Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
az jo arany 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Úgy látszik nem bírják a pofámat! 😄 Ha jól emlékszem "session ban" volt a felirat, de ez nem 100%.

Káromkodni nem szoktam, a csetet is max arra használom, hogy friendly után beírjam: sry! 😄

Na legközelebb jobban figyelek, hátha kiderül miért is repültem az elmúlt 3 napban 3x...

www.smart-bus.hu

Esetleg káromkodásért szoktak kilökni, de gondolom azt tudnád...

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

én szinte csak ott játszok és még 1x se vágtak ki

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Páran ha játszunk általában ott szoktunk, és tényleg nem szokták ok nélkül dobálgatni a népet. Valószínû Te voltál az utolsó csatlakozó, így téged rakott ki, mert szerintem használ a szerver foglalt slotot. Bár, fene tudja 😊
A classic szerveren soha nincs gond, de a realism szerveren vannak néha érdekességek.

Na mindegy, megpróbálok jobban figyelni, bár, ha tudnám megis mire kéne, akkor lehet jobban menne... 😊)

www.smart-bus.hu

Na ez a veszély nem fenyeget! 😄

www.smart-bus.hu

Mersant
kellett a hely 1 klantagnak. en sokat nyomom ott, nem szoktak csak ugy kivagdosni az embereket.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

V43 1105
Túl jó vagy .. 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Urak!

Van ez a 40-1 vagy mi a tököm klánnak a szervere... nem elõször vágnak ki, de nem tudom mi az oka! :S Nem lõttem le saját játékost, így igazából nem nagyon értem... esetleg valakinek ötlet?

www.smart-bus.hu

Tökéletesen üzemel. Remélem valakivel összefutok egy jó kis csetepatéra. Charli(HUN)néven futok. Minden jót. Szevasztok.
OK nem parázok! <#nevetes1> Elfogadom! Nem számít! <#nevetes1>Kösz srácok. Mindjárt kipróbálom
Hecker007
nyugi én is így jártam most 😊
mondjuk 2 TK-t nekem is sikerült összehozni, de szerencsére ebbõl csak 1 volt az én hibám, látja a szerencsétlen hogy bedobom az ajtón a gránátot de azért õ bemegy abba a kva házba, a másik meg ilyen reflexbõl lövöd ami mozog eset volt 😄
de engem meg direktbõl a köcsög fejbelõ hátulról kb 3x egymás után, nah ott elfogyott a türelmem és inkább kiléptem, pedig egész jól is áltam stat ügyileg, és még a team is nyerésre ált

Idõnként szét tudnám baszni a klaviatúra elõtt ülõ kis fosok fejét....
Alapvetõen noob csapat, végre sikerül elérnem egy fontos pozicióba, elõtte már 5x lelõttek 20 secces spawnokkal.
Erre lelõ egy saját kis gyökér sorry nélkül

Azokon szoktam nevetni, mikor beraknak egy kis viccek, hogy Rekord! sikerült 1.3 másodperc alatt elolvasnod 😄
tototto
nem kell fizetni semmiért, ne parázz , minden steam felhasználó megkapta és ha nem fogadod el nem tudsz nélküle játszani, ez olyan mintha egy dobozos játéknál elindítod telepítõt ott is fel dob egy EULA-t amit az emberek 99% nem hogy nem olvas el de belese görget..

Ezt úgy képzeld el, mint egy felhasználói beleegyezést. Ha van telefonod (miért ne lenne), ott is mikor számlát nyitsz el kell fogadnod az adott cég feltételeit, amivel kivédenek sok fölösleges dolgot, pl. pert. Ez olyan, mint anno USA-ban beperelt egy nénike egy mikrohullámú sütõ gyárat, mert nem volt beleírva a használati utasításba, hogy nem szabad a macskát berakni a mikroba, mert az neki nemjó. Meg is nyerte a pert, azóta mindenhol olvasható. Na már most, ha te nem írod alá ezt a beleegyezést, és úgy tudnád használni a Steam-et, akkor saját magukra hoznának nagy bajt, mert mondjuk bepereli õket valaki, hogy miért fekete a steam parancsikonja (csak egy példa, nem hiszem, hogy ez szerepel a szerzõdésben).

Egyszóval, nyugodtan csapj rá az 'I Agree' gombra, neked ebbõl károd nem származhat, sõt fogsz tudni játszani, ami a problémád forrása 😊
Hívják bárhogy, enélkül a Steam nem használható! Ha újratelepíted, ugyanúgy kérni fogja! Nem tudod megkerülni...

Tehát,

"Két lehetõséged van! Elfogadod és játszol, vagy nem fogadod, és nem játszol... 😉"

www.smart-bus.hu

Ez "elõfizetõi szerzõdés" én nem akarnék ilyet semmiképp. Megpróbálom az ujbóli telepítést. Köszönöm a segítséget.
Üdv.
Akárhány fiókot csinálsz, ezt nem úszod meg! Ráadásul egy játékot, csak egy fiókhoz tudsz regisztrálni!

Amit el akar fogadtatni veled, az egy mezei felhasználói feltételek címû történet! Pontosan ilyet fogadtál el akkor is, amikor a steam fiókodat létrehoztad! Most annyi történt, hogy a steam új fjúcsörjei miatt, változott pár ponton a szerzõdés...

Két lehetõséged van! Elfogadod és játszol, vagy nem fogadod, és nem játszol... 😉

www.smart-bus.hu

Belépni se enged.1. beirom a fióknvem 2. megadom a jelszavam.3. bejelentkezem, mégsem enged belépni. kidobja ezt az "elõfizetõi szerzõdést", el kellene fogadnom, hogy tovább engedjen. Még van 3 választás 1. új fiók létrehozása 2. elveszett fiók felderítése 3. play station elõszöri belépés. De innen nem jutok tovább. azért gondoltam a teljes törlést és az ujbóli regisztrációt.
V43 1105
Steambe belépsz a mostani felhasználói fiókodon keresztül, két AGREE-t nyomsz és használhatod is :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

De volt. Törtem a búrámat ma egy kicsit. 😊 Lehet hogy amilyen jó pc kezelõ vagyok én qrtam el valamit. DE rendesen. Akkor mi van ha törlöm az egész játékot? Kilépek a Steambõl és utána ujra regisztrálok? CSak tiszta lappal indulnák! Már volt egy ilyenem, a gépem beadta a kulcsot és ujra kellet mindent telepíteni. A telepítést a gyerekek megoldják. 😊
Svenhassel
Hmmm és eddig nem volt Steam-ed? Nem teljesen értem a dolgot.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Bocs, fióknevet kér. Igen Steam írja ki.
Steam subscrier argment. ezt írja ki és mindig belépéskor kéri a jelszót és a felhasználói nevet.
TG Gida
Ha ezt írja nyugodtan ráklikkelhetsz.

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
Enduser License Agreement?

Svenhassel
nem tudom mi lehet ez, én a minap játszottam vele, de semmi ilyesmi nem jött elõ. Nem tudsz egy képet készíteni róla, vagy valami pontosítást adni? Arra gondolok pl, hogy a Steam írja-e ki vagy más stb.

Jó estét mindenkinek.
Ha nem haragszotok meg érte hozzátok fordulnák a problémámmal. Lehet hogy ez Titeket is érintett. A Red Orchestra 41-45 el játszom már vagy 3-4 éve. Most nyáron jött a belépéskor egy "elõfizetõi szerzõdés" és csak akkor engedne tovább ha a feltételeket elfogadnám. 1. nem tudok angolul. 2.így még az ottani barátokkal sem tudok beszélni, kikérni a véleményüket. Tõletek kérdezném, hogy most mit lehet csinálni? szeretnék már vissza kerülni és játszani. Adjatok útbaigazítást. Elõre is köszönöm a választ.
Üdv.
bakvarnyu
Az ,nem ertem miert nincs egy europai is,hiszen a jatekosok tobbsege innen jon,igy mindenkinek150 koruli a pingje.

de csak az amcsi szerver van, ugye?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

bakvarnyu
Fú pár napja toltunk egy remek berlini csatát (világ egyik legjobb pályája😊), esténként azért összejönnek még az emberek.

aha.. megnéztem neten is h hogy állank a szerverek.. de csak egy amcsi van, ott viszont azért vannak 30-50en is

TG Gida
Én a sima red orchestrát tettem vissza pár hete,de egy szerveren volt összesen négy ember.

amúgy darkest hourt még játsza valaki?

AndrewT
lehet, hogy pont egy admint kaptál el? : )

TG Gida
Gondolom szervere válogatja.Engem csak a harmadik után szoktak,viszont akkor is csak a kör végéig.

Szerintetek az elsõ friendly fire után miért bannolnak?

Lunki88
Hát max. a modderekben bízhatunk, hátha összeraknak valami jó tankos pályát. Amúgy már bánom hogy az elsõ résszel nem játszottam annak idején, most így visszanézve a videókat sokkal hangulatosabbnak tûnik mint az RO2.
Ulvar
Minek mikor ott az engineer?

Ahhoz hogy ezeket betegyék, ahhoz több tankra és páncélozott jármûre lenne szükség a játékban. Úgy már lenne értelme.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Inkább a HoS-ba raknának aknavetõt, páncéltörõket meg a hozzájuk szükséges rendes-normális és ÚJ mapokat... máris jobb lenne az élet.

Svenhassel
50-es szint a max.

Egész ígéretesnek néz ki ez a Rising Storm, pedig én nagyon utálom a jungelharcot.

tototto

highlander15
Fegyverenként hányas szint a maximum,amit el lehet érni?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Úgyhogy felugró ablakként jelenjen meg, asszem csak a group vezetõk. Egyébként akkor a mai nap 8-tól ... remélem látják egy páran.

TG Gida
Bárki tud írni a steam groupba?

Vasárnap este lehetne szerintem egy kis játék a szerveren. Hogyha jönnének páran jó lenne + kiírni a Steamre... Vagy ha nem akkor jövõhét.

TG Gida
Eszembe jutott,hogy milyen jó volt az elsõben,hogy felpattogtak a lövedékek a földrõl,épületekrõl.Nem értem,miért nem csinálták meg a hos-ban.

V43 1105
Jöhet, de szigorúan Német oldalról <#hehe>