5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#4376 Realism és Classic módban illetve, ha úgy van beállítva a szerver akkor csak a tisztek és a mesterlövész kap oldalfegyvert, az assault nem. -
raspoly88 #4375 helo ro 2-ben szintet léptem az elit assaultal és megkaptam a pisztolyokat, de játékban nem tudom berakni. tudtok segíteni? -
#4374 Jól elkapta az arty a gyereket :S xDDDD -
#4373 Mamayev kurgan nevű mapon kinéztem a lőrésen és ezt láttam. xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
dextr #4372 öö. sehogy nem lehet ezzel xboxon játszani sajnos -
csiki35 #4371 s akkor csak ezt letölteni lehet.. más megoldás nincs xbox ra? -
dextr #4370 Szia! Ez a játék csak PC-n létezik. Egyébként steamen most még 6 óráig 4.49 euro akit érdekel. Ennyiért ajándék. Beszereztem én is még egy példányt. -
csiki35 #4369 sziasztok. Segítségre lenne szükségem. keresem a red orchestra 2 játékot xbox360 - ra. nem találom. tud valaki segíteni -
#4368 aham, ertem. :)
mostanaban nagyon sok TK van, es tenyleg nem surun kernek bocsanatot
Warlock!huns -
Elar #4367 Tényleg?
Észre sem vettem. :)
Egyszer hallottam, hogy mondta a nevemet. Én visszakérdeztem, hogy "what", de ennyi volt.
Az elötte lévő pályán volt, hogy lelőtt hátulról (sorry nélkül), én spwan után megkerestem és fejbelőttem.
Lehet hogy ezért pikkelt rám :)
De te milyen néven vagy? -
#4366 asszem spartanovkan volt, amikor 1 finn gyerek nekiallt szidni, aztan meg magyarorszagot hogy milyen szar hely. :) -
Elar #4365 Melyikre gondolsz? :)
A tököm kivan a TK-sokkal.
Természetesen egy sorryt sem tudnak odaböfögni.
-
#4364 Elar, mi volt az a nezetelteres ma a szerveren? -
Lebowski #4363 Általában német oldalon nyomulunk mi is. Értelmes csapattal és rendes commanderrel tényleg élvezhető a pálya. Viszont ha nem jön folyamatosan az arty és a felderítés, akkor eléggé nehézkes. Azt szeretem amikor be lehet kommandózni az épületükbe és a sok balgát hátbalőni nagyon lehet :) -
#4362 nem tett jot a learazas a szorakozasnak. szinte lehetetlen normalisan jatszani. sok hulye ossze-visssza rohangal, hiaba mondod hogy mit kene csinalni le se szarjak :(
grain elevator: mondom tartsuk a D-t hogy ne legyen utanpotlasuk az oroszoknak, de a sok hulye csak rohan fel a lepcson, azok meg halomra lovik oket. akkora hullahegy fekudt ott, hogy nem lehetett belatni az ajton.
station: E-t kellett volna befoglani. szerintetek hanyan jottek? egy sem. minden okor rohant tovabb a hazban F fele...katasztrofa hogy mennyi agy nelkuli ember van. es akkor meg a 16-os szintu TL-ekrol nem is beszeltem. -
#4361 Én meg inkább a német oldalt szeretem azon a pályán, ki se tudnak jönni az oroszok ha a jobb oldalt rendesen bevéded (ott ahol le lehet futni az aluljáróba). -
Elar #4360 Fénnyel szemben? Hmm. Erre még nem is figyeltem....
Igazából ha sokat játszol vele, akkor eltűnik a hátrány....
(Ezt holnap azért megpróbálom leellenőrizni németként :D) -
Lebowski #4359 Azon a pályán a németek nagyon nagy hátrányban vannak, hogy fénnyel szemben kell rohanniuk. Mi is szoktunk ruszkiként farmolgatni a házból :D -
Elar #4358 Mindig mondom, hogy nagyon durva fegyver Scoped SVT. És mindig szembesülök is vele a lassan kedvenc pályámmá avanzsáló Fallen Fighters pályán.
Orosz oldal. Az első kőrben mentem a kedvenc 50. szintes német MGvel. 40 kredit. Sikerült egy 262m-es killt elérni
Utána a köv kőrben kivettem a szkópos SVT-t, 22 kills, de már nekem fájt. Ha kicsit gyakorlatlanok a németek egész egyszerűen kacsavadászat ezzel a teleszkóppal rajta.
Utána még a szkópos naganttal gyakoroltam - 18 kills.
Szép este volt - na :) -
Solt #4357 -
Elar #4356 Vagyis egész pontosan így :) -
Elar #4355 Ezt soha nem tudom megunni :)
Amikor elkezdtem a Ro-t, nem gondoltam volna, hogy ilyeneket fogok látni :) -
#4354 Lehet csak bizonyos csoportnak vagy privát sorsolást is indítani -
#4353 Arra gondoltam én is, csak ott bárki megnyerheti a világon (vagy nem?), viszon én ha lehet magyarnak adnám. -
Elar #4352 Hűű pedig azért már egész jó társaság jött össze időnként :)
Érdekes, hogy a DH-ból is egy csomó embert látok már itt játszani :) -
#4351 latszik hogy le lett arazva a jatek. tegnap probaltam jatszani, van 1 csomo 64-es szerver de egyikre sem lehet bejutni. volt hogy 30-an alltak sorban a bejutasert. regebben max 5-6 ember volt. egy csomo 10-30-as szintu emberke futkos ossze-vissza, ami addig nem baj mig nem TL-kent jatszik. -
Gascan #4350 igazából nem magát a játékot kell nézni hanem h milyen engine fut alatta, UT3 ami a legtöbb mai játék alatt fut... és nem mondhatni nagy rendszerigényűnek
szóval ha ez a játék nem fut akkor valószinűleg más se nagyon fog a mai kinálatból -
#4349 Ezen a konfig félő hogy kevés lesz a játékhoz. -
#4348 Megtörtént, és köszönöm szépen. :) -
Caboose #4347 A deluxe edition teljesen felesleges. A Franchise pack-ben meg gondolom benne van a Red Orchestra 1. A Bundle-ban meg minden tripwire által készített játék.
Ha csak a Red Orchestra 2-kell akkor ezt vedd: "Red Orchestra 2 - 4,49€"
Laptopokhoz sajna nem értek arról nem tudok nyilatkozni. -
#4346 Még valami valami, egyenlőére csak az alábbi laptopon tudnám használni.
cpu: C2D P7450 (2.13 GHz, 1066 MHz FSB, 3 MB L2 Cache)
vga: GeForce GT 220M mit 1024MB DDR2 VRAM
ram: 4096MB DDR2-800MHz
Display: 17,3" (HD+, 16:9, 1600 x 900)
Mik az esélyek? -
#4345 Sziasztok!
Megvenném a játékot Steam-en, de nem tudom mit érdemes, mi kell hogy teljes játékot kapjak?
Red Orchestra 2 - 4,49€
Red Orchestra 2 - Digital Deluxe Edition - 6,24€
Red Orchestra Franchise Pack - 7,99€
Tripwire Interactive Bundle - 13,74€
Red Orchestra 2 - Digital Deluxe Upgrade - 2,50€
Ha valaki gyorsan válaszolna megköszönném, mert már csak 1 óra van hátra az akcióból! -
#4344 en is altalaban SL vagyok es az elso vonalban nyomom, szukseg van a fustre. ha mi nem fustolunk a tobbiek ottragadnak, nem tudnak elorenyomulni. persze ha mienk a pont es vedeni kell, akkor azert kicsit hatrebb huzodok, pont annyira hogy ram tudjanak spawnolni. bar ez sem igaz minden palyara :) ha tudok az ellen oldalaba, hataba kerulok es ha ertelmes csapattarsaim vannak onnan daraljuk oket. -
#4343 Én tegnap szarrá tankoztam az agyam. Amúgy jobban átszámolva 2 ember kéne nekem a tankba. Egy aki vezet és egy commander a tornyba, meg persze van a gunner, tök mindegy amúgy ez cserélhető is, de 3 ember kell egy tankba hogy normális körbe tudj nézni. MGt azt a gunner lekezeli. Szóval ha később lesznek tank csaták akkor ezekre keresek embereket :D.
Nálam amúgy PPSH, MP40 és MP44 fejlesztés megy ezerrel, csak sajnos sokszor nem tudok harcolni megfelelően mert Squad leader vagy commander vagyok, és egyik se arra termett hogy te az első sorban küzdj. -
Elar #4342 Tényleg gáz volt ez a hétvége :)
Rengeteg TK volt és érezhetően sok noob volt.
Ismét kifogtam két jó kőrt a Fallen pályán. Orosz mesterlövészént 7x találat. Ha végig a Scoped SVT-vel mgyek akkor megvan a 100 kills.
De igyekszem felhúzni az orosz szkópos puskát 25-re és azzal azért lassabban megy :)
De ez a Scoped SVT brutál. Főleg ha gyakorlatlan az ellenfél.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4340 steamgifts? -
#4339 A felajánlón múlik hogy milyen feltételeket szab a részvételnek. -
#4338 Ez elég macerásnak nézz ki, ráadásul valami pontokra is szükség van ha jelentkezik valaki a játékra. -
#4337 Mondjuk itt biztos kisorsolnák neked.