5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
priluki #4656 hát én nem tuningoltam az tuti:) -
Gascan #4655 a lenyeg h gyozodj meg rola h gyari beallitasok mellett mukodik a video kari -
Gascan #4654 ha valaki ugy kezdi a mondatot h "szerintem" annak mar alapban nem szabad adni a szavara :).. aki azt mondja h szerinte ez meg szerinte az az nem tudja ... aki nem tudja arra meg nem kell hallgatni
szoval telepitsd fel az afterburnert es vedd vissza a tuningont gyari beallitasokra -
priluki #4653 sztm nincs rajta tuning... oké ezt a pb-s dolgot megpróbálom
Solt: aha vsync be volt ! -
Gascan #4652 nincs veletlenul gyarilag tuningolva a VGA-d? tuti annak van baja, vagy a punk busternek nem tetszik a dolog..
tedd fel az MSI afterburnert es vedd vissza gyari beallitasokra a VGAt ...
meg azt is megprobalhatot h olyan szervereken tudsz-e jatszani ahol nincs PB :) -
Solt #4651 Valami nem stimmel nálad... én feltettem ezt a BSOD-t néző programot, és a lassan fél éves rendszeremen egyetlen bejegyzést sem talált...
VSYNC be volt kapcsolva? -
priluki #4650 na szóval.. levettem minimumra a grafikát.. elment a kép kb 5 másodpercre de visszajött. kicsit szagatott és kiirta a monitor a felbontást mint mikor bekapcsolom aztán helyreállt. feltoltam a grafikát ugyan ugy kifagyott ... -
priluki #4649 mármint a rendszeremmel? -
Solt #4648 Mindkettő elég vga gyilkos...
Egyébként most néztem részletesebben amit linkelt... van ott BSOD rendesen, valami gubanc van azzal a konfiggal... -
priluki #4647 megnéztem rajt a csati... :( jo akkor most mi beállitások jönnek
nem emlékszem szivtam e valamivel ennyit de komolyan :( :) -
#4646 azert irtam a tapcsatit, mert volt akinel csak ez volt a gond. Crysishoz, Far Cryhoz nem ertek :) -
Solt #4645 Ha a tápcsati nem lenne a helyén, akkor a Crysis meg a Far Cry sem menne normálisan...
Esetleg azt próbáld ki, hogy egészen leveszed a beállításokat minimumra, és bekapcsolod a vsync-t... így kevésbé lesz terhelve a vga. Ha így is kifagy, akkor más lesz a gond. -
priluki #4644 értem kösz. Az a helyzet hogy minöségi 520-as táp van benne! elözöleg gtx280-am volt ami többet is eszik ennél és azzal tökéletesen ment,szétszedem a gépet megnézem azt a csatit hátha ott a gond. -
Gascan #4643 es ez a crysist nem zavarja? :) -
#4642 az is lehet hogy csak nincs radugva a VGAra az extra tapcsati. -
Solt #4641 Bocsánat, kicsit eltűntem... :)
Na szóval, én is úgy vélem, hogy ez valami táp nyűg lesz... először is, ha esetleg húzol valamit, akkor állíts vissza mindent alapra. Ha nincs tuning, akkor szerezz valahonnan egy másik tápot, és próbáld meg, hogy azzal mi a helyzet. A konfigodat elnézve egy minőségi 400-450W-s táp megteszi. Most milyen van egyébként? -
#4640 masoknal is elofordult ilyen hiba, az oka az volt hogy nem kapott eleg aramot a VGA. -
priluki #4639 ja bocs itt van.. -
priluki #4638 kösz:)
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_21_0d6ufck5kn.jpg -
Lebowski #4637 Próbáld meg ezzel :) -
priluki #4636 meg tényleg láma vagyok de 20kbyte képet tudok betenni?? :D azt hogy nyomjam össze akkorára? -
priluki #4635 de hogy tudom ott elöhozni a "kékhalál" képet? én csak egy táblázatot látok -
Solt #4634 Csinálj egy képet róla, és tedd be ide... -
priluki #4633 igen már látom.. ezt irta: DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION -
Karabiner #4632 Csak futtasd a bluescreent a korábbi kék halálokat is felfogja sorolni elvileg. -
priluki #4631 oké kösz.. akkor most futtatom és addig szorakozok mig elö nem jön.. gondolom itt majd vissza tudom nézni?! irok ha megvan,köszi addig is! -
Solt #4630 Telepítsd EZT a programot, és várj a kékhalálra! :)
Lehet, hogy valamiben a RO2 jobban terheli a gépedet mint a többi játék, és valamelyik komponens ezt nem bírja... lehet táp, memória, instabil vga vagy cpu tuning... millió dolog sajnos. -
priluki #4629 hát azt sajna megnem mondom neked .. ritkán van kékhalál,állt megáll a kép,de most az elöbb probáltam és 2 perc játék után ujraindult a gép.. -
Solt #4628 Mi a pontos üzenet kékhalálkor? -
priluki #4627 arma2, most arma3 alpha, néha cod5,far cry3,crysis3,the elder scrolls v skyrim,hitman,campany of heroes.. de igazábol ez az a multis fps ami leköt és nincs mivel tolnom:( -
Solt #4626 Mivel játszol még? -
priluki #4625 Sziasztok, kb 2 hónapra hanyagoltam a játékot az állandó fagyások miatt.. ujra elövettem azóta xy patch kijött és semmi változás :((( ujraraktam a gépet ,a játékot,uj driver és nem jo.. játék közben néha csak megáll a kép,vagy épp kékhalál, és csak ennél a játéknál. Nincs valakinek mentőötlete?? -
Elar #4624 :)
Nem az admin adta át a psoztod - legalábbis én ilyet még nem láttam. :)
Round végén szoktákelszedni a classt -
#4623 fú gyerekek, most szállt el az agyvizem
Fallenfighters, fogalmazzunk úgy, hogy nem a szívem csücske, de mondom legyen, nyomjuk. Végülis minden map jó, ha van dinamika a csatában, jók a csapatok stb.
Axis, MG34, csapassuk. Első 5 perc, semmi extra, még támadgattunk is. Azután teljes mélyrepülés. A SL-em kb 5-6 percen keresztül campelt(caskúgy mint a csapat 90%-a) az Univermagban (német kezdőnél levő sarki ház)...igaza van, véletlen se tudjunk támadni, respawnolni mellé.. ez még hagyján.
kb voltunk 2-3-an, akik próbáltuk cappelni 'D'-t.. Gondolom a kedves csapattársaim a mélycampelésük közepette, úgy gondolták, hogy ki az az idióta, aki támadni próbálná a tér legészakibb részét, mikor olyan jó csak vaktában lövöldözni, meg állni/feküdni egy helyben, néha beszedni 1-2 fraget: ezért nagyon erős a tippem, hogy ruszkinak néztek engem, és 3x egymás után tk-ztak le.
Slusszpoén, mondom jó, leszarom, gyerünk, megyek 4.jére hátha :D erre megint odaérek 'D'-hez, és jelzi a rendszer, hogy vmelyik kedves admin átadta a posztomat, válasszak másik kasztot :DDD na itt léptem le!
Fallenfighters, továbbra sem leszünk jóban!
Nem azt mondom, 79 órám van a játékban, szóval tuti én is követek el hibákat meg baromságokat, de legalább próbálok tanulni, alkalmazkodni... -
Gascan #4622 ez jol nez ki :) -
#4621 aha fasza...csak kiadhatnák már csesszék meg!!
-
Gascan #4620 azt hittem itt is van valami hasonlo trükk mint h a hüvelyujjad odateszed a cél mellé - mintha azzal céloznál :) - aztán a cél nagyságát összenézed a hüvelykujjal és úgy állapitod meg :D -
Solt #4619 Taktikai alapok, első fejezet. -
Solt #4618 Sacc/kb! :D -
Elar #4617 Az első találat után tudni fogod :)