5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#4336 Én commanderként imádom hogy beküldöm az artyt és hullanak a ruszkik...apró kis hús cafatokra :). A menekülő dezertálni készülőket meg megkínálom még pár ólommal az arcukba :D.
Másik amikor Tankkal kiírtok minden más tankot, mert a noobok nem tudják használni :D. A 3. amikor engineerként írtom a tankokat. Barashkán halál nélkül zsinórban 5-6 akár 7 tankot is kitudtam szedni tegnap (nem tudom pontosan mennyit). Egy élmény :D. -
#4335 Karácsony napján kiosztanék 2 példány "Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY - Digital Deluxe Edition" -t ajándékként steamen, csak az a kérdés, hogy hogy történjen.
Valami sorsolásos dologra gondoltam.
Tapasztalata van valakinek ebben? -
#4334 Az tény,hogy sokat öltem most is.:D Kaptam ismét saját találatot 10 méterről oldalról.Ezek nem ismerik az egyenruhát?Pedig befutottam az orra előtt és kitámasztottam az MG34-et.Elkezdek lőni erre oldalról a sarokból lelő.Meg voltak hasonlók.okés én is lövök le néha sajátot,de hirtelen kifordulva ,vagy a füst miatt azt hiszem ellenség.Viszont a sok béna pöcs miatt kidobott a szerver.Látják,hogy fekszem a lépcső tetején gépuskával és szedem az oroszokat sorba.Nem bírnak megmaradni a seggükon,fel le rohangásznak előttem.természetesen belerohantak a lövéseimbe folyton.Pár ölés után meg kivág a szerver ugyebár.Menjenek az ilyenek vissza COD-ozni inkább.Idegesítő a sok futkosásuk.Nah de az azért vigasztal mikor betámasztottam az ablakba a géppuskát és ott volt bent egy halom orosz.:D Ecsetelnem nem kell szerintem...:D -
#4333 de bocsi, L/43 és L/48, kicsi is sokat számíthat :) -
#4332 Inkább örülj hogy sok volt az ingyen frag! :D -
Caboose #4331 Nem L43 és L48 volt az? Egyébként nem sok különbség volt köztük átütőerőben. 500 méteren 5 mm. Persze az is számíthat. -
#4330 Ohh azt nem is figyeltem. :) -
#4329 Ingyenes hétvége is van :-D -
#4328 Jah és azt lehagytam,hogy látja a hülye gyerek fekszem egy helyen MG34-el és osztom a rusziknak az áldást,erre befekszik elém.ehogy már ő ne tudjon lőni ugyebár.Ráadásul kar 98-al!Szerintetek normális?Gondolkodtam,hogy lelövöm de,nem tettem.Inkább kerestem egy másik helyet.Pedig 15-20mp alatt 6-7 ruszkit szedtem le ott ahogy futkostak. -
#4327 Most,hogy ilyen olcsó lett a játék minden hülye kisgyerek megvette vagy mi?ennyiszer sosem lőtt le baráti ember mint most ebben a pár napban!Rohadt idegesítő mikor már vagy 20mm-e bent vagyunk a szobában erre odafordul a gyerek és lelő.Persze előfordult ez már régebben,benne van a pakliban de ilyen sokszor, és meg hasonló helyzetekben?Aztán a sok köcsög még annyit se mond,hogy bocs!Eddig mikor lelőttek 10 alkalomból nyolcszor mondták,hogy bocs.Most meg kb a fordítottja igaz.
Bocs mindenkitől de,kicsit kiakadtam.
Amúgy én a kieget nem várom mert a kapán amcsi dolog ami egyáltalán nem mozgat meg.Inkább jobb lett volna valami más hadszintér.Pl Budapest ostroma magyar katonákkal(legalább egy pályányira). :) -
#4326 Kéne előtte egy videokártya is .. -
#4325 és kwk40-esből is van legalább 3 féle :) L/40 és L/43 volt a leghatékonyabb és a legpontosabb, de előbbi az F2-esen volt, utóbbi pedig a G, H, J változatokon. Kell oda az a Tigris :D Fazerral ketten beülünk a Tigrisbe aztán kiszedünk mindent :D -
#4324 De.. jöjjön az.. aztán jöhet a...!
-
Caboose #4323 A panzer IV-esen a pak 40 lövegéből kifejlesztett kwk 40-es található meg. Úgyhogy jöhet az :) -
#4322 Az kemény, akkor inkább ne is rakják bele a játékba. :D Habár asszem pont a pak 40-es ágyúról linkeltem egy videót korábban, szóval meglesz az "ellenfele". -
#4321 " .. A KV–1-est csak a zuhanóbombázók és a FlaK 36-os légvédelmi löveg volt képes leküzdeni. A helyzeten kissé változtatott, amikor a frissen rendszerbe állított PaK 40-es, 7,5 cm-es vontatott löveg 1941. novemberében megérkezett a keleti frontra .." -
#4320 Ennyire jó tank volt ez a KV-1-es? Annyira nem vagyok jártas a témában, de ha németeknek betennék a tigrist az ellensúlyozná nem? :D -
Elar #4319 Vazzzzz
Ma kb 220m-ről egy AT puskával 1 lövéssel két németet lőttem le.
Nagy izgalmamban F11-et nyomtam F12 helyett és sajnos nincs mentésem róla :( -
#4318 Nekem most nincs VGA :( Meghót.. -
#4317 Azért ne nedvesedj be :DDD Faszom most rám jött a gémelhetnék...megyek is valamit :D. -
#4316 Panzerschrek.. jajj..! *-* -
#4315 Nekem egy Panzerfaustot adjanak :D -
#4314 Jobbat tudok ..KV-1 , mellette 3-4 orosz gyalog... Ulvar és fazer fedezékben vár (német engineer kaszt..) egyszer csak előbújunk ledaráljuk a gyalogságot, anti tank akna rá arra a vacakra és kész.. BENG! :DD -
#4313 Hát az érdekes...ellene milyen német páncélost akarnak? PzIV nem rossz, de látva a T-34et, hogy azt is nehéz legyűrni.
Páncélvadász kéne...mondjuk egy StugIII...na mindegy majd kiderül. Ha hoznak páncélosokat akkor tényleg remélem raknak be ütegeket amiket használhatunk.
Mindemellé nagyobb pályákat, ahol gyalogság és páncélcsata együtt szerepelhet, valamint a kiegészítőt is kiadhatnák már és oda is tervezhetnének dolgokat. -
#4312 Igen az egy KV-1-es tornya.. mi más lenne ilyen ormótlan ronda vacak ? :D
Én várom a képeket, erről a járműről :
-
#4311 A legelső kép egy KV1 tető? -
#4310 Hopp, képek lemaradtak bocsánat. :D A tripwire fórumáról "loptam" ezeket, elvileg még több járművön is dolgoznak. :)
-
#4309 Néhány lelkes modder és páran a Rising Storm fejlesztői közül is együtt dolgoznak ezen a jármű modcsomagon. Szerintem elég bíztatóak a képek, főleg hogy mindegyik jármű vezethető lesz. :)
-
Gascan #4308 igen, mindezt a steamen..
ha megveszed nem kell irnod semmit sehova.. csak fizess es a tobbi bizd a steamre :)
persze ha kell a kod meg tudod nezni -
#4307 Elméletileg jah. -
#4306 tudom , már szedem. és elvileg, ha megvenném akkor csak a kódot beírom és annyi, nem? -
empie #4305 Mind ezt steamen? vagy hol érhető el? -
Gascan #4304 ki lehet próbálni ingyen a teljes játékot a hétvége alatt.. aztán ha tetszik megveheted 5 EURért -
#4303 systemrequest szerint maxhoz nem támogatott a vidi kártyám(NVidia 9600M GT) meg gyenge a procim ._. pedig ez elég jó ár szvsz -
#4302 a digital deluxeban mi van?
5 eurót lehet megér a játék nekem, csak nemtudom hogy futna-e :S -
#4301 Én csak arra gondoltam hogy talán jót tenne a közösségnek is egy magyar szerver, ahol nem az idióta ruszkik ordibálását kéne hallgatni, hanem honfitársainkkal tudnánk egy jót játszani együtt. :) Bár lehet hogy magyarokkal nem is lenne tele egy 64 slotos szeró. :D
bakvarnyu: igazad lehet, de itt nem kényszerítene senki arra hogy minden nap fent legyél (amíg az anyagi dolgok rendezve vannak). :) -
Gascan #4300 5 euró a hétvégén a játék a steamen! -
#4299 Saját szerver fentartásához rendszert kéne vinni a játszásba amihez én pl már öreg vagyok:( Amikor kedvem szottyan tolok pár kört valamelyik szerveren,ennyi.Ráadásul felváltva játszok Forgotten hope 2 meg ez. -
Gascan #4298 de minek fizetni erte ha van olyan szero ahol jo a ping? :) -
#4297 Jaja, most két német szerverre is felmentem ahol ilyen 50 körüli pingem volt. Jó lenne ott bérelni, csak sok ember kéne hozzá hogy ne legyenek hajmeresztő költségek egy főre.