Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most vettem hdmi kábelt.. win-be gyönyörüen látja hogy hdmi stb 1920*1080 .. ezen van most is. elinditom a játékot,4:3 ba van 800*600 és 1024*768,5:4 be semmi nincs,16:9 be 1280*720,16:10 be ugyancsak semmi nincs.. inibe átirom elindítom ujra 1024*768 4:3 lesz már a manübe is,és az inibe is átirja.. hdmi kábel nélkül eddig menüböl feltudtam tenni 1600*900 ra.. most már azt se tudom.. fasza komolyan mondom felgyujtom az egészet

Értem. Már töltöm is újra, hátha nekem is jobb lesz
Tehát a játékban meg sem próbálod? vagy nem értelek..

Elõször kiválasztottad hogy 16:10-es képarány és utánna hogy 1920:1200??

Fujitsu-Siemens SL3260W

Nekem is beadta azt a B4 Reset-es achi-t, de egyelõre semmi reset.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

a javított változatot tölti le.

Most resetel(t)nek? Azt írja a steam-ne In B4 Reset, de megvan a L/28 szintem stb.
Serpa
"one frame thread lag"
ez mire van?

De mit befolyásol az, hogy újra letöltöm? Lejön felpeccseli és ugyanott vagyok, mint most. Azért szerintem majd kipróbálom
a szeptemberi peccsnél én semmi javulást nem vettem észre, addig, amíg le nem töröltem a géprõl a RO2-õt és újra le nem töltöttem a steamen. azóta hasít. 😊
szal, inkább töltsétek újra az egészet.

intel quad 2.4ghz, 8800 gtx, 2g ram. Tudom nem mai darab, de ezt a grafikát azért simán vinnie kéne. Arra gondoltam, hogy ezek az optimalizáló patchek leginkább a mai csúcs kategóriás vagy ahhoz közeli gépeken segítenek
garferi
Milyen géped van?

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Nekem ettõl a pachtõl egy picit sem fut jobban! Azt nem tudom mi mindent tartalmazhat egy ekkora patch, ha nem optimalizációt!
Dietrich
na akkor kijött az "orbitális méretû patch" <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mi a pontos tipusa a monitornak?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nincs de elmegyek veszek mindjárt mert szétvet már az ideg.. egyépként meg semmilyen játéknál nem jó nem csak a ro2 nél.. most próbálgattam

Hát ha van, meg lehetne próbálni HDMI-vel.
Igaz nekem pc-LCD TV összekötés volt sima VGA kábellel régebben, de tudott fura dolgokat úgy. HDMI-vel meg simán megy a dolog.

hát megörülök driver frissités után is ugyanaz.. elinditom és 4:3 1600:1024 be fut hiába irom át.. Nem lehet hogy azért mert nem hdmi kábellal van összekötve a géppel a monitor??

Hát a "frissítési elõzmények megnézése" résznél nekem is a szeptemberi az utolsó. Pedig hajnalban töltött valamit, de nem tudom az az volt-e...

TG Gida
Az új patch-et nem lehet valahonnan letölteni steam nélkül? Meg fogok õszülni mire otthon letölti...

Isten áldja a pogányokat!

okés megpróbálom,mert bármire állitom a képarányt nem jó.

MÁS: Nekem miért nem tölti a patchet?? utolsó update sept24 volt😮

TG Gida
Az RO😮F is nagyon igényelte a processzort.Amíg kevesen voltak egy serveren addig hasított,mint a villám,amikor meg beszaladt 30-40 ember, elkezdett akadozni.

Isten áldja a pogányokat!

A GPU néha 20%-ban is ki van használva a CPU 90-100% között. A RAM 80%-ban (3G😎.
Lejött nekem ez a megváltóként várt ~3,4 GB csomag. Nálam nem okozott a futásban javulást. Ugráló fps 12-50 között (1280x1024, min., magas text.). Az egyszemélyes is akadozik. A multiban egy 52/64 fõst tudtam kipróbálni, mert a keresõben ennek volt jó ping-je (76). Bár ezek a "sokfõsek" sose mentek még jól, de nem volt más, nem sokan vannak fent. A szerveren játékban 120 ping-em volt, zömében 20 átlag fps-el.
Többet vártam ettõl, kezdem azt hinni, hogy sosem fog jól (minimálisan játszhatóan) futni a gépemen.
oké értettem ,csak azt hittem patch telepítése után egybõl ! Akkor várunk ill várok! 😄

garferi
"Fixed stats and acheivements being awarded when they shouldn't have been and sometimes not saving stats on ranked servers. This requires a global stat and achievement reset which will be happening soon."

Azaz a stat reset "hamarosan" jön! 😊

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

az nem baj 😄

Nekem szépen számolja a statot ,csak az az 1 baj van ,hogy 54 szinttõl !!!!

Nekem kb. ugyan ez volt a problémám a felbontással. 1920×1080-nál szerintem fordítva kezelte a képarányt. Sõt, 1080p-ben a menüben csak a grafikai beállításokat láttam, az összes többi opció tök üres volt. Ráadásul multiban a fegyvereket sem tudtam kiválasztani, mert az is üres volt.
Nálam a megoldás ez volt:
1. DX frissítés
2. a legújabb nvdriver telepítése. valaki tanácsolta a lengyel nyelvû telepítését (ugyan úgy angol), ezt raktam fel.
Telepítéskor a custom installt kell kiválasztani, majd bepipálni, hogy a jelenlegit törölje le a géprõl. restart, újratelepítés.
Mondom, kb. 1 hete csináltam ezt végig, nekem megoldotta a grafikai hibákat és így már tökéletesen mûködik.

Tapasztalható javulás a gigantikus peccstõl? 😊

A lényeg tudsz az ini file-ban is állítani ha a képarányt is átállítod😊
Ugyanis nem tudsz torz képet betolni tehát nem tudsz mondjuk 1280x1024 berakni 16:9-es képaránnyal..
Amikor váltod a képaranyt azokat a felbontásokat adja be amiket abban a képarányban tud a monitorod....

4:3= pl. 1024x768
16:9= pl. 1920:1080
16:10= pl. 1920x1200
Ha jól emlékszem ennyi van ebben a cuccban szoktak még 19:10 is berakni vagy azt csinálsz amit akarsz.. na itt nem.

Igy már játszani is fogok vele ( meg amugy is: ha már megvettem <#alien> )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fpocok
Stats
Fixed stats and acheivements being awarded when they shouldn't have been and sometimes not saving stats on ranked servers. This requires a global stat and achievement reset which will be happening soon.
Fixed several number display issues in the profile menu and after action report
Honor, class, and weapon experience are all currently doubled to help make up for stats lost to the reset
A new achievement has been added which is unlocked simply by playing RO2 during the double xp for players affected by the stat reset

Gameplay
Reloading can be interrupted by melee or switching weapons
Fixed quick grenade not returning to the previously equipped weapon
Fixed team wounding counting as kill
Fixed kill assists not showing up all the time
Fixed Countdown Time to Beat being always 0
Fixed timers showing wrong numbers in the single player campaign
Fixed tank AI being able to see through smoke
Fixed tank cannon smoke shells not blocking any AI vision

Stability & Performance
Major optimization pass on all maps should increase performance across the board
Reduced Alt
Tab crashing
Fixed post
processing preset resetting itself in the video settings menu
Fixed glowing outline/rainbow colors around the screen for certain machines
Fixed a bug causing all audio to cut out after a map change
Graphical improvements to environments, weapons and vehicle interior
areas or vehicles/weapons not in direct sunlight now have working specularity which will help make normal maps more visible and textures to look less flat
New Umbra release and optimization
General CPU optimizations

Server
Fix for commandline setting of webadmin values not saving after multiple map changes

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nekem is.<#hehe>

3.4Gb-os patch?! Na ez nem gyenge.. még jó hogy maxal szedi <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fpocok
VE3D-n is azt írják, hogy kijött a 3 gigás patch.

Steam fórumon valami 3 gigás patchrõl beszélnek...
Nekem valamit töltött de az nem hiszem hogy az volt.

okés majd egy próbát megér! köszi

Hát nem tudom, én mindenképp próbálnék hozzá keríteni valami drivert, gyártó oldalán típus szerint mondjuk elsõként.
Mert lehet hogy így látja a win hogy monitor de jó, viszont csak ilyen alap funkciókon mûködteti.
De aztán lehet hülyeség.
Viszont jobbat nem tudok... <#nemtudom>

a wint igen,de ott is csak az nvidia control panel customize .alatt tudom kikeresni

Illetve várjunk...
A windows-t be tudod állítani rendes felbontásra is? Amilyenre akarod?

Hát akkor valahonnan valami driver-t keríteni kéne szerintem indulásnak.
16:10-be pl. az enyémnek vagy 5 félét ajánl, pedig ez nem is tud akkora felbontást mint a tiéd.

16:10 be 1280*800 a legnagyobb vagyis az egyetlen.. telepitõm nincs vaterán vettem

És ha átrakod a képarányt a menüben 16:10-re akkor mi a legnagyobb?

A monitorhoz kaptál gondolom valami telepítõ cd-t, arról a drivert felraktad?

nekem a játék menüjébe a legnagyobb felbontás 1600*900

És ha a játék menübõl állítod be a 1920x1080-at? Akkor is visszadobja?

garferi
A monitor natív felbontása megegyezik a pixelek vízszintes és függõleges számával. Azaz ha az asztalon maximálisan 1920*1200-at bírsz beállítani akkor az a natív felbontása.
A játékban lehet képarányt is választani. Az 1920*1200 megjelenéséhez a listából a 16:10-et kell kiválasztanod.

full hd a monitor de ezt is próbáltam sõtt kisebb beállitásokat is de egyiket se "fogadja" el:S

Hát én se értek hozzá de nem lehet hogy a Full HD 1920x1080-nál már maga a játék nem bír többet?

azt nem sajna.. az asztalon betudom állitani a 1920*1200.. hülye vagyok hozzá.. a nativ mit jelent?