Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
ismerem a pillt :D

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

V43 1105
Pill :Ð

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ulvar
Akár most, és ahol tudunk :D Én most mennék bunyózni.

V43 1105
Szólj mikor hol.. lehet tudok hozni még 1-2 soldatot <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ulvar
<#violent> mikor hol megyek akármely TSre is :D.

V43 1105
Tell me if you need me !

Ulvar
hmmmm

mostanság elkezdtem MGvel aprítani. Csak kéne egy puskás haver aki adja a lõszert mert állandóan kifogyok...

TG Gida

Isten áldja a pogányokat!

Serpa
Fpocok
Lett új procim, adok egy újabb esélyt. Ez a játék mindig 14giga volt? :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

AndrewT
majdnem idegbajt kaptam, még a patch elõtt visszaálltak gyárira a kontroll-beállítások, futás helyett kúsztam, ütés helyett céloztam és haonsló finomságok, de mindez nem derült ki az elsõ lövésig...

Ulvar
még mindig nincs hír a kiegészítõrõl? Õszintén...nagyon nagyon várom, de úgy látom ebben is csalódnom kell :S

Köszi...

www.smart-bus.hu

Serpa
zotya10002
A menü és beállításokhoz kellett!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Valami 2,6 gigás tapasz csordogál lefelé...

www.smart-bus.hu

bakvarnyu
Mondjuk sose értettem minek kell az ilyen húsz szavas fps-ekhez magyar felirat.

zotya10002
Megoldódott!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Sziasztok!!

Feltettem a magyarítást de valamiért nem lett magyar.
Mi lehet a bibi?
Választ elõre is köszönöm!

TG Gida
<#nevetes1>

:DDDD

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Hát nekem ha japán hadszíntér és tank, akkor mindig Anulu és a páncélótó jut eszembe :DDD

Ulvar
Azért nem tudunk páncélos "ütközetekrõl", mert a hadszíntér, ahogy mondtad te is, alkalmatlan volt ezek kibontakozására. A tankokat (fõleg a japók) amúgy is nem külön harcértékként, hanem gyalogsági támogató fegyverzetként gondolták.

De ettõl függetlenül voltak tank vs. tank csaták, ha még hulladékoknak is állítjuk a japán tankokat, mert azok voltak, bár a hadszíntérhez megfelelõ volt, akárcsak a Sherman, vagy a Lee/Grant, M3, M5 Stuart stb...

Ami propaganda videó: Type 95 (egyik leginkább használt Japó tank).

http://www.youtube.com/v/OolaPCZx5nc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Emmeg Japó páncélos divíziók, leírásban ott van hogy mik.

http://www.youtube.com/v/kPrj1r_nW_s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

TG Gida
Nem nagyon voltak páncélosütközetek a Csendes-óceáni hadszíntéren tudtommal.A japán tankok meg amúgy is hulladékok voltak.Nem mintha az amik sokkal jobbak lettek volna.:)

Ulvar
Amúgy pont ezen filóztam hogy japán tankok meg amcsi tankok, vagy legalább 1-1 ....az semmi? Nuku?

bakvarnyu
Az is csak ilyen gyalogsági szrság lesz.

Lunki88
Ott meg csakis japánokkal fogok lenni, banzai! xD
Ulvar
Igazán jöhetne már a Rising storm...

A másik oldalon biztos nem fogsz! :DD

www.smart-bus.hu

Solt! Veled vmeik nap találkoztam német oldalon... machinegunner voltál, nem is tudom már melyik harctéren:D
TG Gida
Ma kipróbáltam a 40-1-en a winterwald pályát.Ez már kezdi visszaadni a régi orchestra,vagy inkább a darkest hour hangulatát

TG Gida
Aki esetleg még nem csatlakozott: steam group

mkb 42 az elite sturm, kaszttal lesz elérhetõ, veterán szinten... hajrá...D
az elite sturm kasztom, most lett arcvonali katona:D az mp40 re már ráéreztem, lévén, hogy teljes ballisztikáról van szó, futáskor lényegesen az ellenséggel kicsit elõrébb sütöm el a fegyvert, a futásakor:D érdekes, hogy elég egy két pontos találat, és annyi.... itt a fejlövés tényleg halállal végzõdik xD az elsõ részben ez nem tûnt fel, csak játszottam... a játék zenéje, az ami rögtön megfogott, a havas, hideg pályák környezetéhez remekül illik a zene.... olyan kilátástalan, depressziós.. igazi háborús hangulata van a játéknak... aki szereti a csaptmunkát, a VALÓDI csapatmunkát, és az eddigi játékban csak álmodozott róla, (lásd cod, talán a bf3) itt teljes mértékben a cspattársakra lesz utalva, mert egyedül egy roham, esélytelen... mulrkor egy körben elértem kb 10 killt xD elit lövésszel... érdekes, hogy annak örültem, hogy azt a 3 csapattársam megmentettem azzal az egy killel, mikor a házba indítottak rohamot, egy ellenséges géppuskás meg tüzet nyitott.. egy jól irányzott lövés elég volt, és lassan elvérzett:D
Ja. Ott (is) simán leszednek. Sík terep. Az hogy te nem látod - semmit nem jelent :)
Azt a mapot utálom a legjobban. Nekem sem megy. Tegnap én sem láttam ki lõ le :)

Az MKB42 mikortól érhetõ el? :)

www.smart-bus.hu

Ulvar
Az lehet, de pont az a pálya az ami iszonyat veszélyes ilyen szempontból. Kb még a bunker mellett ami vagy azt is 3-4 helyrõl belehet lõni, tök mindegy melyik, vagy logikusan arra néz az illetõ amint kidugod a fejed BUMMM. Azt a pályát nagyon bevágtam anno, imádom.

Lunki88
Mamayev Kurgan nevû mapon. Az egyik bunker mellett hasaltam kint, tehát nyílt terepen voltam csakhogy én nem láttam ellenséget sehol.
Sima rifle?
Vagy esetleg a Scoped Svt? :) Csak mert az utóbbit is annak mutatja :D
Azzal már könnyebb.
De ha megmondod melyik pályán, hol szednek le x méterrõl megmondom hogy csinálja

Nyugi. Bele fogsz jönni.
Én dettó így voltam.
Most már én lövõm le az ellenfeleket 200m-rõl :D
Rájössz a jó spotokra és menni fog.
Általánosságban elmondható, hogy itt keresztlövésekkel lehet operálni nem egyenesen elõre - ha érted mire gondolok.
Ha kidugod a fejed - annyi.....

Lunki88
Én csak azt nem értem hogy lõnek le olyan távolságokból egy sima rifle puskával, akiket én nem is látok olyan messze vannak. Lehet szemüveg kell? <#idiota>
TG Gida
Majd ha fejlõdnek képességeid meg a fegyvereid sokkal könnyebb lesz.Egyébként tényleg nagyon idegesítõ az elsõhöz képest.

Hát gyerekek, nem tudom.. pár napja vettem meg a játékot, házhozszállítással, 4000 ft-ért:) kicsit csalódtam.. jó , realisztikus meg minden, de iszonyat frusztráló.. állandóan lelõnek, lassan már a pálya végébõl lõnek le, alig teszek a spawntól pár lépést... a redorchestra elsõ részével, 500 órát játszottam steamen kb 2 éve tolom, kiseb megszakításokkal... szintén realisztikus, de abba pár nap alatt bele tudtam jönni, remekül használtam a fegyvereket is, élvezet volt játszani... machinegunnert nagyon szerettem:D állva tüzeltem vele leginkább. házról házra járva, mellette a luger pisztolyt is jól használtam:D tudtam hõsködni... itt nem lehet... kidugod a fejed, rittig lelõnek... nem értem hogy tudnak mások így belejönni a 2. részbe... egyszerûen marha nehéz...
Kajálok, oszt a meccs kezdésig felnézek... :))

www.smart-bus.hu

Mersant
gyere fel, megnezzuk meg lesz e a 4-bol 4 :)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Neeem... ilyen felelõsség teljes posztot nem vállalok be! :)

Én is TK-ra gyanakszom... pontosabban arra, hogy pont olyat lõttem le, aki mondjuk felelõs a ban osztogatásért! :D Mert annyit azért nem TK-zok, hogy ezért kivágjanak... 1-2 elõfordul 2-3 kör alatt, de ez sem jellemzõ! :)

www.smart-bus.hu

Ulvar
Ja az olyan cucc tud lenni néha ha idióta az enemy.

Én valós németnek éreztem egyszer magam. 1 lövés 1 halál valamint 10 orosz kinyírása után haltam meg <#idiota>

Srácok nagyon bírom a német MG-t. Idõnként Saving Private Ryan érzésem van... :)
2-3 alkalomal volt, hogy kb 50-m rõl csak jöttek az oroszok egymás után én meg hosszú sorozatokkal kaszáltam le õket. A fülesem meg faszán vibrált, teljesen életszerû volt.

Nem lehet, hogy commander voltál és az arti-ba sajátok beleszaladgáltak? Mert általában TK-ért szokott session bant adni.
Igen, ezért is érint érzékenyen... :)) Arra is gondoltam, hogy lehet a ping értékem ugrik meg, de azért nem hiszem, hogy a teljes körre tiltanának...

www.smart-bus.hu