5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Dietrich
    amikor kevesebb volt az öjró akkor is drágább volt steamen venni mint a cd galaxisban.
  • zorrobomber
    erre csak annyit mondok hogy 307ft az euro
  • Wlanseraf
    g2-őn meg 4200:P
  • bakvarnyu
    Így van,de azért vannak néha jó dolgaik is pl. Company of heroes~800 Forintért:)
  • Gabe18
    Ezt szeretem a Steam-ben...
    50%-os leértékeléssel már sikerült is vagy 800 forintal a CDGalaxis alá menni, ahol megkapod "tokkal-vonóval" 5900-ért a megjelenés óta.
  • Solt
    Vannak idegesítő hibák benne, de összességében szerintem megéri a pénzét... főleg fél áron. Az előző résszel túl sokat nem játszottam, de az szerintem "szimulátorosabb" volt.

• SötétBarom
    És tényleg :DDD
  • Solt
    Ha a felét hozza annak amit elvártál, akkor pont a pénzednél vagy, ha most megveszed!
  • SötétBarom
    Még mielőtt bedobnám a kosárba, elmondanátok, hogy mennyire jó? :DD Kb mit hozott abból amit ígértek? Egy ideje sajnos nem követtem már a topikot..
  • SötétBarom
    Ma 50% le van árazva steamen a játék! 17,50e.

:)
  • Dietrich
    he?
    mezei 2 magos E8400 procim van.. és simán fut rajta :)
  • Ulvar
    Az poén...gondolom AMD.
  • juve60
    sztem nem fogod neked futni a game
    nekem 2 maggal el se indult csak 4-el
  • ZTM
    Rendben köszi a segítséget!
    Remélem jól fog futni...
  • Gascan #3322
    hát én is lettorentezném a helyedben, csak akkor tartsd szem előtt hogy a multiplayer lényegesen jobb mint a szingli, szingliért itt senki se vette volna meg :)
  • ZTM
    AMD Athlon 64 X2 5200+(2,71GHz), 2Gb RAM és egy GeForce 9600GT 512mb-os videokártya.

Nem sokkal jobb a minimális követelménynél ezért lenne jó kipróbálni...
  • V43 1105
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Torrent, de ott is csak a "SINGLE" része maximum ..
  • Gascan #3319
    milyen géped van?

nekünk tetszik a játék és megéri a pénzét :)
  • ZTM
    Szevasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy létezik-e ehhez a játékhoz valami demo amin megnézhetném, hogy hogy fut a gépemen, mert steamen nem találtam semmit?
    Illetve, mi a véleményetek?Jó játék, megéri az árát?
  • Gascan #3317
    akkor már töltöm is le újra :D
  • me and a monkey
    Az Euro Team szervere tegnap óta nagyon jó kihasználtsággal megy, most is vannak rajta 13-an szerver
  • Gascan #3315
    hát ku*vára sajnálom h már nincsenek nagyon EU szerverek DH-n ... meg azt is h nem lesz DH2
  • bakvarnyu
    Akkor tehát nem lesz DH2 :/
  • me and a monkey
    A RO Darkest Hour módja nem szűnik meg, a mostani ingyenes verzió kapott egy szép nagy update-t.link
    A fejlesztők pedig csináltak egy céget maguknak, Jackboot Games, és ezen cég égisze alatt fognak további játékokat csinálni.
    A következő tervük is egy normandiai project lesz, szerintem az már fizetős játék lesz.
  • PanzerWolf
    Valami el van rontva a Magyar fordításba.Oszatgvezetőnél veterán fokozatba azt írja,hogy megkapom az MKB42-t.Nah nem azt kapom hanem, az Orosz öntöltős puskát(nem tudom hirtelen a nevét).Pedig örültem volna a rohamkarabélynak nagyon.
  • Rue East
    nem
    ez az én véleményem is :)
  • me and a monkey
    Szerintem az RO mérföldkő volt a maga nemében minden esendősége mellett.
    Tudom nem a legjobb motor volt alatta, a grafikáját is talán meghaladta az idő de a hangulata és a realisztikussága verhetetlen volt .
    Az RO2-ben én ezt nem találom meg, de ez csak az én véleményem.
  • bakvarnyu
    Nem, hanem az RO Ostfront meg az RO Stalingrad kozott.
  • Serpa
    [URL=http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=72600]dec8 update - "Improved CPU performance for all players"[/URL]

[URL=http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=72529]"I believe quad core machines will see more of a boost" - Yoshiro[/URL]

• me and a monkey
    Már hogy a RO Darkest Hour módja és az RO 2 között nem látsz különbséget?
  • Lebowski
    És mintha megjelenés előtt megkapták volna a forráskódot, hogy kezdjék el írni a DH-t. Nanehogymánelegyenna!
  • bakvarnyu
    Valamiért nagyon nem szeretik az uj reszt a DH modosok, errol ment penteken a parbeszed penteken jatek kozben.Lehet bennem van a hiba,de en nem latok lenyegi kulonbseget a ket resz kozott.
  • Svenhassel
    Igazából a hivatalos fórumon linkelte valaki, de a képek innen vannak:
    Stalingrad
  • Lebowski
    honnan vannak?? baromi jó, hogy megtaláltad őket.
  • Svenhassel
    Pár kép a "játékból" :D
    Fallen Fighters:

Pavlov's House:

Station:

Grain Elevator:

Eddig is tudtam, hogy valós helyszínek, de teljesen más így képeken látni.
  • Solt
  • Svenhassel
    Én inkább a középső épületcsoport ablakaiból osztottam az áldást szegény ruszkikra. Volt olyan, hogy vagy 3x cseréltem csövet, és mázsa számra hordták nekem a lőszert. :D
  • Lebowski

Azon a pályán commanderből is lehet szépeket aratni :) Na meg ha a szar a német commander, akkor úgy zuhannak át az oroszok az egész pályán, ahogy akarnak. Mi D-be szoktunk kimenni szélre mg+g41/mesterlövész. Elég jól be lehet fedezni, hogy ne jöjjön át egy bolsevik se :D
  • Svenhassel
    Az MG34 ereje :D
  • Fpocok
    Héten megjön a szemüvegem, majd felrakom újra és játszok végre egyet :D