Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
mostanság elkezdtem MGvel aprítani. Csak kéne egy puskás haver aki adja a lõszert mert állandóan kifogyok...
Parasite Eve 2, best game EVER!
www.smart-bus.hu
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
www.smart-bus.hu
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Feltettem a magyarítást de valamiért nem lett magyar.
Mi lehet a bibi?
Választ elõre is köszönöm!
www.smart-bus.hu
De ettõl függetlenül voltak tank vs. tank csaták, ha még hulladékoknak is állítjuk a japán tankokat, mert azok voltak, bár a hadszíntérhez megfelelõ volt, akárcsak a Sherman, vagy a Lee/Grant, M3, M5 Stuart stb...
Ami propaganda videó: Type 95 (egyik leginkább használt Japó tank).
Emmeg Japó páncélos divíziók, leírásban ott van hogy mik.
Isten áldja a pogányokat!
www.smart-bus.hu
Azt a mapot utálom a legjobban. Nekem sem megy. Tegnap én sem láttam ki lõ le :)
www.smart-bus.hu
Vagy esetleg a Scoped Svt? :) Csak mert az utóbbit is annak mutatja :D
Azzal már könnyebb.
De ha megmondod melyik pályán, hol szednek le x méterrõl megmondom hogy csinálja
Én dettó így voltam.
Most már én lövõm le az ellenfeleket 200m-rõl :D
Rájössz a jó spotokra és menni fog.
Általánosságban elmondható, hogy itt keresztlövésekkel lehet operálni nem egyenesen elõre - ha érted mire gondolok.
Ha kidugod a fejed - annyi.....
www.smart-bus.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Én is TK-ra gyanakszom... pontosabban arra, hogy pont olyat lõttem le, aki mondjuk felelõs a ban osztogatásért! :D Mert annyit azért nem TK-zok, hogy ezért kivágjanak... 1-2 elõfordul 2-3 kör alatt, de ez sem jellemzõ! :)
www.smart-bus.hu
Én valós németnek éreztem egyszer magam. 1 lövés 1 halál valamint 10 orosz kinyírása után haltam meg <#idiota>#idiota>
2-3 alkalomal volt, hogy kb 50-m rõl csak jöttek az oroszok egymás után én meg hosszú sorozatokkal kaszáltam le õket. A fülesem meg faszán vibrált, teljesen életszerû volt.
www.smart-bus.hu