Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
nemeteknel talaltam berelheto ranked szervert, szlotonkent 1€. 64-es szerver ~18000 huf/ho. nem olcso 😞

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

német szervereken egész jó ping van, meg van az a 40-1 UK szeró is.. az se rossz, 70-80 körüli pinggel

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Mersant
kb. mennyibol jonne ki 1 normalis ranked szerver? ha nem tul huzos esetleg en is beszallnek.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Lunki88
Igen én is ettõl tartok, de talán nagyobb probléma az hogy játékszerverek terén sehol nem foglalkoznak ezzel a játékkal, csak a CS és CoD hódít mindenütt...
Szerintem kevesen lennénk akik finanszirozzák

Lunki88
Persze az egésznek úgy lenne értelme ha ranked szerver lenne, különben tuti nem járna fel rá elég ember.
Lunki88
Egy ideje azon agyalok hogy indítani kéne egy magyar szervert. 😄 De jó is lenne 150-es pingek helyett, 40-50-essel játszani. 😊 Akár úgy is lehetne hogy összefognánk páran itt a fórumon és fizetnénk a szerver költségeket. Mit gondoltok errõl?
Pont erre jó... hely is van bõven, nem akad be bele az egér, plusz jóval több gomb áll rendelkezésre... 😊 ( van profil váltó így még kétszer ennyi gomb van mint amit látsz! 😊

www.smart-bus.hu

mondjuk elõfordul h nekem sincs elég helyem az asztalon ... WASD játékkiosztás mellett, néha túl közelhúzom az egerek a billentyûzethez

egyszerûbb játékokhoz jó lehet, de Armában legalább 200 gombkiosztás van 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Igen... 😊

www.smart-bus.hu

te ezzel tolod meg az egérrel?

Õ lenne az... 😊

Jobban elférek az asztalon és kényelmesebb is mint a billentyûzet, rengeteg programozható plusz gomb, ráadásul a kis LCD-re ki tudom íratni a gép aktuális adatait... kihasználtság, hõfok, mhz értékek, stb... 😊

www.smart-bus.hu

TG Gida
Az miaz?<#rolleyes>

Isten áldja a pogányokat!

mire jo ez a g13? 😊

Bocsánat, de szarakodott a G13, azzal voltam elfoglalva! 😄

www.smart-bus.hu

en voltam vazzeg 😄

Valaki rám írt nemrég csata közben... nem tudom látta-e a válaszom, ha nem akkor válaszolok itt... igen, Solt sg... 😄

www.smart-bus.hu

tegnap jatszottam Rakowice terkepen Classic modon... eloszor volt olyan erzesem RO1 ota mintha ugyan azzal a jatekkkal jatszanek csak ez szebb 😊

Nem volt, de aztán rájöttem hogy a kis tescokban...
Holnap elmegyek én is a Tescoba, hátha van még. 😄
Hát igen 😊
Tegnap játszottam ismét pár pályát és nem mindig úgy ment, mint kellene 😊

óvatosnak kell lenni.. néha meg gyorsnak, kell tudni mikor melyik és nem lesz gond 😊

Mersant
hat sok sikert hozza! arra azert szamitsal hogy kezdetben itt is hamar fogsz halni 😊

Sziasztok!
Ma megvettem a játékot 1990Ft-ért a Tesco-ban.<#mf1>
Késõbb lehet találkozunk.Remélem megtalálom vele az arany középutat,az Arma2,és BF3 között.Az elõbbi kicsit lassúnak,az utóbbi,fõleg egy-két hónapja nagyon ki tud akasztani.Hiába toltam megjelenése óta,ha fellépek,olyan,mint ha még nem is játszottam volna vele,annyira hamar halok,inkább nem bosszantom magam vele.
Hát sokáig tart belejönni 😊

bakvarnyu
Én is az elejétõl játszogatok vele, és sosem találkoztam akkora nagy hibákkal amik játszhatatlanná tennék.Inkább az bosszant, hogy túl jók a játékosok és alig bírok életben maradni <#vigyor1>

Exkuzálom magam! a felsorolásodból csak az ragadt, meg ami játék tulajdonság.. Mindenesetre én a többivel nem találkoztam.
Tényleg nem akadékoskodásból, de az általad felsorolt dolgok közül többnyire nem bug volt, hanem egyszerûen ilyen a játék. És ez téged zavar. Többeket nem. Ennyi. Ha idegesít, hogy minden halál után ki kell választanod, hogy hova spawn-olj, akkor nabumm. Lehet abba nem gondolsz bele, hogy ez egy csöppnyi gondolkodásra is késztetheti az embert, hogy hoppá, lehet most a másik oldalon kéne nyomni, mert úgy tûnik ott foglalnak. És hasonlók. Na mindegy. Én úgy fogom fel, hogy egy fraggel kevesebb <#papakacsint><#integet2><#worship>
TG Gida
Az ro1 nem volt bugos? A 60 tonnás tigrincs nem tudott átmenni egy rohadt kerítésen, a t-34 meg szembõl lövöldözte ki kilóméterekrõl.Ehhez képest sztem egyik se vészes. Engem inkább az zavar,hogy nem mûködik a vote menü és nem lehet a fregvadász team leadert kirúgni az állásából.Nem hiszem,hogy ezt nem tudják fél óra alatt leprogramozni.

Isten áldja a pogányokat!

Mersant
😊 jah, alig jatszak. a 64-es szerverek mindig tomve vannak, alig lehet beferni.
persze mindenkinek szive joga eldonteni mit csinal, nem akarok rabeszelni senkit.

Jó hát akkor sok sikert hozzá,elég meghatározó a játékosok létszáma is ami harmadára apadt,nálunk is van egy tag aki kardoskodik ezért a szarért,én letöröltem többiek se játszák pedig volt 32 slotos szerverünk is,amint kiadják végelegesbe bug nélkül visszateszem az év bugját...
Mersant
mindenkinel?! ez eros tulzas, hisz akkor is mondtuk neked hogy itt a hibak nagy reszevel senki sem talalkozott rajtatok kivul.
en miota kijott a jatek rendszeresen jatszom. eleinte volt benne bug, kijavitottak, lett helyette masik, azokat javitottak 1 nagy patchel es azota en ossz-vissz 2 dologgal talalkoztam:
- kor vegen, halal utan nem lehet megnezni a statot, mert egybol atvalt a kepernyo, mindig csak 1 pillanatra ugrik be.
- mikor kivalasztod hogy hol szeretnel spawnolni, meggondolog magad, masik helyre szeretnel, akkor is atvalt ugyan ugy mint a statnal.

massal en meg nem talalkoztam. sosem dobott ki, sosem irt hibat.

Bizony ha csak az én gépemen fordulna elõ megállna az állításod és nálam volna a hiba,de nem csak nálam van ez.Jó múltkorjában felsoroltam a hibákat amik mindenkinél elõfordulnak,olvass vissza,ami különbség hogy van akit ez zavar és van akit nem...
Mersant
persze. inkabb nezz korul a geped kornyeken, lehet az 1 bugos szar.

Azért ne túlozzunk...

www.smart-bus.hu

Sok jó dologgal lehetne felspécizni a játékot, de egyelõre még az alap is játszhatatlan bugos szar.. 😞
Ulvar
Vannak még bugok, de számomra nem idegesítõek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

3k ropit megér a játék, esetleg van sok idegesítõ bug vagy az eleje óta némi patchhal javítottak a helyzeten? :-))
Ulvar
Sokan úgy gondolják hogy Tigris kéne a játékba...ja persze, ellene meg a IS mi? Hülyeség. Szerintem ebbe a játékba egy StugIII, Marder II, PzIII Német oldalra jöhetne.

Szovjet oldalra T-46, SU-85, SU-76 (és még rohamlöveget nem is írtam)

Én poénból még molotov koktélt is betennék a játékba mint választható fegyver, még sima gyalogosnak is. Csak azt úgy kéne választani, hogy vagy gránát vagy molotov koktél.

Szóval ilyen apróságokkal simán fellehetne tüzelni a játékot.

Lunki88
Teljesen igazad van, nem is értem miért nem raktak bele ro1 nagyságú pályákat. Na meg hogy 2 tank van összesen a játékban az is egy vicc. Akkora lehetõség rejlik még mindig a játékban, sajnálatos hogy nem élnek vele.
Ulvar
Ez tök jó, csak több tankos/gyalogsági pálya kéne. Magyarul gyalogsági támogató páncélosok, lehetnének akár páncélvadászok vagy rohamlövegek is, nem feltétlen csak tankok. Na meg persze minimum egy akkora pálya kell ezekhez mint a Bridges of Druzhina és kb. úgy megcsinálva mint a Barashka pálya. Valamint gyalogsági tankelhárító fegyverek is kellenének. Pl az Anti-tank emberek választhatnának puska + páncélököl vagy puska + tankelhárító puska között.

De ténylegesen elsõdleges új tankok behozatala.

Szóval ez egy nagyon komplex mûvelet a játékban, véleményem szerint így lenne csak értelme, és így lenne nagyjából kiegyensúlyozva a játék tank és gyalogsági játékmódja egybefûzve. De persze ez csak az én véleményem 😛.

Lunki88
Na ez elég ígéretesnek látszik. A közelgõ jármû mod amit rajongók készítenek, a tankelhárító ágyúkat is használhatóvá tenné.
Ulvar
hmm direkt tankos pályán játszottam ma sokat és nem láttam ilyet így mondom akkor 😄

Lunki88
Gondolom akkor ez az új patch "hozománya". 😛
Ulvar
nem láttam még ilyet

Lunki88
Találkozott már valaki olyan buggal hogy a tankot nem látni csak a benne ülõ személyzetet? 😄 Elég vicces tud lenni ahogy ülõ helyzetben megy elõre a levegõben a tag.
Lunki88
Azon belül menedzselheted magadnak a letöltött pályákat. Magától leszedi a játék az újabb verziót, ha frissíti a készítõje.
mi az a steam workshop mire jo? 😊

Ulvar
legjobb pálya az egész játékban. Változatos, nagy, igazi csata érzése van az embernek.

Lunki88
Ez a bridges of druzhina a kedvenc pályám lett. Azon kapom magam hogy mindig ott játszok. 😄 Jó dolog ez a steam workshop, megkönnyíti a custom mapok kezelését.