Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan jól leresetelték a statokat ,hogy még mindig 99 es vagyok. <#hehe>
Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Serpa
kiheréltem.

Fpocok
Má megint itt van e a majom.

Serpa
azért érdekelt mert csak a steam szerver keresõben találtam szervereket(amiken voltak is), a beépített 1-2 talált.
de mot már a beépített keresõ is jó.

bakvarnyu
Nekem magatol beteszi a "last played"-ba vagy valami ilyesmi 😊

Jött valami 18 MB patch is...
Serpa
szervert ipt hogy lehet hozzáadni a kedvencekhez?

ill
"one frame thread lag"
ez mire van?

Dietrich
bekem is ilyen kábellel van összekötve a samu P2470HD

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Reset megtörtént. L10-en indul a katonánk (nem tudom miért), minden érték, és stat 0, és elvették az összes Achi-t is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

JÓ EZ A PECCS !!!
legalábbis nekem jobban fut a game,plussz 20-30 fps-el !!!
na jó nem szoltam megoldodott😄

skacok mi ez a szopatás.. ujraraktam a gépet és nem enged belépni steamba.. valami kodot kér de én e mailba nem kaptam semmit.. áhh ez nem az én napom semmi nem sikerül

személyeskedik a nyuszika. csak egybõl megy a hányás, ha éppen kicsit több segítséget kér az illetõ. nem mindenki hardcore user. de nekem mindegy, öntse csak el a pisi az agyad. hozzáteszem, nagyon sok problémára én így találtam választ, ha esetleg nálam is felmerült. <#wave>
sajnálom hogy ebbe a topicba háritottam a problémámat.. azt hidtem könyebben megoldodik,egyépként azóta se jó pedig win reinstall is volt😞(

Szerintem a nem olyan erõs gépeken, mint az enyém is nincs olyan patch, ami segítene, pedig na mindegy...
tototto
nálam nem akarom elkiabálni mert csak épphogy kipróbáltam de apartman 40 fõs szerón eddigi átlag 30-40rõl 45-60 fps lett és mintha nem is nagyon esne 35-40 alá a korábbi rendszeres 30as drophoz képest (mondjuk majd redoct, pavlov, barrack lesz a mérvadó, azokon volt inkább gondom az fpsel 😊)
de ahogy olvasom sokaknak semmit nem gyorsult

Jaj de jó, már azt hittem nálam van vmi gebasz! Nálatok van vmi változás az optimalizációt tekintve?
tototto
még nem frissültek szerverek, estére, vagy max holnapra remélhetõleg megoldódik

tototto
két három kommentig nem kell, de 60+ új hozzászólásból kb 2 volt ROval kapcsolatos
a személyeskedést meg fejezzed be ha kérhetem

Újra raktam a játékot és azóta alig talál szervert
ecsém. most rohanjanak át egy másik helyre, csak mert itt vetõdött fel egy rapid probléma. ennyire nem lehetsz merev... szánalmas. remélem a hûtõdben is minden elvágólagosan van, és a párizsit nem a vaj polcára rakod véletlenül sem.....
tototto
segítettem már a fórumon elég sok embernek de a megfelelõ topicban kell segítséget kérni, ott nagyobb valószínûséggel kap az ember megfelelõ válaszokat
ez a RO2 topic, nem monitorbarkács

remélem egyszer te is segítségre szorulsz....
tototto
gyerekek nyissatok már egy monitor buzulós topicot

ja de az analóg kábelemhez kell átalakító mivel ugye dvi a videokari kimenet

Fpocok
Mert már sokat tapasztaltál 😄

olyan kábelt vettem aminek egyik fele dvi a másik hdmi. az én videokártyámon 2 db dvi kimenet van,semmi más.. most letöröltem a driverokat visszakötöttem analógra hogy mit ismer fel a win de ugyanugy csak annyit ir nem pnp képernyõ.. hát létezik ez?? kész vagyok tõle már

pisztácia
Miért érzem úgy, hogy ettõl a 4gigás patchtõl is egy rakás szar marad a game?😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Tehát DVI átalakító a video kártyára és egy sima monitorkábel...

Na próbáld csak ki a régi típusú monitor kábellal...

Svenhassel
Sima kék csatlakozójú kábel.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

nem az micsoda? 😄
lolSL: a videokártya kimenet dvi ha jól tudom az a hosszukás tüskés dugó.. a másik fele meg hdmi ami a monitorba megy

lolSL
nem valami átalakítóval van a kártyára kötve a monitor? vista/win7 nemszereti ezeket

D-SUB-al próbáltad egyébként?

Megjelenítõezköz😄VI ennyit.. :S most leszedek minden drivert meg nvidiás baszást,megnézem mi történik

Desktopon jobb klik képernyõfelbontás állítása, na és ott mit ír ki a képernyõ fülnél?

az már megvolt...

a win megállapitota hogy naprakész stb stb.. ezt irta rá.. namost én az ezközkezelöbe átálitottam a nem pnp-t pnp re de igy is csak azt irja ki hogy megjelenítõezköz DVI

Nvidia driver frissítés?

Mondjuk 2009-es monitor ezt a win7-nek simán kéne tudni használni..

Hmm bazzeg😊 csak a rákattint megy mi?😊

eszközkezelõ aztán megkeresed a monitort, utánna driver frissítése...
és megadod neki a könyvtárat... aztán meglátjuk mûködik vagy nem

Na most hol nézted hogy fölismerte vagy nem? eszközkezelõben PnP monitort fog írni, de winfosban ahol a felbontást állítod ott kell legyen hogy milyen monitor..

megvan leszedtem nade van benne 3 fálj..
egy cat,egy ICM,és egy inf kiterjesztésû.. most ezzel mégis mit???

Ott a link!!! ott van XP vagy Win7 driver.. fölrak és örül? megkerestem neked de fölrakni már nem fogom😊

ezekszerint ezt nem ismeri föl.. de nem értem miért

Mert fõl kéne ismernie, nekem LG TV-n van a gép de azt is fölismeri hogy 47LG500..

De ezért nem mûködik rendesen valszeg...

Itt van hozzá win7 driver

Probáld ki

azt irja,álltalános nem pnp képernyõ
vagy nem jót nézek?

Magyarul fölismeri rendesen a típusát?

Értem a winfos minek ismeri fõl???