Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan jól leresetelték a statokat ,hogy még mindig 99 es vagyok. <#hehe>#hehe>
azért érdekelt mert csak a steam szerver keresõben találtam szervereket(amiken voltak is), a beépített 1-2 talált.
de mot már a beépített keresõ is jó.
de mot már a beépített keresõ is jó.
Jött valami 18 MB patch is...
bekem is ilyen kábellel van összekötve a samu P2470HD
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Reset megtörtént. L10-en indul a katonánk (nem tudom miért), minden érték, és stat 0, és elvették az összes Achi-t is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
JÓ EZ A PECCS !!!
legalábbis nekem jobban fut a game,plussz 20-30 fps-el !!!
legalábbis nekem jobban fut a game,plussz 20-30 fps-el !!!
na jó nem szoltam megoldodott😄
skacok mi ez a szopatás.. ujraraktam a gépet és nem enged belépni steamba.. valami kodot kér de én e mailba nem kaptam semmit.. áhh ez nem az én napom semmi nem sikerül
személyeskedik a nyuszika. csak egybõl megy a hányás, ha éppen kicsit több segítséget kér az illetõ. nem mindenki hardcore user. de nekem mindegy, öntse csak el a pisi az agyad. hozzáteszem, nagyon sok problémára én így találtam választ, ha esetleg nálam is felmerült. <#wave>#wave>
sajnálom hogy ebbe a topicba háritottam a problémámat.. azt hidtem könyebben megoldodik,egyépként azóta se jó pedig win reinstall is volt😞(
Szerintem a nem olyan erõs gépeken, mint az enyém is nincs olyan patch, ami segítene, pedig na mindegy...
nálam nem akarom elkiabálni mert csak épphogy kipróbáltam de apartman 40 fõs szerón eddigi átlag 30-40rõl 45-60 fps lett és mintha nem is nagyon esne 35-40 alá a korábbi rendszeres 30as drophoz képest (mondjuk majd redoct, pavlov, barrack lesz a mérvadó, azokon volt inkább gondom az fpsel 😊)
de ahogy olvasom sokaknak semmit nem gyorsult
de ahogy olvasom sokaknak semmit nem gyorsult
Jaj de jó, már azt hittem nálam van vmi gebasz! Nálatok van vmi változás az optimalizációt tekintve?
két három kommentig nem kell, de 60+ új hozzászólásból kb 2 volt ROval kapcsolatos
a személyeskedést meg fejezzed be ha kérhetem
a személyeskedést meg fejezzed be ha kérhetem
Újra raktam a játékot és azóta alig talál szervert
ecsém. most rohanjanak át egy másik helyre, csak mert itt vetõdött fel egy rapid probléma. ennyire nem lehetsz merev... szánalmas. remélem a hûtõdben is minden elvágólagosan van, és a párizsit nem a vaj polcára rakod véletlenül sem.....
segítettem már a fórumon elég sok embernek de a megfelelõ topicban kell segítséget kérni, ott nagyobb valószínûséggel kap az ember megfelelõ válaszokat
ez a RO2 topic, nem monitorbarkács
ez a RO2 topic, nem monitorbarkács
remélem egyszer te is segítségre szorulsz....
ja de az analóg kábelemhez kell átalakító mivel ugye dvi a videokari kimenet
olyan kábelt vettem aminek egyik fele dvi a másik hdmi. az én videokártyámon 2 db dvi kimenet van,semmi más.. most letöröltem a driverokat visszakötöttem analógra hogy mit ismer fel a win de ugyanugy csak annyit ir nem pnp képernyõ.. hát létezik ez?? kész vagyok tõle már
Miért érzem úgy, hogy ettõl a 4gigás patchtõl is egy rakás szar marad a game?😄
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Tehát DVI átalakító a video kártyára és egy sima monitorkábel...
Na próbáld csak ki a régi típusú monitor kábellal...
Sima kék csatlakozójú kábel.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
nem az micsoda? 😄
lolSL: a videokártya kimenet dvi ha jól tudom az a hosszukás tüskés dugó.. a másik fele meg hdmi ami a monitorba megy
lolSL: a videokártya kimenet dvi ha jól tudom az a hosszukás tüskés dugó.. a másik fele meg hdmi ami a monitorba megy
D-SUB-al próbáltad egyébként?
Megjelenítõezköz😄VI ennyit.. :S most leszedek minden drivert meg nvidiás baszást,megnézem mi történik
Desktopon jobb klik képernyõfelbontás állítása, na és ott mit ír ki a képernyõ fülnél?
az már megvolt...
a win megállapitota hogy naprakész stb stb.. ezt irta rá.. namost én az ezközkezelöbe átálitottam a nem pnp-t pnp re de igy is csak azt irja ki hogy megjelenítõezköz DVI
Nvidia driver frissítés?
Mondjuk 2009-es monitor ezt a win7-nek simán kéne tudni használni..
Hmm bazzeg😊 csak a rákattint megy mi?😊
eszközkezelõ aztán megkeresed a monitort, utánna driver frissítése...
és megadod neki a könyvtárat... aztán meglátjuk mûködik vagy nem
Na most hol nézted hogy fölismerte vagy nem? eszközkezelõben PnP monitort fog írni, de winfosban ahol a felbontást állítod ott kell legyen hogy milyen monitor..
eszközkezelõ aztán megkeresed a monitort, utánna driver frissítése...
és megadod neki a könyvtárat... aztán meglátjuk mûködik vagy nem
Na most hol nézted hogy fölismerte vagy nem? eszközkezelõben PnP monitort fog írni, de winfosban ahol a felbontást állítod ott kell legyen hogy milyen monitor..
megvan leszedtem nade van benne 3 fálj..
egy cat,egy ICM,és egy inf kiterjesztésû.. most ezzel mégis mit???
egy cat,egy ICM,és egy inf kiterjesztésû.. most ezzel mégis mit???
Ott a link!!! ott van XP vagy Win7 driver.. fölrak és örül? megkerestem neked de fölrakni már nem fogom😊
ezekszerint ezt nem ismeri föl.. de nem értem miért
Mert fõl kéne ismernie, nekem LG TV-n van a gép de azt is fölismeri hogy 47LG500..
azt irja,álltalános nem pnp képernyõ
vagy nem jót nézek?
vagy nem jót nézek?
Magyarul fölismeri rendesen a típusát?
Értem a winfos minek ismeri fõl???