Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
felrakom azt újra..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nézd meg az saját fórumok részen van-e warez topik a játéknak, ha igen, ott talán többen vannak akik a single részbe jobban elmélyedtek.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
a német az rendbe volt.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
melyik drivert használod?
én a BF3 beta miatt felraktam az arra kiadottat majd delete és felraktam a 11.9-t. ennél meg 60 fps-rõl visszazuhantam 30-ra.
és egy kis életérzés.
ha valaki "beleszagolt" már pl a gabonatároló földszintjén a levegõbe, olyan érzése támadhatott, hogy "vágni lehet" a levegõt, annyira poros/dohos ott a légkör. eszméletlen.
Serpa nagyjából leírta az én véleményemet is.Tökéletesen élvezhetõ a játék és várom hozzá a modokat ezerrel.
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
(mindezeket a legutolsó, ~3gigás javítással frissített játékkal kapcsolatban írom)
sztem faxa a játék, azt a néhány hibát is beleszámítva amit eddig érzékeltem (pl a hangbugot csak egyszer tapasztaltam, kiléptem majd vissza; azóta 1x sem volt; vagy a ppsh/mp40 kicsit túl op nekem)
stat (kill, death, fav wep, ...) rendszer nálam jól mûködik (achievement rendszert leszámítva, ott nem számolja az öléseket, majd megcsinálják nem érdekel, elsõ résznél sem azokra utaztam, ott a játékélmény magával ragadott, ami a 2. résznél is megvan számomra)
de megértem ha valakit érdekel a teljesítménye és szeretné megnézni hol tart.
teljesítmény.
egy 3éves gépen(2mag, 4gigaram, 4850) stabilan megvan a 30-40fps, épületben még magasabb is, beállítások, nagyobb pályákon / 40-60 fõs szervereken is (akkor esik le az fps ~25re ha a scopeba nézzek)
telt szervereket is dögivel találok a beépített keresõvel.
élvezem a játékot és pont
zárójelben megjegyzem tuti megvan a következõ évek multija számomra, pláne ha jönnek majd a modok is hozzá.
És szó volt róla hogy az ilyen renitenseket külön szerverre "kényszerítik" vagy mit csinálnak, ahonnan ugye csak úgy jöhetnek vissza "normális" játékkal visszafejlõdnek (ezek szerint) L10-re.
Legalábbis én ezt tartom elképzelhetõnek.
Nálam látszólag jól mûködött a stat (korábban sem volt bajom vele), bár csak szombaton játszottam utoljára.
Most nem tudom azért mert megint rossz, vagy azért mert nem játszottam annyit hogy pályát váltson. Mert közben kellett kilépnem.
Nem tudom mikor könyveli el az adatokat, csak az adott pálya legvégén, vagy közben is.
Ne tudjátok mennyire mérges vagyok!
Most 20 perce amikor az utolsó kommentet írtam elmentem modnom felugrok szerverre.
-Keresek keresek egyszer csak nem keres tovább szervert a harmadig frissítésre...jó kilép belép mûködik.
-Kiválasztottam egy 26/32es szervert erre egy 3fõs társasághoz dobott be 4. nek....valami kínai szerver lehetett mert 250es volt a pingem
-Kerestem másikat régi módszerre beléptem (jobb klikk join) be is lépett faszán semmi gond játszok játszok...jön a map váltás...hát nem elment a hang???
-Kilépek szerverrõl megnézem hogy a 4 lõtt emberemet beszámolta e a statisztika...természetesen nem...
Kérdezném újra...MI A FASZT JAVÍTOTTAK? Már elég idõ eltelt, és még mindig nincs semmi megcsinálva! Aki még most is azt mondja hogy fasza a játék seggbe rúgom...
Mondtam is TSen haveroknak...legjobb II. Vh-s FPS LENNE! De elvan baszva még mindig....és kérdezném újra! MI VOLT 3,4 GB PATCHBEN???? 8GB a játék tartalma most már, mi ennyi benne???
Bocsi hogy így kiakadtam de azt hiszem vásárlóként megtehetem hogy panaszkodom, 1 hónapja semmi javulás! Geci idegesítõ...játszhatatlan játékot kaptam a pénzemért...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
amugy én örülök resetnek mert anélkül elég uncsi lett volna hogy 99es szintrõl nincs hova fejlõdnöm 😊
aki eddig megvette a játékot és megkapta b4 reset achit ha jol értelmezem az oldalukon akkor fog kapni majd valami extra meglepit késõbbiekben 😄
most meg egy ideig dupla XPt ad a játék hogy belehessen pótolni a lemaradást statban
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
http://www.gamekapocs.hu/
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
kemény 8GB már a mérete..de még mindig nem tudom mire kell a 2. DVD lemez 😄
gondolom nekem is számolja, mert pl most adta be a ölj meg 100 embert achit, bár szerintem már tegnap kilõttem 100+t 😊
de azért jó lenne tudni mibõl hogy állok, mennyi kellene még bizonyos dolgokból hogy megkapjak valami achit 😊
viszont az fps gondok nálam megszûntek, most már szinte mindig 50-60 fps (vsynch miatt több nem is lehet) 😊
a szerver keresõ bugot sikerült úgy javítanom hogy töröltem document settingben a RO mappát
Itt maradjon az RO2.
Parasite Eve 2, best game EVER!
http://www.heroesandgenerals.com/
Az SG-én itt van.
Idézem Desiderata-t:
"Második világháborús multiplayer FPS."
Lehet kulcsot igényelni, ha minden igaz a még csak alfába lévõ progihoz. Én nem próbáltam, csak figyelem a fejleményeket... 😊
Heroes & Generals -
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5QrUZSEw4wk#!
nem tudom mit csinál pontosan de ha bevan kapcsolva úgy veszem észre mintha gyorsabban futna a játék
Nekem ez a kedvencem!!! <#integet2>#integet2>
D9