5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Elar
    Szerintem mire megtanulják a játékot, megunják :)
  • Lunki88
    Csak szemléltetésképp hogy ennyi verzió lesz ebből a járgányból.
  • Lunki88
    Nyamm.
  • Solt
    Nem az a baj, hogy nem vágják, hanem, hogy nagy a pofájuk... Én sem vágom a témát még annyira, de én csendben kussolok, nem ülök olyan slotba amihez rutin kell, és próbálom kifigyelni, hogy a régiek, hogy játszanak... :)
  • Lebowski
    Mi is cumiztunk finomat ma stationon. Egyikünk commander, egy SL, és egy mg. Első háromként végeztünk. Eszük ágában sem volt támadni senkinek. Mikor rákértük az artyt kezdőjüket elvágva a tértől, elkezdték szidni a commandert, hogy milyen béna. Ha szétfüstöltük az egészet, pont a capzone vonala előtt seggelt az összes. Beszarás milyen buták voltak. Utána levő pavlovshouse-ról már nem is mondok semmit. Nagyon sok buta lett sajnos.
  • Ulvar
    Mi ez a sok noob? Squad Leaderként megkérdezem hogy miért nem támadunk? Erre mondja a gyerek hogy próbál kepelni...csak épp állandóan lelövik...mondom spawnoljanak hozzám! Válasz: Azt hogy kell?...

Itt nyomtam egy ESCet ...
  • TG Gida
    Elvileg lehet a játékból is,bár még nem próbáltam.
    Konzolba:
    Demorec [filenév] - indítás
    Demostop - leállítás

Játék közben kicsit macerás a video felvétel frapsszel.
  • garferi
    fraps
  • Elar
    Meg tudná valaki mondani, hogy a játék közben miként tudok videót készíteni?
  • raspoly88
    fhú olyan köröm volt :D
    mesterlövészkedtem spartanovkán és véletlenül becsúszott egy dupla headshot :D 1 lövésből :D
    meg barashka nagyon tetszik, a hídról német leaderkén g41-esel 200 méterre lévő árkokból szedegettem ki az ellent plusz még zónán is volt :D
  • TG Gida
    Neeem!Csak olyan gyorsan szereli össze,hogy nem látszik:)
  • Lebowski
    HÁt hogy ezt is kabátzsebből rántja ki :D
  • Lunki88
    Egy érdekes videó, geballte ladung. :)
  • Elar
    Hopp közben becsúszott megint egy 1 lövés dupla találatos

One shot, 2 kills

• Elar
    Igen.
    Érdekes, hogy ahogy az ember egy halom időt játszik megváltozik a fegyverekhez való viszonya :)
    Eleinte a PPS-t imádtam, mert könnyű vele. Tegnap elkezdtem a Baracks pályát rifleként 5 kill, kőrváltásnál PPS + 40 kills
    Ettől függetlenül, most én is vagy a SVT-t vagy a G41-et tolom.
    Most kitűztem magam elé, hogy az Apartmens páylán szovjetként megnyerjem mind3 első helyett az értékelésnél :)
    Illetve sniperként a német oldalon min 70 kills a Fallen Fighets mapon :)
    Illetve mivel mazochista vagyok a Commisar House pályán csak orosz leszek :) - ide mondjuk nem ártana vami épkézláb csapat
  • Elar
    Nekem 500 óra kellett :)
  • Ulvar
    én simán, csak legyen mellettem 2 eszes Squad leader. Picsa egyszerű poszt, igazából harcolnod nem kell, csak kukkerral keresni a jobbnál jobb arty pontokat, recont küldeni amint lehet, és irányítani a csapatot. Még esetleg annyit, hogy füstöket dobálsz.

Squad Leader meg azért kell, mert ha kutyaszorítóban vagyok, mert védek (támadásnál nincs gond ezzel), de védőként rámugranak akkor a Squad Leaderek jelöljenek arty pontokat. Sőt, én azt mondom hogy sokkal nehezebb Squad Leadernek lenni mint Commandernek, mert a Squad Leaderhez is lehet spawnolni, és rajta múlhat egy egy pont elvesztése vagy megszerzése. Mert ha okosak a játékosok akkor a Squad Leaderhez spawnolnak, hogy minél közelebb legyenek a célhoz. Ezen kívül még neki is jelölni kell pontokat, főleg ha kérem.

Mióta megtanultam kezelni a játékot, már csak egy jó csapatra vágyok ahol lehetek vagy tankos (bármely posztján), vagy squad leader. Squad Leader azért jó, mert általában választhat öntöltő puska és SMG között. Ez azért jó, mert pl: épületen belül jobb az SMG, míg nyíl terepen a puska (ez egyértelmű). Plusz mióta ismerem a pályákat, tudom hol törhetnek át, hol nyomnak, átlátom a terepet. Imádom ezt a posztot mert nagyon pörög. De amúgy mostanában öntöltő puska helyett sima bolt action rifle-t használok (ha lehet), mert pontosabb vagyok vele, meg alapból a puska is az.

DE! Pl: Sniper nem lennék mert kurva szar vagyok vele, nem tudok jó pozíciót találni, pontatlan vagyok vele stb...
  • Ulvar
    A másik ilyen még amikor egy tank van a pályán, és nem tudja használni!!! De ott az engineer, nem sokszor van rá szükség, de azért néha igen, főleg az új pályákon...és nem robbantja fel a kibaszott objektumot neeeeem...szarik rá, és a tank a hídon persze nem tud átmenni...ilyen apróságokat nem vesznek észre... nekem se mondták el, én is megfigyeltem és megtanultam...

Aki meg kezdő játsszon botok ellen szerveren, tanulgasson ott...francba már...de előtte a szar singlet meglehet csinálni, hiába szar...
  • Lunki88
    Amúgy én 100 játékóra után sem merem bevállalni ezt a posztot. :D
  • Lunki88
    A legrosszabb az ha egy full kezdő áll be erre a posztra és fingja nincs arról mi lenne a dolga. Én is tapasztaltam már hogy az oroszok arty-ja szétszed minket, tőlünk meg nem megy az arty hála a tökéletlen commanderünknek.
  • Elar
    Igen.
    Nagyon fárasztó tud lenni.
    Mondjuk ami a mostanában a legjobban idegesít az a rengeteg zombi.
    A faszért nem lehet kibaszott idle kickinget beállítani a szerverre? Nehéz lenne?
    Tegnap 5 német álldogált egy helyben. 2 assault, egy mesterlövész meg 2 rifle.
    A Darkest hourban benne volt.
    Mondjuk már én is ezt csinálom. egy csomószor bentmaradok a játékban, de elmegyek a géptől. Nem választok csapatot, így csak szerverhelyet foglalom, de ezt sem kellene engednie a szervernek.

Tegnap kicsit játszottam a Commander poszttal. Itt egyértelműen bevezetném, hogy mondjuk x óra játék vagy level után lehessen csak választani.
    A Commissar House pályán németként voltam. Ott a B1 building épület mögé közvetlenül lehet markot tenni. Így az arty időnként beleveszi a házat is és elkaphat sajátokat is.
    De könyörgöm miért rohan bele?
  • TG Gida
    Reméljük,ha vége a téli szünetnek,a sok gyökérnek 7-kor takarodó lesz:)
  • Lunki88
    Az ilyenek úgyis ki fognak hullani előbb vagy utóbb. Megvették mert olcsó volt aztán sokat úgyse fogják nyomni.
  • Ulvar
    De bírom az ilyeneket...másik kedvencem amikor ORDÍTJUK MÁR NEKI HOGY MIT KELL CSINÁLNI, de még capslock is benyomva írjuk hogy mit kell csinálni...ő nem azt csinálja...

Ha azt mondom menjen F ponthoz, mert üres, kitakarítottuk menjen capelni, ő megy Gre, és agyonlöveti magát...minő zseni(k)...
  • PanzerWolf
    Ismerős a dolog amikről beszéltek.Nekem tegnap a szokásos volt ismét.Látja a gyerek,hogy lövöm Apartman pályán jobb oldalt a kiszakadt falnál az oroszokat.A tank mellett feküdtem,ő lefekszik mellém és bemászik a seggével a géppuska elé.Mondom normális az ilyen?Mert ő lőni akar kar 98-al.Meg támadnak az oroszok,füstgránát.Erre nem ám megvárja,hogy kijöjjenek és lelövi őket,ááá befut szembe ő is a füstbe.Mondom ész ész hová mész.:D
  • Mersant
    jah, en is kiakadtam ma. a tarsak tobbszor nyirtak ki mint az ellenfel. 3 mapot toltam vegig egyszer sem adott a TL artyt, egyszer sem! sok fasz. eltunhetnenek mar.
  • AndrewT
    ezt én sem egészen értem... a mesterlövész most sem része a squadoknak tudtommal. mi lehet a különbség egy marksman és sniper között?
  • TG Gida
    Hejj de sok a balfék mostanában! Inkább kapok ki egy erős ellenféltől,mint a gyökér csapatom miatt,akik azt se tudják merre kell menni a pályán.
  • Lunki88
    Itt az eredeti szöveg a tripwire fórumán.
  • Elar
    Bocs ezt most nem értem.
    A sniper eddig is külön class volt, nem?
  • V43 1105
    Hát kicsit lehetne komolyabb...
  • Solt
    Na vééégre!!! :)
  • Lunki88
    Kémkedem a tripwire fórumon. :D
  • Gascan #4383
    ezt honnan tudod?
  • Lunki88
    Lesz külön sniper class is a játékhoz és a maga "squad leadereként" fog viselkedni tehát különálló lesz a többi osztagtól. A német és az orosz sniper is új skint fog kapni. A németről már van kép is.
  • Svenhassel
    Persze, ugyan úgy kapod az XP-t és fejlődsz.
  • raspoly88
    és classicon lehet feljlődni, a fejlesztéseket nem lehet használni azt tudom, de azért lehet fejlődni??
  • Svenhassel
    Passz. Én mindig classic szerveren tolom, másra rá se nézek :D
  • raspoly88
    így
  • raspoly88
    kösz. nem tudsz olyan szervert ahhol ez nincs beállítva?
    ezt most fényképzetem :D öribarik http://www.xfire.com/profile/szaboalmos/screenshots/?view#126741578