5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#4296 nemeteknel talaltam berelheto ranked szervert, szlotonkent 1€. 64-es szerver ~18000 huf/ho. nem olcso :(
-
Gascan #4295 német szervereken egész jó ping van, meg van az a 40-1 UK szeró is.. az se rossz, 70-80 körüli pinggel -
#4294 kb. mennyibol jonne ki 1 normalis ranked szerver? ha nem tul huzos esetleg en is beszallnek. -
#4293 Igen én is ettől tartok, de talán nagyobb probléma az hogy játékszerverek terén sehol nem foglalkoznak ezzel a játékkal, csak a CS és CoD hódít mindenütt... -
Elar #4292 Szerintem kevesen lennénk akik finanszirozzák -
#4291 Persze az egésznek úgy lenne értelme ha ranked szerver lenne, különben tuti nem járna fel rá elég ember. -
#4290 Egy ideje azon agyalok hogy indítani kéne egy magyar szervert. :D De jó is lenne 150-es pingek helyett, 40-50-essel játszani. :) Akár úgy is lehetne hogy összefognánk páran itt a fórumon és fizetnénk a szerver költségeket. Mit gondoltok erről? -
Solt #4289 Pont erre jó... hely is van bőven, nem akad be bele az egér, plusz jóval több gomb áll rendelkezésre... :) ( van profil váltó így még kétszer ennyi gomb van mint amit látsz! :) -
Gascan #4288 mondjuk előfordul h nekem sincs elég helyem az asztalon ... WASD játékkiosztás mellett, néha túl közelhúzom az egerek a billentyűzethez
egyszerűbb játékokhoz jó lehet, de Armában legalább 200 gombkiosztás van :) -
Solt #4287 Igen... :) -
Gascan #4286 te ezzel tolod meg az egérrel? -
Solt #4285 Ő lenne az... :)
Jobban elférek az asztalon és kényelmesebb is mint a billentyűzet, rengeteg programozható plusz gomb, ráadásul a kis LCD-re ki tudom íratni a gép aktuális adatait... kihasználtság, hőfok, mhz értékek, stb... :) -
#4284 Az miaz? -
Gascan #4283 mire jo ez a g13? :) -
Solt #4282 Bocsánat, de szarakodott a G13, azzal voltam elfoglalva! :D -
Gascan #4281 en voltam vazzeg :D -
Solt #4280 Valaki rám írt nemrég csata közben... nem tudom látta-e a válaszom, ha nem akkor válaszolok itt... igen, Solt sg... :D -
Gascan #4279 tegnap jatszottam Rakowice terkepen Classic modon... eloszor volt olyan erzesem RO1 ota mintha ugyan azzal a jatekkkal jatszanek csak ez szebb :) -
KaBuTo666 #4278 Nem volt, de aztán rájöttem hogy a kis tescokban... -
KaBuTo666 #4277 Holnap elmegyek én is a Tescoba, hátha van még. :D -
Elar #4276 Hát igen :)
Tegnap játszottam ismét pár pályát és nem mindig úgy ment, mint kellene :) -
Gascan #4275 óvatosnak kell lenni.. néha meg gyorsnak, kell tudni mikor melyik és nem lesz gond :) -
#4274 hat sok sikert hozza! arra azert szamitsal hogy kezdetben itt is hamar fogsz halni :)
-
balazsgigi #4273 Sziasztok!
Ma megvettem a játékot 1990Ft-ért a Tesco-ban.
Később lehet találkozunk.Remélem megtalálom vele az arany középutat,az Arma2,és BF3 között.Az előbbi kicsit lassúnak,az utóbbi,főleg egy-két hónapja nagyon ki tud akasztani.Hiába toltam megjelenése óta,ha fellépek,olyan,mint ha még nem is játszottam volna vele,annyira hamar halok,inkább nem bosszantom magam vele. -
Elar #4272 Hát sokáig tart belejönni :) -
#4271 Én is az elejétől játszogatok vele, és sosem találkoztam akkora nagy hibákkal amik játszhatatlanná tennék.Inkább az bosszant, hogy túl jók a játékosok és alig bírok életben maradni -
Lebowski #4270 Exkuzálom magam! a felsorolásodból csak az ragadt, meg ami játék tulajdonság.. Mindenesetre én a többivel nem találkoztam. -
Lebowski #4269 Tényleg nem akadékoskodásból, de az általad felsorolt dolgok közül többnyire nem bug volt, hanem egyszerűen ilyen a játék. És ez téged zavar. Többeket nem. Ennyi. Ha idegesít, hogy minden halál után ki kell választanod, hogy hova spawn-olj, akkor nabumm. Lehet abba nem gondolsz bele, hogy ez egy csöppnyi gondolkodásra is késztetheti az embert, hogy hoppá, lehet most a másik oldalon kéne nyomni, mert úgy tűnik ott foglalnak. És hasonlók. Na mindegy. Én úgy fogom fel, hogy egy fraggel kevesebb -
#4268 Az ro1 nem volt bugos? A 60 tonnás tigrincs nem tudott átmenni egy rohadt kerítésen, a t-34 meg szemből lövöldözte ki kilóméterekről.Ehhez képest sztem egyik se vészes. Engem inkább az zavar,hogy nem működik a vote menü és nem lehet a fregvadász team leadert kirúgni az állásából.Nem hiszem,hogy ezt nem tudják fél óra alatt leprogramozni. -
#4267 :) jah, alig jatszak. a 64-es szerverek mindig tomve vannak, alig lehet beferni.
persze mindenkinek szive joga eldonteni mit csinal, nem akarok rabeszelni senkit. -
skorzeny #4266 Jó hát akkor sok sikert hozzá,elég meghatározó a játékosok létszáma is ami harmadára apadt,nálunk is van egy tag aki kardoskodik ezért a szarért,én letöröltem többiek se játszák pedig volt 32 slotos szerverünk is,amint kiadják végelegesbe bug nélkül visszateszem az év bugját... -
#4265 mindenkinel?! ez eros tulzas, hisz akkor is mondtuk neked hogy itt a hibak nagy reszevel senki sem talalkozott rajtatok kivul.
en miota kijott a jatek rendszeresen jatszom. eleinte volt benne bug, kijavitottak, lett helyette masik, azokat javitottak 1 nagy patchel es azota en ossz-vissz 2 dologgal talalkoztam:
- kor vegen, halal utan nem lehet megnezni a statot, mert egybol atvalt a kepernyo, mindig csak 1 pillanatra ugrik be.
- mikor kivalasztod hogy hol szeretnel spawnolni, meggondolog magad, masik helyre szeretnel, akkor is atvalt ugyan ugy mint a statnal.
massal en meg nem talalkoztam. sosem dobott ki, sosem irt hibat. -
skorzeny #4264 Bizony ha csak az én gépemen fordulna elő megállna az állításod és nálam volna a hiba,de nem csak nálam van ez.Jó múltkorjában felsoroltam a hibákat amik mindenkinél előfordulnak,olvass vissza,ami különbség hogy van akit ez zavar és van akit nem... -
#4263 persze. inkabb nezz korul a geped kornyeken, lehet az 1 bugos szar. -
Solt #4262 Azért ne túlozzunk... -
skorzeny #4261 Sok jó dologgal lehetne felspécizni a játékot, de egyelőre még az alap is játszhatatlan bugos szar.. :( -
#4260 Vannak még bugok, de számomra nem idegesítőek. -
KaBuTo666 #4259 3k ropit megér a játék, esetleg van sok idegesítő bug vagy az eleje óta némi patchhal javítottak a helyzeten? :-)) -
#4258 Sokan úgy gondolják hogy Tigris kéne a játékba...ja persze, ellene meg a IS mi? Hülyeség. Szerintem ebbe a játékba egy StugIII, Marder II, PzIII Német oldalra jöhetne.
Szovjet oldalra T-46, SU-85, SU-76 (és még rohamlöveget nem is írtam)
Én poénból még molotov koktélt is betennék a játékba mint választható fegyver, még sima gyalogosnak is. Csak azt úgy kéne választani, hogy vagy gránát vagy molotov koktél.
Szóval ilyen apróságokkal simán fellehetne tüzelni a játékot. -
#4257 Teljesen igazad van, nem is értem miért nem raktak bele ro1 nagyságú pályákat. Na meg hogy 2 tank van összesen a játékban az is egy vicc. Akkora lehetőség rejlik még mindig a játékban, sajnálatos hogy nem élnek vele.