozni áldozatot :D
Szóval van-e kedv?? :) -
#3249 szóval RO2 :p -
#3248 RU2 még csak listára sem került fel. -
Solt #3247 277m -
#3246 Nézzétek meg a "Túlélték Sztálingrádot!" című 3 részes sorozatot. Érdekes. -
#3245 Már csak magyar hangok kellenének. -
#3244 Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad magyarítás FRISSíTVE v1.1b 2011. 11. 26. -
WEEDORKA #3243 Koszi a gyors valaszt!!
Ez a pacific mod is ingyenes lesz amugy?(akinek megvan az RO2). azert kerdem mert a trailer, igeretes...felettebb :)
Orulok ha steames vasarlasom hatasara szponzoralni tudom a jenki fejlesztoket a magyar atlagfizetesembol :D :D (serafitty, amugy nem bantam meg a vasarlast )
Ma este meg megnezem a Stalingrad cimu filmet aztan asszem meglesz a hangulat par napra :D
-
#3242 SDK modok készítéséhez szükséges eszközöket rejt, pl. pályaszerkesztő (nem far cry féle egyszerű :P). -
#3241 Steames vásárlással szinte teljes mértékben támogatod a fejlesztőket, ebből 1-2 eurót ha látnak. -
WEEDORKA #3240 Miutan 2 napja vettem meg EUR 23,44 -ert a steamen..ez most felert 1 tokonrugassal ...a lofaszt 2-vel.....
BTW vki mondja meg legyszi mi az az RO2 SDK - a google most nem volt a baratom..... -
#3239 pár napig csak 3500! -
WEEDORKA #3238 Megtettem! :)
-
zoltang #3237 Ha gondolod itt a http://www.redorchestra.hu/ oldalon regisztráltasd magad. -
WEEDORKA #3236 Sziasztok!
Tegnap elott kiprobaltam a tort verziot es ra 1 ora hosszara megvasaroltam eletem 2. hivatalos PC szoftverét
Ez a jatek fantasztikus!!!!
Kb eletem elso fps-e a Wolfenstein volt 386-oson 8-10 eves koromban es azota is folyamatosan nyomom kovetem az uj jatekokat, de hogy en meg ekkora elmenyt ado jatekkal eletembe nem jatszottam az fix
Lesz@rom a bugokat, lesz@rom a rinyalo matyikat a grafika meg a single kampany miatt...ez a jetek multiban olyat ad amit eddig meg talan a COD 1 nek sikerult anno megkozeliteni
BfBC2 , BF3 ,CODok bújjanak el a tobb szaz fos fejleszto studioikkal, ez a jatek meg beta allapotaban is egyszerre megette mindet (mondjuk olyan mintha meg most is az lenne :D)
Na eleg a fenyezesbol :D
Aki tolja a multit az legyszi lepjen velem kapcsolatba, esetleg klan is edekelne
Koszi a figyelmet, udv!!! -
Wlanseraf #3235 G2play-en 4645 a steam kulcs.. szóval k.. nagy akció:)
G2play -
#3234 Jaja, most jó áron van STEAMen. -
#3233 (steamen 50% off van a RO sorozaton, 1. ~1570ft / 2. ~5500ft) -
#3232 hat az nagy szivas volt nemet oldalrol, kiveve ha valami szedett-vedett orosz csapatot sikerult kifogni.
Odessanak, Leningradnak, Zritomirnak, Krasnyi Oktybarnak orulnek, de mivel Stalingradrol szol a game nem tudom mi lesz...de varom :) -
#3231 Ó bárcsak a Königsplatz lenne -
#3230 Thanksgiving Edition
körvonalakban
- újabb "big" peccs lesz ami az új tartalmakhoz lesz szükséges
- "régi-új" pályát (new prototype map) tesztelnek, ami a RO1 fanoknak tetszeni fog
- SDK még ma, késő este elérhető lesz, vagy ha nem akkor jövő héten -
#3229 Szomorú. -
#3228 hat igen, ennyi kene. RO1-ben volt is par ilyen server, de nem tul sokaig. -
#3227 Ennyit kéne elintézni, egy kurva Ping limitet betenni. Mondjuk ez csak félig meddig Tripwire dolga lenne. Laggolás dolgok már nem lennének meg a semmiből érkező gyilkos lövések... -
#3226 es ez most hogy jon ide? -
#3225 Ping limitről hallottál é? -
#3224 Van valami gebasz azért a játékkal, francia, német szervereken a 100-as ping nem épp szokványos! Más játékban nekem maximum 40-50 szokott lenni. -
#3223 jah, aki nem kepes mentest csinalni az igy jar. csak magadat okolhatod...
egyebkent nem ertem mi bajotok vele. szinte minden nap jatszom es a multkori PB bugon kivul nem volt semmi gondom. az hogy laggol, meg nem a jatek hibaja hanem az olyan idiotake akik 300-1000-es pingel belepnek 1 serverre, ezzel kinyirva az egeszet -
juve60 #3222 hát ez a sok patch már kezd nevetségessé válni !!!! javulás meg semmi
játék ujrarakása 15 megás nettel 3-4 óra
vicc -
#3221 zárt helyen az mg34, kézben tartva nem is rossz "eszköz" :) mint az agyag-galambok, úgy hullottak előttem az emberek. -
#3220 Kicsit lassíthatnának a futás sebességén is.Nem hiszem,hogy képes valaki egy Mg-34-el,meg egy rakat lőszerrel ennyit futkározni. -
#3219 The big Steamer is now sporting details of a new patch for Red Orchestra. Here's the skinny:
Map Balance
Reduced Elite Riflemen and Assault roles on all maps.
Fixed various spawn camping issues on all maps.
Apartments
Added additional allied spawn after capturing the first set of objectives
Barracks
Fixed an exploit that allowed you to get into a wall
Fallen Fighters
Added missing spawn on squad leader spawns to sewers and trenches
Grain Elevator
Added a spawn for the Allies that is on the 4th floor. This for when the allies are defending the Foothold
Spartanovka
Fixed a issues with spawn protection incorrectly showing up when one of the objectives was captured in the 16 player version. Also fixed an Allied spawn not working correctly on the 16 player version.
Performance/Stability
Reduced the fps hitch during first spawn
Improved the frame rate smoothing video setting to give more stable FPS
Fixed memory spike when changing teams in the role selection menu
Improved physics performance (removing another cause of hitching)
Fixed a crash when device was lost
Other
Fixed a wall exploit while leaning
Satchel objectives can now be 'captured' by destroying the target
Fixed getting kicked for idling if the server has set MaxIdleTime when reinforcements have run out, or when dead in countdown mode.
Fixed momentary green scope texture when taking over a bot with a sniper scope.
Fixed a bug where tank crew members would be invisible the first time they unhatch from the driver seat
Tank geometry should no longer disappear after being killed as a tank crewman
Several problems with the hero rank have been addressed (Enemy loadout weapons not showing up, losing hero status after death, UI refinements, etc...)
Launching the game the first time will add a setting, HUDTipsLevel, to ROGame.ini. Changing this will reduce the amount of text tips that appear on the HUD (0
All Tips, 1
Moderate Tips, 2
Few Tips). Looking for feedback and later on we may add it as a menu option. -
Lebowski #3218 Játszottunk vele többször is. Simán csak jól lő a csávó. Általában mesterlövész, és ahogy nézem most is (csapat pont 19 :D). Már veterán, vagy hero sniper az ember, úgyhogy csak simán kocka :) És egy 3 körös etapban simán tudsz lőni 50-60 fraget.. -
#3217 Jegyezd meg a nevét a fazonnak,még biztos fogsz vele találkozni:)