Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát hiába, tudásom határtalan, alig 20 óra játékkal már el is jutottam a csúcsra, L99 fantasztikus arány, csataterek rettegett hõseként le is szerelhetek... <#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

garferi
A menübõl nem lehet azt a felbontást beállítani? Mi a natívja a monitornak?

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

hi,olyan gondom van,hogy vettem egy monitort de nem tudok felbontást állitani az ini fáljból.. mikor elindítom visszaugrik az eredetire:S valaki ötlet?

garferi
Hát szerintem nem, de bármi megtörténhet... 😄

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

tototto
még ma megjelenik?

garferi
Tudtommal már orbitális pályára is állt a bolygó körül, a becsapódásig pedig t-x óra... 😊

Dietrich
😊
nem a bannerban villogó reklámra..ha jól emléjszem október 7-ig volt elõször az akciós ár.

valahol azt olvastam "orbitális méretû patch jön hétvégén" :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

A fejlesztõknek ideje lenne már a "sima futásért" valamit tenni, mert már a flash-en is megy a motor. 😊

Már Adobe Flashen is fut az Unreal Engine 3.0
Várj még egy icipicit. Ha jól tudom már kiadták a forráskódot moddereknek. azért mégse egy összecsapott tankos mapot szeretnénk elvégre nem? 😊 Ahol átlóg a falon a tank 😄 Hú. Errõl jut eszembe: van kér printscreen-em a játékból. Én besírtam a nevetéstõl. Pálya egyik felén állt egy tank, de közbe esett egy kis dombocska, amin átlátszódott a tank 😄 sajnos saját volt, így nem kértem rá artit😄 Hazaérek, belinkelem a képeket 😄

Üdv!

A gigás patch mit fog tartalmazni? Miket javítanak?

tototto
hû már megijedtem hogy a peccsrõl van szó 😄

Dietrich
kitolták a dátumot 😉
"2011. október 31-ig, készletek erejéig"

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jaka923
Hivatalosan csak annyit tudni, hogy a héten. De szerintem a hétvégéig megjön.

Daell Drow
Hello
A giga patch az mikor jon?
Lacee86
Igen az, csak ilyen õskövület. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Fpocok
Még mindig nem megy. De elvileg hamarosan lesz új VGAm, akkor majd játszok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

bakvarnyu
Nem kellett volna beleszolnom, ha az a proci dualcore mindenkepp megeri kiprobalni.

Jaka923
Megjavult nálad a játék?

Fpocok
Jó kis játék. Bár elején sokat lehet szívni, amíg nincs jó tank.
Van saját topikja is, nézz be oda akár.

Lacee86
Ejha, ezt nem ismertem. Lehet kipróbálom. 😊

Dietrich
valóban karcsú már ehhez a játékhoz a procid.
ha szereted a háborús játékokat és a te hardvered szerintem simán jó hozzá..WOT?
http://www.worldoftanks.com/
ingyenes, magyarul is tud..igaz ebben nem rohangálhatsz hanem tankkal jársz fel s alá és néha kilõsz 1-2 másikat. 😊

RO2-be is jöhetnének már a tankos mapok 😊

Guren
ez elég korrekt cikknek tûnik

tototto
sajnos nekem nincs crossfirem de hátha valakinek jó hír 😊

ATI Catalyst Application Profiles 0.5 MB 11.9 CAP 1 10/4/2011
Description:
This release of ATI Catalyst™ delivers support for the latest ATI CrossFireX™ profiles in a separate executable file ensuring users have access to the absolute latest set of profiles installed on their PC.

New profiles added to this release:
- Red Orchestra 2 – Improves CrossFire Performance.

zotya10002
Tungle-val megy!!

Keress rá a neten!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

mennie kell sztem a konfigodon simán ,a multi meg csak eredetivel megy,én megvettem és nem bántam meg ,nagyon jó game ezért a pénzért
Lacee86
Jól van, akkor azért egy próbát megér. 😊 Köszi. Nem vagyok az a nagy gamer, csak körbenéztem, milyen játékok vannak mostanság. Sajna a procim nem nagyon felel meg már semmi új gamenek.

Fpocok
Szingle egy fos. Szinte semmi.
De szerintem szedd le és nézd meg magad. Ki tudja.

Singleplayer = Multiplayer gép irányította ellenfelekkel + kis átvezetõ filmecske 2 pálya között.

Lacee86
Igen, pont ezért kérdeztem, mert ennyit írnak, h 2,3 Ghz kétmagos a minimum. Ez elég szûk info... Mind1, lehet siglehez leszedem és kipróbálom. A szinglije amúgy jó? Nem baj ha rövid, csak élvezhetõ?

Elviekben mennie kellene, de nagyon határeset, mivel a megadotthoz képest nagyobb gép kell neki. Ha megy is, minimum körüli beállításokkal.
Tört multi nincs.

Lacee86
2 nem is elég, ill. kár, de ez van. Kösz.

bakvarnyu
nem nem nem nem

Lacee86
Üdv! 2 kérdésem lenne:
1: Vajon menne-e a lent látható konfigon élvezhetõ sebességgel a játék?
2: Mûködik-e a multi része vhogy tört verzióval? (Nem kell lehurrogni, csak kérdezem, mivel látom, h nincs külön Warez topik.)
Kösz elõre is a választ.

Újabb teszt:
http://www.gamekapocs.hu/cikk/1691/red_orchestra_2_heroes_of_stalingrad_teszt
lehet még a patch elött csinálták a tesztet nem?!

Miért lengyel nyelvût?

hát érdekesek ezek a fps adatok
nekem acer as5742(corei3-380-2,5 ghz,4gb ddr3 ram,nvidia gt540m 1gb)-el 1280x720 medium-on stabilan 50 fps felett van ( ja legfrisebb nvidia driverrel !!!) ,a régebbi nvidia driverrel 30 fps alatt volt,a nvidia oldaláról le lehet tölteni a legfrisebbet,az a fontos hogy a LENGYEL nyelvût töltsétek le .ami telepitéskor magyar nyelvû lessz és elösször törli a régebbi drivert

Egy másik tesztvideó.
me and a monkey
Igen, van itt tere más módoknak és más hasonló játékok bemutatásának.
A legtöbbünket talán érdeklik ezek és egyáltalán nem öltöttek olyan mértéket ami eltérítené a topikot az eredeti témájától.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

zotya10002
P.M.-ment!:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

garferi
Az egy több mint 5 éves BAN amit egy haverom szedett össze Counter Strike 1.6-al amikor pár napra kölcsön adtam neki a fiókomat. Csak a Half-Life 1 motoros játékaimon van VAC ban, de az nem izgat mivel sose fogok velük már játszani. Én sose csaltam és sose fogok ezért különösebben nem zavar, hogy ki van írva a fiókomra, ha titkolnám akkor privát lenne a profil oldalam. Bármelyik barátom megmondhatja aki aktívabban RO-zott, hogy mindig becsületesen játszottam és megvetem a csalás minden formáját. Idegenek véleményére meg nem adok. 😊

Jaka923
A VAC bannod engedi egyáltalán az eredeti szerverekre való csatlakozást?

garferi
Sose battlefieldeztem, az nem az én világom, a Forgotten Hope 2 mod pedig egyáltalán nem szar hanem egy remek 2. világháborús játék. A legtöbb ember itt azért nem csak RO-zik hanem szívesen kipróbál más hasonló témájú és hangulatú játékokat is, ezért linkelgetek néha ezt-azt, nem csak RO híreket. Mellesleg elég régóta RO-zok, nekem a RO2 egy kicsit csalódás volt,de attól még játszok vele rendszeresen mert van benne potenciál, csak idõ kell neki, hogy beérjen.

zorrobomber
te nem inkább battlefield-ezel? vicces hogy telefloodolod mindenféle más szar moddal a topikot, de közben azért a legapróbb ro2 hírre is rávetõdsz 😄 no offense meant mielõtt.. a lényeg hogy jó ez, kurva jó és még milyen jó lesz!!

Jön a statisztika nullázás? Akkor még gyorsan megnézem egyszer a szép deli L91-es harcosomat, mert ilyet úgyse látok többet... <#vigyor0>

garferi

Jaka923
Végre normális lesz ettõl a játék, de aki a bétával játszott a napokban, az úgy s tudja.

V43 1105
Küldesz nekem privátban egy msn címet ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zotya10002
Igen tunglével!

De az nem az igazi!