5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#3376 Nem csak új pályák,új patch is jöhetne -
#3375 Úgy tudom,hogy nyárra.Viszont az engem nem érdekel mert japán,amerikai lesz.Pont az az egy ami nem érdekel engem!Bárhol másutt lehetett volna csinálni miért ott játszódik a kieg majd nem tudom?
Lehetnének új pályák is már az alap játékhoz. -
priluki #3374 Tudja valaki mikorra várható kieg? -
#3373 Ha, tudtok segítsetek!
Állandóan kilép! Semmi hibaüzenet, csak kidob.
4 indításból 3x.
Ha, megvan egy pálya, biztos, hogy a következő előtt kilép. -
#3372 megneztem, nalam sem megy semmi -
#3371 Nálam is ez van, se stat, se szerverkereső nem műxik... -
#3370 valoszinu csak a steam szarakszik, inditsd ujra, lehet az megoldja. nalam is volt ilyen -
WEEDORKA #3369 Sziasztok!
Segítség nem látom az eredmányeimet a rankingsban ....minden 0
Valaki help pls!!!!!! -
#3368 Igen meglett,hogy miért nem lépek szintet.Mivel van külön erény is ami még le van maradva marhára.ilyen általános statisztikába vagy hol.Miért nem fejlődik az is rendesen nem értem.Szóval hiába van meg minden az osztagvezetőmnél ez miatt nem engedi szintlépést. -
#3367 Elvileg ha 'ranked' szerveren játszol akkor növekednie kéne. -
#3366 Az osztagvezetőmnél az erényt mivel lehet növelni?Nyertünk,öltem foglaltam minden de,mégse növekedett. -
gosumofo #3365 RO2 12 euroért. -
#3364 megnyerheted vele a steamen lévő összes játékot, fődíjként. -
#3363 Ebben a fórumban ez érdekes lehet, történelem képekben.
2. világháború -
qut24 #3362 Üdv!
Nincs valami hír egy új patchről ? Vagy munkaszünet van még a Tripwire-nél ? :D
Egyébként egy OFF kérdés:
Ezek a szén darabok Steamen belül mit takarnának? Nem tudom mire való, de aki megmondja hogy átlehet-e adni vagy küldeni odaadom azt amit karácsonykor adtak... -
Wlanseraf #3361 BF3 limitedet vettem 7980 forintért előrendelésben... szóval messze nem 14k és ebben is benn volt a DLC.. -
#3360 Téged meg mi ihletett meg ennyire Világos, hogy megérte a 6 rongyot.
-
Gascan #3359 a RO1-et tekintve a 2 igazán sikertermék... sokkal többet adtak el belőle sokkal rövidebb idő alatt
igaz, hogy nem annyi milliót mint bf vagy cod de a kötlségek sem olyan magasak
-
#3358 Egyrészt felfoghatjuk kritikának, de ez nem biztos, hogy a játék kritikája. Ez egy reakció arra, hogy nem fogy eléggé, ami viszont nem elsősorban azért van így, mert ne lenne minőségi darab, nagyon is az, csak
1. rengetegen vannak, akik inkább elrohangálnak egy a fizikai törvényszerűségeket és a realitást nem túl komolyan vevő rambószimulátorban, ahol tízmásodpercenként nagy színes feliratok jelzik, hogy éppen milyen fantasztikus dolgot vittek véghez, és ahol minimális energia befektetéssel is kvázi sikerben lehet részük, pláne ha rengeteg játékidőt belenyomnak. nem azt mondom, hogy a közönségnek nincs igénye minőségi játékra, vagy hogy amiért két-háromszor ennyi pénzt adnak, az ne képviselne valamilyen minőséget, de ízlések és pofonok. és persze célközönségek.
2. nem tekinti sem a média sem a közönség AAA+ címnek, mint a két "nagy" franchise jelenleg futó "harmadik" részeit, éppen ezért a marketinghadjárat sem olyan heves, ezt sem kell a vevőn behajtani
3. a kiadó nem foglalkoztat 2 kövérre duzzasztott, ugyanakkor keménymagjától megfosztott (kivált) fejlesztőgárdát, hogy csúsztatva kétévente kifejlesszenek egy az elődhöz képest lényegi előrelépést nem jelentő terméket, és így többszörös költségből, de minden év őszére kijön az aktuális címük.
4. a RO2 csak PC-re készül, a CoDMW3 és a BFBC3 pedig szinte az összes létező platformra, és manapság a játékeladásoknak legfeljebb 10% alatti része kötődik a PC-khez, a fenti játékok kiadói pedig a PC-s verzió árába is kiegyenlítőleg leosztják a többi platformra való fejlesztés költségeit is.
Nekem az 5 990 Ft-os verzióhoz volt (van) szerencsém, ami nem csak az eredeti 7 990 Ft-hoz képest nagyon jó ár, hanem a "3-asok" teljes árú verziójához képest is, persze én sem bántam volna, ha -2 000, és olyan túl sokat nem számít, de örülök, hogy ennyivel is támogatom a fejlesztőket. Egy MW3 vagy BC3 14 000 Ft-os ára sem annyira veszélyes, mert ha úgy vesszük, egy évig napi 40 Ft-ból megvan a szórakozás (?), ehhez persze hozzájönnek a DLC-k árai is (jellemző, hogy egy sima DLC-nél lényegesen többet nyújtó félgyári kiegészítés/mod, a Rising Storm ingyenesen lesz elérhető a RO2-höz), viszont egy év után kuka. A RO2 még hosszú évek múlva is játék lesz, mivel a készítők folyamatosan gondozzák (azt el kell ismerni, hogy kéthetente egy kétgigás patch az nem a legideálisabb, viszont az alapok megérik, hogy építkezzenek rájuk), létezik hozzá modtools, tehát idővel a játékosok a saját kezükbe vehetik a sorsukat (pályákat, modokat), ami a CoD/BF szériáról nem minden esetben és évben mondható el, a pályakészítés privilégiumát pedig megfizettetik a kiadók.
Féreértés ne essék, semmi problémám sem a CoDMW3-mal, sem a BFBC3-mal, sem azokkal, akik ezeket a játékokat választják, játszanak velük szívesen, ízlések és pofonok. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy ez az alacsony ár bármit is segítene az eladásokon vagy a közösség bővülésén, mert akinek szívügye volt, az szintén kedvező áron már megvette, most legfeljebb csak "ráfanyalodnak" majd néhányan. -
gosumofo #3357 crysis 2 2990ft -
#3356 Én azért örültem volna,ha ennyiért megkapom. -
#3355 ez valahol kritika is egy pár hónapos játéknál :( -
#3354 ha jól látom, 3990ft a cdgalaxisban. -
#3353 Úgy tűnik megoldottam,köszi mindenkinek aki segített! -
#3352 Köszönöm a segítséget. Megpróbálom. -
#3351 Így se kafa. -
K Ace #3350 Próbáld kikapcsolni a Phyxs-et a menüben. -
#3349 Áh,így is kilép... -
#3348 Amúgy szerintem kurva jó játék lett,főleg német oldalról -
#3347 Áh,mindenhogyan kilépegetett,újrarakom majd,aztán kiderül jó lesz-e -
#3346 Ha singleplayer-ről van szó, én azt még egyszer se tudtam elinditani -
#3345 karácsonyi vásár van steamen az is oda tesz neki elég rendesen. -
Solt #3344 Telepítsd újra magyarítás nélkül... hátha... -
#3343 Valakinek valami ötlete?Magyarítás is fent van. -
Solt #3342 Áldott, Békés Karácsonyt Urak! -
#3341 steam/games/HOS, aztan jobklikk properties local files es ha minden igaz verify integrity... ezt futtasd le. ellenorzi a fajlokat, esetleg letolt valamit es jo lesz. -
Gascan #3340 steam nélkül nem lehet, valószinűleg túl sokan vannak steamen és túlterhelt a szerver.. probáld később
-
#3339 Sziasztok topik lakók!
Tegnap megkaptam ezt a játékot és szeretnék játszani, de a Steam mindig hibát ír ki a játék indításakor: "This game is currently unavailable. Please try again at another time"
Ilyenkor mi a teendőm? A játék eredeti és regisztrálva van a Steam-en. Esetleg lehet játszani Steam nélkül is?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#3338 Eredeti játékom van,és időnként exe hibával kilép,van valakinek ötlete,hogy mi lehet a probléma? -
#3337 Nem tudjátok csinálnak új pályákat a játékhoz?Vagy marad ez a pár aztán osszuk be?