Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P. White Europe
Afrika? 😛
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Pedig ritkán megyek vele, mert nem szeretem.
Mondjuk utóbbi pár napban próbálkoztam a Commander classal, olyankor azt cipeltem 😊
De azért mindig leszedsz vele (MP40 :-P
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Az MP40 is szép. Azzal mindig 2-3 as sorozatokat kell lõnöm 100mre hogy találjon 😊
Seggfej coltam
A rádiónál "M" gombot nyomtom nem az USE-t használtam.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem tudok Commanderként Artyt hívni.
Csak Force Respawn megy. Azon kívül az összes lehetõség fekete. Nem is számol vissza a counter.
Van valami ötletetek h mi a gáz van?
Viszont az 50-es Scoped Svt-hez még vagy 3000 kills kell 😊
Most tartok a 47. szintnél 😊
Egyszer voltam fent egy szerveren...ott úgy köszönt a gyerek hogy ...Sieg Heil...erre válaszként vagy 6an ugyan ez... én így nézek hogy ez meg mi? 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Amúgy nem tudom ki intézi azt a magyar szervert, de van egy új (vagy lehet csak számomra új) Custom map, a Bridges of Druzhina. Kegyetlenül megszerettem, mert nagy nyílt csatatér. Magyar szeróra is fel kéne dobni 😄
Annak van realitása, hogy összebeszélünk és felmegyünk együtt, egy csapatba vmelyik szerverre és megpróbálunk összedolgozni 😊
Gida és én elég gyakran vagyunk. Van egy Gyuri és roli is, Lunki te is szoktál.
Elég érthetõ volt szerintem, nem kell ezt túlmisztifikálni.
üdv.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Bár már nem vágom az AMD és Intel közti különbségeket
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
sm 3.0ás? az fontosabb kritérium
NVIDIA® GeForce 7800 GTX nél jobb vagy Ati 4ezres széria
Én a helyedben letörölném a játékot, kitörölnék minden mappát,és újra telepíteném.
Ha hibát jelez akkor meg az angol hibaüzenetet másold ide azzal már el lehet indulni.
Bár gondolom ez lesz de azért csináld csak meg hátha elindul.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com