Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
ez nekem is hiányérzet hogy alig vannak tankok, mivel én csicska gyalogos vagyok, néha valami lyuk mögül meglátok egyet aztán ennyi, nem nagy kaland

V Domino
Egyetértek.Kár,hogy csak ezt a bokorugrós témát erõltetik,pedig ezzel a sérülésmóddal nagyon jó páncéloscsatákat lehetne tolni,csakhát hiányoznak a komolyabb vasak,meg a jól bevált balanszos 1.-es pályák.(legalábbis nekem)

R.I.P. White Europe

Hecker007
jaja, mondjuk én egy Ardeneki csatának is örülnék, vagy egy noramndiai partraszállásnak, Omaha, Carentan, Caen, St. Merre Eglise, Brecourt Mayor stb. helyszínekkel, lehet elcsépelt már, de RO-ban ezek még csak mod szinten voltak ami azért nem ugyanaz

Afrika? 😛

V43 1105
Nagyon jó meg nagyon szép ez a halom dzsungel fos.. de nekem Kursk, Arad pályák kellenek vezethetõ Tigris, Párduc tankokkal .. <#rolleyes>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

highlander15
Általában Rifleman-el megyek,meg mostanában Anti-tank soldier-el.A PTRS emberek ellen is kiváló,T-34 ellen viszont szart sem ér,Panzer ellen viszont viszonylag nagy távról is jó.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Leszedlek vele??
Pedig ritkán megyek vele, mert nem szeretem.
Mondjuk utóbbi pár napban próbálkoztam a Commander classal, olyankor azt cipeltem 😊

Lunki88
Ez a videó kicsit beszédesebb. A japánokkal fogok majd banzájolni. xD
highlander15
Nem tudom hogy sikerült,nekem pisztollyal mindig megy a célbalövés.

De azért mindig leszedsz vele (MP40 :-P

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Hûûû király. Már kezdem unni a Sztálingrádot 😊

Pisztollya 143m ??? hogy a febéne? 😊

Az MP40 is szép. Azzal mindig 2-3 as sorozatokat kell lõnöm 100mre hogy találjon 😊

tototto

zorrobomber
<#eljen>

highlander15
P38-al 143 m-rõl kill,MP40-el 177 m-rõl fejlövés,megeszem a kalapom,ha ez pisztollyal nem rekord!

De igen. És meddig nem esett le a dolog... Ááááá 😊

Ez lett volna az elsõ tippem, de gondoltam régóta nyomod, ekkora bakit csak nem nézel be 😄 És de.<#circling>
Ááá dehogy volt bug.
Seggfej coltam

A rádiónál "M" gombot nyomtom nem az USE-t használtam.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ

ÉRdekes buggal találkoztam.
Nem tudok Commanderként Artyt hívni.
Csak Force Respawn megy. Azon kívül az összes lehetõség fekete. Nem is számol vissza a counter.
Van valami ötletetek h mi a gáz van?

Na holnapra meglesz végre a 25-ös MG
Viszont az 50-es Scoped Svt-hez még vagy 3000 kills kell 😊
Most tartok a 47. szintnél 😊

Van egy két idióta. De ez már mindig így lesz 😊

Ulvar
xDDDDD

Egyszer voltam fent egy szerveren...ott úgy köszönt a gyerek hogy ...Sieg Heil...erre válaszként vagy 6an ugyan ez... én így nézek hogy ez meg mi? 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Lunki88
Hát ez a mai meccs érdekes volt. Fent volt egy szerb gyerek és folyamatosan bejátszott egy felvételt Hitlertõl meg nyomatta a waffen ss indulót. 😄 Aztán mikor páran jelezték nem tetszésüket, lezsidózott mindenkit hogy biztos azért fáj nekik. Aztán szép kis ideológiai vita kerekedett az egészbõl. Na mindegy, azért a II.vh-s atmoszféra megvolt teremtve. 😄
Lunki88
Aki tud jöjjön: 178.48.198.33:7777
Lunki88
Tényleg jól néz ki ez a map. Amúgy ha játszani fogunk akkor a botokkal csinálni kéne valamit a magyar szerón mert úgy nem fun. 😊
Ulvar
mint múltkor.

Amúgy nem tudom ki intézi azt a magyar szervert, de van egy új (vagy lehet csak számomra új) Custom map, a Bridges of Druzhina. Kegyetlenül megszerettem, mert nagy nyílt csatatér. Magyar szeróra is fel kéne dobni 😄

Jah jó lenne, steam groupba is ki kellene írni.

TG Gida
Én benne vagyok,talán még egy két embert is tudok szervezni.

Isten áldja a pogányokat!

Lunki88
Mondjuk holnap este 8 óra körül lehetne egyet szervezni ha mindenki ráérne.
Kevesen vagyunk hozzá

Annak van realitása, hogy összebeszélünk és felmegyünk együtt, egy csapatba vmelyik szerverre és megpróbálunk összedolgozni 😊
Gida és én elég gyakran vagyunk. Van egy Gyuri és roli is, Lunki te is szoktál.

Ulvar
meg kell szervezni. Nem sok magyar játszik vele aktívan.

Lunki88
Valamelyik nap felnéztem erre a szerverre, de szomorúan tapasztaltam hogy csak botok vannak rajta. Pedig jó lenne egy aktív magyar szerver, ahol mindig találna az ember lehetõleg magyar játékosokat.
<#taps>

A 4007, 4008 hsz-ben már leírtam, hogy mi a probléma.
Elég érthetõ volt szerintem, nem kell ezt túlmisztifikálni.

üdv.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Dual Core 2.3 a minimum

Ha hardver a gond akkor szerintem kevés a proci
Bár már nem vágom az AMD és Intel közti különbségeket

Ha nincs letöltve akkor nem is csoda h nem indul 😊

Mersant
nezd meg itt milyen eredmenyt kapsz. aztan esetleg szurd be ide a kepet.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

garferi
Megnéztem neki. Egy 1 magos AMD Sempron 2,8 GHz proci van benne, 2GB RAM, ATi Radeon 4600 series VGA PCIe 16x, Win7 32 bit. A játék még nincs letöltve úgyhogy azt nem bírtam megnézni milyen hibát ír ki...

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

ATI Radeon 4600 HD
tobias88
Szóval ha megkérdezi tõled, mi az autód típusa, azt mondod hogy benzines? Mert kb ennyi információt adtál most...
ATI Radeon
garferi
marcellalex, holnap ha fenn leszel Steamen megpróbálok chaten segíteni neked, ne itt borzold a szegény komák idegeit... 😊

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Oké... még egyszer, látom hozzád biorobot nyelv kell: nem a megahertz hanem az utasításkészlet számít... szóval: videó kártyád típusa...?

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

bakvarnyu
Monitor, billentyûzet + egér megvannak?

tobias88
dx9en belül elég sok videokártya van...

sm 3.0ás? az fontosabb kritérium
NVIDIA® GeForce 7800 GTX nél jobb vagy Ati 4ezres széria
hát pontosan ugyan az ami a bóríton lévõ RENDSZERIGÉNY ,hogy 2 gb ram (az nekem van ) directx9( ez is van ) 8gb hdd( nekem van olyan ) 2.3 ghz (nekem 2.8 ghz van) és win 7-em van
DE AZ MILYEN????????????

elmondom ,hogy pontosan olyan gépem van ami a játék rendszerkövetelménye
bakvarnyu
Legalább azt beírhatnád ide milyen a géped, többen is kérték,anélkül nem lehet segíteni.Már ne haragudj, de egy minimális pc meg nyelvismeret kell a játékokhoz, errõl nem a készítõk tehetnek<#hehe>

tobias88
Mivel nem magyarok...
me and a monkey
Valóban, de fura is lenne hisz amerikai cégrõl van szó.
Én a helyedben letörölném a játékot, kitörölnék minden mappát,és újra telepíteném.
Ha hibát jelez akkor meg az angol hibaüzenetet másold ide azzal már el lehet indulni.
Bár gondolom ez lesz de azért csináld csak meg hátha elindul.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com