5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • bosco05 #3296
    erről nem tudok nyilatkozni, sosem vettem bo szintű játékokat :)
  • me and a monkey
    Nagyon jó lenne ha RO hangulatot csinálnának RO2 köntösben.
    De nem vagyok optimista, a 2. részt is nagyon vártam aztán...
  • benioh
    Lehet 20 gombot kell lenyovatartani ,hogy tudd majd használni-->senki nem tudná használni. Legalábbis jó lenne ezt jelentené a durván
  • Serpa
    durván?
    vajon mennyire, ha megtartják ^^
  • benioh
    Hát ez marha jó lenne kijönne a közeljövöbe!Pont az új baromságokat szedik ki,másítják meg. Am a kötözéses téma az nem nehezen módosítható ,hanem durván módosítják majd.
  • Serpa
    bár gondolom annak nem örülsz, hogy a kötözés megmarad (nehezen módosítható)
  • me and a monkey
    Köszi a linket, jó lenne.
  • PanzerWolf
    Nah újra raktam és ugyan úgy kidob,leáll az egész.
  • priluki
    nekem servert nem dob ki.. hiába inditom ujra vagy bármit csinálok..
  • Mersant
    megoldodott, steam szarakodott....
  • PanzerWolf
    Mióta telepítettem a magyarítást állandóan hibával kilép a játék.Most rakom újra a játékot ez miatt.
  • Serpa
    lehet egy mod hozza el neked a várva várt hangulatot RO2-höz.
    Red Orchestra 2: Ostfront '41 - '45
  • Mersant
    na most en is kiakadtam. lenullazta a statomat, ami nem erdekelne, ha nem veszitettem volna el az STG-t meg ugye mas fegyvernel is 0-rol indulok :( ez most mi?!
  • Ulvar
    Hát mivel ez """szimulátor FPS"""-nek tekinthető ezért ezt megcáfolnám. Az OFP 1 realisztikussága még ehhez képest is milliárdszor jobb. Igaz 10 éves játék, de a fegyverek, a járművek minden kurva jó (direkt nem ARMAt mondtam, mert az már nem lett olyan jó, és simán a Code által csinált úgynevezett folytatás OFP2 néven és társai azok is hulladékok).

Cod, BF teljesen más FPS mint ez meg egy ARMA, vagy OFP.

Olyan mintha egy rFactort egy NFSel próbálnám összehasonlítani.

SZERINTEM, ez az én véleményem.
  • w77d
    azért két különböző kategóriájú játékról beszélünk... Kategóriájában az RO2 a legjobb
  • stardate
    Azért ez sem teljesen igaz.Vegyük példának a tavaly télen megjelent Black Ops-ot.Nekem első napos vétel volt de ilyen hulladék állapotú játékot még életemben nem láttam.Ég és föld volt a különbség az RO2 és a BO között a megjelenéseik napján.És a BO-ért 2x annyit fizettem ki.
  • Dietrich
    felesleges volt félkészen kiadniuk, hogy megelőzzék a BF3 meg MW3-at kiadásban..annyit úgy sem fognak eladni mint a másik két nagy cég..
    mikor először felraktam a gamet aznap mikor a cdgalaxisban megjelent, 4giga volt a mérete...
  • Gascan #3279
    hát sajna én is pont igy tudom
  • me and a monkey
    Jó lenne. Amennyire tudom nem lesz DH 2.
  • Gascan #3277
    hát nagyon nem bánnám ha valaki venné a fáradságot és átportolná a pályákat RO2re.. még fizetnék is érte :)
  • me and a monkey
    Sajnos alig-alig.
    Néha összeverődik 30-40 ember a 29th. szerverén de ez ritkán van.
  • bosco05 #3275
    Viszont EA/Activision inkább megjelenés előtt foglalkozik vele :D Talán úgy a jobb, bár kétségtelen, hogy az ő supprotjuk elég sovány, pedig sokszor volna mit javítgatni... Az igazi az lenne, ha megjelenés előtt befejeznék a játékokat és utána már tényleg csak az apróbb dolgokat kéne javítani, de az meg ugye nem több gigabájt és apró alatt nem olyat értek, hogy statisztika meg optimalizálás és barátai, mert ez ugye ultragáz és szégyen.
  • Gascan #3274
    úgy értem régen volt 1-2 50-64 playeres EU szerver.. de mikor megjelent az RO2 ezek eltüntek, ezért le is töröltem a RO1-et

de igazából nekem a Darkest Hour jobban bejön az mellett hogy az RO2 is jó :)
  • Gascan #3273
    játszik még valaki a Darkest Hourral?
  • me and a monkey
    Biztos ilyen is van, de DH-ban 1 lövés - 1 halál.
    Míg ugyanez RO2-ben több lövés és nekem ne gyógyítsa már meg a lőtt sebét senki.
  • stardate
    Ők legalább foglalkoznak a játékukkal a megjelenés után is nem csak a befolyt pénzt számolgatják mint egyes kiadók (EA/Activision).
  • Dietrich
    új win7 64 bites rendszert telepítettem amihez a RO2 steamen keresztül leszedtem már lassan eléri a 10 giga méretet :p
  • Lebowski
    DH-ban is ugyanúgy előfordul, hogy több találat kell egy embernek mire hajlandó lefeküdni. Itt is, ha felsőtesten lövöd, akkor azért elég nagy arányban fekszik le azonnal. Nekem az hiányzik, hogy a kezéből kilőjem a fegyvert az ürgének.. :) Nem egyszer van olyan, hogy betonfal mögül lóg ki a kicsi kezecskéje, és hiába lövöm meg a kézfejét annyira nem fáj neki :) Ha meg szobában állunk, akkor meg lazán átlövöm a falat fejmagasságban, ilyenkor nincs gond :)
  • PanzerWolf
    A Magyarítást pontosan hova kell telepíteni?Meg nem zavar be a játékba?
  • me and a monkey
    Én is azzal vigasztalódom.
    A múltkor nagy kínomban visszamentem DH-val játszani és csodák csodája újra megtaláltam azt a játékélményt amit anno éreztem és ami teljesen elveszett (legalábbis benne) az RO2-vel.
    Utána még többször játszottam az RO 2-vel de rájöttem, hogy abban ugyanezt nem találom. A pályák nagyon tetszenek, akár még hangulatosnak is mondanám a legtöbbjét, de a játékba belevitt marhaságok idegesítenek.
    Egy lövéstől vígan szaladgál a delikvens, sőt van amikor 2-3 lövéssel a testében továbbmegy és kigyógyítja magát a felcserkészletével egy sötét sarokban....
    Na ezt annyira nem kérem.
    Attól függetlenül játszogatok vele mert jó pályák vannak és lesznek benne és hátha születik rá egy értelmes modifikáció is.
    De az biztos, hogy ez nem az a kultikus játék ami hajdanán a RO volt.
  • bakvarnyu
    Anélkül élni se lehet Meg akkor már meg kell nézni mindenképp a Darkest hour-t is.
  • Serpa
    sejtet valamit
  • stardate
    Igazából csak kipróbálás szintjén érdekel pár óra játékkal hogy mégis milyen volt az előd.
  • Lebowski
    Ha nagyon érdekel hipermarketekben 1000-2000 Ft-ért beszerezhető... 576-ban is 1900 hufnágel.
  • stardate
    Én örülnék annak is ha RO1 ingyen hétvége lenne mert ahhoz nem volt szerencsém de a 2 is jöhet hogy a klántársaim ki tudják próbálni.
  • Ulvar
    Húúúúúúúúúú ... zsír. :). Már úgyis rég öltem "zombikat".
  • Serpa
    (jövő hétvégén KF ingyen-hétvége lesz; RO2 fogja követni? kérdés ...)
  • Ulvar
    TS cím? Jelszó? Még mennék is ha lenne csapat... egyedül uncsi.
  • Mersant
    ha a karacsonyi szunetben lesz ilyesmi jelezzetek, ha nincs mas programom lehet felnezek en is.
  • Solt
    Csak a képet kommentáltam utólagosan! :) Normális közösségben, ahol tudom, hogy nincsenek csalók, szívesen megyek előre is! :) Csak ezeken a vegyes szervereken nincs hozzá türelmem, hogy elviseljem a hátam mögé teleportáló szuronyos ruszkikat... :D

Benne vagyok... ha számomra megfelelő időpont lenne, akkor ott a helyem! ;)