5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • priluki
    persze frissitve van a driver.. sztm ha nálam lenne a gond más játéknál is előjönne...
  • Ulvar
    Nálam semmi gond nem volt tegnap folyamatosan 1 szerveren 3,5 órát játszottam HIBA nélkül, és nincs valami brutális gépem.

Ma este 8tól nem akar valaki csatlakozni hozzám? TWB 24/7 Bridges of Druzhinán. Tegnap megelégeltem és 1,5 után használtam a Voice chatet. Érdekes hogy hallgattak is rám egy két kivétellel, és persze hogy bebasztuk őket.

Nem tudom SGt olvassa e az aki Division Hunyadi néven szokott játszani. Sokszor látom őt azon a szerón.
  • SirArcheer
    Steamen jött nekem valami patch.
  • Mersant
    milyen patch jott egyaltalan, mert nalam annyit irt hogy Stalingradkessel letoltve. nem csak 1 palyat toltott le?
    amugy en sem vettem eszre semmi hibat.
  • SirArcheer
    Szerintem ez egyedi gond, mert a patch után játszottam 2 órát és nem volt ilyen hiba. Grafikus kártyád driverét frissítetted?
    Hátha az megoldja.
  • Solt
    Fél óráig tudsz! :D

Én tegnap vagy 3 órán át játszottam vele, és pár grafikai hibán ( lilás bevillanások, amik eddig nem voltak ) kívül semmi gond nem volt...

Az sem lehetetlen, hogy a gond nálad van.
  • priluki
    hát az marha fasza.. azért ez elég botrányos,megveszem de játszani már nem tudok..
  • Solt
    Tegnap nekem is produkált érdekes grafikai hibákat... lehet, hogy az új "javításnak" tudható be! :) Ha csak itt fordul elő, akkor nem valószínű, hogy orvosolható...
  • priluki
    üdv skacok,olyan gondom van a játékkal,de kizárolag csak ezzel ,hogy kb fél ora játék után elmegy a kép,kiirja a monitor hogy nincs jel.. néha visszajön de akkor szaggat a játék néha meg kékhalál.. miafaene lehet?
  • skorzeny
    Persze letöröltem faszán,el is akarom felejteni hogy pénzt adtam érte :D
    Aztán mégis tölti a szemetet,mint valami vírus beeszi magát :)
  • Lunki88
    Workshop-ban le kell iratkozni a mapokról amiket bejelölgettél.
  • Ulvar
    Steamből kitörölted normálisan?
  • skorzeny
    Konkrétan a játék sincs már feltelepítve a sok csalódás miatt, erre csak úgy tölti le a workshopos szemetet, de minek?
  • TG Gida
    Ez nekem is eszembe jutott.Nem lehet a workshopot törölni?
  • skorzeny
    Sziasztok legények.Látom még mindig bughalmaz a ro,valaki nem tudja hogy mi a fenéért tölt le ez az átkozott bugkirály,mikor a játékot is letöröltem,mi lehet olyan fontos a workshopba?
  • Elar
    A FIW RO még jó
  • SirArcheer
    Pavlovon de rég voltam már....
    Nem tudom mi történt, de mostanában ritkán nyerünk. (Axis)
    A SL-ek nem használnak smoke-t vagy ha igen akkor a mi állásainkra, Commander sokszor nincs...etc.

Köszi. Én a meccs végére csatlakoztam és már a hídon is alig tudtunk átmenni.

Tudtok ajánlani még Ranked servert az alábbiakon kívül?
    (40-1 szoktam, meg a 24/7 Bridge)
  • Hecker007
    köszi, sikerült leszedtem az összes mappot :)

Elar:
    Jól meg kell dobálni őket gránáttal, ha jól emlékszem megkerülni nem lehet őket, esetleg ha a ti SL-etek kijut hamarabb akkor az arra spawnolók kiszedhetik őket, de hát ehhez taktika kell meg csapatjáték ami sajnos elég ritka :(
  • Elar
    Pavlove House.
    Ha egy német SL felmegy a Pavlov 1 padlására és egy PPS-sel fedezi a feljárót - ti mit csináltok oroszként?
    Közben ráspawnolnak az emberei és ezért hemzseg némettől a Pavlov
    Rögtön game elején
  • Lunki88
    Erre van kitalálva a steam workshop. Amire feliratkozol azokat a játék indításakor elkezdi letölteni a főmenüben.
  • Hecker007
    A workshoppos mappokat nem lehet valahogy külön leszedni? Csatlakozásnál nagyon lassan tölti és sokszor mire letölti már másik mapp van :S
  • TG Gida
    Tegnap is egy 200 megás meg ma is.Nekem gyanús,hogy kétszer tölti ugyan azt.
  • Ulvar
    mi a faszt tölt a steam RO2höz? Úgy beszarította a gépemet a letöltése ... nem bírok normálisan netezni se...
  • Ulvar
    Persze hogy belehet menni, magát az office részt meg a J pontot (asszem iskola) azt csak épületen belül tudod foglalni. H és I pont is (Bakery meg ...mittom én mi a másiknak a neve) épületben van általában védve, és oda fel kell menni takarítani. Meg is jött a kedvem gémelni, szal megyek fel :D.
  • SirArcheer
    Tegnap este kipróbáltam a Bridge of Druzhina pályát.
    Itt tényleg nem lehet bemenni az épületekbe, vagy csak nekem nem sikerült?
    Mert próbáltam Sniper/MG/anti tank kasztot de semmi jó pozíció nem volt.
    Az ellen meg csak dobálta a füstgránátot és özönlött...
    Most én is kifogtam pár okost akik az MG42-es előtt mentek keresztbe.
  • AndrewT

• TG Gida
    A panzerre.Bocs, ezt elfelejtettem.
  • SirArcheer
    De akkor amit írtál a #4423-ban az milyen fegyverre vonatkozott?
  • TG Gida
    Az tuti,hogy a páncéltörő puskával csak hátulról érdemes próbálkozni.
  • SirArcheer
    Én ezt a videót találtam. 3:30tól mutatja a gyenge részeket a tankokon:
    http://www.youtube.com/watch?v=D6yo3UONSkA
  • Elar
    Gida ezt tudnád szemléltetni egy képen is? :)
    Pl bekarikázván az adott területet :)
  • Ulvar
    Én mondjuk TWB Ratshole 24/7-re mentem ahol Bridges of Druzhina pálya fut.
  • Ulvar
    most indulok!
  • TG Gida
    Ha oldalt áll,akkor egy lövés a motorba és robban.Ha szemben,akkor a torony jobb oldalát célozd,akkor meghal a parancsnok és ha szerencséd van vissza se tud lőni.
  • SirArcheer
    Miért baj ha van tank?
  • Elar
    De ott van tank is...
    FIW RO?
  • SirArcheer
    Én is csatlakoznék.
    Pár napja kezdtem el ismét, (az Iron Front kiakasztatott ezért jegelem) de lehet rendesen játszani.
    Azokra szoktam menni ahol Realism mód van (amit Gida is említett) mert ott próbálnak taktikát is alkalmazni a parancsok meg tényleg próbált irányítani.
    Persze az szovjetek elpicsáztak, de akkor is hangulatos volt. :)

T34-es nél hova érdemes célozni hogy megöljem a benne lévőket/ felrobbantsam?
    Mert próbáltam videót meg leírást keresni, de nem segített.
    Tudom hogy oldalára/hátára kell célzoni de semmi hatás.
    Én felülről szoktam az oldalukat lőni, minden találat esetén kis robbanás a tank oldalán de vígan robog tovább, ( gránáttal nem megyek sokra mert nem nagyon tudok a közelébe menni.)
  • Svenhassel
    Ha éppen ráérek akkor mennék én is.
  • TG Gida
    Én benne vagyok.[40-1]-re kéne menni.
  • Ulvar
    Ma este sztem megint megpróbálom a lehetetlent...egy normálisat játszani, Tegnap este egyszerűen faszokkal voltak tele a szerverek...

Ha van valakinek kedve ma este 8 környékén egyet küzdeni vérben sárban az jelezze!