5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Gascan #3416
    Viktor, te vagy az? :)
  • Gascan #3415
    :D
  • Solt
    Én utalom nektek... a maradékot! :D
  • Gascan #3413
    több családi pótlékot kapsz mint mi? :D
  • Solt
    Én bármelyik szerverre megyek, fixen első vagyok 10-ből 9 alkalommal! :)
  • Lunki88
    Akarom mondani HDD.
  • Lunki88
    Vagy egy karbantartott rendszer. :) Nekem sata2-es vinyóm van és elsők között szoktam belépni a szerverekre. Az már más kérdés hogy elhalálozásban is első vagyok. :D
  • Solt
    SSD a titka... ;)
  • Gege00
    Na akkor már minden világos.
    Köszi a válaszokat.
  • Svenhassel
    A veteran szint az pontosabban 4. szint. A játék mindig írja az adott összeget ami a következő szint eléréséhez szükséges.
  • Gege00
    Közben megtaláltam az erről szóló infót a játékban és elvileg a squad leader és a commander is megkapja veterán szinten.:D Már csak arra nem jöttem rá, hogy az a veterán szint az hányas szintnek is felel meg, vagy mennyit kéne ahhoz ölni?
  • Gege00
    Köszönöm a választ.
    Akkor már értem, hogy miért azt foglalják el gyorsan és nem a squad leadert ami több dolgot ad.
    Viszont így kicsit nehézkes lesz, mert elég ritkán érek be olyan hamar a szerverre, hogy kiválaszthassam.
  • TG Gida
    Ha veteran szinten leszel az assaulttal.
  • Gege00
    Lehet, hogy ez hülye kérdés, de MKb 42(h)-val hogy, vagy mikor lehetek?
  • Rue East
    igen, igen, de nem a fegyver skill fejlődésről volt szó
  • bakvarnyu
    fasza
  • Svenhassel
    Igen, igen. De attól nem fejlődik a fegyver skilled .

Ti láttátok már ezt? Jót röhögtem rajta.
  • Rue East
    killeknél több pontot ér ha foglalsz/védesz
  • Svenhassel
    Általában én is inkább a németek oldalán állok, de van pár map amin eléggé szívás németként játszani. (pl. Station)
    Egyébként véleményem szerint a pályákat kell jól ismerni, illetve valamennyire ki kell ismerni a fegyvereket és akkor már nem bénázik az ember :)
    No meg egy zárdugattyús puskával nem a legegyszerűbb sok pps-es oroszt ölni...
  • Lunki88
    Hát erre még gyúrni kell, 10 killt sikerült kínkeservesen összegyűjteni 1 map alatt a kar98-cal. :D Németek oldalán szeretek inkább lenni(bár egyenlőre csak bénázok össze-vissza xD), ruszkikkal nem szimpatizálok. :)
  • Svenhassel
    Na örülök neki :)
    Szerezz sok kill-t és akkor majd a lista felső részén leszel :D
  • Lunki88
    Na most nagy nehezen felengedett. Nagyon sokan vannak itt, igazi háborús a hangulat. :) Csak nem találom magamat a listán. :D
  • Svenhassel
    Sajna nem tudom mi lehet a gond. Hátha valaki okosabb tudja, mert én annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz :(
  • Lunki88
    Így meg ezt kapom: "Your connection to host has been lost."
  • Svenhassel
    Passz. Se open ip parancsal nem lép fel, se "manuálisan" kattintva?
  • Lunki88
    Nem tudok felmenni rá, csak "connecting" üzenet megy a végtelenségig. :( Ha meg F10-el visszalépnék a menübe akkor kidob az asztalra.
  • me and a monkey
    Persze, nem megcáfolandó írtam ezt a hsz-re hanem megerősítésként.
  • Serpa
    igen, de RO2 SDK-val csak többre lesznek képesek a moderek, mint nélküle.
  • me and a monkey
    Végül is 2 régi-új map már létezik, igaz csak beta állapotban.

Ogledow
    Butovo
  • priluki
    jaja én is szoktam ott,egész jó ,néha szarakodik csak a ping ha bejön olyan egyén..
  • Svenhassel
    THEOLDGITSARMY.CO.UK REALISM UK
    IP: 109.70.149.159
    Sven néven szoktam tolni, ha látsz, köszönj rám :)
  • Lunki88
    Jöhet az ip, majd felveszem favoritba.
  • Gege00
    a játékon belüli szerver keresővel bőven lehet találni teli szervereket, és eddig ahogy néztem az átlagos játékos szám is 1000 fölött van, úgyhogy szerencsére nem kihalt a játék:D
    Ennek az SDK-nak meg főleg örülök, már alig várom a jó kis pályákat:D
  • Svenhassel
    Én mindig ugyan azon a szerveren játszok. 64 fős, mindig tele, jó ping, full realism.
    Valami "Theoldgitsarmy" ha kell adok ip címet is.
  • Serpa
    [URL=http://steamcommunity.com/games/RO2/announcements/detail/1335549260029539744?]jövő héten "pályára áll" az SDK[/URL]

kiváncsi vagyok tényleg megjelenik-e már végre ...
    ha igen, akkor jönnek majd az új-régi pályák.
  • Lunki88
    Sziasztok! Tegnap óta nekem is megvan a játék steamen. Tetszik is nagyon, de miért vannak botok a legtöbb szerveren? Alig találok olyat ahol csak játékosok vannak. Remélem a magyar szerverek nem ilyenek. :)
  • Gege00
    Felőlem meg jöhet bármilyen, ha jól megvan csinálva.
    De leginkább azt szeretném, hogyha ezt az alap játékot javítanák még, majd pedig jöhetnének új pályák, esetleg ki lehetne bővíteni más helyszínekre, évekre. És akkor jöhetne még 1-2 harckocsi, nagy tankos pályák amik az ostfrontban nagyon beváltak.
  • Svenhassel
    Én totálisan együtt érzek veled. Valahogy ez a "jungle warfare" sosem hozott lázba. Inkább örülnék egy nyugati fronton (ala Darkest Hour) játszódónak, vagy egy jó kis Első Világháborúsnak...
  • priluki
    értem:) én se vagyok túlzottan oda a japán amcsiért de azért nem vetem meg :) a vietnámos meg engem is marhára érdekel,főleg a mapokra leszek kiváncsi sztm azt lesz a legnehezebb jóra megcsinálniuk..
  • stardate
    Erre mondják hogy ízlések és pofonok mert pl engem meg kifejezetten érdekel a csendes-óceáni front és örülök hogy arról fog szólni a kieg.De a Vietnam-ost is nagyon várom már.