5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
Solt #4496 Szint kérdése, hogy valaki észreveszi-e, hogy írtak neki?
Én 51-s szinten vagyok, és az egész csetes működésem kimerül kb 100 karakterben... amikor belépek a szerverre "hi all", amikor lelövök olyat akit nem kellett volna, akkor "sry", ha meg engem lőnek le és elnézést kérnek akkor "np". Ezen kívül egyáltalán nem szoktam lesni a cset ablakot...
Sejtésed nincs róla, hogy miért nem válaszolt, de kapásból bunkózod, sőt, szerinted már a legtöbb hazai játékos bunkó...
Mit lehet erre mondani? A sóhajtáson kívül nem sokat... legalábbis ha diplomatikus az ember. -
#4495 Onnan hogy több mint egy éve készül...és már be lett ígérve a kiadása jó párszor...facen semmi infó, se új képek se semmi... -
#4494 50-akárhányas szinten már nem hiszem,hogy a chatbillentyűket keresgéli az ember -
#4493 Az oroszokat még megértem,mert van 1-2 olyan orosz játékos,akinek van mire nagyképűnek lennie.Meg ott legalább csapatban nyomják,de mint az említett példa is mutatja,a magyarok külön mennek. -
Solt #4492 Mielőtt kiakadsz...
Én eleinte örültem, ha azt láttam mire lövök, nemhogy még a csetet figyelgessem! Főleg úgy, hogy alig pár másodpercre látszik amit kiír...
Abba nem gondoltál bele, hogy esetleg nem is látta? Sőt, mi van, ha nem is tudja, hogy kell használni? Jelzem eleinte ezt is keresgettem...
Ja, és nem én vagyok az illető... -
#4491 Azért az oroszoktól még mindig messze állunk, de tény hogy magyarok között is vannak gyökerek. -
#4490 Innen játszik Honvéd néven egy csávó?Ma a VTG orosz klán szerverén összefutottam vele,ráköszöntem,de cseszett visszaköszönni.Amúgy ezek miatt nem csodálkozom azon,hogy sok szerveren lenézik meg kerülik a magyarokat,mert a legtöbb hazai gamer tényleg ilyen nagyfejű bunkó... -
priluki #4489 azt honnan veszed hogy nem is fog? -
#4488 Ami még kurvára idegesít, hogy a Rising Storm még mindig nem jött ki, és úgy tűnik nem is fog...
Pedig az egy sok mindenben kijavított különálló RO2 based gém ha jól tudom, nem kiegészítő.
-
Solt #4487 Este, ha lesz időm utánajárok a kérdésnek! :) -
#4486 NA látod én is megvagyok most zavarodva :S. -
Solt #4485 Egyszerűen nem rémlik, hogy kötöztem volna magam, vagy láttam volna bárkit is kötözgetni... :)
A kötözgetéssel meg sokat ér... főleg amikor fedezékből kibambulva találod el, visszabújik, gyógyítja magát, és megy minden tovább... nekem is számtalanszor volt, hogy felsőtesten ért találat, elkezdtem vonyítani, kötöztem magam, és ment minden tovább... ilyenre classicon egyáltalán nem emlékszem... :S
Az a baj, hogy nagyon ritkán van, hogy classic szerveren sokan lennének, így én is főleg realism szerveren játszom, és teljesen összefolynak az emlékek... :) -
#4484 Hát nem tudom, ha Classicon lábon lőnek el akkor meghalsz vagy mi? Vagy a vállad akkor is? Amúgy azzal a kötözgetéssel se ér sokat, ha vállon találod egyszer, akkor lehet kötözi magát azonnal, de akkor meg újra belelősz egyet és kész. -
Solt #4483 Akkor a sebzés más... én nem emlékszem rá, hogy lett volna alkalmam gyógyítani magam, és másnál sem láttam úgy mint realism szervereken, hogy futás közben meglövöd, erre megáll, és ott kötözgeti magát! :) -
#4482 Mindenhol tudod gyógyítani magad, én úgy tudom...ez egy alap dolog. -
Solt #4481 Kicsit elbizonytalanodtam, mert ritkán tudok classic szerveren játszani, de úgy rémlik, hogy nincs... :) -
Lebowski #4480 Classic szerveren nincs gyógyítás? -
Solt #4479 Ez nem szint kérdése szerintem! :) Én egyszerűen nem szeressem, de nincs más... a classic szerverek ritkán vannak tele, csak ezért játszom a realism szerveren...
Egyszerűen nem jön be, hogy gyógyítgatják magukat, a légzés visszatartás plusz nagyítással jár, stb... :) -
Elar #4478 Na ha majd te is 97-ik szinten leszel a Realismon, akkor fura lesz visszaszokni a classicra -
Solt #4477 Hmmm... nekem meg a realism szervertől áll égnek a hajam! :D -
Elar #4476 Ma kipróbáltam egy classic servert.
Borzalmmas volt
Az i-re apontot azt tette fel, amikor a Spartanovkán átlőtték a kőfalat -
#4475 -
#4474 Haha, 5 perce ezen aszalok. xD -
Elar #4473 Ahh
Most néztem, hogy a Fiw Ro server
FHW RO2 server helyesen.
És a 15. vagyok a statisztikában... :) -
#4472 Nem nagyon, ezena szerveren van csak élet de ez USA szerver.
-
Gascan #4471 játsza azt még valaki europai szerveren? -
Solt #4470 Ámen! :) -
#4469 Majd valamelyik nap revansot veszek de videókártya problémák miatt egyelőre Darkest Hour-t preferálom. -
Solt #4468 Ó, köszönöm... mentem elpirulok! :)) -
#4467 Mindenesetre ügyes voltál,nem tudtam honnan szedtél ki egymás után, a végén már csak Rád vadásztam de nem találtalak. -
Solt #4466 Hmmm... röstellem, de nem emlékszem... :)
Én még távol vagyok a riogatástól... örülök, ha nem én riadok meg! :DD -
#4465 Rich!Huns még régen az RO alapjáték hajnalán ilyen nevek alatt riogattuk Európát. -
Solt #4464 Igen, az itteni Solt volt! :) Milyen néven voltál fent? -
#4463 Én tegnap akadtam össze egy Solt nevű ellenséggel, legtöbbször csak a játékból láttam amikor kiírta, hogy ki ölt meg, a karaktert nem is láttam.
Az "itteni" Solt volt? -
#4462 na én most zúztam szerverre, hátha találok valami normálisat, steamen aki akar csatlakozhat. -
#4461 January 11th RO 2 Update
közzétette: [TW]Yoshiro @ 05:35PM on January 11, 2013
The changelog is as follow:
General
•Team select menu now displays a message if a team is full
Workshop
•Downloading Workshop files will now show download progress %
•Added Custom map filter to the in-game workshop menu
•Stock RO2 maps show up to the in-game workshop menu
Fixes
•Fixed a case where weapons would not respect the ammo resupply timer
SDK
•Fix for workshop uploading the wrong version of the file (from MyGames) -
SirArcheer #4460 Lehet hogy csak az, mert a steames "log"ból nem derült ki hogy mit is tartalmaz. -
#4459 nekem is steamen jott, de csak a Stalingradkessel palya. -
SirArcheer #4458 Hát ha ráérek akkor megyek arra a pályára.
Voice chatet még nem használtam, de figyelek arra amit ott mondanak.
Én is szoktam látni fent magyarokat, de általában kurv@ @nyádoznak ha lelövik őket ezért nem erőltettem a komenikációt. ;) -
#4457 1,5 év...az lemaradt.